FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jul 2015, 20:53

ElCartel11 je napisao/la:Sto se tice otpisivanja dugova, kad se u novembru kao sto pretpostavljamo otpisu nasi dugovi, ja licno bi vise volio da se uloze pare u izgradnju novog stadiona ili rekonstrukciju Koseva. Ako bi nekad dogurali u Evropi do grupne faze, sta nam to znaci kad bi morali ici u Zenicu igrati? Igracki kadar nam je trenutno najjaci u ligi i treba se fokusirati da prvo pocnemo dominirati u PLBiH, i kroz 2,3 godine napadati Evropu, sa Evropskim stadionom.
Brate ne može to klub. Klub se treba razvijati u igračkom i upravnom dijelu,a sponzor ili vlasnik ili država se mora pobrinuti oko stadiona ili da stagniramo sa razvojem tima a sakupimo milion ili dva da malo renoviramo i pokrijemo istok..
Sabrine mi moje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2015, 21:02

MirzaMuki je napisao/la:slika

Tako poceti pa sta bude bude
To je to samo mozda zamjeniti Stojceva sa Mesom ako je potpuno spreman. :thumbup: :thumbup:
I Duljevic i Bekic2 trebaju stajati na sredini terena( u liniji sa Radovcem i CImirotom ) a ovdje su previse ofanzivno. Znaci moraju najvise pretrcati.
Steta sto se bar jednom u prijateljskoj nije probalo ovako igrati.
60 minut Duljevic - Hebibovic izmjena
60 minut Mesa - Stojcev ( ili obratno ako Mesa nije 100% spreman )
70 minut Velkoski - Okic/Bekic

**** Bekic2 ili Duljevic ce morati izdrzati svih 90 minuta. A ako Duljevic bude spremniji poslje 60 minuta onda napraviti izmjenu Bekic2-Puzigaca.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2015, 21:14

obiteljskicovjek je napisao/la:Zivim za dan kad budemo igrali sa 3 igraca u zadnjoj liniji. Trenutno su po meni Barbaric, Stepanov i Tatko ta trojica.
:bow: :bow:

@dubrovnik
:thumbup: :thumbup:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2015, 21:46

Bilbija u prvoj postavi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2015, 22:11

Joj nemoj ga hljeba ti :stop:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2015, 22:30

sarajlija je napisao/la:Utakmica sa drinom se igra u nedelju jelde ako moze neko da mi potvrdi i kad se sazna u koliko h i ostale info vezane za ovu utakmicu ?
Nedelja 17 i 30
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 jul 2015, 23:01

Znaci bože kakve vi formacije lupate
Pa jel ima neki trener da igra formacijom 3-6-1
il hahaha 3-3-4,
sve stručnjaci...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2015, 23:03

Stisala se i tema otkad smo zijanili dvicu :(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2015, 23:11

Ajax je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Zivim za dan kad budemo igrali sa 3 igraca u zadnjoj liniji. Trenutno su po meni Barbaric, Stepanov i Tatko ta trojica.
:bow: :bow:
Nećemo mi to dočekati, i ne trebamo jer rijetko ko igra tu formaciju.

@duskajurisic
Pored skauta je bih samo doveo neko bolje ime za trenera golmana. Ovo ostalo sto imamo je dobro, zamo pa odlično.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2015, 23:30

Dobri moj hilmo ja se nadam da kad budemo dovodili ozbiljnog trenera, tj. kad se ozbiljno krene u taj europski projekat što je po meni u slijedeće dvije godine, neka džene do tad, da će menadžer kojeg angažujemo biti profesionalac, i da će imati svoj tim, i svoj stručni štab, tj. Ljude od povjerenja, jbga npr trener Celtica nazove sir Alexa i pita ga za savjet kako da izađe protiv Barcelone i mlatne ih, a nama sve nešto ispod časti, plati Bajeviću kartu i put bek pogleda Leh nek ih prostudira, da ti par savjeta, Skype, sve to rade ozbiljne ekipe, a kod nas se oslanjamo na neke ljude koji nemaju baš veze sa fudbalom, to me malo nervira. Treba imati tim od najmanje 5-6 stučnih ljudi i konsultanata saradnika da se to nazove ozbiljnom pričom, vjerujte da bi pomogao i Vaha i Duško a njihova je zlatna , al eto mislim d ako nije vrijeme za takvu priču, redom, 0 duga, kamp, samoodrživi, menadžer, pojačanja, pa onda neki ozbiljan atak na grupe, 2 titule u sl dvije godine i imaš otvorena vrata El. Znaju to i naši, zato polako, sabura i ovo je tek početak svi znamo, ne može preko noći.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 jul 2015, 23:34

