Tako i treba da bude.
Nek većina navijača odluči hoćemo li novu temu i ko će biti moderator.
Ja sam za novu temu i neka to bude balja.
Moderator/ica: GracanicaAA
Tako i treba da bude.
OK, ako aludiras na mene, ja Sam pisao i trazio da dodjelis bilo kome da bude intern moderator. Ja Sam za to da preuzme bilo ko iz nase GRUPE.admin je napisao/la: ↑10 apr 2022, 12:22Tema moze, svakako se povremeno velike teme arhiviraju da bi forum bplje radio. Sad ili malo kasnije, svejedno je, kako god vi volite.
moderatori se na nasem forumu ne biraju demokratskim izborima.
Kao sto sam odgovorio na jedan pp, problem na vasem podforumu je taj sto uglavnom pisu uposlenici kluba, a uposlenici nijednog kluba ne mogu biti moderatori na nasem forumu. To je pravilo koje necemo mijenjati ni u kom slucaju, mislim da je samo tako moguce postojanje foruma i da je to jedino fer prema svim korisnicima
Ova pričica se može prodavati naivnim.Iz nekog, nama navijačima nepoznatog razloga, vi imate određenu dozu neprijateljstva (a možda i mržnje ko će ga znati) prema ovom klubu i to je poznato odranije i nije se ništa promijenilo godinama.No zaista imate pravo na to jer je ovo vaša privatna stranica i vaš forum i vaša pravila pa onda nema ni razloga da se bunimo i glupo bi bilo da mi tu nešto sada pokušavamo da mijenjamo.Tako je kako je.admin je napisao/la: ↑10 apr 2022, 12:45Premala je baza da bih ja mogao za svakog pojedinacno skontati da li radi u klubu ili ne. Cinjenica je da je omjer mnogo veci nego kod klubova koji imaju interne moderatore.
Npr. Sad kod smjene trenera, klub Moze imati razlicita misljenja od navijaca i onda uticati na ono sto se brise s teme, isl. To je nedopustivo, ne toliko kroz prizmu TC, ali sutra bih imao isto na Sarajevu, Zelji, Velezu... to ne moze.
Tako da ostaje kako i jeste, ja sam moderator na ovoj temi. Svakako sam imao jednu prijavu u februaru, prije toga jednu u oktobru i Evo ovo jucer. Sve je Rijeseno isto kao da sjedim i pjevam na tribini, tako da stvarnih problema nema.
Posle Veleza trebao je biti bivsi, onda se odlucilo da mu se da jos jedna sansa, da se vidi mozeli dici ekipu. Protiv Radnika mogli bi reci da je to bilo za nijansu bolje, ali rezultat je presudio. Moja licna zelja je neko mladji sa vizijom i entuzijazmom za rad.CityCity je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:05Odlazak Husrefa je očekivan i nažalost dalje se nije moglo u ovom trenutku.Loši odnosi sa igračima,slaba taktika i mršavi treninzi sa slabim igrama su odlučili. Nadam se da ćemo sad dobiti nekog mlađeg trenera sa većim elanom i nekoga ko nije igrao prije 40-50 godina u bivšoj jugoslaviji.
Azmir Husic je covjek koji daje pare, ali ne trpi ne uspjehe. Sta god da radi hoce da bude broj 1, pa tako i u fudbalu. Ovdje se postavlja pitanje, das ogroman novac, i onda u tri utakmice primis dvanaest golova, on to ne trpi. Za vrijeme Husrefa na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobre utakmice. Od pocetak je islo nazor, kilavo i uz dosta srece. Niko ne zeli mjenjati trener, ja prvi nisam za ceste smjene, mora se pruziti prilika treneru. Imao je Husref i pripreme i selektiranje ekipe ali nije islo. Topila se razlika izmedju nasih pratilaca, igra nije licila na nesto, tri poslednje "sramotne" utakmice su kap koja je prelila casu. Uz sve to izgubio je kontrolu nad svlacionicom i strahovalo se da bi se nastavio negativan niz.hule_barca je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:41Završi se i Husrefova era u TC-u.
