Zar i ti sine brute... igraš protiv našihmirzatele je napisao/la:Hvala za sliku![]()
Samo da ne preda,imam ga na tiketuMorao sam jbg,sigurica bila

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zar i ti sine brute... igraš protiv našihmirzatele je napisao/la:Hvala za sliku![]()
tacno sam jedva odigrao,al moram se malo dignut,necu na US openu - casna kladionicarskaVedad87 je napisao/la:Zar i ti sine brute... igraš protiv našihmirzatele je napisao/la:Hvala za sliku![]()
Bacaj taj tiket pu, pu, pu
Dogovorenomirzatele je napisao/la:tacno sam jedva odigrao,al moram se malo dignut,necu na US openu - casna kladionicarskaVedad87 je napisao/la:Zar i ti sine brute... igraš protiv našihmirzatele je napisao/la:Hvala za sliku![]()
Bacaj taj tiket pu, pu, pu
Points/Prize Money (Singles)VGS je napisao/la:Kolko dobija love za ovo prvo kolo ?
Na svim terenima je bila pauza, evo sad nastavljenoUnofficialpage je napisao/la:5 game-ova = 5 break-ova![]()
Ili je kiša ili je MT
Ipak je kroz kvale prosao. I to ga je umorilo. Vazno je da igra ove meceve.Unofficialpage je napisao/la:Poraz, 2-6 / 2-6. Potpuno očekivano, nije bio ni na svojih 40%, usudit ću se reći, mogučnosti. Žulj je učinio svoje, nije mogao da dovoljno pripremi a i nije mogao servirat, ionako mu je servis slpab još i žuljje ovo rezultiralo. Da je zdrav, ovo bi bio dosta bolji meč, Damir može dosta, dosta bolje od ovog.
Iskreno da kažem i drago mi je što je izgubio, da US Open ne zayebe zbog ovog. Neka ovo zaljeći i na US Open zdrav.
trebalo bi tako nesto s tim da dobija i 5 bodova zato sto je dosao iz kvalaVedad87 je napisao/la:Points/Prize Money (Singles)VGS je napisao/la:Kolko dobija love za ovo prvo kolo ?
Points Prize $
W 250 80,280
F 150 45,705
SF 90 26,380
QF 45 15,525
R16 20 9,050
R32 10 5,500
R48 0 3,350
--
Q 5
Q3 3 990
Q2 0 475
Q1 0 0
E sad, gdje on spada ovdje tj gdje je ovdje prvo kolo
Valjda ovo 3.350?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.