FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Krpic ode u Slogu 

- Beduin
- Kontakt:
Obzirom koliko smo ga svi gotivili, a i s Fukarama je uvijek bio dobar cak i van terena, tesko bi mu se to oprostilo. Al pare su pare, ne moze niko ziviti od ljubavi. Ja se nadam da ce uzeti dobte pare i ne zabiti nama nijedan gol, a ostalima nek trpa. Ipak je on jedan od najboljih strijelaca Slobode u njenoj historiji.Tuzlak04 je napisao/la:Krpic ode u Slogu
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
PDA = Kukić, Azmir je u PDA, Krpa sa Kukinom kćerkom. Logično sve. 
Meni bi baš krivo bilo, al' mora čovjek od nečega da živi, a ne sumnjam u to da će gore dobre pare da uzima.

Meni bi baš krivo bilo, al' mora čovjek od nečega da živi, a ne sumnjam u to da će gore dobre pare da uzima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predlazem sada kako je sezona gotova i kako ide ljeto da se svako odluci za sta je ili tamo ili vamo. Da nam se skrate svima muke, kome se ne svidja neka tamo hvali do nebesa, neka ne dolazi ovdje na temu da sve nervira i nasladjuje se te kritikuje. Tipa Sloboda izgubi svima drago, Sloboda pobjedi nece niko ni da pohvali, Sloga pobjedi ekstaza. Ili uvijek nadanje da ce Sloboda izgubiti, bacanje negative, negativna atmosfera. Nama sada treba mir u kuci i pozitiva, a ne da se ide na utakmice Sloge i baca pozitiva, a onda dodje nama i nada se da ispadamo iz lige. Azmir dovede levata odlicno, nasi dovedu levata ismijavanje. Mi izgubimo utakmicu kriza i gasimo se, Azmir izgubi utakmicu los dan.
Ko voli neka izvoli, imaju Azmirove namjestene utakmice i skupocjeni tridesetogodisnjaci. Mi imamo sto imamo.
Ko voli neka izvoli, imaju Azmirove namjestene utakmice i skupocjeni tridesetogodisnjaci. Mi imamo sto imamo.
-
- Kontakt:
Sto je najgore i bice jasna linija podjele. Nazalost. Bice ruzno i mucno citat gledat i slusat sve grozote do kojih ce vjerovatno doci. Nazalost. Bar mi ovde da odrzimo neki nivo normalne komunikacije bemga... Moj stav je nedvosmislen.
Ja Slogu ne vidim ko bratski klub i gotovo.
Protivnik iz susjedstva
Samo Sloboda pa sta bude
Ja Slogu ne vidim ko bratski klub i gotovo.
Protivnik iz susjedstva

Samo Sloboda pa sta bude

jesi torokusaAerials je napisao/la:PDA = Kukić, Azmir je u PDA, Krpa sa Kukinom kćerkom. Logično sve.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
dva igraca koji su obiljezili jedan period u slobodi. lijepa sjecanja.ordaga i krpa.krpu sam branio i kad je otiso nakon sukoba sa upravom i sencom. bila su mi smijesna poredjenja ovde forumasa izmedj njeg i bekica. neuporedivo. doprinos odnos ponasanje.
i bas ne bi volio da ga vidim u dresu ssh.
i bas ne bi volio da ga vidim u dresu ssh.
-
- Kontakt:
Apelujem moderaciju da se po zavrsetku sezone jasno stavi do znanja da se ne moze pisati na nasoj a i na onoj "anam" tamo temi, da se stane u kraj ovim preletacima koji bi jednom guzicom na dvije stolice
Ja ne vjerujem da neko od nasih forumasa tek tako navija za Slogu. Nema sanse. .MrtvaCarsija je napisao/la:Apelujem moderaciju da se po zavrsetku sezone jasno stavi do znanja da se ne moze pisati na nasoj a i na onoj "anam" tamo temi, da se stane u kraj ovim preletacima koji bi jednom guzicom na dvije stolice
Recimo moze Sloboda72 pisati na temi Sloge koliko hoce, ali Slobodas koji prati tekme par decenija . . . I da tek tako predje na Slogu. Daj ba, ne budite smijesni. .
-
- Kontakt:
i meni je to nevjerovatno. citav zivot si uz slobodu a jeste i tek tako ode radi ljepseg fudbala...nekog covjeka, igraca, neslaganja svejedno.
nevjerovatno... a nisu pare u pitanju 100%
znaci ne moze biti dobra stvar formiranje drugog kluba dok se toliko dijelimo. nema sanse.
moje misljenje.
nevjerovatno... a nisu pare u pitanju 100%
znaci ne moze biti dobra stvar formiranje drugog kluba dok se toliko dijelimo. nema sanse.
moje misljenje.
tuzlak1987 je napisao/la:Predlazem sada kako je sezona gotova i kako ide ljeto da se svako odluci za sta je ili tamo ili vamo. Da nam se skrate svima muke, kome se ne svidja neka tamo hvali do nebesa, neka ne dolazi ovdje na temu da sve nervira i nasladjuje se te kritikuje. Tipa Sloboda izgubi svima drago, Sloboda pobjedi nece niko ni da pohvali, Sloga pobjedi ekstaza. Ili uvijek nadanje da ce Sloboda izgubiti, bacanje negative, negativna atmosfera. Nama sada treba mir u kuci i pozitiva, a ne da se ide na utakmice Sloge i baca pozitiva, a onda dodje nama i nada se da ispadamo iz lige. Azmir dovede levata odlicno, nasi dovedu levata ismijavanje. Mi izgubimo utakmicu kriza i gasimo se, Azmir izgubi utakmicu los dan.
Puna podrska javno se deklarisati na vrijeme sta si ko si a ne kako ko pobjedi ili izgubi ici sa teme na temu i provocirati !!! ima da se podjelimo ko krscanstvo 1054

