Jel tvoj prijedlog mozda da i mi nosimo nozeve?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29Vala mi nije jasno da horde ne izvuku nikakvu pouku u vezi tuča sa njima svih ovih godina .
Na desetine izbodenih oni opet grlom u jagode.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Joj neće li se više stati sa ovim sranjima u **** materinu
Prijedlog je da ne budes debil i da ne rizikujes zivot zbog 11 likova koji sutaju loptu.egocentrik je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:18Jel tvoj prijedlog mozda da i mi nosimo nozeve?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29Vala mi nije jasno da horde ne izvuku nikakvu pouku u vezi tuča sa njima svih ovih godina .
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ispalijati drvenom palicom, lomiti.. gdje ces sa gurbetima pokusati dogovorati.egocentrik je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:18Jel tvoj prijedlog mozda da i mi nosimo nozeve?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29Vala mi nije jasno da horde ne izvuku nikakvu pouku u vezi tuča sa njima svih ovih godina .
JOS JEDNOM, piqke najvece crkli oni svi i njihov zeton dunge lange klub
MOMAK IZDRZI!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- TurkishAirlines
Moze samo gore biti, i bit ce ako se ne izvuce izbodeni navijac.
Bolesno postalo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Nadam se da ce izdrzat decko, a onom koe potego noz, ruka ti se osusila mater **** svoju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mi ostali ne možemo normalno prohodati po gradu sa klupskom majicom zbog ovakvih.TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:30Moze samo gore biti, i bit ce ako se ne izvuce izbodeni navijac.
Bolesno postalo.
-
- Kontakt:
Prijedlog je da se ne akcija ako će neko platiti glavom.egocentrik je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:18Jel tvoj prijedlog mozda da i mi nosimo nozeve?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29Vala mi nije jasno da horde ne izvuku nikakvu pouku u vezi tuča sa njima svih ovih godina .
- TurkishAirlines
Ma svi smo mi krivi.Morpheus je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:40Mi ostali ne možemo normalno prohodati po gradu sa klupskom majicom zbog ovakvih.TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:30Moze samo gore biti, i bit ce ako se ne izvuce izbodeni navijac.
Bolesno postalo.
Jbga ovakvi navijaci su iznad kluba, privilegovani. Ne smijes ruzne reci, odmah bivas napadnut.
Dok ljudi koji s djecom dodju na Kosevo i ne mogu u istu recenicu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ovo sam primijetio. Čim nekoga okriviš za napravljeno sranje budeš napadnut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:45Jbga ovakvi navijaci su iznad kluba, privilegovani. Ne smijes ruzne reci, odmah bivas napadnut.
Dok ljudi koji s djecom dodju na Kosevo i ne mogu u istu recenicu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Morpheus je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:40Mi ostali ne možemo normalno prohodati po gradu sa klupskom majicom zbog ovakvih.TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:30Moze samo gore biti, i bit ce ako se ne izvuce izbodeni navijac.
Bolesno postalo.
Tako je, jer ces biti sam a pet krezavih dandara ko hijene ce te isarati ostrim predmetom..
- 1 9 4 6 -
Ako mogu da vas zamolim da izbjegvate komentarisanje navijackih stvari na ovoj temi koja je iskljucivo vezana za FKS
Ko je upucen zna sta se desava i sta ce sve desavati, tako da izbjegavajte komentarisanje.
HORDE ZLA U INAT SVIMA!
Ko je upucen zna sta se desava i sta ce sve desavati, tako da izbjegavajte komentarisanje.
HORDE ZLA U INAT SVIMA!
-
- Kontakt:
Rano je jos al yebat cemo im familiju mrtvu 2.3!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta se bola ima desavat sram vas bilo i jedne i druge, ovo su nekad bila dva bratska kluba, navijaci se druzili sprdali, pravili zezanje od svega, a vi sad dogovarate tuce, sta mi radite od Sarajeva, strah me dijete samo na ulicu pustit, jel to ta vasa nova moda, ovo je nekad bio grad za ponos, poznat po svemu suprotnom cime ga vi sad predstavljate, glumite neke Delije Grobare, sram vas bilo po sto puta.. kako bi se ja obracunao sa vama joooj, nikad ni stadiona ni utakmice ne bi vidjeli, od **** sporta, zajebancije, napravili ste gladijatorske arene, u kojima nam omladina gine, i roditelji strahuju za zivote djece, poslijje osam sati napravili ste Bejrut u gradu, ni covjeka ni sigurnosti nicega, vi namudjeni orangutani, zarobili ste ovaj grad, nemas momka kroz carsiju da ga vids vedrog nasmijanog, sve neka opasna smrknuta lica jao jao
Sve je ovo posljedica toga da se sad mlad kriminalac u usponu, privede prvo u stanicu, onda mu se dadnu cigara i kafa da se smiri, pa čeka tužioca, pa onda advokata i onda ga puste da čeka suđenje jedno dvije godinice. Naravno, naš junoša kriminalac, uvidjevši da se ništa ne dešava, nastavlja sa svojim maloumnim aktivnostima, plus se oženi i onda djecu uči vlastitim vrijednostima.
