FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 11:25

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:a sta tebi bi pa tako promijeni pricu? fakat zbog politike ili??
Fakat mislim sada da je ovo sada grad vs sela. I da ovi koriste pare kako bi unosili nemir ovdje. Ne mogu oni ove petokrake na grbu Slobode, nema nama druge nego uz ove iz grada pa kakvi god bili za nas su povoljni. (a zlatni nisu)
katastrofa su ovi da se ne lazemo,
al izgleda boljih nema :lol: :crazy:
sloboda je radnicki sportski klub ko takva je nastala i ko takva treba i da ostane.
a kome god se ne svidja ima alternativa i mirna bosna.samo sto nema sanse da mi to ko svicarci ispostujemo :lol:
ili kao okej smo, tek to nema sanse realno.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 11:28

Tuzlak04 je napisao/la:Ode nam i licenca
gdje ko sta kako kad?procita vidje?cu?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 11:33

a ne mos ovo samo rec i otic druze, imal sta opsirnije? :lol: :roll:
ima samo vijest da su sarajevo siroki i zrisnjki dobili licence. otkud tebi da mi nismo? to traje

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 07 maj 2018, 11:35

Tuzlak04 je napisao/la:
MrtvaCarsija je napisao/la:Apelujem moderaciju da se po zavrsetku sezone jasno stavi do znanja da se ne moze pisati na nasoj a i na onoj "anam" tamo temi, da se stane u kraj ovim preletacima koji bi jednom guzicom na dvije stolice
Ja ne vjerujem da neko od nasih forumasa tek tako navija za Slogu. Nema sanse. .

Recimo moze Sloboda72 pisati na temi Sloge koliko hoce, ali Slobodas koji prati tekme par decenija . . . I da tek tako predje na Slogu. Daj ba, ne budite smijesni. .
Pare cuda cine, ne kaze se dzaba para vrti gdje burgija nece, a tako i ovi likovi koji su zaludjeni vjestackim projektom i instant uspjehom nemaju sta da traze na nasoj temi, imat ce svoju pa nek raspravljaju o cemu god zele

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 11:36

Sigurno da nema licence u dugovima do ociju ne do grla.
Vidicemo sta kaze drugostepena.
Ma pisalo se ovdje o svemu ali prozivalo se etiketiralo.....yebla vas mrtva carsija.
Cuj onog grad vs selo....

Kakav mentalni sklop bo te dan.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 11:41

Nema licence i na kraju ce opet biti licenca. Bezveze sirite negativu.

Evo ja cuo nema licence za Slogu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2018, 11:43

sve se vec zna... nema licence, izbacuju nas u cvajtu, Faraon ce reci da sve ovo vise nema smisla, grad ce ugasit klub i nece osnovat novi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2018, 11:54

Tuzlak04 je napisao/la:Ode nam i licenca
Hazmir, Bakir,SDA,kuko,grad vs selo,savez, potkopavanje,sarajlijice, petokraka,Hercegovci,otimanje igraca(ma sta to značilo :urnebes: ),banovici...tacno su se digli da nas uniste majku im j e b e m....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 11:55

Vi uvijek tako bombu bacite i na kraju kada pogrijesite nikom nista.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 maj 2018, 11:56

Pa na Prvostepenoj smo jedini put dobili kad smo izborili Evropu. Mislim da se ovdje radi o dugu za Barakovica, ostalo OK.
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 11:58

to na prvostepenoj,moze znacit samo nova tuzba ili nesto slicno.
onda izmire i to, pa dobijemo i tako u krug.
tuzlaci ne vole sda i to nije novost, vecina bar. takav mentalitet i bog.
da ne idemo puno u politiku, sportska je tema. ode onda prica u dubljan i ko je poceo rat.. :D
valjda je na prvom mjestu klub i sloboda na ovoj temi?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 maj 2018, 12:03

