Pa čekaj, ako su doveli takve igrače, ne znači da potcjenjuju ligu. Majku mu, moraju li vazda neke teorije biti. Pojedini igrači meni ne djeluju ništa specijalno, ali ne pada mi napamet da donosim takve zaključke.stojko je napisao/la: ↑05 feb 2024, 14:17Gdje sam ja to pomenuo MLADJE igrace? Koga boli kurrac za godine ako su nekvalitetni? Doveli su igrace koji ne igraju i koji u pripremnim utakmicama nisu pokazali NISTA! To je zabrinjavajuce. Druga stvar je ako smo zadovoljni da budemo samo stabilan premijerligas, onda je ovo dobro.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nek prodju Slobodu i imat ce 8-9k
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo napravili smo transfer u Inter svaka nam čast 

Eto dondonu poveznice sa Seriom A.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Stojko jade, ubaceni elementu ili jednostavno mrzitelju naseg kluba. Pod broj jedan ime naseg igraca je Adalberto Peñaranda, a pod broj dva, nije odigrao 20 utakmica. Odigrao je 13 utakmica, na kojima je ukupno proveo 506 minuta. To je zapravo 5,62 utakmica. A da ne spominjem da covjek nije igrao preko godinu dana ozbiljan fudbal, ne zbog povrede, ne zbog njega, vec zato sto je njegov klub imao suspenziju za strance. Mrzim vas iz dna duse, sve vas rusitelje naseg kluba.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 05 feb 2024, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam da je GOLMAN fula, sreca
Svi ostali su ok za ono sto su dovedeni samo KRDZALIC JE IZGLEDA promasaj, daj boze da nisam upravu
Svi ostali su ok za ono sto su dovedeni samo KRDZALIC JE IZGLEDA promasaj, daj boze da nisam upravu
-
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:44Stojko jade, ubaceni elementu ili jednostavno mrzitelju naseg kluba. Pod broj jedan ime naseg igraca je Adalberto Peñaranda, a pod broj dva, nije odigrao 20 utakmica. Odigrao je 13 utakmica, na kojima je ukupno proveo 506 minuta. To je zapravo 5,62 utakmica. A da ne spominjem da covjek nije igrao preko godinu dana ozbiljan fudbal, ne zbog povrede, ne zbog njega, vec zato sto je njegov klub imao suspenziju za strance. Mrzim vas iz dna duse, sve vas rusitelje naseg kluba.

Ne vrijedi njemu pisati jer je ubaceni element kojem nije mjesto ovdje. Za ono rasističko vrijedjanje je trebao dobiti trajni ban.
Jest kad bi bilo kao ovih dana 12-15°c. Ako bude 0 ili ispod, daj Bože da bude i pola od toga, makar digli Slobodu 0:3.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ma treba grijace za guzove ugraditi.Zasluzili smoZeko87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:49Jest kad bi bilo kao ovih dana 12-15°c. Ako bude 0 ili ispod, daj Bože da bude i pola od toga, makar digli Slobodu 0:3.
Jbt zivot milion preduslova nekakvi treba se ispuniti da bi neko dosao da podrzi voljeni klub.
Ko se dvoumi nek ne dolazi molim vas.Niste potrebni.Slobododno se ususkajte u dekicu,kafu i ima Arena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije u pitanju domaca tekma ali sam se smrznuo u Vitezu kad je pocetak utakmice kasnio jedan sat zbog snijega na stadionu i poslije te tekme sam rekao sebi kad si mogao onu hladnocu istrpiti onda mozes i na KosevuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 feb 2024, 22:11Ma treba grijace za guzove ugraditi.Zasluzili smo
Jbt zivot milion preduslova nekakvi treba se ispuniti da bi neko dosao da podrzi voljeni klub.
Ko se dvoumi nek ne dolazi molim vas.Niste potrebni.Slobododno se ususkajte u dekicu,kafu i ima Arena
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Malo da se prisjetiš, joj ekipebenko21 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 22:27Nije u pitanju domaca tekma ali sam se smrznuo u Vitezu kad je pocetak utakmice kasnio jedan sat zbog snijega na stadionu i poslije te tekme sam rekao sebi kad si mogao onu hladnocu istrpiti onda mozes i na KosevuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 feb 2024, 22:11Ma treba grijace za guzove ugraditi.Zasluzili smo
Ko se dvoumi nek ne dolazi molim vas.Niste potrebni.Slobododno se ususkajte u dekicu,kafu i ima Arena![]()

https://vm.tiktok.com/ZM67dppvm/
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Stojko je dao za klub vise nego dzemo berberovic ! I sada daje, i davat ce... Dok onaj parazit proda golfa da moze da kocka.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma pusti debile, kad su se pomoci skupljale za narod on je prvi bio tu ... Veze oni nemaju ko je brat sto ljudski
... Pozdrav za brata preko bare

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U sridu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
I kad vidis, kad su pojedini nickovi napravljeni, ocito da pojma nemaju, ni za zajebanciju ni za sta , svima je od od prvog dana ovog foruma bio trn u oku.... Mnogo nas se zna i uzivo i ovsko mada vecina ih je i prestala pisati ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koji sastav ocekivati u ovoj polusezoni??
Iliev, Beganovic, Anicic, Djurickovic, Durakovic, Mustafic, Buljubasic, Matanovic, Penaranda, Hasic i Reno
Iliev, Beganovic, Anicic, Djurickovic, Durakovic, Mustafic, Buljubasic, Matanovic, Penaranda, Hasic i Reno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..