FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pile87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pile87 » 11 mar 2011, 13:16

Dule 078 je napisao/la:ja ne prizivam nista,samo sam napisao da se prema njima treba u banjaluci odnositi onako kako se oni budu odnosili prema nama! svakom po zasluzi!
to je sto se mene tice,jer si mene citirao u zadnjem postu,a sta drugi pisu neka ide njima na cast ili na savjest.
a ako te bas interesuje,ja recimo nisam za to da drina lomi noge zelji ako je imala fer docek na grbavici,kakav ima vecina ekipa tamo.
Izvini ni ja ne volim da generalizujem stvari, nisam ni mislio na tebe nego kakav je stav tamo i kako to vecina podrzava...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2011, 14:05

Dejan, BL je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:A ko je taj Vinko Marinkovic,je l ti neki rodjak?
Ko je g.Vinko Marinovic-Mnogo vise poznatiji i strucniji od sadasnjeg da kazemo trenera BORCA i posteniji i sve je u zivotu postigao radm ali postenim.Taj bi covjek doneo vise osmeha i radosti medju nogometasima Borca jer sada je situacija kriticna.Vidim da ste u velikoj zabludi i nadam se da ce ONI koji daju novce u klubu imati hrabrosti da povuku potez i smjene sadasnjeg trenera za dobrobit kluba.Trener kome se bolan stelaju tekme non-stop nije dobar za klub.Nevjerovatno da mu niko nije kazao da je pogresio zanimanje jer biti fudbalski trener je jako lijepo ali moras biti SVOJ i samo SVOJ ------rudarski je to posao ali za hrabre ljude sto sadasnji trener NIJE.Tako je to moji jarani i ponekad se priupitam dali je neko iskren da kaze;g.V.... J....... Borac nema igru ,nema taktike vec ima par dobrih nogometasa ali bas dobrih koji znaju resiti utakmicu a to nije zasluga sadasnjeg da kazemi trenera.Tako je to ,hteli vi da prihvatite ili ne isada me opet saljite raznim doktorima a vrijeme ce pokazat da sam bio u pravu.Mozda i vi ovako razmisljate ali necete priznat,,,,,,,,,,
:lol: ,,,,,,,,, Jooooj pabizo,,,,,,, ti nam nudiš mačku u džaku, nekog poštenjačinu pa da se mučimo u ovoj nepoštenoj ligi,,,,, nemoj zaje....ti nego idi liječi se, osjetno je malo poboljšanje ali nastavi sa terapijom
Hvala za lijecenje a sta cemo sa sadasnjim da kazemo trenerom .......,Vinko Marinovic,Zoran Curguz,Mile Jovin,Musemic,Glavas,Ninkovic sve su ovo poznatija imena od SADASNJEG trenera Borca i ljudi koji imaju znanje hrabrost i ni po koju cjenu ne zele da im se namestaju tekme.Razmislite ima jos vrlo malo vrjemena da krenete postenim i pravim putem i budete postovani bilo gde da gostujete a i vecina raje u Banjaluci zeljno ocekuje odlazak NARCISA-------H

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 mar 2011, 14:21

pabizo,krajnje je vrijeme da mijenjaš dilera....roba mu je jako loša!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 11 mar 2011, 14:21

Dobro @elegant, čuli smo do sad od tebe jedno 30 puta da nam je sve džaba jer ćemo biti suspendovani, baš si uporan vidiš da te niko ne benda, promjeni malo ploču ili nemoj ništa ni pisati ovdje.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 11 mar 2011, 14:22

Dule 078 je napisao/la:steta sto nikad nismo bili prvaci sfrj,jer bi sad sa ovom titulom koju cemo osvojiti bili jedini klub koji ima sva cetiri trofeja,sampioni i pobjednici kupa sfrj,a isto tako i sampioni i pobjednici kupa bih!
yebiga,ovako cemo imati kao i zeljo i sarajevo po tri ta trofeja,od cetiri moguca!
velez ima samo kup sfrj,celik i sloboda nisu osvojili nikad nista,a ostale i ne racunam jer skor da nisu ni postojali.
ovdje nisam racunao one srednjeevropske kupove (koje smo isto osvajali) kao ni titule prvaka rs (i to smo triput osvojili) ili nekompletne bih lige,vec samo ova cetiri ozbiljna takmicenja!
to si dobro rekao, bas steta, najiskrenije ...
kod nas je samo na drugi nacin, steta sto nismu kup nikad uzeli, a imali smo dvije prilike,
prvu 66/67 kad smo i bili sampioni, imali smo sansu duplu krunu uzeti, ali desio se famozni Split i Hajduk,
te dvije kuglice kad se odredjivao domacin, a obje sa natpisom Split bile ,
da se bilo gdje drugo igralo uzeli bi ga, jer smo imali prejaku ekipu,
drugi puta 82/83 protiv Dinama, ali je tada za nijansu bio bolji Dinamo i dobio nas 3-2,
steta zauvijek ostaje,

niste uzeli prvenstvo nikada, ali i onaj kup ima jako veliku vaznost,
uzeti CZ sa Stojkovicem, Prosineckim, Binicem itd u po Beograda je ogromnaaa stvar,
zato strijelcu Lupic-u trebate zahvaljivati vjecno. ;)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 mar 2011, 14:27