Ostaviti Petrovica na klupi, bilo bi glupo opet mijenjati trenera. Treba nam kontinuitet neki, da sačuvamo okosnicu tima. Ivetić, Rustemović, Terzić, Bekić, Husić. Naći lijevog beka dobrog. Ima onaj iz Viteza, doduse na posudbi je iz Zrinjskog. Jako dobar. Vijdeti neke iz omladinskog pogona. Red je da Hodžić dobije ozbiljniju minutažu, kao i ovi ostali što imaju ugovore. Ne znam za Mijića, puno se očekivalo, ništa nije odigrao, svakako ima ugovor do kraja maja. Nije ni čudo što se ne uklopi za tri mjeseca. Uglavnom ispite su položili Muminović, Todorović i Smajić. Nadam se da nam mogu donijeti dosta novca.

Računajući od 8. kola kada je klupu preuzeo Petrović pa do danas, FK “Sloboda” Tuzla zauzima 5. mjesto Premijer lige BiH. Po broju primljenih golova, Sloboda zauzima četvrto mjesto s pozitivnom gol razlikom 26:21, iza FK Sarajevo (44:18), HŠK Zrinjski (36:19) i NK Široki Brijeg (34:20)

Statistički gledano, Sloboda mnogo bolje stoji nakon zimske pauze kada je igrački kadar doživio velike promjene. Nakon zimske pauze, Sloboda je osvojila 20 bodova iz 12 utakmica što je dovoljno za treće mjesto. U 12 odigranih utakmica Sloboda je primila samo šest golova što je najmanje u ligi, a postigla je 14 golova. Samo tri ekipe postigle su više golova od Slobode, a to su HŠK Zrinjski, FK Željezničar i NK Široki Brijeg.
Niko, niko, samo Sloboda

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 07 maj 2018, 12:07

Ja stvarno ne kontam to idealiziranje Krpica kao neke moralne vertikale i nekog igraca koji je Slobodas. Prvo, lik je rijetko glup i siroko mu polje. Ne mogu vjerovati da ste se takmicili ovdje da popljujete Senada a da uzdizete Krpica nakon onog debilnog intervjua za ss.ba. I da napomenem, ne branim Senada (jedva cekam da mu vidim ledja), ali obratite paznju na ove nebulozne izjave:

https://sportsport.ba/fudbal/ozbiljne-o ... icu/264535

1. U prvom dijelu govori kako ga je Senad pozvao da mu saopsti za transfer u AIK, on kao nije htio, a vec u drugom pasusu govori da ga nije prodao Senad nego Haris Skenderović.

I pazi onda ove GLUPOOOSTI: U prvom dijelu prica kako je kao odmah odbio Senada da ide u AIK, da ne zeli ostaviti klub u rasulu i zeli pomoci Slobodi, a u drugom pasusu se demantuje i govori kako je on spojio Senada s tim likom iz Stokholma. De momak saberi se.

Lik nas je zestoko ispalio, znao je klosar da ima ugovor i otisao u Iran a nama ostalo da placamo odstetu AIK-u i vi dalje ovdje pjenite Krpa kralj, Krpa najjaci, Krpa Ibrahimovic...

Realno lik se nije mogao naigrati pored Ahmetovica, sve golova sto je dao dao na gotovo, i ta polusezona od povratka iz Svedske je za zaborav, spor, trom, defanzivno 0...Jos povrh svega prilicno glup. Daleko mu kuca od Slobode, idealizirate ga kao da je Ibrahimovic, ko da je igro 10 godina u Slobodi i dao 200 golova...Ali samo kod nas moze proci to da cim igrac dva put grb poljubi, da dvije tri nebulozne izjave da ga kraljem krunisemo a lik nas zestoko zavalio.