Kao i ostali treneri koji su prodefilovali ovom ekipom, ni Husref nije bio velike sreće da se zadrži dugo na, ovoj očigledno veoma teškoj klupi za sjediti. Svega nešto jače od godinu dana je također pitanje za sebe. Ako vratimo film unazad, od ulaska ekipe u Premijer ligu, vidit ćemo jednu konstantu, a to je da treneri na ovoj klupi ne traju ni sezonu kako treba.
Što se tiče Husrefove ere, klub je, može se reći, popeo se stepenicu dvije prema gore, u rezultatskom smislu. Međutim, da se nastavila ova saradnja, pitanje je kako bi sve to završilo. Posljednji rezultati su odraz da je nešto smrdilo u timu. Kada u timu imaš toliko 'zvijezda', dovoljno je i par kola da postaneš bivši.
Šta dalje, koga dovesti veliko je pitanje. Ako gledamo domaće trenere, jedini koji je dostupan trenutno je Amar Osim. Međutim, da bi se nešto s njim dobilo bolje od Husrefa, nisam optimističan. Dalje ostaje neki trener sa strane. Nešto me osjećaj vuče, da bi se upravo takvo nešto i moglo desiti, jer kada jedan 'autoritet' za bh. standarde kakav je Husref ne može da vlada ovom svlačionicom, vjerovatno niko od bh. trenera ne može to, tako da se trener izvana nameće kao logično rješenje.
E tu se zajebao. Kako misli sa malim klubom iz predgrađa biti no.1. Nema šanse. Ne provociram.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:53Azmir Husic je covjek koji daje pare, ali ne trpi ne uspjehe. Sta god da radi hoce da bude broj 1, pa tako i u fudbalu. Ovdje se postavlja pitanje, das ogroman novac, i onda u tri utakmice primis dvanaest golova, on to ne trpi. Za vrijeme Husrefa na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobre utakmice. Od pocetak je islo nazor, kilavo i uz dosta srece. Niko ne zeli mjenjati trener, ja prvi nisam za ceste smjene, mora se pruziti prilika treneru. Imao je Husref i pripreme i selektiranje ekipe ali nije islo. Topila se razlika izmedju nasih pratilaca, igra nije licila na nesto, tri poslednje "sramotne" utakmice su kap koja je prelila casu. Uz sve to izgubio je kontrolu nad svlacionicom i strahovalo se da bi se nastavio negativan niz.hule_barca je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:41Završi se i Husrefova era u TC-u.
Kao i ostali treneri koji su prodefilovali ovom ekipom, ni Husref nije bio velike sreće da se zadrži dugo na, ovoj očigledno veoma teškoj klupi za sjediti. Svega nešto jače od godinu dana je također pitanje za sebe. Ako vratimo film unazad, od ulaska ekipe u Premijer ligu, vidit ćemo jednu konstantu, a to je da treneri na ovoj klupi ne traju ni sezonu kako treba.
Što se tiče Husrefove ere, klub je, može se reći, popeo se stepenicu dvije prema gore, u rezultatskom smislu. Međutim, da se nastavila ova saradnja, pitanje je kako bi sve to završilo. Posljednji rezultati su odraz da je nešto smrdilo u timu. Kada u timu imaš toliko 'zvijezda', dovoljno je i par kola da postaneš bivši.
Šta dalje, koga dovesti veliko je pitanje. Ako gledamo domaće trenere, jedini koji je dostupan trenutno je Amar Osim. Međutim, da bi se nešto s njim dobilo bolje od Husrefa, nisam optimističan. Dalje ostaje neki trener sa strane. Nešto me osjećaj vuče, da bi se upravo takvo nešto i moglo desiti, jer kada jedan 'autoritet' za bh. standarde kakav je Husref ne može da vlada ovom svlačionicom, vjerovatno niko od bh. trenera ne može to, tako da se trener izvana nameće kao logično rješenje.
