NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Velimir Stojnic 
slažem se da je tada u to vrijeme zvijezda igrala vrhunski fudbal... ali onog trenutka kad je dobio odrijesene ruke odmah je počela propast.. tako da je sve uprskao to je moje mišljenje ne mora biti ispravnozmajevac je napisao/la:Legendaran po tome sto je Zvijezdu uveo u Premijer ligu i kada je on bio sef strucnog staba Zvijezda je igrala najbolji fudbal u BiH,i samo mi zao sto te prve godine PL nismo izborili Europu.Mislim da ovo moje misljenje dijele svi istinski navijaci i simpatizeri Zvijezde,neznam sta je sa tobom koji uredjujes Zvijezdinu stranicu,koji je za tebe dosad najbolji trener koji je radio u Zvijezdi.emir_dj je napisao/la:po čemu je legendaran... one zadnje sezone kad nam je uvalio cijeli željin otpadzmajevac je napisao/la:Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.
ninkovic je najjaci trener koji je vodio zvijezdu.po meni svi koji su radili poslije njega losiji su za klasu,kakve je taj frajer vodio treninge
milina bilo gledati a jos dobro uticali na ekipu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra hocel bit mustuluka ako opali ova moja informacija.astra1922 je napisao/la:ninkovic je najjaci trener koji je vodio zvijezdu.po meni svi koji su radili poslije njega losiji su za klasu,kakve je taj frajer vodio treningemilina bilo gledati a jos dobro uticali na ekipu
imal sta za novog trenera

Ratko Ninković po meni,nista specijalno.Onakvu ekipu koju smo imali tada,sa finansijama u to vrijeme i Kuntić
da je bio uveo bi u PL.Bas ta ekipa kada se počela raspadati,mijenjati s drugim igračima Ninkovićeva Zvijezda počinje biljeziti sve losije rezultate što je on pravdao losim suđenjem na stetu Zvijezde....nije on nista specijalno.
Svako ima pravao na svoje misljenje.vatreni je napisao/la:Ratko Ninković po meni,nista specijalno.Onakvu ekipu koju smo imali tada,sa finansijama u to vrijeme i Kuntićda je bio uveo bi u PL.Bas ta ekipa kada se počela raspadati,mijenjati s drugim igračima Ninkovićeva Zvijezda počinje biljeziti sve losije rezultate što je on pravdao losim suđenjem na stetu Zvijezde....nije on nista specijalno.
to svakako i to treba uvažavatizmajevac je napisao/la:Svako ima pravao na svoje misljenje.vatreni je napisao/la:Ratko Ninković po meni,nista specijalno.Onakvu ekipu koju smo imali tada,sa finansijama u to vrijeme i Kuntićda je bio uveo bi u PL.Bas ta ekipa kada se počela raspadati,mijenjati s drugim igračima Ninkovićeva Zvijezda počinje biljeziti sve losije rezultate što je on pravdao losim suđenjem na stetu Zvijezde....nije on nista specijalno.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Cijenim Ninkovica i njegov ulazak u PL, ali treba znati da Ninkovic ni prije preuzimanja Zvijezde (Zeljo,Brotnjo) niti poslije Zvijezde (Sesvete,HASK) nije napravio nista u trenerskoj karijeri.
Ne zelim da umanjeujem njegov uspjeh sa Zvijezdom ali u trenutku kada je usao u PL, on je imao iza sebe klub koji za ostale klubove Federalnoj ligi bio Barselona i po finasijama,organizovanosti,igracima,uslovima,.....
Sljedece godine ista ta ekipa bila je na okupu istina mozda igrala i najljepsi fudbal, a onda.....
totalna katastrofa i raspad sistema kada je on poceo dovoditi igrace, sjetite samo tih likova (Paras,Avdic,Haznadar,Musa,H.Besliija, Krajisnik,.......)
Ne zelim da umanjeujem njegov uspjeh sa Zvijezdom ali u trenutku kada je usao u PL, on je imao iza sebe klub koji za ostale klubove Federalnoj ligi bio Barselona i po finasijama,organizovanosti,igracima,uslovima,.....