Dejan, BL je napisao/la:Dobro @elegant, čuli smo do sad od tebe jedno 30 puta da nam je sve džaba jer ćemo biti suspendovani, baš si uporan vidiš da te niko ne benda, promjeni malo ploču ili nemoj ništa ni pisati ovdje.
Ja sam samo realan, meni ne smeta sto ce Borac igrati u Evropi, nego zalim sto ce nas sviju suspendovati ukljucujuci i reprezentaciju !

Ali sudeci po tvojim reakcijama tebi to odgovara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 mar 2011, 14:32

Nantess je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:steta sto nikad nismo bili prvaci sfrj,jer bi sad sa ovom titulom koju cemo osvojiti bili jedini klub koji ima sva cetiri trofeja,sampioni i pobjednici kupa sfrj,a isto tako i sampioni i pobjednici kupa bih!
yebiga,ovako cemo imati kao i zeljo i sarajevo po tri ta trofeja,od cetiri moguca!
velez ima samo kup sfrj,celik i sloboda nisu osvojili nikad nista,a ostale i ne racunam jer skor da nisu ni postojali.
ovdje nisam racunao one srednjeevropske kupove (koje smo isto osvajali) kao ni titule prvaka rs (i to smo triput osvojili) ili nekompletne bih lige,vec samo ova cetiri ozbiljna takmicenja!
to si dobro rekao, bas steta, najiskrenije ...
kod nas je samo na drugi nacin, steta sto nismu kup nikad uzeli, a imali smo dvije prilike,
prvu 66/67 kad smo i bili sampioni, imali smo sansu duplu krunu uzeti, ali desio se famozni Split i Hajduk,
te dvije kuglice kad se odredjivao domacin, a obje sa natpisom Split bile ,
da se bilo gdje drugo igralo uzeli bi ga, jer smo imali prejaku ekipu,
drugi puta 82/83 protiv Dinama, ali je tada za nijansu bio bolji Dinamo i dobio nas 3-2,
steta zauvijek ostaje,

niste uzeli prvenstvo nikada, ali i onaj kup ima jako veliku vaznost,
uzeti CZ sa Stojkovicem, Prosineckim, Binicem itd u po Beograda je ogromnaaa stvar,
zato strijelcu Lupic-u trebate zahvaljivati vjecno. ;)
sarajevo stvarno ima razlog da žali što nije komletiralo kolekciju,željo isto,jer su i sarajevo i željo bili blizu,ali borac i nema toliko razloga da žali jer nikad nije bio ni blizu da bude šampion sfrj,a najbolji plasman mu je 4.mjesto.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 11 mar 2011, 14:52

Ma kome god je dosadno i ne zna šta bi više pisao na temi svog kluba ili vezano za aktuelno kolo, dođe na temu Borca i razveže o savezu, suspenzijama, o dodiku i uopšte sve svoje frustracije prema RS iznosi tu

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 mar 2011, 14:53

Bez cinizma! Veliku vecinu vas vjerovatno boli briga za Borac.Al sad da bi vlastite netrpeljivosti prema FSRS pokazali u usta uzimate i Borac.
Prvi bih volio gledat Borac u kvalifikacijama za LS,ali isto tako ako je posljedica toga to sto ce FSRS bit cisto radi reda ,kao nebitan faktor i marioneta,hvala ne,nevezano za to sto navijam za Drinu,isto bih pricao.
Jednostavno ako neko zeli nametnuti jednog predsjednika,onda bolje da se fudbal i ne igra,jer svi mi dobro pamtimo sta je bio cilj 1992. onog referenduma,dakle ne troclano predsjednistvo vec jedan predsjednik.Da ne ulazim dublje ko konta shvatice.Dakle pustite se tih licemjernih prica,kazem ako ce FSRS bit marioneta zarad igranja klubova iz RS u Evropi neka hvala,makar svako dijete sutra pocelo duvat!

dečko,izvini ali nisi baš upoznat sa problemtikom...u svim drugim sportovima je jedan predsjednik pa nikome ne fali dlaka sa glave!
a sasvim druga stvar je što ni u ovom federalnom dijelu saveza niko nije čist i bolje je da se ne zamaramo time,naćiće oni već rješenje kako bi sačuvali svoje fotelje.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2011, 15:14

