FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
PREMIJER LIGA BIH - 25. KOLO
FK Tuzla C. - FK Radnik B. 3:3 (0:1)
FK Željezničar - FK Leotar 3:0 (3:0)
FK Borac - HŠK Zrinjski 1:1(1:1)
FK Sarajevo - FK Rudar P. 6:0(3:0)
FK Sloboda - FK Velež 1:2 (0:1)
NK Široki B. - HŠK Posušje 1:1 (1:0)
1. HŠK Zrinjski.... 25.. 20. 4.. 1..59 : 10.. . 63
2. FK Tuzla City....25.. 12. 9.. 4..42 : 32.....45
3. FK Borac.........25.. 10. 12.. 3..38 : 27... 42
4. FK Sarajevo.....24.. 10.. 6.. 8..28 : 20.... 36
5. FK Željezničar.. 25.. 9.. 9... 7..24 : 24.... 36
6. NK Široki........ 24.. 7.. 12.. 5..23 : 24... 33
7. FK Velež.........25... 9.. 6.. 10..29 : 30....30
8. FK Gorki........ 25.. 5.. 10.. 10..21 : 25.... 25
9.HŠK Posušje.....25.. 5.. 9.. 11...22 : 43... 24
10. FK Leotar......25.. 5.. 6.. 14...17 : 40... 21
11. FK Radnik .... 25.. 4.. 8.. 13. .24 : 42....20
12.FK Rudar........24.. 3.. 9.. 12..22 : 31.... 18
PREMIJER LIGA BIH - 26. KOLO
FK Radnik B. - FK Velež
HŠK Zrinjski - FK Sarajevo
FK Rudar P. - FK Željezničar
FK Leotar - NK Široki B.
FK Tuzla C. - FK Borac
HŠK Posušje - FK Sloboda
FK Tuzla C. - FK Radnik B. 3:3 (0:1)
FK Željezničar - FK Leotar 3:0 (3:0)
FK Borac - HŠK Zrinjski 1:1(1:1)
FK Sarajevo - FK Rudar P. 6:0(3:0)
FK Sloboda - FK Velež 1:2 (0:1)
NK Široki B. - HŠK Posušje 1:1 (1:0)
1. HŠK Zrinjski.... 25.. 20. 4.. 1..59 : 10.. . 63
2. FK Tuzla City....25.. 12. 9.. 4..42 : 32.....45
3. FK Borac.........25.. 10. 12.. 3..38 : 27... 42
4. FK Sarajevo.....24.. 10.. 6.. 8..28 : 20.... 36
5. FK Željezničar.. 25.. 9.. 9... 7..24 : 24.... 36
6. NK Široki........ 24.. 7.. 12.. 5..23 : 24... 33
7. FK Velež.........25... 9.. 6.. 10..29 : 30....30
8. FK Gorki........ 25.. 5.. 10.. 10..21 : 25.... 25
9.HŠK Posušje.....25.. 5.. 9.. 11...22 : 43... 24
10. FK Leotar......25.. 5.. 6.. 14...17 : 40... 21
11. FK Radnik .... 25.. 4.. 8.. 13. .24 : 42....20
12.FK Rudar........24.. 3.. 9.. 12..22 : 31.... 18
PREMIJER LIGA BIH - 26. KOLO
FK Radnik B. - FK Velež
HŠK Zrinjski - FK Sarajevo
FK Rudar P. - FK Željezničar
FK Leotar - NK Široki B.
FK Tuzla C. - FK Borac
HŠK Posušje - FK Sloboda
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 apr 2022, 22:29, ukupno mijenjano 9 puta.
Meni je ova naša odbrana sumnjiva. Svaka lopta prema golu zadnje tri utakmice je gol. Dal je ovo bojkot trenera, ili igrači igraju kladionice. Sramota ispustio i KUP i prvenstvo. Pametno bi bilo da se Husref povuče jer ovdje ništa ne štima. Ekipi treba neko ko će je prodrmati.
-
- Kontakt:
Koliko nebitan bod i nama i njima.
Nikakvog hajra od njeg.
Ili smo trebali ranije dobiti utakmicu i uzeti 3 boda ili ostaviti da bude 2:3 nek Radnik uzme sva tri nek ispadnu ovi debili sto nam upadaju na temu.
