Tako je, oni nisu zaboravili igrati, oni su zaboravili hodati, osjetila se nerovoza u određenim trenutcima kod Sloginih igrača, kada su pokušavali da propuste Želji, a ovi nikako da to iskoriste, kasnije je bilo lakše.Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:10Iskoristili umor Sloge, nisu mogli hodati, rutinski 0:3 , moglo biti 1:5
Ajmo sad nasu staru rospiju i musteriju is k a r a ti
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma ne znam ni ja jesu li ovo čista posla, nije moj problem, samo se naslađujem svima kojima je toliko očigledno krivo, a ima ih.
Ako ćemo o poštenju, smijali su nam se svi kad smo nepravdu trpili. Pa i prošle sedmice sa Veležom, što se tad nisu aktivirali dušebrižnici bh fudbala.
Što se tiće Sarajeva, ja poslije one 2020. da navijam za Sarajevo ne bih sebi davao za pravo neke stvari koje sebi dajete za pravo, ali hajde ne može vam niko zabranit da pišete, niti pokušava.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 07 apr 2024, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ojjj majku vam srpsko radničku klasu ****
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Kad njihovi navijaci priznaju...DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:29Allaha mi htjedo da napisem isto… pa vidis da se ovi nesposobnjakovici ne znaju sastavit s loptom… pogledaj samo Mekicainvincible1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:22Ma smijesno ocm,sta se desava... ocigledno je zavrsena tekma...e sad bi vrhunac bio da zavrsenu tekmu ne dobijemo
Sve ti je jasno kad nas Gigovic vako miluje…![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
ferroviere87
- Kontakt:
To je najveći problem svih nas, niko svoju avliju ne gleda. Ne možeš prozivat Želju što je kupio utakmicu protiv Sloge a da ti bude normalno to što je Sarajevo pustilo Igmanu, nema smislaSuki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Ma ovdje samo sve stvar principa i percepcije kako ko gleda iz kojeg ugla.
Ja bih zbog prošle sezone i zadnjeg kola izbacio svih 5 ekipa koje su učestvovale u režiji zadnjeg kola.
5/6 ekipa je izgubilo koje u normalnim okolnostima ne bi tako i ova današnja utakmica.Zato opušteno i bez srkleta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto nas Europo kao 4 na tabeli
Uzet Pitare u nedjelju sljedeću
Sutra Športski moraju pogurat GOŠK
Sloga je ovim porazom od najvećeg kluba u Državi otpala od Europe
Tako da za 4 mjesto ostajemo mi i Pitari
Kako Pitari kažu pobjeđujemo u Posušje i zadnje kolo Borac na LJEPOTICI- imamo gostujuće u Gabeli i Konjicu gdje su naši treneri -idemo Zvijezdi 09 u goste koja je ispala a kući igramo sa TC
Ja stvarno ne znam kako možemo da ne izborimo 4.mjesto i ponovo izrađeno u Europu
IDEMOOO

Kako Pitari kažu pobjeđujemo u Posušje i zadnje kolo Borac na LJEPOTICI- imamo gostujuće u Gabeli i Konjicu gdje su naši treneri -idemo Zvijezdi 09 u goste koja je ispala a kući igramo sa TC
Ja stvarno ne znam kako možemo da ne izborimo 4.mjesto i ponovo izrađeno u Europu
IDEMOOO
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ja se samo cudim na sta je jedan Zeljo spao kao klub, da moras kupiti utakmicu protiv Sloge da ne ispadnes iz lige.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Jedni moralisu nakon ovog,
A drugi nakon ovog,I cude se kad ih prozoves podanicima. Pa njihova ste skola hinjaluka bukvalnoŽeljezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()
Dovoljno je, hvala ti sto si bar malo svoje patnje podijelio sa nama. Nadam se da ces dobiti potrebnu pomoc.
