FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2018, 22:40

MakabiTuzla je napisao/la:To oko stadiona treba demistificirati. Cinjenica je da je Tusanj ruglo i da faraon ne zeli to zemljiste da preda nikome. Cinjenica je da je Azmiru nudjen plac na 99 godina za 1 KM u industrijskoj zoni da izgradi stadion i pratece objekte kojima bi isplatio investiciju, a on to odbio. Tako da imamo ovo sto nemamo. **** stadion, treba klub stabilizirati.
Za sta ce ti stadion...sa ovim NJUO i ambicijama kluba (da sjebemo melju i pitare) Tusanj je sasvim dovoljan..
Ne znam za sta ces pravit stadion...da impresioniras ove iz gabele il' Kaknja....jer mi tesko da ćemo se vrhu i Evropi promaknut u blizoj budućnosti...a raju vitezi, Gabele i Krupe ne zanimaju.....u borbi za nista...kao i obično
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2018, 22:52

Tuzlak oličenje FGR. Šta uradi NS od insana :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 maj 2018, 23:04

tuzlak1987 je napisao/la:On bi da se prenese stadion na Slobodu pa da ga sa njim na celu kluba Sloboda proda, da se napravi neka skalamerija van grada, a da on na Tusnju poreda zgrade. Pa onda opet ode punog novcanika :D

Nisam ni rekao da on treba u Tusanj ulagati jer ne moze, ali on nije ulagao nigdje. Stadion u SH je napravio da je jedva uslovan za Federalne. On samo godinama prica, napraviti cu napraviti, a nista ne pravi. Pravi samo gdje moze debelo zaraditi. Eto ako hoce da pravi, neka kupi parcelu, izganja dozvole i gradi. Sta je problem? Problem je sto mu nije dosta para.

Ti bi @staragrada nas prodao seljacima za pola marke. Sa takvim stavom nema druge nego da ce Tuzla za 20 godina biti podrinjsko-banovicka kasaba. Kaze hajmo vjerovati Azmiru, a covjek je obicni prevarant. Postenu carsijsku raju seljak moze prevariti 100 puta i opet ce mu vjerovati. :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 03 maj 2018, 23:12

staragarda je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:To oko stadiona treba demistificirati. Cinjenica je da je Tusanj ruglo i da faraon ne zeli to zemljiste da preda nikome. Cinjenica je da je Azmiru nudjen plac na 99 godina za 1 KM u industrijskoj zoni da izgradi stadion i pratece objekte kojima bi isplatio investiciju, a on to odbio. Tako da imamo ovo sto nemamo. **** stadion, treba klub stabilizirati.
Za sta ce ti stadion...sa ovim NJUO i ambicijama kluba (da sjebemo melju i pitare) Tusanj je sasvim dovoljan..
Ne znam za sta ces pravit stadion...da impresioniras ove iz gabele il' Kaknja....jer mi tesko da ćemo se vrhu i Evropi promaknut u blizoj budućnosti...a raju vitezi, Gabele i Krupe ne zanimaju.....u borbi za nista...kao i obično
Ako mrtva carsija poput tebe to kaze, ko sam ja da proturječim.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2018, 23:15

NjonjoVam je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:On bi da se prenese stadion na Slobodu pa da ga sa njim na celu kluba Sloboda proda, da se napravi neka skalamerija van grada, a da on na Tusnju poreda zgrade. Pa onda opet ode punog novcanika :D

Nisam ni rekao da on treba u Tusanj ulagati jer ne moze, ali on nije ulagao nigdje. Stadion u SH je napravio da je jedva uslovan za Federalne. On samo godinama prica, napraviti cu napraviti, a nista ne pravi. Pravi samo gdje moze debelo zaraditi. Eto ako hoce da pravi, neka kupi parcelu, izganja dozvole i gradi. Sta je problem? Problem je sto mu nije dosta para.

Ti bi @staragrada nas prodao seljacima za pola marke. Sa takvim stavom nema druge nego da ce Tuzla za 20 godina biti podrinjsko-banovicka kasaba. Kaze hajmo vjerovati Azmiru, a covjek je obicni prevarant. Postenu carsijsku raju seljak moze prevariti 100 puta i opet ce mu vjerovati. :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1.prodaja "seljacima" :urnebes: :rol: ...grad vodi lik iz islamovaca.....sad ce jos malo pa dvije decenije... hahahhaha
2.za dvajst godina kasaba smo....al pazi sad.....podrinjsko-Banovicka :tokralju: :tokralju: ....ovo je neko bas tesko ispiranje mozga....mrze nas Sarajlije a sad su na temelje evropske Tuzle udarili i podrinjci potpomognuti banovicanima :urnebes: ....znaci,kralj....btw,nikad neću zaboraviti kad prije par sezona "mrtva ćarsija" iznabija momka iz banovica na sjeveru.... vjerovatno su skontali kako Ce to zavrsiti sa mrskim banovicanima....al zato ih je sad ostalo svih 26 cistokrvih....firerov jungen bi im pozavidio na čistki :tokralju:
3.postena ćarsijska raja.... ahahahhahahaha....oplako sam

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2018, 23:19

MakabiTuzla je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ako mrtva carsija poput tebe to kaze, ko sam ja da proturječim.
Pa nisam to rekao ja.....to brojke i tabele pokazuju :shifty: .... tebi ostaje da vjerujes jaskanu,izgradnji Tusnja, macku i tituli sljedeće sezone :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 maj 2018, 23:22

