Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bahin sin se zove Emir (sto znaci princ)
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- storm_raider
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti ovu neopterecenu djecu, kako nama "opterecenima" drze lekcije.
Malo smo i mi licemjerni, jeste Baho kenjao malo veceras, ali zaboravljamo onaj sinoc prenos i njegove suze u eteru.
Nije on ni bitan, bitni su ovi heroji. Inace Pandza.. nevjerovatan je lik.
Malo smo i mi licemjerni, jeste Baho kenjao malo veceras, ali zaboravljamo onaj sinoc prenos i njegove suze u eteru.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Haj ne seri majke ti. Momak rodjen 2000, sta on zna sta je zastava armije BiH, sta on zna sta se desavalo devedesetih? Zna ono sto mu ispricaju stare prdonje koje zakuhavaju non stop. Ono sto je bitno je da je tog momka sa Pala, iz Banja Luke.. usred Sarajeva docekalo 100 hiljada ljudi. I on sigurno sutra kad dodje na svoje Pale nece reci e vidio sam zastavu armije BiH nego ce biti impresioniram docekom u Sarajevu.NoName je napisao/la:Bila na samom kraju zastava Armije. A ne morate meni nista objasnjavati, objasnite recimo Njegosu. Ne znate sta pisete.
Kakve ljudima teske teme padaju napamet u ovako veselim trenucima.
Grafika iz 60 minutaChampion1 je napisao/la:prebacite na ftv

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zemljo tisucljetna,
na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
Bog nek' te sacuva
za pokoljenja nova.
Zemljo mojih snova,
mojih pradjedova.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nabroja covjek kriminalnu organizaciju 
Ftv def nije normalna tv, evo pljuju pola sata za politiku i pare

Ftv def nije normalna tv, evo pljuju pola sata za politiku i pare
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Niko nije rekao da su suze od sinoc lazne...i ubjedjen sam da nas je 90% zaplakalo od radosti...ali ovo sto je veceras uradio je klasicni amaterizam, pogotov otimanje mikrofona i pehara od igracaFrancescoTotti je napisao/la:Ne znam šta vi to imate protiv Bahe !!!!! Čovjekove suze sinoć nisu bile lažne! ono su emocije! TO JE NJEGOVA PROMOCIJA!!! A vi slobodno budite ljubomorni i zavidni čovjeku koga voli i poštuje cijela zemlja zbog toga što je rekao da čeka ovu jednu medalju 20 godina.. Jer ništa nije slagao!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tako je, ne kvarimo temu ovoj djeci.storm_raider je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti ovu neopterecenu djecu, kako nama "opterecenima" drze lekcije.
Pandza me odusevio veceras, i na kraju postujte jedni druge, VOLIM TE BOSNO.
Samo, ali fakat SAMO!!! sport moze ovu zemlju ujediniti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Evo portali iz RS-a uveliko o zastavama..
Nestvarno koliko je zatupljeni ljudi u 21 stoljecu ...
Patite ***** , BiH JE ZLATNA !!!
Nestvarno koliko je zatupljeni ljudi u 21 stoljecu ...
Patite ***** , BiH JE ZLATNA !!!

Takvoj zastavi sigurno nije mjesto tu , politicari isto tako , ali mislim da je naruceno bilo od nekog glavonje , to je sigurno ! Raja se razisla , ta zastava je ostala , sto sigurno nije mjesto gdje bi trebala da se viori ! Samo da reknem da ta zastava pripada meni , ali mjesto joj nije tu , bar ako mislimo da idemo naprijed ! Nepricam o ljiljanima !
Čelik do bagro
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sunce vam kalaisano niste ni bili u titovoj a serete tu kao Baho im ukrao proslavu.... čovjek je napravio šou! privukao mase! da nije bilo njega i 'lucidnog' senada karine bi vi moje gledali na yt litvanskog komentatora i pratili momke!
Hvala im što su uveličali sve ovo!!! to ste trebali reć a ne tipično popljuvat sve... fuj gadite mi se
ps- @edo07 niko djeci nije otimao mikrofon već su se potrudili da mikrofon daju svima, da svaki od tih 12 momaka kaže ponešto! i vidno je bilo da su se djeca izgubila.. pobogu 16 im je godina... šta si ti očekivao da Musa i Čampara drže govore od 20 minuta
fuj pljuvači
Hvala im što su uveličali sve ovo!!! to ste trebali reć a ne tipično popljuvat sve... fuj gadite mi se

