PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MocMahale444
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
We selam muha, legendo prepucavanja.MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Beli kakva je situacija ovdje?belosevic28 je napisao/la:We selam muha,MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
We sellam.MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Selam Muha...MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
Trebali su im makar jednog igrača u kristalnih 11 ubaciti da ova sezona ne bude totalni podbačaj. Meni je Matej Rodin onako strašan igrač, reprezentativni kalibar.
Pa makar da su birali najboljeg vozaca autobusa,e tu bi imali sanse...Beton je napisao/la:Trebali su im makar jednog igrača u kristalnih 11 ubaciti da ova sezona ne bude totalni podbačaj. Meni je Matej Rodin onako strašan igrač, reprezentativni kalibar.
Nisu jer niko nije zasluzio.Samo ovaj naziv najbolji igrac lige treba promjenit u mvp.Najbolji igrac lige je Ermin Zec.Beton je napisao/la:Trebali su im makar jednog igrača u kristalnih 11 ubaciti da ova sezona ne bude totalni podbačaj. Meni je Matej Rodin onako strašan igrač, reprezentativni kalibar.
23
Kako kad je u Olovu pokido mjenjac nije stisko kvacilo.Vanja8 je napisao/la:Pa makar da su birali najboljeg vozaca autobusa,e tu bi imali sanse...Beton je napisao/la:Trebali su im makar jednog igrača u kristalnih 11 ubaciti da ova sezona ne bude totalni podbačaj. Meni je Matej Rodin onako strašan igrač, reprezentativni kalibar.
23
- MocMahale444
mma_hz je napisao/la:We sellam.MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
Ne mogu biti ovdje gade mi se navijaci svih drugih timova.
S vama pitarima mogu koju pametnu prebit, mi cemo uvijek biti nasi. Ovi drugi su visibabe
Alejkumu Selam pasa moj.Vanja8 je napisao/la:Selam Muha...MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
Pa može li onda " Izbor za Kristalne brojače gledalaca..."...GOAT je napisao/la:Kako kad je u Olovu pokido mjenjac nije stisko kvacilo.Vanja8 je napisao/la:Pa makar da su birali najboljeg vozaca autobusa,e tu bi imali sanse...Beton je napisao/la:Trebali su im makar jednog igrača u kristalnih 11 ubaciti da ova sezona ne bude totalni podbačaj. Meni je Matej Rodin onako strašan igrač, reprezentativni kalibar.
Kako ti Muhoni u ove Mubarek dane,kako buraz...MocMahale444 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:We sellam.MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.![]()
![]()
Ne mogu biti ovdje gade mi se navijaci svih drugih timova.
S vama pitarima mogu koju pametnu prebit, mi cemo uvijek biti nasi. Ovi drugi su visibabe![]()
![]()
![]()
![]()
Alejkumu Selam pasa moj.Vanja8 je napisao/la:Selam Muha...MocMahale444 je napisao/la:Selam Alejkumu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma tanko muha, nema samaranja. Vasi u ilegali, dvoturak bulazni, sari se krije od mesara, ljupka naleti i unese nemir... Tjt ukratko.
Selam Alejk, hoš' kupit krme?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Djecaci prebacite na Arenu i gledajte pravi fudbal. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Ti si izuzetakOsim13 je napisao/la:Ko je bolan u ilegali, nikad u životu
- MocMahale444
belosevic28 je napisao/la:Ma tanko muha, nema samaranja. Vasi u ilegali, dvoturak bulazni, sari se krije od mesara, ljupka naleti i unese nemir... Tjt ukratko.
Znaci sve levatluk.
Zamisli biti navijac zeljA u ovom trenutku. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nismo mi navijaci Zelje zbog toga da bi uzivali u "odredjenom" trenutku.Zeljo nije trenutak vec putovanje kroz zivot u kojem uzivamo u svakom trenutku!!rasavoje je napisao/la:Zamisli biti navijac zeljA u ovom trenutku.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.