Sljedece godine ista ta ekipa bila je na okupu istina mozda igrala i najljepsi fudbal, a onda.....
totalna katastrofa i raspad sistema kada je on poceo dovoditi igrace, sjetite samo tih likova (Paras,Avdic,Haznadar,Musa,H.Besliija, Krajisnik,.......)
Eto,ti si detaljnije objasnio moj post ranije.Bosanski zmaj je napisao/la:Cijenim Ninkovica i njegov ulazak u PL, ali treba znati da Ninkovic ni prije preuzimanja Zvijezde (Zeljo,Brotnjo) niti poslije Zvijezde (Sesvete,HASK) nije napravio nista u trenerskoj karijeri.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Dobro se sjecam te nase druge sezone u Pl kada smo ostali bez Smajlovica, Alimanovica, Pjanica tada smo igrali kao sada kod Kuntica mozda cak i gore nismo imali povezanu igru,totalno bezopasni, jalovi,tromi,bezidejni.....
Sjecam se dobro i posljednje Ratkove utakmice na nasoj klupi,....Zvijezda-Modrica 0:1, ...., gubili smo mi i ubjedljivije poslije toga, ali ne pamtim kada nas je neka ekipa igrom tako razvalila na Banji,....
To je moje vidjenje o Ninkovicu,mozda grijesim, ali on me razocarao kao trener u nasoj drugoj sezoni u PL.
Za prvu sezonu skidam kapu, igrali smo odlicno,Ninkovic je igrao pas igru,...... mozda je tome doprinjeli i euforija ulaska u PL, dobri vanjski igraci (Smaja i Sabe),......
Sjecam se dobro i posljednje Ratkove utakmice na nasoj klupi,....Zvijezda-Modrica 0:1, ...., gubili smo mi i ubjedljivije poslije toga, ali ne pamtim kada nas je neka ekipa igrom tako razvalila na Banji,....
To je moje vidjenje o Ninkovicu,mozda grijesim, ali on me razocarao kao trener u nasoj drugoj sezoni u PL.
Za prvu sezonu skidam kapu, igrali smo odlicno,Ninkovic je igrao pas igru,...... mozda je tome doprinjeli i euforija ulaska u PL, dobri vanjski igraci (Smaja i Sabe),......
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
JE LI BIO UOPSTE DANAS SASTANAK UPRAVE ???
nebi bilo lose ni da ninkovic dodje,jest pomalo iznenadjujuce
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ako cemo tako gledati onda je i kuntic dobar imao je odlicnu polusezonu sa zvijezdom cak smo zavrsili na diobi 4 mjesta po bodovima i onda ova katastrofa.nesto prokontam kako onaj ferguson moze voditi mancester preko 20 godina
a nasi treneri nemogu sezonu izdurat..ja sam misljenja da ko god dode sada da ce imati dobre rezultate i da ce zvijezda igrati dobro i lijepo i zavrsit cemo u gornjem dijelu tabele
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
imamo mi fergusona u liku durguta :astra1922 je napisao/la:ako cemo tako gledati onda je i kuntic dobar imao je odlicnu polusezonu sa zvijezdom cak smo zavrsili na diobi 4 mjesta po bodovima i onda ova katastrofa.nesto prokontam kako onaj ferguson moze voditi mancester preko 20 godina![]()
a nasi treneri nemogu sezonu izdurat..ja sam misljenja da ko god dode sada da ce imati dobre rezultate i da ce zvijezda igrati dobro i lijepo i zavrsit cemo u gornjem dijelu tabele
neznam ima ovih iz uprave pa neka nam odgovoreBosanski zmaj je napisao/la:JE LI BIO UOPSTE DANAS SASTANAK UPRAVE ???
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
uh jedva cekam da saznamo ime novog trenera koji ce voditi Zvijezdu jer eto spominje se dosta zanimljivh imena

Ako Ninkovic dodje pojest ce sam svoje g.ovno, i doce samo zbog para
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Svi oni dolaze zbog para.Tkanton je napisao/la:Ako Ninkovic dodje pojest ce sam svoje g.ovno, i doce samo zbog para
meni cudo onaj bozicic trenirao kakanj a npr nasi ga nece ja mislim da bi on za 1000 dosao 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.