Nikakvog hajra od njeg.
Ili smo trebali ranije dobiti utakmicu i uzeti 3 boda ili ostaviti da bude 2:3 nek Radnik uzme sva tri nek ispadnu ovi debili sto nam upadaju na temu.
-
- Kontakt:
Od pocetka decembra i utakmice protiv također Radnika Krpić je postigao samo jedan pogodak. Igrao je skoro svaku utakmicu od tad. Mislim da on mora jedan dužin period na klupu. Na te borbenosti i žara ko prije, ne grize ko prije. Jednostavno igrač manje odnosno imamo igru bez napadača.
Također Morris je stvarno dobar stoper ali u zadnje vrijeme ima mnogo više kikseva nego dobrih intervencija pa bi bilo lijepo da i on odmori par utakmica.
Ima li gdje info da li je sijedi magarac, čovjek bez obraza, časti i karaktera već da ostavku? Zemlja mu kosti izbacivala.
Također Morris je stvarno dobar stoper ali u zadnje vrijeme ima mnogo više kikseva nego dobrih intervencija pa bi bilo lijepo da i on odmori par utakmica.
Ima li gdje info da li je sijedi magarac, čovjek bez obraza, časti i karaktera već da ostavku? Zemlja mu kosti izbacivala.
Mi dvije domaće ne možemo da pobijedimo Radnik i šta imamo pričati o Evropi.
Još jedna utakmica na Tušnju odigrana po katastrofalnom kijametskom vremenu uz stalni pljusak,vjetar i hladnoću.
Na kraju podjela bodova što je po prikazanom i realan rezultat.TC ponovo igra bez odbrane,sa rupetinom morisom,šupljom defanzivnom veznom linijom i danas veoma nesigurnim i lošim Brajlovićem na golu.Svaka nabačena lopta u naš kazneni prostor je pola gola za protivnika.
Svjetlija strana meča je bio napad i treba čestitati svim igračima koji su učestvovali u akcijama za drugi i treći gol (drugi gol je bio akcija iz udžbenika) i ovaj put posebno Mišiću na velemajstorskom potezu za 3:3 u zadnjim minutama meča.
Na kraju podjela bodova što je po prikazanom i realan rezultat.TC ponovo igra bez odbrane,sa rupetinom morisom,šupljom defanzivnom veznom linijom i danas veoma nesigurnim i lošim Brajlovićem na golu.Svaka nabačena lopta u naš kazneni prostor je pola gola za protivnika.
Svjetlija strana meča je bio napad i treba čestitati svim igračima koji su učestvovali u akcijama za drugi i treći gol (drugi gol je bio akcija iz udžbenika) i ovaj put posebno Mišiću na velemajstorskom potezu za 3:3 u zadnjim minutama meča.
ČESTITAM DARIJU FEREIRI ZA DVIJE ASISTENCIJE (DŽAFIĆU I MIŠIĆU).
Ne bih se složio sa Vama, bod je nama jako bitan iako ostaje žal za ona dva izgubljena.Zbog nekoliko isfrustiranih kako ih Vi zovete debila Slobodi želiti zlo nije baš ok.Zapamti te, Tuzla je prevelik grad da bi svi bili normalni. Poslije Borca biti će jasnije.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:02Koliko nebitan bod i nama i njima.
Nikakvog hajra od njeg.
-
- Kontakt:
Poštujem ja tvoje mišljenje (ne moramo se valjda persirati) ali sve ih je vise isfrustriranih koji više mrze naš klub nego sto vole svoj.Beledija je napisao/la: ↑09 apr 2022, 21:24Ne bih se složio sa Vama, bod je nama jako bitan iako ostaje žal za ona dva izgubljena.Zbog nekoliko isfrustiranih kako ih Vi zovete debila Slobodi želiti zlo nije baš ok.Zapamti te, Tuzla je prevelik grad da bi svi bili normalni. Poslije Borca biti će jasnije.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:02Koliko nebitan bod i nama i njima.
Nikakvog hajra od njeg.
Ti se vidi po njihovim upadima na našu temu i kao neki glupi pokušaji ismijavanja.
Ljudi kojima prijeti ispadanje, koji od avgusta imaju jednu pobjedu, koji iako izbore opstanak neće vjerovatno dobiti licencu zbog dugovanja skoro 10 plata. Pa kad Said i ostali tuže neće imati za hljeba.