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
aj sunce ti žareno cuj ko krscanstvo
pa podijeljeni smo mi vec drugovi moji, nazalost.to je najgore.

pa podijeljeni smo mi vec drugovi moji, nazalost.to je najgore.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krpa nas je zavalio 150 hiljada KM za 5 mjeseci igre. Dao rijec i pogazio je. Tako da ne bi cudilo. Ili nije bas inteligentan ili je Husicev od novembra.
Na kraju ce jos Senad najkorektniji kao osoba ispasti, a Husic kralj smicalica.
Na kraju ce jos Senad najkorektniji kao osoba ispasti, a Husic kralj smicalica.
-
- Kontakt:
a sta tebi bi pa tako promijeni pricu? fakat zbog politike ili??
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
predju, predju jasta. zbog politike ili zbog par maraka
a za Krpu ce se evo isto samo pokazati. Nakon sto je na onakav nacin pogazio rijec , i potpis, od takve osobe me nista ne iznenadjuje. Cak sta vise i ocekujem tako nesto.
na nama je da se mi pojacamo na pravi nacin , a ovi odozgo ce sigurno krasti igrace na svaki moguci nacin. Ne mozes se ti mjeriti sa takvom politikom. Oni ce po cijenu gomilanja igraca i nepotrebnih troskova dat nekom 5000 platu , ako mu mi ponudimo 3. A ne vrijedi 5.
dosta cemo mi zivaca pogubiti, i dobro je neko rekao, podijeljeni smo mi strasno, i to ce biti teret dodatni.
svaki igrac ce prije u Slogu nego u Slobodu. Duplo vece plate a duplo manji pritisak.
eh to je sad razlog zasto nama treba dobar sporstski segment, i zasto je to prioritet. Plus igraci iz omladinskog pogona. Moraju se naci igraci koji imaju kvalitet a nisu dovoljno atraktivni za Slogu (novi Memisevic,Mulahusejnovic, Serbecic, Ordagic itd ) i ni po koju cijenu ne treba preplacivati igraca. Hoces u Slogu, idi, mi ti nudimo toliko, toliko realno vrijedis ako neces ti, ima alternativa. Ali tu treba prvo znati naci alternative i drugo znati realne cijene igaca- opet sportski segment.
a za Krpu ce se evo isto samo pokazati. Nakon sto je na onakav nacin pogazio rijec , i potpis, od takve osobe me nista ne iznenadjuje. Cak sta vise i ocekujem tako nesto.
na nama je da se mi pojacamo na pravi nacin , a ovi odozgo ce sigurno krasti igrace na svaki moguci nacin. Ne mozes se ti mjeriti sa takvom politikom. Oni ce po cijenu gomilanja igraca i nepotrebnih troskova dat nekom 5000 platu , ako mu mi ponudimo 3. A ne vrijedi 5.
dosta cemo mi zivaca pogubiti, i dobro je neko rekao, podijeljeni smo mi strasno, i to ce biti teret dodatni.
svaki igrac ce prije u Slogu nego u Slobodu. Duplo vece plate a duplo manji pritisak.
eh to je sad razlog zasto nama treba dobar sporstski segment, i zasto je to prioritet. Plus igraci iz omladinskog pogona. Moraju se naci igraci koji imaju kvalitet a nisu dovoljno atraktivni za Slogu (novi Memisevic,Mulahusejnovic, Serbecic, Ordagic itd ) i ni po koju cijenu ne treba preplacivati igraca. Hoces u Slogu, idi, mi ti nudimo toliko, toliko realno vrijedis ako neces ti, ima alternativa. Ali tu treba prvo znati naci alternative i drugo znati realne cijene igaca- opet sportski segment.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 07 maj 2018, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fakat mislim sada da je ovo sada grad vs sela. I da ovi koriste pare kako bi unosili nemir ovdje. Ne mogu oni ove petokrake na grbu Slobode, nema nama druge nego uz ove iz grada pa kakvi god bili za nas su povoljni. (a zlatni nisu)Sariel1987 je napisao/la:a sta tebi bi pa tako promijeni pricu? fakat zbog politike ili??
Ne postoji grad u svijetu gdje bi Husic nakon ovih poteza bio vise cijenjen nego kod nas. Eto tu se pokazuje koliko smo glupi. U svakom drugom gradu bi ga mrzili, a mi se nesto nadamo da ce on doci nazad da hara sa Slobodom. Hoce malo sutra..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 maj 2018, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
meni je iznenadjenje,jer u sukobu sa senadom, u stvari u onim prepiskama preko novina, meni je krpa djelovo u pravu.
i to bas negativno iznenadjenje. imajuc sve u vidu.na terenu i van njega.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ni blizu Krpa nije bio upravu. **** se meni sta Senad prica, ako i prica sta. On dodje i prodjeSariel1987 je napisao/la:meni je iznenadjenje,jer u sukobu sa senadom, u stvari u onim prepiskama preko novina, meni je krpa djelovo u pravu.
ali ako si potpisao nesto, dao rijec, jbg care. Ja takvog igraca iskreno nikad ne bih volio vise vidjeti u Slobodi, a svi znaju koliko sam ga gotivio.
ako si danas tako svoju rijec prodao, sutra cemo opet igrat protiv Azmira neku jos bitniju utakmicu, dobit ces crveni u prvoj minuti za 10.000.
neka, sto dalje od Slobode.
a da ce nam biti ****, hoce.
dobro jutro da su neki skontali tek sad da nas potkopavaju cijelo vrijeme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ode nam i licenca