Birvaktile se svo privođenje završavalo na licu mjesta, kad ti drot, onako seljački, prebroji rebra. Ako se desiš baš onako jogunast, onda te odvede u stanicu pa čitava smjena igra folklor po tvojim leđima. Kakav hurčev tužitelj i advokat. Nakon ovakvog tretmana, ionako 15 dana ne možeš iz kreveta maknut, pa ti to dođe ko svojevrstan pritvor.
Dok ti njega tetošiš i glumiš pravni postupak, džaba krečiš, isto će se dešavati.
Birvaktile se svo privođenje završavalo na licu mjesta, kad ti drot, onako seljački, prebroji rebra. Ako se desiš baš onako jogunast, onda te odvede u stanicu pa čitava smjena igra folklor po tvojim leđima. Kakav hurčev tužitelj i advokat. Nakon ovakvog tretmana, ionako 15 dana ne možeš iz kreveta maknut, pa ti to dođe ko svojevrstan pritvor.
Dok ti njega tetošiš i glumiš pravni postupak, džaba krečiš, isto će se dešavati.
potpisujem, sve ih treba ograditi na neku livadu i dobro izdegenečiti.Bordo10 je napisao/la: ↑07 feb 2024, 09:07Sta se bola ima desavat sram vas bilo i jedne i druge, ovo su nekad bila dva bratska kluba, navijaci se druzili sprdali, pravili zezanje od svega, a vi sad dogovarate tuce, sta mi radite od Sarajeva, strah me dijete samo na ulicu pustit, jel to ta vasa nova moda, ovo je nekad bio grad za ponos, poznat po svemu suprotnom cime ga vi sad predstavljate, glumite neke Delije Grobare, sram vas bilo po sto puta.. kako bi se ja obracunao sa vama joooj, nikad ni stadiona ni utakmice ne bi vidjeli, od **** sporta, zajebancije, napravili ste gladijatorske arene, u kojima nam omladina gine, i roditelji strahuju za zivote djece, poslijje osam sati napravili ste Bejrut u gradu, ni covjeka ni sigurnosti nicega, vi namudjeni orangutani, zarobili ste ovaj grad, nemas momka kroz carsiju da ga vids vedrog nasmijanog, sve neka opasna smrknuta lica jao jao
ne možeš mazlume maloumni.
kakve "navijačke stvari" ? šta će se dešavati ?
sva vas treba u konc logor zatvoriti !
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj buduce vrijeme, sta ce se sve desavati? Jos belaja dogovoreno, sta li.
Shvatite kako hocete ovaj post, ali svasta je i mene lozilo kad sam bio mladji. Srecom, bez nekih ozbiljnijih posljedica, ali s vremenom skontas da su to glupe furke. I meni su ovako pametovali, ni ja nisam slusao. Imao sam srece, ali nemaju svi. Kod nekih neizbjezno ostanu posljedice, ili u vidu zdravlja ili u vodu dosijea. Tad je kasno za kajanje. Pamet u glavu, ne treba sebi zivot zagorcati na samom pocetku.
Shvatite kako hocete ovaj post, ali svasta je i mene lozilo kad sam bio mladji. Srecom, bez nekih ozbiljnijih posljedica, ali s vremenom skontas da su to glupe furke. I meni su ovako pametovali, ni ja nisam slusao. Imao sam srece, ali nemaju svi. Kod nekih neizbjezno ostanu posljedice, ili u vidu zdravlja ili u vodu dosijea. Tad je kasno za kajanje. Pamet u glavu, ne treba sebi zivot zagorcati na samom pocetku.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.