FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2018, 15:00

pa gle, sva trojica su talentovani igraci i misljenja sam da ih ne treba dati ispod cijene, osim ako si primoran zbog ugovora

mislim da bi donja granica za svu trojicu trebala biti €250.000, a smatram da bi mogla ici maximalno do €400.000, tako da sam misljenja da ce transfer svakog od njih biti izmedju te donje i gornje granice... zavisi odakle stize ponuda, ako je izvana, onda sigurno moze

Sloboda ( :mrgreen: ) ce, ako ih proda svu trojicu, dobit sigurno €700.000, a mozda i vise...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 08 maj 2018, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 maj 2018, 15:02

Chinaglia je napisao/la:pa gle, sva trojica su talentovani igraci i misljenja sam da ih ne treba dati ispod cijene, osim ako si primoran zbog ugovora

mislim da bi donja granica za svu trojicu trebala biti €250.000, a smatram da bi mogla ici maximalno do €400.000, tako da sam misljenja da ce transfer svakog od njih biti izmedju te donje i gornje granice... zavisi odakle stize ponuda, ako je izvana, onda sigurno moze
Oj pa gdje cemo sa tolikim parama
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2018, 15:05

licno bih sve te pare od transfera "ulozio" u reprogram, da se taj proces malo ubrza, nesto ne vjerujem previse gradu, sve se nesto plasim da ce prije ili poslije prestat uplacivat pare :lol: Sloboda neka zive od transe koju daje grad, sponzori, koje nabavi UO

realno, Slobodi je najbitnije isplatit reprogram, jer je to garant opstanka kluba, pa sve po cijenu ispadanja u cvajtu

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 maj 2018, 15:10

Chinaglia je napisao/la:licno bih sve te pare od transfera "ulozio" u reprogram, da se taj proces malo ubrza, nesto ne vjerujem previse gradu, sve se nesto plasim da ce prije ili poslije prestat uplacivat pare :lol: Sloboda neka zive od transe koju daje grad, sponzori, koje nabavi UO

realno, Slobodi je najbitnije isplatit reprogram, jer je to garant opstanka kluba, pa sve po cijenu ispadanja u cvajtu
Kada bi dobili te pare koje spominjes (cc 1,4 mil km)ja bi milion dao poreznoj a ostalo dva dobra pojacanja tuzba ili dvije.da se rijese milina.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2018, 15:11

ne brinem se za cifre, vec dal ima neko ko ce te momke odvest vani

Smajica ce Catic, ko ce Todorovica i Muminovica, znate kada bi Serbecic i Memisevic otisli vani da nije bilo Krstajica, nikad...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 maj 2018, 15:14

Chinaglia je napisao/la:ne brinem se za cifre, vec dal ima neko ko ce te momke odvest vani

Smajica ce Catic, ko ce Todorovica i Muminovica, znate kada bi Serbecic i Memisevic otisli vani da nije bilo Krstajica, nikad...
Prodace ih predsjednik u AIK
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2018, 15:21

u najgorem slucaju, Sloboda ce za njih trojicu dobit €450.000, dakle u prosjeku po €150.000

no to nije realno, Todorovic je ponajbolji nas igrac, standardni U-21 reprezentativac, na pragu A selekcije, ne ide on nigdje ispod €300.000 (npr Memisevic je otisao u Groningen za €400.000)

Smajica ce Catic odvesti negdje, a vlasnik te agencije je prijatelj s Caticem, pretpostavljam da je ta agencija negdje u Njemackoj, tako da ce vjerovatno i Smajic put Njemacke, a mlad i talentovan, sigurno nigdje ne ide ispod €200.000, moguce i vise

za Muminovica Sloboda moze dobit €150.000 iz komsiluka i to bez problema (spominjala se Olimpija), no sigurno bi bilo bolje da dodje neka ponuda izvana, jer onda i on ne bi isao ispod €200.000, a moguce i vise

za te igrace se dobit odlicne cifre, a pitanje je gdje ce pare zavrsit hehe :kafa:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 maj 2018, 15:34

Salu na stranu ako ih vec moramo prodat, mada mislim da bi bilo bolje Smajicu da ostane bar jos pola godine, kad smo ga istrpili ovoliko da docekamo da "eksplodira" ko sto je Todorevic ovu polusezonu, i ako uzmemo te neke pare sve treba ulozit u igracki kadar, 500.000 to ti je 5 vrhunskih igraca za nasu ligu, a od ostatka budzetl zadrzat ovo sto valja i opet planirat da zrtvujes jednu poziciju da trpis nekog omladinca kojeg ces opet ptodat ua godinu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 maj 2018, 15:47

klasik je napisao/la:Salu na stranu ako ih vec moramo prodat, mada mislim da bi bilo bolje Smajicu da ostane bar jos pola godine, kad smo ga istrpili ovoliko da docekamo da "eksplodira" ko sto je Todorevic ovu polusezonu, i ako uzmemo te neke pare sve treba ulozit u igracki kadar, 500.000 to ti je 5 vrhunskih igraca za nasu ligu, a od ostatka budzetl zadrzat ovo sto valja i opet planirat da zrtvujes jednu poziciju da trpis nekog omladinca kojeg ces opet ptodat ua godinu.
To je vec sistem i planski rad.
A izlazak u evropu donosi 500 000 km minimum tako da se ulaganje isplati.igraci u evropi na oku menadzerima veca mogucnost prodaje i td.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 08 maj 2018, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2018, 15:48