------------Oštraković---------------
Hebib----Stepanov----Barbarić----Puzi
----------------Cimirot-----------------
-------Radovac-----Alispahic--------
-----Duljević----Benko----Velkoski-----

Meni je nekako gotivna ovakva formacija... :eh: :eh: :eh:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jul 2015, 23:35

Hoce li neko prenositi mec protiv Drine?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2015, 23:36

Ma kod nas u društvu vlada ona "Šta on meni ima pametovati, znam ja svoj posao", nije to uvijek dobro. Treba tražiti savjete od iskusnijih i boljih ili jednostavno od sličnih tebi, pa malo prostudiraš i vidiš šta i kako.

Ali ne moraju to biti Vaha i Duško, može to biti i Pape i Husref, od svakog nešto možeš pokupiti.

Ali što kažeš, polako, stepenica po stepenica i na vrhu smo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2015, 23:39

hilmo je napisao/la:Ma kod nas u društvu vlada ona "Šta on meni ima pametovati, znam ja svoj posao", nije to uvijek dobro. Treba tražiti savjete od iskusnijih i boljih ili jednostavno od sličnih tebi, pa malo prostudiraš i vidiš šta i kako.

Ali ne moraju to biti Vaha i Duško, može to biti i Pape i Husref, od svakog nešto možeš pokupiti.

Ali što kažeš, polako, stepenica po stepenica i na vrhu smo.
Pape bi na Lech krenuo bez lijevog beka, pa ili bi se oni iznenadili ili mi. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2015, 23:42

@jurisicduska, svaka rijec ti je na mjestu :tokralju:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2015, 23:47

Neko bi u Poznanu ovako, neko onako, a vjerujte da sam ja trener ja bih izveo istu (skoro istu) postavu. Zašto?

Jesu Velkoski i Puzigaća odigrali nešto ispod nivoa, ali ako su oni svjesni toga onda će u ovoj utakmici učiniti sve da poprave utisak. Imam osjećaj da će oni da grizu gore. Ubacivati Al. Bekića umjesto Krleta ne bi smjeli ni pod razno, zbog atmosfere, pa on će se pogubiti pred 40 000 ljudi.
Jedinu promjenu bih napravio na sredini terena. Ako je Meša 100 % zaliječio povredu dati mu priliku od početka, mislim da ne može biti gori od Stojčeva. Zašto Milošu ne dati još jednu priliku, mislim da ih je imao na pretek. Ovdje se jednostavno mora pokazati ozbiljnost u igri.

Ne smijemo ponoviti grešku od prošlog ljeta, kada smo napali u Njemačkoj. U ovoj utakmici moramo biti mnogo ozbiljniji, mnogo konkretniji. Ne znam kako bih podnio debakl.

Prošle godine posle Haugesunda sam pisao da su nam šanse u Norveškoj malo veće od 1 %, pa smo prošli, ne želim živjeti u iluzijama ali sada su nam šanse mnogo manje. Uprkos svemu ja vjerujem Dženi i ekipi, neka se bore pa šta bude.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2015, 23:57

Hvala Zagor bordo brate. Ma bezveze se svi sekiramo, toliko su zdrave temelje udarili da je pitanje vremena samo kad ćemo izgledati kako svi sanjamo, i čemu težimo, treba vremena za sve, pa tako i za ovo, dok se odstrane neka mrtva tkiva koja nas koče, dok se to ukalupi u jednu cjelinu i mi navijači i oni i krenuće to samo od sebe. Nismo mi Bosanci poznati po strpljenju, zato nas **** kad nas Leh malo nadigra, taj Leh nikad nije imao finansijskih problema, imaju stadion moderan po 30k+ hiljada pa smo opet ko i parirali. Tako da ja sam ubijeđen da će za 2 godine sve doći na svoje, volio bih nekako premotati život da tad al ne može...

Ja ne znam jesam lud al ja se još uvijek nadam prolazu. Ljubav šta li drugo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 jul 2015, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 20 jul 2015, 00:02

A divote u zadnje vrijeme čitat postove... :cool:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jul 2015, 00:08

Sabinho je napisao/la:Hoce li neko prenositi mec protiv Drine?
:zzz: :zzz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 jul 2015, 00:13

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Hoce li neko prenositi mec protiv Drine?
:zzz: :zzz:
Pa idi spavaj :)

Nekom logikom, prenos bi trebao biti na Moja TV.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.