Ne znam po kom osnovu mislis da ne moze. Po tvojoj teoriji samo klubovi sa navijacima i velikih sredina imaju tu mogucnosti. Uzmemo li raznorazne kalkulacije u nasoj ligi, sacekaj sledecu godinu i ponovo postavi isto pitanje. Evo pogledaj Slobodu, broj navijaca, gradske pare nisu nesto sto donosi titule i izlaske u evropu. Azmir je evo za par godina uspio to uraditi sa nama, iako smo iz male sredine i sa malom bazom navijaca. Trenutno smo na 70 % posto sanse da izadjemo u evropu, prosle godine dobro znas da smo zavrsilo bod iza Borca, iza evrope. Od pet sezona dvije si na granici evrope, ako uzmes realno to je odlican ucinak. Sobzirom na njegov ambicije i ljubav, akobogda sljedeca godina idemo stepenice vise.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:28E tu se zajebao. Kako misli sa malim klubom iz predgrađa biti no.1. Nema šanse. Ne provociram.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:53Azmir Husic je covjek koji daje pare, ali ne trpi ne uspjehe. Sta god da radi hoce da bude broj 1, pa tako i u fudbalu. Ovdje se postavlja pitanje, das ogroman novac, i onda u tri utakmice primis dvanaest golova, on to ne trpi. Za vrijeme Husrefa na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobre utakmice. Od pocetak je islo nazor, kilavo i uz dosta srece. Niko ne zeli mjenjati trener, ja prvi nisam za ceste smjene, mora se pruziti prilika treneru. Imao je Husref i pripreme i selektiranje ekipe ali nije islo. Topila se razlika izmedju nasih pratilaca, igra nije licila na nesto, tri poslednje "sramotne" utakmice su kap koja je prelila casu. Uz sve to izgubio je kontrolu nad svlacionicom i strahovalo se da bi se nastavio negativan niz.hule_barca je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:41Završi se i Husrefova era u TC-u.
E jbg balja sad. Pa jel to broj 1??elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:38Ne znam po kom osnovu mislis da ne moze. Po tvojoj teoriji samo klubovi sa navijacima i velikih sredina imaju tu mogucnosti. Uzmemo li raznorazne kalkulacije u nasoj ligi, sacekaj sledecu godinu i ponovo postavi isto pitanje. Evo pogledaj Slobodu, broj navijaca, gradske pare nisu nesto sto donosi titule i izlaske u evropu. Azmir je evo za par godina uspio to uraditi sa nama, iako smo iz male sredine i sa malom bazom navijaca. Trenutno smo na 70 % posto sanse da izadjemo u evropu, prosle godine dobro znas da smo zavrsilo bod iza Borca, iza evrope. Od pet sezona dvije si na granici evrope, ako uzmes realno to je odlican ucinak. Sobzirom na njegov ambicije i ljubav, akobogda sljedeca godina idemo stepenice vise.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:28E tu se zajebao. Kako misli sa malim klubom iz predgrađa biti no.1. Nema šanse. Ne provociram.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:53
Azmir Husic je covjek koji daje pare, ali ne trpi ne uspjehe. Sta god da radi hoce da bude broj 1, pa tako i u fudbalu. Ovdje se postavlja pitanje, das ogroman novac, i onda u tri utakmice primis dvanaest golova, on to ne trpi. Za vrijeme Husrefa na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobre utakmice. Od pocetak je islo nazor, kilavo i uz dosta srece. Niko ne zeli mjenjati trener, ja prvi nisam za ceste smjene, mora se pruziti prilika treneru. Imao je Husref i pripreme i selektiranje ekipe ali nije islo. Topila se razlika izmedju nasih pratilaca, igra nije licila na nesto, tri poslednje "sramotne" utakmice su kap koja je prelila casu. Uz sve to izgubio je kontrolu nad svlacionicom i strahovalo se da bi se nastavio negativan niz.
Ja sam ti rekao da ce sve uraditi da bude broj 1. Dobro znas kako mozes biti prvak, da je to ove godine pripadalo Zrinjskom i niko tu nije mogao prici. Imao si jacu ekipu u doba Azmira i Husrefa u Slobodi, pa nije osvojena Liga. Vrati Film pa pogledaj sastav iz tog perioda, u top formi i najboljim godinama svi igraci iz te sezone.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:41E jbg balja sad. Pa jel to broj 1??elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:38Ne znam po kom osnovu mislis da ne moze. Po tvojoj teoriji samo klubovi sa navijacima i velikih sredina imaju tu mogucnosti. Uzmemo li raznorazne kalkulacije u nasoj ligi, sacekaj sledecu godinu i ponovo postavi isto pitanje. Evo pogledaj Slobodu, broj navijaca, gradske pare nisu nesto sto donosi titule i izlaske u evropu. Azmir je evo za par godina uspio to uraditi sa nama, iako smo iz male sredine i sa malom bazom navijaca. Trenutno smo na 70 % posto sanse da izadjemo u evropu, prosle godine dobro znas da smo zavrsilo bod iza Borca, iza evrope. Od pet sezona dvije si na granici evrope, ako uzmes realno to je odlican ucinak. Sobzirom na njegov ambicije i ljubav, akobogda sljedeca godina idemo stepenice vise.
