FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitam nasim momcima na pobjedi !!!
Sad se treba okrenuti celiku
Sad se treba okrenuti celiku
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
To care nek si ga zacepio
pa njih je stid priznati da smo bolja navijacka skupina od njih

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja djece što pišu po ovom forumu
Ne možes jedan korektan post procitati o utakmici sinoc, a da se ne spominje navijanje i prepirka koje bolji. Ovi moderatori ko da nemaju ovlaštenja za brisanje 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Dobro ba vise heboga jel dosta ? imate pm pa se prepirite nas pustite da pricamo o fudbalu uostalom ovo nije navijacki forum

- Urban Batalion
- Kontakt:
Tako je heboga, tako je!!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro ba vise heboga jel dosta ? imate pm pa se prepirite nas pustite da pricamo o fudbalu uostalom ovo nije navijacki forum![]()

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
više neću samo govoriti da ovo nije tifo forum. Sada će biti i banova. NedaTM87 je prvi.
Hairlija i Samo FCS, imate upozorenje pred ban.
potražite neki tifo forum, pa se mjerite i poredite.
Hairlija i Samo FCS, imate upozorenje pred ban.
potražite neki tifo forum, pa se mjerite i poredite.
ok admine,ja ionako nisam postavio klip navijanja nego moderator hammers
gdje sam pogrijeso ako sam diskutovao o svojim navijacima
btw

gdje sam pogrijeso ako sam diskutovao o svojim navijacima

btw

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Harirlija, upisi odmah i rezultat:
FK Sarajevo - NK Celik 1-3
FK Sarajevo - NK Celik 1-3
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
pogriješio si forum, jer se ovdje ne diskutuje o navijačima, nego o sportu.Hairlija je napisao/la: gdje sam pogrijeso ako sam diskutovao o svojim navijacima![]()
vrlo sam ozbiljan kad kažem da ovo neću više samo u prazno ponavljati.
Dobro onda ocekujem da u korjenu sasjecete pocetak raspreve o navijacima,jer sinoc je pocelo sa prepirkama a jutros tek reakcije administracije.admin je napisao/la:pogriješio si forum, jer se ovdje ne diskutuje o navijačima, nego o sportu.Hairlija je napisao/la: gdje sam pogrijeso ako sam diskutovao o svojim navijacima![]()
vrlo sam ozbiljan kad kažem da ovo neću više samo u prazno ponavljati.

izvini molim te što sam spavao ove noći.
Samo mi nije jasno kako to svi slijedite pravila kada je u pitanju ovaj forum, dok se na drugim formumima moze pricati o svim temama na dugo i na siroko, bez ikakavih upozorenja i banova...admin je napisao/la:izvini molim te što sam spavao ove noći.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ti bi baš volio da si ugrožen, pa i kad banujem navijače želje na temi o sarajevu, i tu se osjećaš oštećenim.
gdje to primjenjujemo druga pravila?
gdje to primjenjujemo druga pravila?
Danas igraci idu u posjetu Hadziji

Meni nije jasno zbog cega je izbrisan moj post u kojem se nalazi video izvjestaj koji je radila ova stranica???
da tu se vide i navijaci, pa sta?? Vide se i golovi....

- red devil88
- Kontakt:
Admin je upravu rasprava o navijanju nije tema ovog foruma 

Glory Glory Man United !!! 

[q
uote="red devil88"]Admin je upravu rasprava o navijanju nije tema ovog foruma
[/quote]
ma nije al normalno je prepucavanje izmedzu navijaca to je draz sve price ba da se zezamo ba samo llud covjek moze ocekivati da na temu sarajeva i zelje nece biti prepucavanja daj ba neozbiljni ste cuj tema sarajevo a svi imaju pravo da prate sta se pise ba normalno da ce neko od ostalih komentar dati i sve tako zato je i zanimljivije eheheheheh sve dok ne pocne s vriijedzanjem
uote="red devil88"]Admin je upravu rasprava o navijanju nije tema ovog foruma

ma nije al normalno je prepucavanje izmedzu navijaca to je draz sve price ba da se zezamo ba samo llud covjek moze ocekivati da na temu sarajeva i zelje nece biti prepucavanja daj ba neozbiljni ste cuj tema sarajevo a svi imaju pravo da prate sta se pise ba normalno da ce neko od ostalih komentar dati i sve tako zato je i zanimljivije eheheheheh sve dok ne pocne s vriijedzanjem
-
- Kontakt:
A sto je meni upozorenje pred ban ?
Vrijeme bi bilo da admini shvate da ne mozemo pricat o fudbalu a da ne spominjemo navijace
uostalom sport opcenito postoji radi navijaca

Vrijeme bi bilo da admini shvate da ne mozemo pricat o fudbalu a da ne spominjemo navijace

eno saraju onaj grafit ultras na mojmilu ja kad sam prosao bili presarali ono ultras i napisali manijaci
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
oko za oko, zub za zub 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, benko21, BungaBum, Dave, ErosViverosViv, HordeSaSjevera, Nantess, nedimmmm1337, Pena, plisek, Posejdon, samoFKS, senad82, UltraSa46 i 110 gostiju.