FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 00:33

Mislim da ne ulazim u rasprave koje su ovde prezvakane i izlizane stotinu puta.
Sta god kazete slazem se.Neam vise kila za nerviranje.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 maj 2018, 00:37

Slazem se,ali ja kazem svi su isti mozda crveni i gori a ovdje samo po sda i muslimanima se pljuje.
pa za 7 miliona mogo si sada imati stadion 3 kategorije za ovih samo 10 zadnjih god.....Mejdan da sija ne treba ti milion......ali nemamo pokradose talove dijele ubise ljudi a ovce po tuzli samo bleje.....i trreba nam tako.........ja sam zagovornik statuta i privatizacije u ocajnom pokusaju sa se maknemo od bilo kakve stranke i politike jer ubise nas ljudi ubise nam mladost....nista nemamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 maj 2018, 01:17

Dobra polemika se razvila nema sta. Samo mene brine taj jedan bod koji je neophodan. Prvo to pa onda ostalo. Protiv Celika bi najkorektnije bilo uzeti ga.
Sto se stadiona tice neugodna situacija. Nema mjesta za nas dva posebno ne za onoga ko ce sve podrediti pobjedi protiv naseg kluba. S druge strane pored Tusnja gdje da igraju, a da ne napravis dublji problem jer mi smo onako merhametli p.ickasti i nas naguziti vise puta mozes. Tuzlaci sami sebi ne vjeruju najcesce.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 04 maj 2018, 07:37

Nas politicari je.bu kako stignu,boja dresa je nebitna. E sad podrinjsko-banovicki lobi,o jbt dan sta sve necu ovdje procitati. Dok trazimo greske u drugima i ko nas mrzi odosmo u 3 lijepe p.m. Prvo ocistiti i pregledati svoje dvoriste,pa drugom prebacivati nesto. E sad A.H. je snalazljiv covjek i skontao kako ovdje funkcionise. A nije ba tolko ni glup,on za 3 miliona data Slobodi je dobio finog povrata poreza u USA.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 maj 2018, 07:39

staragarda je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:To oko stadiona treba demistificirati. Cinjenica je da je Tusanj ruglo i da faraon ne zeli to zemljiste da preda nikome. Cinjenica je da je Azmiru nudjen plac na 99 godina za 1 KM u industrijskoj zoni da izgradi stadion i pratece objekte kojima bi isplatio investiciju, a on to odbio. Tako da imamo ovo sto nemamo. **** stadion, treba klub stabilizirati.
Za sta ce ti stadion...sa ovim NJUO i ambicijama kluba (da sjebemo melju i pitare) Tusanj je sasvim dovoljan..
Ne znam za sta ces pravit stadion...da impresioniras ove iz gabele il' Kaknja....jer mi tesko da ćemo se vrhu i Evropi promaknut u blizoj budućnosti...a raju vitezi, Gabele i Krupe ne zanimaju.....u borbi za nista...kao i obično
A zasto nebi malo za promjenu poceli vjerovat da cemo konacno uspjet sastavit ekipu ekipom (da ce ovaj UO to uradit) i pocet bar malo uzivat u utakmicama.
Pare nisu problem, skontali smo i sabrali da imamo sasvim konkurentan budzet pa se nadam da ce se ovaj UO "konacno zajebat" pa platit nekog dobrog igraca za nase lige.

Eto ide ljeto vjerujmo u ono Petrovicevo da ce sad imat veci izbor slobodnih igraca i da mu je to vec drugi prelazni rok pa da ce to vec bolje uklopit, mozemo rec da je sad pogodio sa Rustemovicem, Iveticem, Terzicem, pa i Bekicem.. zadrzat sto je moguce vise igraca koji ti trebaju, koga moras prodaj, al prodaj, ne pusti, niko ti nece dat neke wooow cifre ni za Todora ni Smajica ni Azira al ubaci se u buduce transfere, razmisljaj malo unaprijed nebitno hoces li ti bit tu il neko treci, nek Sloboda zaradi..
Macak jest pijun al macak voli sport i sigurno bi volio se igrat sa Slobodom jos dugo, kolko god ga ne volim vjerujem da dok god ne mora svoje pare davat on ce bit tu, pa ovo ljeto ima priliku sebi dio budzeta obezbjedit od prodaje igraca, nek to bude dio koji bi on trebao ulozit, ostalo nek poklopi opstina i sponzori i to ti je...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 maj 2018, 08:30

