Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ne idemo care tamo s +1.gonzales je napisao/la:Lechu treba prepustiti incijativu, i šanse iz kontri i polukontri tražiti.
Rano je to za sve ili nista, unistili bi nas kad bi se otvorili skroz tako rano.Amarildo je napisao/la:Pa ne idemo care tamo s +1.gonzales je napisao/la:Lechu treba prepustiti incijativu, i šanse iz kontri i polukontri tražiti.
Napast od prve, ipak nam treba tri gola. Do 30. min napadat umjereno, pokušati dati jedan gol, a poslije krenuti na sve ili ništa.
Najbitnije je ne srljati na početku, jer oni će sigurno krenuti da postignu gol i da nam unište nadanja. Prvih 30 minuta da ga ne primimo, a ako do poluvremena budemo imalo vodstvo to će biti odlično.Amarildo je napisao/la:Pa ne idemo care tamo s +1.gonzales je napisao/la:Lechu treba prepustiti incijativu, i šanse iz kontri i polukontri tražiti.
Napast od prve, ipak nam treba tri gola. Do 30. min napadat umjereno, pokušati dati jedan gol, a poslije krenuti na sve ili ništa.
Sutra 7/8 od nosioca će proći, samo će Lech ispastiMortemHz je napisao/la:8 od 9 nosioca su prosli danas,samo je Ludogorets ispao
Nece brate,pa realno vrlo je tesko igrati protiv ovakvih klubova..prevedeno u procentima danas je malo vise od 10% posto ekipa proslo a da nisu nosioci,najbitnije je opet uzeti titulu,prodati 2 igraca radi finansija i uci silovito u sezonuhifans je napisao/la:Samo me strah da se ispadanje od Lecha ne odrazi previše na posjetu u Pl, dovedeš Barbarića samo zato jer se čovjeku ne igra pred praznim tribinama, i zamisli protiv SB dođe 5 tisuća ljudi na stadion, po meni bi to bila sramota..
Ja nisam primjetio da je raja bila nesto posebno razocarana nakon sto ispusismo na Kosevu. Nekako su svi bili spremni i na poraz i na moguce iznenađenje. Tako je vecinom i kod ovih mojih poznanika.hifans je napisao/la:Samo me strah da se ispadanje od Lecha ne odrazi previše na posjetu u Pl, dovedeš Barbarića samo zato jer se čovjeku ne igra pred praznim tribinama, i zamisli protiv SB dođe 5 tisuća ljudi na stadion, po meni bi to bila sramota..
U pravi si brate 100%bordobijeli je napisao/la:treba imati srecu u europi da bi prosao ali ja sam misljenja da srecu treba zasluziti a kako smo odradili pripreme mi je nismo zasluzili . posljednje dvije provjere mi igramo s drugom postavom ,a jedan mec zezamo se mjenjamo dresove šetamo se po terenu i po baksuzluku bas dres nas košta prvog gola protiv leha ,jednstavno bili smo neozbiljni na pripremama i takve smo golove primili mja tako to nekako gledam da rad i ozbilnost moraju dati rezultate a kao sto napisa cinim se da mi nismo bili 100 % na pripremama.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, edgarallanpoe04, MaroonBjelave, nedimmmm1337, perodeformero, XCustom i 46 gostiju.