FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo sta ovog Selmovica izvlaci, lik zabija ove golove sa pola metra , a veze on nema .
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
BRAVO SELIME, BRAVO MOMCI... VOLIM TE ŽELJO Adil gusi ovu ekipu
hadzic zvijer
hadzic zvijer
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 27 jul 2013, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nemas ti pojma o fudbalu. Ovdje jedino ko nam koci igru je nesretni Adilovic, a Selimovic je po vokaciji spic ali ne moze od ovog truta da igra.floyd je napisao/la:Vernes Selimovic, jedna od vecih ubleha koja je igrala u Zelji. Zlocin je da ovaj muflon igra ispred Bajica.
-
- Kontakt:
bar se zna snaci, postaviti, adilovic ni to ne zna..floyd je napisao/la:Zabi ga panj. Svaki gol mu je ovakav.
jesi li slijep? Koliko je on posla uradio, povukao loptu dodao u prostor Hodzicu i kasnije kao veliki spic protrcao u sredinu i nasao se na pravom mjestufloyd je napisao/la:Zabi ga panj. Svaki gol mu je ovakav.
ccc
Ja te volim, volim Željo..
To stoji. Zato treba Adil na klupu a ovog u napad. Barem nesto zna i uradit sto se ne moze reci za ovog prvog.amer_zeljoo je napisao/la:bar se zna snaci, postaviti, adilovic ni to ne zna..floyd je napisao/la:Zabi ga panj. Svaki gol mu je ovakav.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Milim da adilovic nema mjesta u prvoj postavi u slijedecoj tekmi
e jbt baklja !!!!!!!!!
e jbt baklja !!!!!!!!!
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 27 jul 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Selime Selime Selime !!!!!!!!
Ma znam sve care moj, al ima srce ko svi ostali skupa. I 10 minuta mu je dosta, Bog te cuo, al evo na dobro ce !gio10 je napisao/la:Jeste li vi svjesni koliko je on pretrcao u proslih manje od 15 dana, covjek je zasluzio odmor, pa i on je od krvi i mesa, 32 godine su mu.SirAmar je napisao/la:Kako Sejo Bucan najbolji daleko protiv renomiranih Ceha, a u Gradaccu na klupi sjedi. Jel ovo normalno?
Uci ce 10 minuta pred kraj i uzeti ih na snagu![]()
-
- Kontakt:
kad bi igrao Selimovic spica nadavao bi se golova, puno se bolje postavlja i krece od Adilovica, cinjenica je
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ja govorim o poziciji krila. Vidis ga dvaput za 90 min. Niti ima tehniku, ni brzinu, centarsut. Ovdje je Hodzic odradio pola posla. Bajic je daleko prodorniji i oapsniji krilni igrac.EuroSport je napisao/la:Nemas ti pojma o fudbalu. Ovdje jedino ko nam koci igru je nesretni Adilovic, a Selimovic je po vokaciji spic ali ne moze od ovog truta da igra.floyd je napisao/la:Vernes Selimovic, jedna od vecih ubleha koja je igrala u Zelji. Zlocin je da ovaj muflon igra ispred Bajica.
Nemojte mi dirat adilovica on je najbolji napadacu u svemiru.ko da je DIVokoza.
Kad sam ga jedini pljuvao ,pricali su mnogi ako je bajbolji napadac u ligi.drago mi je sto vidite kakav je kloc to.ara tito za njega.hajde zeljo zasefa igrajte
Kad sam ga jedini pljuvao ,pricali su mnogi ako je bajbolji napadac u ligi.drago mi je sto vidite kakav je kloc to.ara tito za njega.hajde zeljo zasefa igrajte
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
bravo za xavi-a (jamaka), uzitak ga je gledati ovakvog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- storm_raider
- Kontakt:
Jamak mašina
-
- Kontakt:
E **** ga baklja ga ****... joooooj kako se nerviram...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ti nasao govoriti ko je papak a ko nijegio10 je napisao/la:Evo baklji, bravo papci
Ovako se voli svoj klub.gio10 je napisao/la:Evo baklji, bravo papci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.