FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izgleda da je papak s klupe nakon utakmice udario Colica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sa 50% snage uzesmo slabasnu zvijezdu... HVALA ŽELJO
Tri bobe su tu,sada protiv Vezira svi na Grbavicu !! 

- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ko je bio assistent gola?
I što se naljutio Urdinov, i krv nosa Čolića?
I što se naljutio Urdinov, i krv nosa Čolića?
Zadnja izmjena: BosniaHerzegovina, dana/u 27 jul 2013, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Za sve ti hvala Amare!
Svaka cast igracima zelje , razlika je ogromna sto u glavama igraca sto u njihovim sposobnostima... Nisam vidio sta je ovo bilo na kraju al pustite seljacine nadam se da ce kreteni odma biti sankcionisani ovakve stvari se gotovo nikad ne desavaju u nasem gradu... Opet sve cestitke i sretno u borbi za titulu.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 27 jul 2013, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jel fakat? jel se vidilo, ja piso kad ovom krv na nosstorm_raider je napisao/la:Izgleda da je papak s klupe nakon utakmice udario Colica.

Ja zadovoljan! Hvala momcima zaslužnim za stream!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 27 jul 2013, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Dobi i urdinov žuti karton, pa kerla zbog tog što nije sportski izbio loptu van igre neg je htio nastaviti igrati, zato ga je publika izviždala po primitku lopte uvjek, pa i stanić žuti svi iz zadnje linije, ionako smo tu najtanji.
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste, cak je nakon utakmice dobio crveni karton nakon sto je Dino rekao sudiji.SirAmar je napisao/la:Jel fakat? jel se vidilo, ja piso kad ovom krv na nosstorm_raider je napisao/la:Izgleda da je papak s klupe nakon utakmice udario Colica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja bi da pohvalim Sadikovica, monogo bolje vezni red izgleda s ovim momkom nego onim Susicevim manekenom.
Neki ce reci rutinski, ovako onako, ali meni ovo izgleda kao velika patnja jedino opravdanje danas je +32 celzija.
Neki ce reci rutinski, ovako onako, ali meni ovo izgleda kao velika patnja jedino opravdanje danas je +32 celzija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Udario ga u facu, pred sudijom i ovaj ništa....jedino Urdinov hoce da se bije, hebe majke odmahstorm_raider je napisao/la:Izgleda da je papak s klupe nakon utakmice udario Colica.

Jamak danas najbolji

Fina utakmica, malo je vrućina pravila probleme ekipama.Vidi se da je Pandža najbolji igrač Zvijezde, napravio je puno problema našim odbrambenim igračima.grgr je napisao/la:Svaka cast igracima zelje , razlika je ogromna sto u glavama igraca sto u njihovim sposobnostima... Nisam vidio sta je ovo bilo na kraju al pustite seljacine nadam se da ce kreteni odma biti sankcionisani ovakve stvari se gotovo nikad ne desavaju u nasem gradu... Opet sve cestitke i sretno u borbi za titulu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Mali Tomić je iznimno pismen fudbaler. Odlično!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
YANI URDINOV
Kakva mačka, treba i ovo u ekipi!

Kakva mačka, treba i ovo u ekipi!

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo momci,3 boda u gostima..odlican pocetak sezone..Amar Amar Osim Osim!!!
Pa svima je isto vrijeme i bit će takvo većinom na našim stadionima nema nam druge treba se prilagodit što brže vremenskim prilikama sad se sabiraju bodovi, pa poslije će biti lako.propuh je napisao/la:Ja bi da pohvalim Sadikovica, monogo bolje vezni red izgleda s ovim momkom nego onim Susicevim manekenom.
YANI URDINOV kao nekad Sablja !! 

Aha uvjeti su bili katastrofa sunce sve al sta ces , pandza nam je puno falio proslu polusezonu igrao je dobro. Fali i diata i on se fino uklopio u ekipu , sta da ti kazem mi vazda imamo visoke ambicije a igramo svaku sezonu sve gore i gore izgleda. Puno mijenjamo trenere ono sa jovicem nas je nekako pomelo od tad smo promjenili 3-4 trenera, iako ni jovic nije imao neke rezultate trebalo mu je mozda vremena... Ma sve u svemu ok tekmabagrcavi je napisao/la:Fina utakmica, malo je vrućina pravila probleme ekipama.Vidi se da je Pandža najbolji igrač Zvijezde, napravio je puno problema našim odbrambenim igračima.grgr je napisao/la:Svaka cast igracima zelje , razlika je ogromna sto u glavama igraca sto u njihovim sposobnostima... Nisam vidio sta je ovo bilo na kraju al pustite seljacine nadam se da ce kreteni odma biti sankcionisani ovakve stvari se gotovo nikad ne desavaju u nasem gradu... Opet sve cestitke i sretno u borbi za titulu.

Ma nasi apsolvirali Zvijezdu sa 30-40% snage... Kad budu na svom max ostale ekipe nemaju sta traziti, a i Amar ce do tad doci... Ova 3 kola moze i Djurbuzovic odraditi.. Evo vec jedno i jest....
Uglavnom titula opet dolazi na Grbavicu....
Urdinov opet pokazao velicinu, i jedini frajer uz Becksa koji ima mu.da zakuhati na strani... Eh da smo prije dolaska Amara imali ovakve igrace (msm na hrabrost) ne bi mi kuburili na sredini tabele, a ne onako odes u Posusje sutis i trpis, Orasje isto tako, Banja Luka isto.... ovako pokazes zube i budes gazda....
Uglavnom titula opet dolazi na Grbavicu....
Urdinov opet pokazao velicinu, i jedini frajer uz Becksa koji ima mu.da zakuhati na strani... Eh da smo prije dolaska Amara imali ovakve igrace (msm na hrabrost) ne bi mi kuburili na sredini tabele, a ne onako odes u Posusje sutis i trpis, Orasje isto tako, Banja Luka isto.... ovako pokazes zube i budes gazda....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Rutinska pobjeda i svaka cast momcima...
Ipak treba istaci da u nasoj igri ima jos nedostataka, a iste vidim u odbrani kojoj nedostaje jos jedan stoper i koja se mora uigrati, a isto tako mi na zivce ide cinjenica da ponavljamo gresku iz prethodne sezone, a ta je da previse petljamo loptu oko kaznenozg prostora i rijetko ko se zeli usuditi i opaliti loptu prema golu.
Ipak treba istaci da u nasoj igri ima jos nedostataka, a iste vidim u odbrani kojoj nedostaje jos jedan stoper i koja se mora uigrati, a isto tako mi na zivce ide cinjenica da ponavljamo gresku iz prethodne sezone, a ta je da previse petljamo loptu oko kaznenozg prostora i rijetko ko se zeli usuditi i opaliti loptu prema golu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 22 gosta.