Tuzlak je kontras cisti :mrgreen:
Al je i fakat ovo sto govori. Husic puno prica al ne gradi sad je i Tusanj opet dovoljan. Jer je ono gore u SH tek neuslovno.
Sta im je zajednicko i AH i. JI puno pricaju a malo ostvare. zamalo uzesmo trofej.zamalo izgradismo stadion..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2018, 23:38

Nego o tekmi u subotu....dal' se meni samo cini il' su svi vec prezalili Celik pa jedino ja mislim da cemo mi morat krv propisat ova tri kola da ostanemo u ligi.... Celik ima fin raspored a mi nezgodan do bola...o premiranju necu ni da pricam....mi ako udjemo labavo u ova tri kola sa pricom" gotovo je to ba" mogli bi fino n a j e b a t..... pogotovo poslije "predstave"protiv raspalog viteza....al ispast će opet da nas ovdje nekoliko bezpotrebno siri negativu

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 maj 2018, 23:43

Ko pokvarena ploca vrti se prica u krug.
Neznanje licni interes politika tvrdoglavost slicne price ovih radnickih klubova nazalost.
A tek vrhunac arogancije kada se kao cudimo uspjesima ekipa i sukamo pogrdno sprdajuc se sa nazivima istih u svoj svojoj nemoci kao granicni prelaz.selendra itd ..

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 03 maj 2018, 23:46

Ja eto način "Mamić" nevalja.

Pa nek ide punog novčanika i treba ako je doveo Dinamo do grupne faze LP, prodaje igrače za milione, osvajaju ligu stalno.
Evo ti uzmi Slobodu, vodi nas svake godine u Europu, ne moraš osvajati, riješi nam dugove, napravi stabilan klub, i onda uzimaj kakav želiš procenat dok god klub radi uspješno i finansijski i rezultatski.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 maj 2018, 23:51

Mamic je sotona. I takav nam ne treba.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2018, 23:53

Maminjo je legenda
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 maj 2018, 23:59

Ma ne slazem se.
Lapina teska.
Sta sve nisu radili u hnl.u.
Imamo mi takvih vec u nasoj ligi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2018, 23:59

zlatnakoka je napisao/la:
Ja eto način "Mamić" nevalja.

Pa nek ide punog novčanika i treba ako je doveo Dinamo do grupne faze LP, prodaje igrače za milione, osvajaju ligu stalno.
Evo ti uzmi Slobodu, vodi nas svake godine u Europu, ne moraš osvajati, riješi nam dugove, napravi stabilan klub, i onda uzimaj kakav želiš procenat dok god klub radi uspješno i finansijski i rezultatski.
Zar nije bolje progurati svoje ljude? Pusimo ga u rudnicima, termoelektrani, EP generalno, UKC-u, univerzitetu i skolstvu, sa privatnim fakultetima. Treba jos i ovo malo u gradu sto se ima pogubimo za par sezona dobrih rezultata, pa se mozemo lagano iseliti da bude grad samo kasaba za pusenje sisa. Ustrojiti klub i cuvati resurse..Uglavnom vrijeme ce pokazati. Igra fino ili mi ili Sloga, ko bude jaci ima da prezivi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2018, 00:03

slika

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 maj 2018, 00:08

Mamica boli ****. Azmir se pali ko kutnjak.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 00:12

Penaltiky je napisao/la:Mamica boli ****. Azmir se pali ko kutnjak.
Koga boli? :lol: pa taj ima prenose gore od mene :lol:
Al generalno ova prica nam najvise stete i donosi, podjela u 2 politicka tabora.Pored ne3znanja i licnog interesa tzv. IMT.a

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 maj 2018, 00:14

Sariel1987 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Mamica boli ****. Azmir se pali ko kutnjak.
Koga boli? :lol: pa taj ima prenose gore od mene :lol:
Al generalno ova prica nam najvise stete i donosi, podjela u 2 politicka tabora.Pored ne3znanja i licnog interesa tzv. IMT.a
Pa za navijacima, politicarima, ministrima, pravosudnim sistemom. A Aza se uvrijedio i digo sidro.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 maj 2018, 00:21

Ovdje se sve pretstavlja kao sda-islamsko bosnjacka zavjera i kao neko ce nebodere neko bi rusio sdp jasmina ko kod sta pokusa ovi to kao neki politicki motiv protiv crvenih. Nevjerovatno.
Pa ostavite nam makar fudbal majku vam yebem...
Ovdje ima likova ludih ko struja pa sutra da rahmetli Huka ustane iz mezara sa 10 miliona i izgovori Allahu Ekber Tuzlak,komunista,franto i slicni bi rekli vracaj ga u mezar ne treba nam...
Pa sta je to nama bolje nego ostatku drzave vode nas crveni 25 god a nikada veca kasaba nije Tuzla bila...grad truho iznutra....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 00:27

Vala i to je pogresna premisa solinas.
Vodila je sda preko svojih abonenata slobodu i to u svom primetime.u i sta su uradili osvojili li izgradili??NISTA. Pogledas dugove. Jos gore.
A Azmir je morao znati kakvu ce pricu povuci ulazak u Kukinu stranku.Nemoguce da je toliko neupucen.
Bas ce namaKuko izgradit klub i stadion hehe

P.s ne amnestirajuci ove sad od njihove odgovornosti i neucinkovitosti.
Kada kazu nije grad samo fudbal slazem se. Al tusanj i mejdan moraju biti od posebnog znacaja i prioriteti kao simboli grada.jebmu trunje.a ne ruine i sramota.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.