Samo postavite istu formaciju protiv Sloge u Kupu i finale je zagarantovano.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:16Mene osobno sekira losa forma Sloge pred utakmicu i gostovanje Borcu,nadao sam se da tu mogu do nekih bodova ovako ce Vlado Jagodic tesko motivirati svoje trupe.![]()
![]()
![]()
Sve ovo je do Brunine promjene formacije, napokon je Jagodic procitan
Ko ce mu reci?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:25Eto nas Europo kao 4 na tabeli
IDEMOOO
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ti znas da je Mirvic starleta,bas si lose upucen.Pogledaj podcast sa Vicom prije nego pocnes nebuloze da pises,inace rijetko koji mediji su udarili na Vicu. Otvoreno kaze da Mirvic udara na savez,da pravi pobune pred izbore al eto ti bolje i od Vice a i nas bolje znasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:20Nijedan savez na planeti nije pao bez pritiska medija, konstantnog i jakog pritiska.
Mirvić starleta objavi u javnost kad ide na večeru u neki sarajevski lokal, a da ne objavi ovako krupne stvari poput borbe za "spas bh.fudbala", daj ba![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako kome,nama je to rutinski odradit.Riziko je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:19Teško je gostovanje Banja Luka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:16Mene osobno sekira losa forma Sloge pred utakmicu i gostovanje Borcu,nadao sam se da tu mogu do nekih bodova ovako ce Vlado Jagodic tesko motivirati svoje trupe.![]()
![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Normalno da nema smisla , jer smo kolektivno ovdje svi licemjerni ali svi.Samo treba priznati i reći "ovo nije pošteno , nije regularno " i to je to bez nekih dodatnih polemika.Svaki klub možes naći ovih repova i samo se sve vrti u krug.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:25To je najveći problem svih nas, niko svoju avliju ne gleda. Ne možeš prozivat Želju što je kupio utakmicu protiv Sloge a da ti bude normalno to što je Sarajevo pustilo Igmanu, nema smislaSuki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Ma ovdje samo sve stvar principa i percepcije kako ko gleda iz kojeg ugla.
Ja bih zbog prošle sezone i zadnjeg kola izbacio svih 5 ekipa koje su učestvovale u režiji zadnjeg kola.
5/6 ekipa je izgubilo koje u normalnim okolnostima ne bi tako i ova današnja utakmica.Zato opušteno i bez srkleta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ljudi pocinje united liverpool. Znam da se tesko prebacit sa ove stimaljke kockarske al et savjet da se malo regularnom fudbalu posvetimo
Ovi njima bodove a oni podrsku Vici za drugi mandat? Moguce?Evander je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:18Nije da se ovo prvi put desava, ali ovo je fakat sramota. Ovu ligu definitivno treba ugasiti.
Mene bi sramota bilo pravdati ovo![]()
Fakat bolje casno ispasti, nego biti Vicina kujica.
Valja ovo vratiti slijedece sezone. A na izborima, vec znamo koga ce Prodani1987 morati podrzati.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako ce slaviti kada su fokusirani na FK SarajevoStarmoCity je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:06Zanimljivo da se na temi zelje i ne slavi pobjeda.
Napisali 3 stranice od jutros a inace u toku utakmice napisu 10+ stranica.
Sve na stranu al ako ova utakmica prodje bez sipe onda stvarno treba gasit ovu ligu.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- svrakino1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Jedni moralisu nakon ovog,
A drugi nakon ovog,I cude se kad ih prozoves podanicima. Pa njihova ste skola hinjaluka bukvalnoŽeljezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sine ne radi se o klasicnoj kupovini nego podanistvu. Da nije neko sa vrha rekao pustite im nebi im Sloga nikada dala pa ni za pare. Sta su podanici obevezni nakon ovoga to samo oni znaju i onaj ko im je sredio. Tuzno na sta su spali ali evo da kazu jesmo nego filozofiraju ovdjeMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:26
Ja se samo cudim na sta je jedan Zeljo spao kao klub, da moras kupiti utakmicu protiv Sloge da ne ispadnes iz lige.
Da ne kazes da nisam fer ispaoSedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:25Ne sekiraj se za danasnju tekmu … ako nista u 16:00 ces me citirati nadam se
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Riziko i 23 gosta.