ps- @edo07 niko djeci nije otimao mikrofon već su se potrudili da mikrofon daju svima, da svaki od tih 12 momaka kaže ponešto! i vidno je bilo da su se djeca izgubila.. pobogu 16 im je godina... šta si ti očekivao da Musa i Čampara drže govore od 20 minuta

fuj pljuvači
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hahahahahahah *ebo te on.coelho41 je napisao/la:bravo momci bravo SDA, hvala bakiru sto nam je ovo omogućio, SDA je jedina prava stranka; u čast njima treba promijenit boju dresova u zelenu, jer je SDA jedina stranka koja je uvijek bila uz sportašeee, nije baho osvojio EP bakir je osvojio!!1

voltron30 je napisao/la:'ebo majku, ko god uđe u poslovni odnos s onim narcisoidom Hadžifejzovićim, automatski se i on počne tako ponašati. Treba se sjetiti Marijana sa Sport Kluba i Marijana sa Facea, sada i ovaj glavonja. Doduše, bio mi je odvratan i prije s onim baksuziranjem utakmica i automatskim pljuvanjem i bacanjem crnjaka čim protivnik povede protiv nas, al' sad je još gori. Ispromovisa se čovjek preko ove djece. Al' ko ga ****, od sutra se vraća u anonimnost.

...kad se samo sjetim gostovanja u Rumuniji uz strucni komentar Bahatog (3:0)
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 avg 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uuuu, nisam od tebe ocekivao ovakav kiks (osim ako nisi bio sarkastican). Ovo i je slika ispred sjedista UN-a u New Yorku, 92 godine.NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.

I koji vam je qurac... Vise se pise o nekom komentatoru nego o kosarkasima koji su OSVOJILI Evropsko prvenstvo.

I, moram reci, Josip Pandza

-
- Kontakt:
Da je Topalbecirevic jos jednom reko Njegos s Pala razbio bi televizor.
#musvdg
Kakav docek djecacima,svaka vam cast
Debeli je us.rao sve svojom licnom promocijom,kao sto neko rece,do polufinala nije znao ni da igraju eurobasket,a veceras pun hvale na svoj racun kao da ih je on vodio..cestitke baho na osvojenom evropskom,zasluzio si to nakon 22 godine..
MRS PATOKARU !

Debeli je us.rao sve svojom licnom promocijom,kao sto neko rece,do polufinala nije znao ni da igraju eurobasket,a veceras pun hvale na svoj racun kao da ih je on vodio..cestitke baho na osvojenom evropskom,zasluzio si to nakon 22 godine..

MRS PATOKARU !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"Među zlatnim dječacima i petorica košarkaša iz Srpske, Njegoš Sikiraš iz Pala, Lazar Mutić i Aljoša Јanković iz Banjaluke, te Nikola Đaković i Srđan Kočić iz Gradiške.
Čestitke mladim košarkašima uputio je predsjednik Republike Milorad Dodik. Rekao je da je Srpska rasadnik mladih i talentovanih sportista, što potvrđuje i ovaj uspjeh."
Sve vam je jasno
(ako imate mozak naravno)
Čestitke mladim košarkašima uputio je predsjednik Republike Milorad Dodik. Rekao je da je Srpska rasadnik mladih i talentovanih sportista, što potvrđuje i ovaj uspjeh."
Sve vam je jasno

coelho41 je napisao/la:bravo momci bravo SDA, hvala bakiru sto nam je ovo omogućio, SDA je jedina prava stranka; u čast njima treba promijenit boju dresova u zelenu, jer je SDA jedina stranka koja je uvijek bila uz sportašeee, nije baho osvojio EP bakir je osvojio!!1

jel te stid nespomenuti najzasluzniju osobu za sve ovo i jednog od najvecih Bosanaca ikada, velikog Sabahudina Topalbecirevica ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
1922VFC1981 je napisao/la:Da je Topalbecirevic jos jednom reko Njegos s Pala razbio bi televizor.
Same here.
Jedino interesantno je bio kratki Interview malog Delibasica sa Njegosom. Mali sebe vidi na 4 i ne na 5. I ima sve da bude vise nego odlican PF

upravo si izasao iz vjereVolvic je napisao/la:Hahahahahahah *ebo te on.coelho41 je napisao/la:bravo momci bravo SDA, hvala bakiru sto nam je ovo omogućio, SDA je jedina prava stranka; u čast njima treba promijenit boju dresova u zelenu, jer je SDA jedina stranka koja je uvijek bila uz sportašeee, nije baho osvojio EP bakir je osvojio!!1![]()
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Semrush [Bot] i 5 gostiju.