staragarda je napisao/la:Nego o tekmi u subotu....dal' se meni samo cini il' su svi vec prezalili Celik pa jedino ja mislim da cemo mi morat krv propisat ova tri kola da ostanemo u ligi.... Celik ima fin raspored a mi nezgodan do bola...o premiranju necu ni da pricam....mi ako udjemo labavo u ova tri kola sa pricom" gotovo je to ba" mogli bi fino n a j e b a t..... pogotovo poslije "predstave"protiv raspalog viteza....al ispast će opet da nas ovdje nekoliko bezpotrebno siri negativu
Da je neki drugi tim na ovoj poziciji Slobode ja bih bio siguran da Celik ispada, ali mi nikad nismo rahat. I mene je hastra vec sad ovu tekmu protiv Celika kako cemo odigrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2018, 09:16

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Nego o tekmi u subotu....dal' se meni samo cini il' su svi vec prezalili Celik pa jedino ja mislim da cemo mi morat krv propisat ova tri kola da ostanemo u ligi.... Celik ima fin raspored a mi nezgodan do bola...o premiranju necu ni da pricam....mi ako udjemo labavo u ova tri kola sa pricom" gotovo je to ba" mogli bi fino n a j e b a t..... pogotovo poslije "predstave"protiv raspalog viteza....al ispast će opet da nas ovdje nekoliko bezpotrebno siri negativu
Da je neki drugi tim na ovoj poziciji Slobode ja bih bio siguran da Celik ispada, ali mi nikad nismo rahat. I mene je hastra vec sad ovu tekmu protiv Celika kako cemo odigrati.
Ma ja ovo pricam jer i onda kad smo ispali bilo je malte ne u domenu naucne fantastike da bas mi zijanimo...i bum.... opreza nikad dosta.... pogotovo kad se uzdas u druge
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 10:00

Kakav strah?
Celiku fali 5 igraca.Pet. od golmana do kapitena.
Ako i sa onako slabim I vec poljuljanim Celikom ne mogu ni do boda e jebm ga ja onda. Nije vrijedno ni nervoze ni rasprave.
Jos Slavko iksas stari.Iks kad bi na rukama igrali.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 10:07

Boj se ovna boj se **** .
Nemaju nikakav izgovor sutra da odigraju pickasto.. Ni protivnicka ekipa ni sudije ni teren ni publika .
Sta jos mogu. Jah vrijeme sunce kisa led.
Il mi ili oni.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 10:15

Sve sto se pricalo kako ce nastimati pokazalo se neistinito.
Nit imaju novaca nit volje a poslje goska i izostanaka igraca ni morala.
Moras bas bit Hickokovac za zajebat .
Nadam se da necemo :lol: a necemo. :thumbup:

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 04 maj 2018, 10:57

Sutra lagano osigurat ostanak u ligi, pa onda je na upravi da napravi rezime sezone :)
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 maj 2018, 11:30

WestSideTz je napisao/la:Sutra lagano osigurat ostanak u ligi, pa onda je na upravi da napravi rezime sezone :)
Sezona kao M U D O. ne treba nam niko rezimirati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 11:32

Hitman22 je napisao/la:
WestSideTz je napisao/la:Sutra lagano osigurat ostanak u ligi, pa onda je na upravi da napravi rezime sezone :)
Mislis sezona kao

slika
:mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 maj 2018, 11:34

Sariel1987 je napisao/la:Kakav strah?
Celiku fali 5 igraca.Pet. od golmana do kapitena.
Ako i sa onako slabim I vec poljuljanim Celikom ne mogu ni do boda e jebm ga ja onda. Nije vrijedno ni nervoze ni rasprave.
Jos Slavko iksas stari.Iks kad bi na rukama igrali.
Gdje te nece biti strah brate kad je u pitanju Sloboda, do zadnjeg minuta nisi rahat. Samo se sjeti kakve igrace smo imali one sezone kad smo ispali, iako nekoliko mladih i ne previse isprofilisanih u to doba, ipak smo imali relativno fin i super talentovan tim pa nas guznuse.