I ono dođe da se kao naslađuje tuđem porazu. Sta je nego kompleks. A takvih je pun forum, pun fb i ima ih i po gradu dosta takvih.
To je isto kao da se debeli ohrdani portir smije mladom uspješnom doktoru jer mu se mantil malo uflekao (uz dužno poštovanje portirima).
- Dobro postavljena odbrana gostiju se mogla probiti samo preko krila .Na žalost ,Nsue i Mehanović nisu krilni igrači.Oni se jesu krili od igre , to stoji.Prolaz Darija ,centaršut na Džafića je školski primjer kako se probijaju bunkeri.Dva gola smo primili iz kornera a jedan iz produženog prekida.
Dva gla smo dali iz prekida a jedan akcijom Fereire.
- PRVO POLUVRIJEME DOBIO JE RADNIK 1-0 A DRUGO OLUVRIJEME DOBILISMO MI 3-2.
KOLIKO SE NA NAŠU IGRU ODRAZILO (NE) IGRANJE U SRIJEDU ?
PROTIV BORCA TREBA OČEKIVATI LOPOVSKO SUĐENJE.
MI SE MORAMO DA SE DOBRO PRIPREMIMO ZA TU UTAKMICU.MORAJU IGRATI NAJBOLJI IGRAČI.
DANAS MI SE SVIDJELA RANA IZMJENA ,MEHMEDOVIĆA(U-21) I ULAZAK KRPIĆA.TAKO TO TREBA RADITI I U BUDUĆE.
- TRI PUTA JE PROTIVNIK VODIO I MI SMO SE VRAĆALI,TO JE IPAK ZNAK DA IMAMO VISOK MORAL.
ISTINA DA NA KLUPI NIJE BIO MUSEMIĆ MI BI IZGUBILI I TO LAHKO.DVA IGRAČA KOJA JE UVEO DALI SU GOLOVE.ZA NUŽDU SU ZAMIJENJENI KARJAŠEVIĆ I GAVRIĆ DA BI POVEĆALI BROJ NAPADAČA.
TA DVA IGRAČA MORAJU BITI STARTERI PROTIV BORCA.
NUKIĆ,MEHIDIĆ,MEHANOVIĆ I NSUA NISU ZA STARTNU POSTAVU .
- GOLMAN JE DUŽAN RASPOREDITI SVOJE IGRAČE PRILIKOM KORNERA I IGRAČI SU DUŽNI POSLUŠATI GA.
NAŠ RASPORED DO KRAJA PRVENSTVA:
26........FK TUZLA CITY - FK BORAC
27........FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY
28........FK TUZLA CITY - FK ŽELEZNIČAR
29........ NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY
30........FK TUZLA CITY - FK GORKI
31........FK VELEŽ - FK TUZLA CITY
32........FK TUZLA CITY - NK POSUŠJE
33........FK LEOTAR - FK TUZLA CITY
Dva gla smo dali iz prekida a jedan akcijom Fereire.
- PRVO POLUVRIJEME DOBIO JE RADNIK 1-0 A DRUGO OLUVRIJEME DOBILISMO MI 3-2.
KOLIKO SE NA NAŠU IGRU ODRAZILO (NE) IGRANJE U SRIJEDU ?
PROTIV BORCA TREBA OČEKIVATI LOPOVSKO SUĐENJE.
MI SE MORAMO DA SE DOBRO PRIPREMIMO ZA TU UTAKMICU.MORAJU IGRATI NAJBOLJI IGRAČI.
DANAS MI SE SVIDJELA RANA IZMJENA ,MEHMEDOVIĆA(U-21) I ULAZAK KRPIĆA.TAKO TO TREBA RADITI I U BUDUĆE.
- TRI PUTA JE PROTIVNIK VODIO I MI SMO SE VRAĆALI,TO JE IPAK ZNAK DA IMAMO VISOK MORAL.
ISTINA DA NA KLUPI NIJE BIO MUSEMIĆ MI BI IZGUBILI I TO LAHKO.DVA IGRAČA KOJA JE UVEO DALI SU GOLOVE.ZA NUŽDU SU ZAMIJENJENI KARJAŠEVIĆ I GAVRIĆ DA BI POVEĆALI BROJ NAPADAČA.