I dosta vise tog idealiziranja bilo koga. Svaki od njih je **** obicna, neko manje, neko vise...Samo Sloboda je bitna! Vidjet cete tek za najdalje mjesec ko nam sve iz Slobode ide u Slogu, tad cete se sjetiti mojih rijeci.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 12:20

tuzlak1987 je napisao/la:Vi uvijek tako bombu bacite i na kraju kada pogrijesite nikom nista.
A fazon je sto je mnogo toga tacno i onda se tvoja sorta ljudi usuti,ali nebitno.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 12:24

Pa druze znam ja da je Samo Sloboda bitna, znajul to ovi iz uprave i grada?
zATO SE BORIMO ONDA ZA OPSTANAK? zasto se stadion ne gradi gradj sezona je davno pocela?
zasto ne dignu damu svoja???
mi smo obicni navijaci, mi mozemo kupit kartu i navijat.
ja svoju gradjansku duznost ispunim do kraja,a oni???
ako je imao ugovor kako je mogao otici u iran?

p.s
i ko god hoce u slogu zarad love nek ide. davno je proslo vrijeme te ljubavi.
i naravno da je krpa ispred senada. senad tek treba da pokaze da je uradio nesto konkretno. ako i on ne zdimi sad :lol: :salut:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 07 maj 2018, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2018, 12:27

Krpic je dobar igrac, al za federalne lige.......a nesto se ne sjecam da je i tamo dominirao. Siguran sam da ultrastyle zna igraca sa kantona koji bi sigurno bili bolji poslije jedno pola godine rada sa pravim trenerom i sa nasim juniorima i kadetima od ovih sto su trenutno u klubu izuzimajuci par starijih pojedinaca sa strane. Imali bi sigurno bolje rezultate, ne bi bili skupi a klub bi mogao zaraditi na tim igracima.
🔴⚫️

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 12:30

Sariel1987 je napisao/la:Pa druze znam ja da je Samo Sloboda bitna, znajul to ovi iz uprave i grada?
zATO SE BORIMO ONDA ZA OPSTANAK? zasto se stadion ne gradi gradj sezona je davno pocela?
zasto ne dignu damu svoja???
mi smo obicni navijaci, mi mozemo kupit kartu i navijat.
ja svoju gradjansku duznost ispunim do kraja,a oni???
ako je imao ugovor kako je mogao otici u iran?

p.s
i ko god hoce u slogu zarad love nek ide. davno je proslo vrijeme te ljubavi.
Nemozes ti to njima objasniti,jer ne vide dalje od nosa........Ne znam sta se to ocekuje jos od nas kao navijaca,klub je gradski,stadion je gradski,niti imamo klub kako treba,niti imamo uslovan stadion.......nek vode klub kako treba ili neka ga prodaju nekome citav zivot se radujemo sto opstanemo u ligi,yebem mu mater vise :facepalm:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 12:32

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vi uvijek tako bombu bacite i na kraju kada pogrijesite nikom nista.
A fazon je sto je mnogo toga tacno i onda se tvoja sorta ljudi usuti,ali nebitno.
Samo bez negative. Husic se nece vratiti, brine samo za pare, ne interesujemo ga, boli ga briga i da se ugasimo. Eto sta sad da radimo? Hocemol samo sebe ukopavati jer nas vise ne vodi on?

Ko nece da shvati:
1. Da Husic gleda samo pare i da nas nece
2. Da je Husic u PDA koja ce glasove skupiti po selima i da ce njima udovoljavati
3. Da je Tuzla sama protiv svih te da nas mrze svi u drzavi i da bi rado sve raskrcmili sto nisu preko kantona mogli (sve fabrike koje su bile zivot Tuzle)
4. Da Imamovic nije toliko los i da je podigao budzet grada i stvorio izvore zarade, a kada je dolazio imao je grad u daleko losijem stanju u svakom smislu. Tuzla nije samo sport, a na rang listi gradonacelnika u drzavi on je jedan od boljih. Placa i reprogram, daje i pare u budzet, nagovara ljude da budu sponzori.

Neka prati Slogu ako hoce kupljene titule jer mi drugog izlaza nemamo pa makar ne uzeli titule jos 50 godina na kraju ce drzava da klekne pod noge Tuzli, a Sloboda da bude ponos BIH dok ce sve ove SDA, HDZ, SNSD, PDA nakarade da se pogase.