Idemo sutra izboriti opstanak pa cemo imati dovoljno vremena o novoj sezoni, slavlju stogodisnjice, rezovima u timu, a najbitnija stvar je prodati 2 igraca i ostaviti Slavka, te Husica, Rustemovica, Skahica, mozda i Bekica, a lagano ubacivati u vatru Dinu Hodzica... ne znam kakav je mali Hrvanovic, ima li kuveta?
I ova dvojica Mijic-Ivor moraju se uozbiljiti i proigrati kako Bog zapovjeda, kao i Music, ja sam mislio da ce se Music odmah nametnuti, a ono vraga...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 11:38

Ma rahatluk je za tetkice :lol:
A nova sezona nova nafaka.
Da vidimo kako ce ovo privest kraju :D

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 maj 2018, 11:52

Zapalili majicu Slobode, pa zapjevali: Druga liga čeka na vas, otiš'o je jedini vam spas

Nekoliko neidetifikovanih muških osoba u Tuzli su zapalili majicu Slobode, te im poželjeli ispadanje u niži rang takmičenja.

“****” došle su u posjed videa, koji bi mogao izazvati niz polemika u Tuzli.

“Druga liga, druga liga čeka na vas. Otiš'o je, otiš'o je, jedini vaš spas. Husić Azmir bio vam je spas, Druga liga čeka na vas”, pjevali su na snimku dok su gazili Slobodinu majicu na podu.

Iako se na snimku ne može prepoznati identitet osoba, pretpostavlja se da je riječ o momcima bliskim navijačkoj skupini “Divizija”, koja podržava Slogu iz Simin Hana, čija je alfa i omega kontroverzni bivši predsjednik Slobode Azmir Husić.

Sta sad ovi kuhaju opet ili je ovaj portal tek sad saznao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 maj 2018, 11:54

Sve se moze uraditi ali treba krenuti sada .
Vec sada produziti ugovore bitnim igracima i krenuti u pregovore sa pojacanjima.
Zakazati skupstinu odma na kraju sezone i rjesavati neke stvari.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 12:16

Hitman22 je napisao/la:Zapalili majicu Slobode, pa zapjevali: Druga liga čeka na vas, otiš'o je jedini vam spas

Nekoliko neidetifikovanih muških osoba u Tuzli su zapalili majicu Slobode, te im poželjeli ispadanje u niži rang takmičenja.

“****” došle su u posjed videa, koji bi mogao izazvati niz polemika u Tuzli.

“Druga liga, druga liga čeka na vas. Otiš'o je, otiš'o je, jedini vaš spas. Husić Azmir bio vam je spas, Druga liga čeka na vas”, pjevali su na snimku dok su gazili Slobodinu majicu na podu.

Iako se na snimku ne može prepoznati identitet osoba, pretpostavlja se da je riječ o momcima bliskim navijačkoj skupini “Divizija”, koja podržava Slogu iz Simin Hana, čija je alfa i omega kontroverzni bivši predsjednik Slobode Azmir Husić.

Sta sad ovi kuhaju opet ili je ovaj portal tek sad saznao
zar ovo nije bilo prije mescini??
il sam nesto pomijesao?
svejedno dva komsijska kako neko rece kluba, rinaka.
hraaak pljuc.
a i ovaj slinanov placenicki portal, bljak :puke: :puke:

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 04 maj 2018, 12:31

Hitman22 je napisao/la:
Slažem se da je ovo bila jedna loša sezona, ali red bi bio da UO sjedne i vide gdje su greške pravili. Jer ovoliki novac potrošen a na kraju grčevita borba za opstanak.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 maj 2018, 12:53

niko nista jarane u vezi paljevina?
sloga ofo ono? bivsa bratja?
sloboda72 pale ljudi grb slobode?mozes i to progutat zbog lijepog fudbala?
doduse mozda je neko drugi :o :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.