FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakvi Radovci, tog baljezganja ce biti narednih nekolilo mjeseci. Najbitnije mi je da se reprogram redovno placa i da se javno obznani i dokaze, da prodamo Azira, Todora i/ili Smajica i nastavimo s forsiranjem Hodzica i jos par njih, da Petrovic ostane i vidimo s cim ulazimo u narednu sezonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sećer je iz G. RahićaSkver je napisao/la:Sloboda Tuzla - UD Las Palmas 4:3, Stadion: Tušanj, Tuzla, Jugoslavija, 28. 9.1977, kup UEFA
Sloboda Tuzla: Divanefendić, Hadžić, Alibegović, Verlašević, Jovičić, Jašarević, Mulahasanović, Hukić, Kovačević, Geca, Šećerbegović.
Svi iz Tuzle, osim rahmetli Verlasevica koji je doveden sa 18 godina iz Bratunca, Jasarevica iz Gradačca i pokojnog Gece iz Zrenjanina.....
Najbolji moguci primjer kakvu politiku klub treba da vodi.....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda 31/12 3,254.695
Sloboda 31/3 3,149.328
Skinuto jos 105 hiljada duga do aprila.
Licenca ce biti na prvostepenoj kada skontamo da sve sto se potpise mora biti isplaceno i da nema nada da ce igrac oprostiti. Zolotic kada je igrao ima 10 godina, Dzafic jos kod Azmira trazio pare kada ga ovaj otjerao, a on imao ugovor, ova dva kod Senada. (opet nadao se oprostiti ce, sa Ordagom sam potpisao)
Sloboda 31/3 3,149.328
Licenca ce biti na prvostepenoj kada skontamo da sve sto se potpise mora biti isplaceno i da nema nada da ce igrac oprostiti. Zolotic kada je igrao ima 10 godina, Dzafic jos kod Azmira trazio pare kada ga ovaj otjerao, a on imao ugovor, ova dva kod Senada. (opet nadao se oprostiti ce, sa Ordagom sam potpisao)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 maj 2018, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
sacekajte dok dodje tuzba od Denisa Mujkica, po ko zna koji put :mrgreen:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da naplati jos jednom i to ce izvaditi neki papir gdje pise ako niste naplatili na vrijeme morate sada duploChinaglia je napisao/la:sacekajte dok dodje tuzba od Denisa Mujkica, po ko zna koji put

Eto nisam znao, dosao kao djecak u Tuzlu....interesantno, iz ovog sastava njih 80% debitavalo jos dok su bili maljoljetni....rahmetli Mustafa Hukic rekorder, imao 16 godina i 4 mjeseca, Secer mislim kad je debitovao da je bio treci razred gimnazije......Tuzlak04 je napisao/la:Sećer je iz G. RahićaSkver je napisao/la:Sloboda Tuzla - UD Las Palmas 4:3, Stadion: Tušanj, Tuzla, Jugoslavija, 28. 9.1977, kup UEFA
Sloboda Tuzla: Divanefendić, Hadžić, Alibegović, Verlašević, Jovičić, Jašarević, Mulahasanović, Hukić, Kovačević, Geca, Šećerbegović.
Svi iz Tuzle, osim rahmetli Verlasevica koji je doveden sa 18 godina iz Bratunca, Jasarevica iz Gradačca i pokojnog Gece iz Zrenjanina.....
Najbolji moguci primjer kakvu politiku klub treba da vodi.....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 maj 2018, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
jel ovo reprogram povecan, na tri rate 100.000 KMtuzlak1987 je napisao/la:
reprogram originalno je bio negdje oko 18.000 ako se ne varam
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nez koliko je leglo rata, mozda 4 po 26. Uglavnom sto se tice svega ovaj reprogram ide kako treba. Da nije obracunato ono poreza dok je Husic bio 700 hiljada sada bi imali 2,4 mil. Bilo bi ljepse za ociChinaglia je napisao/la:jel ovo reprogram povecan, na tri rate 100.000 KMtuzlak1987 je napisao/la:
reprogram originalno je bio negdje oko 18.000 ako se ne varam