Može biti broj 2, 3 ili 4, mada i to teško, ali broj 1 nema teorije...
Ovi igrači da su u dresu Slobode, bili bi šampioni, ako ne ove, onda za sezonu -dvije. Garantujem. Ovakva imena niko u ligi nema.
I to je tačno. Da je ostao u Slobodi za godinu dvije, osvojili bismo je 100%.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:47Ja sam ti rekao da ce sve uraditi da bude broj 1. Dobro znas kako mozes biti prvak, da je to ove godine pripadalo Zrinjskom i niko tu nije mogao prici. Imao si jacu ekipu u doba Azmira i Husrefa u Slobodi, pa nije osvojena Liga. Vrati Film pa pogledaj sastav iz tog perioda, u top formi i najboljim godinama svi igraci iz te sezone.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:41E jbg balja sad. Pa jel to broj 1??elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:38
Ne znam po kom osnovu mislis da ne moze. Po tvojoj teoriji samo klubovi sa navijacima i velikih sredina imaju tu mogucnosti. Uzmemo li raznorazne kalkulacije u nasoj ligi, sacekaj sledecu godinu i ponovo postavi isto pitanje. Evo pogledaj Slobodu, broj navijaca, gradske pare nisu nesto sto donosi titule i izlaske u evropu. Azmir je evo za par godina uspio to uraditi sa nama, iako smo iz male sredine i sa malom bazom navijaca. Trenutno smo na 70 % posto sanse da izadjemo u evropu, prosle godine dobro znas da smo zavrsilo bod iza Borca, iza evrope. Od pet sezona dvije si na granici evrope, ako uzmes realno to je odlican ucinak. Sobzirom na njegov ambicije i ljubav, akobogda sljedeca godina idemo stepenice vise.
Može biti broj 2, 3 ili 4, mada i to teško, ali broj 1 nema teorije...
Ovi igrači da su u dresu Slobode, bili bi šampioni, ako ne ove, onda za sezonu -dvije. Garantujem. Ovakva imena niko u ligi nema.
O tome neka sudi vrijeme, samo uzmi u obzir, ako je spreman isplatite Husrefa (preostali dio ugovor) onda moras znati Do koje granice je spreman ici.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:56I to je tačno. Da je ostao u Slobodi za godinu dvije, osvojili bismo je 100%.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:47Ja sam ti rekao da ce sve uraditi da bude broj 1. Dobro znas kako mozes biti prvak, da je to ove godine pripadalo Zrinjskom i niko tu nije mogao prici. Imao si jacu ekipu u doba Azmira i Husrefa u Slobodi, pa nije osvojena Liga. Vrati Film pa pogledaj sastav iz tog perioda, u top formi i najboljim godinama svi igraci iz te sezone.
Ali zapamti, s vama nikad neće osvojiti titulu. Kup možda.
Ne vjerujem da mu je baš toliko isplatio...elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:19O tome neka sudi vrijeme, samo uzmi u obzir, ako je spreman isplatite Husrefa (preostali dio ugovor) onda moras znati Do koje granice je spreman ici.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:56I to je tačno. Da je ostao u Slobodi za godinu dvije, osvojili bismo je 100%.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:47
Ja sam ti rekao da ce sve uraditi da bude broj 1. Dobro znas kako mozes biti prvak, da je to ove godine pripadalo Zrinjskom i niko tu nije mogao prici. Imao si jacu ekipu u doba Azmira i Husrefa u Slobodi, pa nije osvojena Liga. Vrati Film pa pogledaj sastav iz tog perioda, u top formi i najboljim godinama svi igraci iz te sezone.
Ali zapamti, s vama nikad neće osvojiti titulu. Kup možda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.