DaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 nov 2019, 18:06koje su to 4 utrke vettela? jel to brojiš britaniju i italiju?BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2019, 23:5215 bodova razlika il 18 kolko vec,vau i to Vettel 4 utrke nije bio u stanju da zavrsi utrku u normalnim okolnostima,Leclerc samo 2.Po toj logici i Button dero Hamala navodnog GOATa u McLarenuDonnie Darko je napisao/la: ↑04 nov 2019, 23:46Vettela Leclerc dere u prvoj sezoni u Ferariju, drugoj ukupno, al pobio bi se sa Hamiltonom za titulu mecki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa dobro, ništa pogrešno nisi rekao. Da nije pokupio Verstappena, i da se nije izvrtio ničim izazvan u Ascariju i potom pokupio Strolla, imao bi više bodova. U Mercedesu mu se to recimo ne bi desilo jer oni imaju anti-mistake dugme.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 18:56DaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 nov 2019, 18:06koje su to 4 utrke vettela? jel to brojiš britaniju i italiju?BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2019, 23:52
15 bodova razlika il 18 kolko vec,vau i to Vettel 4 utrke nije bio u stanju da zavrsi utrku u normalnim okolnostima,Leclerc samo 2.Po toj logici i Button dero Hamala navodnog GOATa u McLarenu![]()
Leclerc je bio sretnik i zaobišle su ga takve situacije. Jbg nafaka je opasna stvar.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U njeamckoj je leclerc sje.bao sam sebe,a u monacu dijelom isto svojim kvalama.Znaci vettel 2 mehanicka kvara,leclerc 0 ili 1
#Punoljetstvo
- invincible1921
- Kontakt:
Sumaher u Minardiju osvajao...pa jbt imal i jedan danasjni sportista da neko nece doc i rec: "Jes bolji je po svemu od xy sportiste iz proslosti, ali ne shvatas ti tad je drugacije bilo tako da je on meni bolji iako je ovaj ispred njega u svemu"....
Citat sa tarzanije:"Kaki ku.rci ronaldo i messi, kad je batigol opiz.di sa 30 metara, skaricama, pod precku, u finalu kupa, povrijedjen...ma hajte molim vas "....
Citat sa tarzanije:"Kaki ku.rci ronaldo i messi, kad je batigol opiz.di sa 30 metara, skaricama, pod precku, u finalu kupa, povrijedjen...ma hajte molim vas "....
=\_1921_/=
Džeko > Batigol
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Statsticki da.Dzeki treba 155 min za gol,Batigolu 151, a Dzeko bolji asistent jedno 20x 

#Punoljetstvo
Max
ide u drugom pokusaj ovo jos daleko bolje, napad na rekord staze
Dobar Ferrari ali ocekujem opet neke greske u trci

Dobar Ferrari ali ocekujem opet neke greske u trci

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Malo sam ga precjenio, ali sjajno RB izgleda, Leclerc ce biti zanimljiv valja se sa 14 mjesta probit 
Hass prvi put da izgleda kao dobra ekipa ove godine

Hass prvi put da izgleda kao dobra ekipa ove godine
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Valjda konačno Leclerca sreća pogleda pa u pravo vrijeme izleti SC sutra. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma ja opet sutra ocekujem mecke ispred Vettela, nesto ce Ferrari zayebat to se mora desiti 

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma ja se nadam okršaju Ham vs Ver, da se krvnički pobiju (po mogućnosti da izlete obojica).
"We need to suffer. And we need to fight."
Ajmo Max, po trecu poziciciju u generalnom poretku, najvise si je zasluzio.
Na kojem je sport klubu trka na prva 3 kanala nije
Mislim 10.
Ako ne 10, onda 8 ili 9.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
SK10
Ali ja cekam u 9 na SK 1 fino u HDu da gledam

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Bit će na SK 4K. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa pogledaj sad u 6 na SK10, pa kasnije reprizu na kecu.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Arenasport2 HR ako jr imate mozete i tu gledati
Dobro si, ja na taj SK 4K uvijek zaboravim.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa nisu mi toliko zanimljivi da ih dva puta gledam

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.