Dule 078 je napisao/la:ja recimo nisam za to da drina lomi noge zelji ako je imala fer docek na grbavici,kakav ima vecina ekipa tamo.
Izvinjavam se sto ovo pisem na temi o Borcu, znam da nije mjesto:

Miladin Ristić (trener Drine): Čestitao bih ekipi Željezničara na dobrom gostoprimstvu, fer igri i zasluženoj pobjedi. Čestitao bih mojim momcima na zalaganju, borbenosti, želji i htjenju. Primili smo ta dva gola, po meni, iz dva naša kiksa. Momci su igrali malo zatvorenije.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 11 mar 2011, 15:18

" - $ $ % " " на ' ' " 15-16 $...
Зато је " ? ' опао, " су & $ свађе, препуцавања, ? $.
Let's go, Fighter!

"!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2011, 15:21

? je napisao/la:" - $ $ % " " на ' ' " 15-16 $...
Зато је " ? ' опао, " су & $ свађе, препуцавања, ? $.
Osjecaj te ne vara, to je sigurno tako!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 11 mar 2011, 16:34

Ma nemojte pricati gluposti.Kakva suspenzija, kakvi bakraci?! Smarate vise sa tim. Oni Svajcarci nas tuze,traze 10 miliona. Ja kontam da je to veci problem jer ako cemo mi imati savez koji ce funkcionisati samo da bi pojedinci dizali kintu i da bismo placali kazne za loše ugovore,mogu ga odmah ukinuti, mene sto se tice.
I ako ljudima iz BL puca k.u.r.a.c. za tim sto nece igrati u Evropi, sta se ostali imaju isfuravati u njihovo ime.Ni prvi ni zadnji put da nismo dio Evrope i vozdra.Braco, izvinite za gusenje teme.Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 11 mar 2011, 17:07

pabizo je napisao/la:
VAM je napisao/la:najgore je to sto su svi svjesni nase snage,a opet su svjesni da sami sebe lazu
A dali ste vi svjesni da vama FALI trener,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mislim da bih g.Vinko Marinovic bio pun pogodak----razmislite ,,,,,,,,
to sto nama FALI mozemo kupiti ali ono sto tebi FALI nazalost nema u prodaji :roll:
"JOŠ OD 1926"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2011, 19:37

veteran 1987 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
VAM je napisao/la:najgore je to sto su svi svjesni nase snage,a opet su svjesni da sami sebe lazu
A dali ste vi svjesni da vama FALI trener,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mislim da bih g.Vinko Marinovic bio pun pogodak----razmislite ,,,,,,,,
to sto nama FALI mozemo kupiti ali ono sto tebi FALI nazalost nema u prodaji :roll:
Sta cemo sa NARCISOM===============Sve se jarane moze kupiti a vi ste jako vesti u kupovini bodova i hitno kupite DOBROG POSTENOG TRENERA koji nece trziti da mu kupujete bodove i stelate tekme,,,,,,,

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 11 mar 2011, 19:44

dobro ti je covjek napisao da trebas promjeniti dilera :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2011, 19:45

Neprilagodjen je napisao/la:pabizo,krajnje je vrijeme da mijenjaš dilera....roba mu je jako loša!
Jarane,menjam ja dilere stalno a vama je krajnje vrijeme da menjate trenera jer mu je LOSA IGRA I TAKTIKA i budite hrabri i recite mu da je dosta foliranja i to ce se pokazati vjerovatno u Mostaru kada vas bude dr.Odovic nadigrati i poniziti a i on je izminiran od malog nabedjenog murinja zvanog narcis a taj isti g.Odovic je firma za nepoznatog narcisa,,,,,,,,Da,Da to je prava ISTINA,,,,,,

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 mar 2011, 19:47

pabizo je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:pabizo,krajnje je vrijeme da mijenjaš dilera....roba mu je jako loša!
Jarane,menjam ja dilere stalno a vama je krajnje vrijeme da menjate trenera jer mu je LOSA IGRA I TAKTIKA i budite hrabri i recite mu da je dosta foliranja i to ce se pokazati vjerovatno u Mostaru kada vas bude dr.Odovic nadigrati i poniziti a i on je izminiran od malog nabedjenog murinja zvanog narcis a taj isti g.Odovic je firma za nepoznatog narcisa,,,,,,,,Da,Da to je prava ISTINA,,,,,,
nisam u toku na koga mislis ?stvarno !? :?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 11 mar 2011, 20:26

Trasu svi u starMo po pobjedu !!!
Melburnski Lesinar

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 11 mar 2011, 20:55

dovoljna je paralela lesinari-vrapcici,da bi se vidjelo ko je tu ko,i ko je jaci :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.