Hajmo sada plakati sto nismo drzavni projekt kme kme, dajte mi podatke koliko su drugi gradovi ulozili u infrastrukturu i finansiranje fudbalskih klubova i zadnjih 5 godina? Tuzl sigurno daleko najvise i to daleko. :salut:
Vecina gradova od rata nije marke ulozila u infrastrukturu. Jel hocete kupljene titule?? Da budemo ko Zeljana, Sloga, Zrinjski, Siroki. :puke: Samo neki instant uspjeh, niko nece da saceka malo. Imati cemo stadion citav kad tad, drugi nece imati nikad. I to nece biti u privatnom vlasnistvu Podrinjca nego 1/1 Tuzla. Ocistiti cemo i reprogram. Biti cemo na nuli i sa stadionom kad tad. Drugi nece biti nikad jer njihovi SDA nacelnici nisu pomjerili kamena 20 godina.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 maj 2018, 12:40, ukupno mijenjano 4 puta.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 maj 2018, 12:35

Krpić se nadavao golova u Slobodi, i time je postao jedan od top 10 strijelaca ikad u klubu ako se ne varam i to zaslužuje respekt svakako.To što je Krpić viđen za vikend u SH ne mora značiti da će potpisati za Slogu.I Petrović kad ima lufta dolazi u SH pa nije preuzeo Slogu.Na kraju krajeva i da potpiše za SH nek mu je sa srećom,svako ide za parama i svojom egzistencijom.Ovo za licencu je standardna priča iz godine u godinu, sad vjerovatno možemo očekivati dopis za medije od mutevelije kako Sloboda ovo,Sloboda ono bla bla bla...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 12:40

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Samo bez negative. Husic se nece vratiti, brine samo za pare, ne interesujemo ga, boli ga briga i da se ugasimo. Eto sta sad da radimo? Hocemol samo sebe ukopavati jer nas vise ne vodi on?

Ko nece da shvati:
1. Da Husic gleda samo pare i da nas nece
2. Da je Husic u PDA koja ce glasove skupiti po selima i da ce njima udovoljavati
3. Da je Tuzla sama protiv svih te da nas mrze svi u drzavi i da bi rado sve raskrcmili sto nisu preko kantona mogli (sve fabrike koje su bile zivot Tuzle)
4. Da Imamovic nije toliko los i da je podigao budzet grada i stvorio izvore zarade, a kada je dolazio imao je grad u daleko losijem stanju u svakom smislu. Tuzla nije samo sport, a na rang listi gradonacelnika u drzavi on je jedan od boljih. Placa i reprogram, daje i pare u budzet, nagovara ljude da budu sponzori.

Neka prati Slogu ako hoce kupljene titule jer mi drugog izlaza nemamo pa makar ne uzeli titule jos 50 godina na kraju ce drzava da klekne pod noge Tuzli, a Sloboda da bude ponos BIH dok ce sve ove SDA, HDZ, SNSD, PDA nakarade da se pogase.
Sta me boli ku.rac za Husica,o cemu ti ba.......
A gradu Tuzla ako je previse,i nemoze se brinuti za Slobodu,kao i mnoge druge klubove,koji su pogaseni,ili pred gasenjem,neka mjenja statut i trazi kupca,ili kupce za klubove,rastereti budzet,sta to mene briga....
Imamovic nije podigao nista,jer on nemoze odlucivati sam prakticno o nicemu,znas..
Znas li koliko je Tuzla duzna,i zaduzena,nije je zaduzio kuko,ni azmir,ni sda.........
Svati da m,e ne zanima ba,hocu klub u borbi za trofeje,a ne da nam se granicni prelazi smiju u lice....
eto svi kupili titule u drzavi,citas li ti sta pises blan...........olimpic isto kupio,pa daj da i mi kupimo,vise volim jednu kupljenu titulu,nego ovaj jad i cemer
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 07 maj 2018, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 14 gostiju.