I ti si Bogami za P-2Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I ti si Bogami za P-2Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
vama treba ali Želji ne treba sigurnoSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
upravu si,Simo Krunic je trener za nasSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
Nije smješno simo Krunić je pokazao svoje trenersko umjeće, ljudi su igrali Ligu evrope ove godine i osvojili su kup Srbije.mulumbu1921 je napisao/la:upravu si,Simo Krunic je trener za nasSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige![]()
![]()
![]()
Manijaci dolaze, Dino Djurbuzović vodi sa Memićem.savatihotece je napisao/la:Ko danas u Gradačcu dirigira sa klupe i hoćel doći Manijaci iz Sarajeva. Brčaka će biti dosta.
I ja apeliram ovim putem, stream bi puno znacio.amko27 je napisao/la:Ako mogu zamoliti nekoga da se malo potrudi i omoguci nam stream. Hvala puno!
Zato sto se kur.cio da su on i jos par igraca namjerno sabotirali i izgubili tekmu protiv litexa da bi otjerali treneraRios je napisao/la:Evo jedno pitanje..Imam dovoljno godina da ovu posljeratnu historiju Zelje znam odlicno ali mi je ocito promaklno nesto-zasto Dzelu zovu Litex?
Ahaa..Hvala na objasnjenjuTMovac je napisao/la:Zato sto se kur.cio da su on i jos par igraca namjerno sabotirali i izgubili tekmu protiv litexa da bi otjerali treneraRios je napisao/la:Evo jedno pitanje..Imam dovoljno godina da ovu posljeratnu historiju Zelje znam odlicno ali mi je ocito promaklno nesto-zasto Dzelu zovu Litex?