TA DVA IGRAČA MORAJU BITI STARTERI PROTIV BORCA.
NUKIĆ,MEHIDIĆ,MEHANOVIĆ I NSUA NISU ZA STARTNU POSTAVU .
- GOLMAN JE DUŽAN RASPOREDITI SVOJE IGRAČE PRILIKOM KORNERA I IGRAČI SU DUŽNI POSLUŠATI GA.
NAŠ RASPORED DO KRAJA PRVENSTVA:
26........FK TUZLA CITY - FK BORAC
27........FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY
28........FK TUZLA CITY - FK ŽELEZNIČAR
29........ NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY
30........FK TUZLA CITY - FK GORKI
31........FK VELEŽ - FK TUZLA CITY
32........FK TUZLA CITY - NK POSUŠJE
33........FK LEOTAR - FK TUZLA CITY
-
- Kontakt:
Darío Ferreyra igrač utakmice, sačuvao dva gola, asistirao za dva..Nukić nije za beka, defanzivno previše griješi, ispada, tehnički limitiran igrač, ali eto ima nekog kredita od prije pa to treba uzeti u obzir, ali ako bude nastavio onda Slaven i to je to.. Ferreyra bi trebao biti startni bek..što manje eksperimentirati sa ovom mladom djecom Mešinović, Šukilović, Mehmedović ako želimo biti sila u ovoj ligi, a ne neki prosjek..kažu neka igraju naša djeca, al kad nemaju pojma, nemaju vica, ne znaju napraviti razliku, samo trče, bez fore, cake, recimo na primjer koju imaju ovi nači Gaučosi..Mi idemo na Evropu, nemamo vremena se zezati i doživljavati katastrofe kao ove zadnje tri tekme (12 golova primili, sramota)..Morris kritičan u zadnje vrijeme..Dr. Doffo treba biti standardni kapiten..I ovo za stadion je žalosno, kao respektabilan tim, a igraju u blat, gdje Sloboda stalno trenira, izhandriše teren..
Re: fk klubcic
Strasno smo sebi umanjili sanse za Evropu sa ove tri zadnje utakmice.
Lijepo je sto ekipa ima neki ofanzivni kvalitet i moze dati gol, ali treba se ipak znati i braniti.
Hajde sto nemamo kvalitetne odbrambene igrace, ali ovdje nema ni discipline a ocito i na treninzima se nista ne radi kad je defanziva u pitanju.
Dodatni problem - ovi mladi igraci koji silom prilka dobijaju sansu da igraju - umjesto da napreduju - oni skoro svi redom nazaduju iz utakmice u utakmicu...
Nukic i Karjasevic totalno van forme...
Ma milion problema.. jos sad nam gostuju sudije... ko ce to gledat....
Lijepo je sto ekipa ima neki ofanzivni kvalitet i moze dati gol, ali treba se ipak znati i braniti.
Hajde sto nemamo kvalitetne odbrambene igrace, ali ovdje nema ni discipline a ocito i na treninzima se nista ne radi kad je defanziva u pitanju.
Dodatni problem - ovi mladi igraci koji silom prilka dobijaju sansu da igraju - umjesto da napreduju - oni skoro svi redom nazaduju iz utakmice u utakmicu...
Nukic i Karjasevic totalno van forme...
Ma milion problema.. jos sad nam gostuju sudije... ko ce to gledat....
Eto sad se naša tema zove klubcic..A niko ne reaguje.
-
- Kontakt:
Eh ovo je stvarno vrijeme da nam administracija dozvoli otvaranje nove teme.
Predlažem da @elvirbaljic bude moderator.
Ionako nam je upadao ko je htio ja temu.
Ovo ne može proći bez posljedica.
Predlažem da @elvirbaljic bude moderator.
Ionako nam je upadao ko je htio ja temu.
Ovo ne može proći bez posljedica.
Naziv teme moze promijeniti autor prvog posta na temi.
Korigovano je a trol otisao na izlet u banovice, nije daleko.
Novu temu svakako mozete otvoriti, a ovu da arhiviramo, nemam nista protiv
Korigovano je a trol otisao na izlet u banovice, nije daleko.
Novu temu svakako mozete otvoriti, a ovu da arhiviramo, nemam nista protiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.