ma dobro, reprogram ide uredno, sve super, al treba rjesit postepeno ove dugove van reprograma, mater ****, samo dolaze nove tuzbe i nekakvi novi dugovi, pitanje je dal ima kraja tome
- Beduin
- Kontakt:
Znaci taj dug + 3mil Husicutuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 31/12 3,254.695
Sloboda 31/3 3,149.328
Sta je sa ovim posljednjim potrazivanjima, ona ranija i ova sad posljednjim igracima, zna li se priblizna cifra mimo ovih malo vise od 3 mil?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka objavi klub kao i prosle godine. Dzafica su objavili i prosle godine, hoce nekih 12 hiljada. Trazi isplatu primanja za polusezonu kada i nije bio clan Slobode ali ocito nije bio raskino ugovor.Beduin je napisao/la:Znaci taj dug + 3mil Husicutuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 31/12 3,254.695
Sloboda 31/3 3,149.328
Sta je sa ovim posljednjim potrazivanjima, ona ranija i ova sad posljednjim igracima, zna li se priblizna cifra mimo ovih malo vise od 3 mil?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebaju i nasi ovako izaci pred medije kao u Borcu i reci kakvi su planovi, sta ide, jel ostaje Petrovic, sta je za licencu i sta se planira za novu sezonu.
Ista pizdarija svake godine. Koliko sad i kome trebamo iskesirat?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ako nam pojacanja budu pokusaji od igraca poput Radovca, onda garant ispadamo za stogodisnjicu...
Evo ti u Zvijezdi Delić i Čivić, odlični igrači, probati mlatnuti Arezinu Mladosti, Rodin stoper iz Goska fantastican igrac, Crnov slobodan, iskoristiti situaciju u Borcu i probati uzeti Kunica, zadrzati od ovog sto valja i eto ti ekipe po mjeri. Nekoliko igraca na razlicitim pozicijama i imas tim, a nije to nikakva topla voda, samo treba zasukati rukave. Nazalost, bojim se da cemo opet sklapati ekipu do sestog kola.
Evo ti u Zvijezdi Delić i Čivić, odlični igrači, probati mlatnuti Arezinu Mladosti, Rodin stoper iz Goska fantastican igrac, Crnov slobodan, iskoristiti situaciju u Borcu i probati uzeti Kunica, zadrzati od ovog sto valja i eto ti ekipe po mjeri. Nekoliko igraca na razlicitim pozicijama i imas tim, a nije to nikakva topla voda, samo treba zasukati rukave. Nazalost, bojim se da cemo opet sklapati ekipu do sestog kola.
Ima u ovoj Slozi što će ući iz federalne nekakav stoper, srbin. Jak visok, igrao PL ranije. Treba zaganjat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
neka ide u Selju, **** mu oni mater, a moze ostati i u Slogi, **** mu i oni mater, a **** mu i mi materwobly92 je napisao/la:Ima u ovoj Slozi što će ući iz federalne nekakav stoper, srbin. Jak visok, igrao PL ranije. Treba zaganjat.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa ako ce Grahovac otici pa to ce biti pojacanje za nas i slabljenje protivnika, treba im jos uplatiti sto ga hoce i zahvaliti im se 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kao što nas je Zilkić pojačao svojim odlaskom u SH, i Grahovac bi takođerbhpremierliga12 je napisao/la:Pa ako ce Grahovac otici pa to ce biti pojacanje za nas i slabljenje protivnika, treba im jos uplatiti sto ga hoce i zahvaliti im se

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Evo im Lazevski. Azmire, čitaš li. Strašan igrač. Nije nešto defanzivno, ali je zato ofanzivno još gori. I ovo za Džafića je što je bio suspendovan, al nije Vugdalić ovjerio u savezu, idiot
Niko, niko, samo Sloboda
Chinaglia je napisao/la:neka ide u Selju, **** mu oni mater, a moze ostati i u Slogi, **** mu i oni mater, a **** mu i mi materwobly92 je napisao/la:Ima u ovoj Slozi što će ući iz federalne nekakav stoper, srbin. Jak visok, igrao PL ranije. Treba zaganjat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.