FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false; evo ako neko moze napraviti stream ovde ima sve kako treba
-
- Kontakt:
Imal neko dobrodusan da mi posalje privatno link za stream? Ne mogu ici na tekmu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jbg dosta raje nije na orgu bar s ovog foruma.Anonimac je napisao/la:Biće stream, ima i link već (oni pravi znaju kako ga naći) samo ja ga ne postavljao ovdje a nemojte ni vi jer gledaju i oni kojima Željo nije klub za koji navijaju. Prema tome, zbog takvih, mi koji pratimo i volimo ovaj klub ne možemo gledati normalno jer su linkovi preopterećeni i štopaju. Ako nekom bude trebao a on bude provjereni Željovac, bar na ovoj temi, onda šaljite preko PP-a.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Iz Amarovih usta: Na odmoru sam.
Sad sam samo preokupiran utakmicom 90 minuta pa cu opet da se sekiram.
Sad sam samo preokupiran utakmicom 90 minuta pa cu opet da se sekiram.
Nisam u mogucnosti da idem na utakmice (zivim preko bare), ako neko ima stream mozel se nekako doci do toga.. Hvala puno i sretno nasem Zelji danas.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Ma nisam ni ja na org-u, jednom sam se prijavio, ako vjeruješ nikad ušao tamo nisam, ne znam ni kako izgleda. Vjerovatno su me i izbrisali jer su tamo oprezni i gase neaktivne profile, znate radi čega. Ne mislim uopšte na org, nego ima kanal za to (znate na šta mislim)propuh je napisao/la:Jbg dosta raje nije na orgu bar s ovog foruma.Anonimac je napisao/la:Biće stream, ima i link već (oni pravi znaju kako ga naći) samo ja ga ne postavljao ovdje a nemojte ni vi jer gledaju i oni kojima Željo nije klub za koji navijaju. Prema tome, zbog takvih, mi koji pratimo i volimo ovaj klub ne možemo gledati normalno jer su linkovi preopterećeni i štopaju. Ako nekom bude trebao a on bude provjereni Željovac, bar na ovoj temi, onda šaljite preko PP-a.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde podijeli ovoj finoj raji.Anonimac je napisao/la:Ma nisam ni ja na org-u, jednom sam se prijavio, ako vjeruješ nikad ušao tamo nisam, ne znam ni kako izgleda. Vjerovatno su me i izbrisali jer su tamo oprezni i gase neaktivne profile, znate radi čega. Ne mislim uopšte na org, nego ima kanal za to (znate na šta mislim)propuh je napisao/la:Jbg dosta raje nije na orgu bar s ovog foruma.Anonimac je napisao/la:Biće stream, ima i link već (oni pravi znaju kako ga naći) samo ja ga ne postavljao ovdje a nemojte ni vi jer gledaju i oni kojima Željo nije klub za koji navijaju. Prema tome, zbog takvih, mi koji pratimo i volimo ovaj klub ne možemo gledati normalno jer su linkovi preopterećeni i štopaju. Ako nekom bude trebao a on bude provjereni Željovac, bar na ovoj temi, onda šaljite preko PP-a.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- invincible1921
- Kontakt:
eo ja sam provjern hahahahhahAnonimac je napisao/la:Dijelite i vi ovim provjerenim Željovcima sa foruma, neki koji su tražili imaju pp, ima vas bar desetak koji imaju link. Meni trebaju neki gosti doći, možda ne budem tu, šaljite i vi da neko ne ostane bez linka.storm_raider je napisao/la: Hajde podijeli ovoj finoj raji.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ako moze link za tekmu braco Manijaci. molim vas
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
-
- Kontakt:
Ako ne moze javno, moze li neko poslat na PP stream??
-
- Kontakt:
Zna li iko sastav 

-
- Kontakt:
moze li i meni na PP stream ako nije problem 

Braćo, ne znam ko ima, da ne smaram anonimnog, ako može hvala 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Što bi to mene smarao?iVar je napisao/la:Braćo, ne znam ko ima, da ne smaram anonimnog, ako može hvala

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Valjda bude neki link... Bice zanimljiva utakmica
Ko je nagodan nek mi posalje link za utakmicu. Blagodarim
mislio sam na anonimcaanonimni je napisao/la:Što bi to mene smarao?iVar je napisao/la:Braćo, ne znam ko ima, da ne smaram anonimnog, ako može hvala

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Ejnur, Hrammm1921, kontra, Konzerva, Mana, Ramirez i 55 gostiju.