Sloboda se definitivno treba okrenut vlastitim igracima i mladim igracima sa TK, a za to je potrebno napravit plan i program po kome ce radit svaki precjednik koji tu bude! imao taj precjednik love ili ne, bio u mogucnosti napravit konkurentnu ekipu ili ne, uvijek mora biti prostora za mlade i talentovane igrace...

imamo mi sada Smajica, Muminovica, Todorovica, par nekih igraca na cekanju, pa iako su neki mladi igraci dobili sansu, iako potpisuju ugovore, to se i dalje ne moze nazvat planom i programom, jer sve je to na kratkom stapu... nemamo scouting sluzbu, ko ce dovest igraca sa TK, nemamo neki klub s kojim mozemo sklopit dogovor da im saljemo igrace na posudbu, sta ako ode Senco, postoje li garancije da ce mladi igraci dobit sansu itd... tek kada ljudi koji se pitaju u vezi Slobode, odluce da idu jednim putem, koji god on bio, tada se mozemo nadat dobrim stvarima

svi mi to znamo, snaga Slobode je uvijek bila u domacim igracima, dal iz nase skole, dal sa TK itd, uglavnom domacim igracima i Sloboda se mora vratit svojim korijenima... to je proces koji iziskuje vrijeme i strpljenje, al kada se kockice posloze, onda ce sve ici kako treba

problem je sto Sloboda nema nikog ko razmislja na duge staze, puca ljudima neka stvar za Slobodom, svi dodju i odu kroz odredjeno vrijeme, oni koji dodju samovoljno, dodju da pokradu, oni koji su primorani, nisu niti dosli, jedva cekaju da odu

mislili smo da je Husic taj, puno je pricao, te skola fudbala, 1500 djece, koliko vec, svasta je medio, a na kraju nista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2018, 16:52

Ako se prodaju ovi mladici sve pare uloziti u sipove na jugu. Sipovi su buducnost. Znaci porusiti svlacionice zajedno sa semaforom i ukopati sipove. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 08 maj 2018, 17:16

Probisvjet je napisao/la:Ako se prodaju ovi mladici sve pare uloziti u sipove na jugu. Sipovi su buducnost. Znaci porusiti svlacionice zajedno sa semaforom i ukopati sipove. :salut:
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 maj 2018, 17:51

Probisvjet je napisao/la:Ako se prodaju ovi mladici sve pare uloziti u sipove na jugu. Sipovi su buducnost. Znaci porusiti svlacionice zajedno sa semaforom i ukopati sipove. :salut:
:urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2018, 18:08

Slobodas je napisao/la:
slika
Znaci prodajemo ili mjenjamo za sipove uz doplatu.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2018, 18:59

Azem opet u transfer roku samo cilja nase igrace, Ivetic, Grahovac. Kaze hajde malo da im kvarim atmosferu i ogadim balun.

Sinan Sinan kada je prelazni rok samo po Slobodi udara za petobu :urnebes:

Nije mi jasno sto su nasi nezadovoljni Petrovicem. :eh:

Ovi igraci koji nama dodju ili igraju on ih podmiti, ne mozes vise vjerovati nikom u ekipi i kada ga redovno placas, uzima ti pare, a radi iza ledja.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 maj 2018, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:Azem opet u transfer roku samo cilja nase igrace, Ivetic, Grahovac. Kaze hajde malo da im kvarim atmosferu i ogadim balun.

Sinan Sinan kada je prelazni rok samo po Slobodi udara za petobu :urnebes:

Nije mi jasno sto su nasi nezadovoljni Petrovicem. :eh:
Ni meni nije jasno za Petrovica ima solidne rezultate s obzirom da je u pocetku raspolagao sa oskudnim igrackim kadrom.
Mozda napravi nesto sledece god...
Ili nasi prodaju sve sto valja i zele sastaviti novi ekonomican tim sto ne pase njegovim ambicijama. Ko ce ga znati uglavnom za rezultate i stanje Petrovic je najmanje kriv s obzirom gdje dosao i u kakvo rasulo od tima.

Daj taj link sta pise kakve Nase igrace
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 maj 2018, 19:39

Ako ode Petrović,neka ide i presjednik za njim komotno.Ništa Slavko nije radio bez aminovanja prvog čovjeka kluba.Nisam za to da Slavko ode,ali šta je tu je.Možda je medijska patka.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 maj 2018, 19:42

Ivetic ima ugovor 1.5 godinu mislim ,Husicu Azmire izvoli platiti 300 000 km minimum i nije problem.
Ako je istina da hoce Todora i Muminovica neka uplati milion km i nije frka....mater mu yebem vise cinicnu.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 maj 2018, 19:45

Koliko ja znam, Mujkanovic ostaje predsjednik, a Petrović trener ;)
Niko, niko, samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 08 maj 2018, 20:11

Brcanskamalta je napisao/la:Ivetic ima ugovor 1.5 godinu mislim ,Husicu Azmire izvoli platiti 300 000 km minimum i nije problem.
Ako je istina da hoce Todora i Muminovica neka uplati milion km i nije frka....mater mu yebem vise cinicnu.
Malo je za ponudu iz inostranstva dati ih za milion KM obojicu, a kamoli tom kabadahiji, njemu spucaj 3 miliona ko ga za sta. Za Todora se MORA uzeti 400.000 eura, a ako za Azira ne dodje minimalno 250 onda ga ostaviti, cijena mu moze samo rasti nista vise ;)
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.