Jebote koliko smo loši. I to ne mogu reći da je neko osim Osmanagića ono baš zakazao, ali taktike i tima nigdje.
3 boda, odlično.
Šteta što Vajcer ne dade gol.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
500 bolesnika na TusnjuBrcanskamalta je napisao/la:Idemo sada masina je pokrenuta dje ste hejteri u rupe misevi pao je veliki Vitez.....
Ma bice i manje ako se nesto ne promjeni,dosadilo narodu borba za opstanak decenijama i kradje milionski dugovi,slabo kada neke pozitive u samom klubu....tak je kako jestaragarda je napisao/la:500 bolesnika na TusnjuBrcanskamalta je napisao/la:Idemo sada masina je pokrenuta dje ste hejteri u rupe misevi pao je veliki Vitez.....
Konacno si progledao i ti....trebalo ti je 2 godine i tekma sa smijesnim vitezomChinaglia je napisao/la:to je tuzno, prazan stadion, a dok je Asmir bio precjednik, u hiljadama se hrlilo na Tusanj
progledao sam ja na tekmi protiv Drine, a i Radnika u finalu Kup-astaragarda je napisao/la:Konacno si progledao i ti....trebalo ti je 2 godine i tekma sa smijesnim vitezomChinaglia je napisao/la:to je tuzno, prazan stadion, a dok je Asmir bio precjednik, u hiljadama se hrlilo na Tusanj
Dok je bilo Hazmira vise ti je raje na gostovanja islo nego sad kad ti predstave na Tusnju organizuje zgradonacelnik i NJUO....cifre i slike ne lazu...na tvoju zalostChinaglia je napisao/la:progledao sam ja na tekmi protiv Drine, a i Radnika u finalu Kup-astaragarda je napisao/la:Konacno si progledao i ti....trebalo ti je 2 godine i tekma sa smijesnim vitezomChinaglia je napisao/la:to je tuzno, prazan stadion, a dok je Asmir bio precjednik, u hiljadama se hrlilo na Tusanj
da bar i vi hocete progledat, slijepi pored zdravih ociju...
Azmir Koka Kola sa nalogodavcem Kukom. Ocito da nema postene namjere i da ga uopste nismo ni zanimali niti nas je previse volio. Ima pare, moze sklepati ekipu ali mu je cilj samo da zaradi i to nije cist posao. Sta smo dobili od njega? Na kraju je ispalo da nije nista dao jer mu dodjes pare.Skver je napisao/la:Praviti poredjenje Azmir vs Senčo alias "predcjednik" je kao Coca cola vs sok mutavac......
De ti vrati onaj avator pa u koaliciji sa faraonom i mackom obezbjedite da se ne blamiramo sto sa izjavama predcjednika i rezultatima i da nas makar ne devastiraju granicni prelazi, krupe sa Vrbasa i ostala sela....tuzlak1987 je napisao/la:Azmir Koka Kola sa nalogodavcem Kukom. Ocito da nema postene namjere i da ga uopste nismo ni zanimali niti nas je previse volio. Ima pare, moze sklepati ekipu ali mu je cilj samo da zaradi i to nije cist posao. Sta smo dobili od njega? Na kraju je ispalo da nije nista dao jer mu dodjes pare.Skver je napisao/la:Praviti poredjenje Azmir vs Senčo alias "predcjednik" je kao Coca cola vs sok mutavac......
Hajmo malo realno, ne mozemo prodati i kozu i dostojanstvo za jos par sezona borbe za titulu, a kada njemu dosadi ode i on i rezultati, a sigurno i zaradi neku paru, a tebi napise pozajmicu. Vise nema ni tu figuru nezavisnog covjeka, vec je isto stranacki covjek. Jel bolje vjerovati nasim ljudima koji nisu dozvolili da Tuzla propadne kao Bihac npr. ili nekom iz Banovica?
Ako cemo gledati sta bolje ova uprava radi, to su sponzori i stvaranje budzeta te afirmacija mladih igraca. Azmir je isao samo da dovede iskusne i tako izbijao Slobodi pare jer nije mogao prodati nikog. Sto on dovodi iskusne igrace i masno ih placa to on samo zna, amaterski, na ruke, sigurno da ima neku semu.
Ova uprava je zakazala u sportskom segmentu, rezultati. Trebaju dovesti nekog ko ce izvrsiti bolji skauting i imati manje promasaja sa prinovama. A oni neka obezbjede sredstva.
Pa šta ako se prodaje malo, dobro nama, bili u euforiji i u borbi za trofeje, imali neku nadu, dobro njemu.Chinaglia je napisao/la: progledao sam ja na tekmi protiv Drine, a i Radnika u finalu Kup-a
da bar i vi hocete progledat, slijepi pored zdravih ociju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.