Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2013, 15:48

obagol je napisao/la:Situacija 1

Sušić: Majstore, pratio sam te par utakmica, nije to loše, mogao bi nam koristiti u reprezentaciji. Jesi li voljan promijeniti sportsko državljanstvo i igrati za nas.

Seferović/Hajrović...: Pa ne znam, morao bih razmisliti. Znate, ja igram za Švicarsku, oni su meni sve dali..
Jeste, samo sto je ova "realna" situacija produkt tvoje fantazije, a ti je upotrebljavas kao fundament tvojih argumenata. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2013, 15:52

Principatus je napisao/la:
obagol je napisao/la:Situacija 1

Sušić: Majstore, pratio sam te par utakmica, nije to loše, mogao bi nam koristiti u reprezentaciji. Jesi li voljan promijeniti sportsko državljanstvo i igrati za nas.

Seferović/Hajrović...: Pa ne znam, morao bih razmisliti. Znate, ja igram za Švicarsku, oni su meni sve dali..
Jeste, samo sto je ova "realna" situacija produkt tvoje fantazije, a ti je upotrebljavas kao fundament tvojih argumenata. ;)
Da stvar bude gora.Izmet je sam nicim izazvanim to potvrdio i izrekao.Znaci @princi ne da je fantazija vec tragikomedija.
E sad sto nakon 9 mjeseci nije niti je htio da skonta da mu se nena ne moze slikati za dokumenta umjesto njega to je drugi par obuce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 feb 2013, 15:54

Pa pročitavši tvoju tvrdnju 'iznad' o kontaktu i garanciji, upustio sam se u ovaj dijalog, sa namjerom da ti
skrenem pažnju da nisi u pravu. Pročitaj ti 'iznad' argumentovane demante na tvoje tvrdnje pa ćeš i sam
vidjeti da nisi u pravu. Evo da te podsjetim: Ti momci su kontaktirani samim tim jer su pozvani u Sloveniju...
F.K.SARAJEVO

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 feb 2013, 15:57

Principatus je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Sto ti covjece smaras. Gdje je to Susic zagarantovo mjesto Vrsajevicu? Hajde reci koliko je Vrsajevic dosad minuta sakupi.Sto se bolan provaljujes?

Nadji boljeg i pokretljivijeg defanzivnog veznog od Zahirovica,hajdi da te cujem?

1. Bukvalac. Poziv je Vrsajevicu zagarantovan i po koja minuta, ono sto bi bilo dovoljno da kaparisemo ove potencijalne igrace. Zasto mu je zagarantovano, nezna niko, jer je propalitet od igraca. A ako smaram, nemoj citati, it`s that simple. ;)

2. 2. liga rusije i klupa nam drzi sredinu i najbolji DM? Salihovic, Zukanovic, Kolasinac.
molotovljev je napisao/la:I dalje tvrdiš da bi trebalo kontaktirati ove igrače, uz to im još i garantovati da će igrati za BiH?
Citaj iznad, ako u tome ne nadjes odgovor, zao mi je.
Salihovic povrijedjen,Zukanovic stoper,Kolasinac nema papire,pa kako pobogu da ga pozove. Momak rekao drago mi je za poziv u Ljubljanu,ali ne da mi klub,kad ono pup,poziv mlade selekcije Njemacke,eh to su ti dvoguzicnjaci,koji jedva cekaju igrati za BIH. Mozda bi se trebali ovi iz saveza jos lijepo naguziti i skinuti gace. Otkud ti to da je Zahirovic klupa? :shock:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2013, 16:06

Nekom je ocito djaba crtati, kada ne vide dalje od svog nosa.
Sutra kad ostanemo i bez Alena, Kolasinca, Seje Hajrovica bit ce opet kriv neko drugi, treci, deseti a ne mi sami.

Ko podrzava izjave selektora 'vucem ga za kapu, a on me ne pozna' i 'ako krene pjeske nece stici na vrijeme' za igraca koji je igrao ligu prvaka taj definitivno nije normalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2013, 16:13

bhsport je napisao/la:Nekom je ocito djaba crtati, kada ne vide dalje od svog nosa.
Sutra kad ostanemo i bez Alena, Kolasinca, Seje Hajrovica bit ce opet kriv neko drugi, treci, deseti a ne mi sami.

Ko podrzava izjave selektora 'vucem ga za kapu, a on me ne pozna' i 'ako krene pjeske nece stici na vrijeme' za igraca koji je igrao ligu prvaka taj definitivno nije normalan.
Mozes li ti ostati bez milion eura koje nikad nisi ni imao,niti ces ih gotovo sigurno ni imati.
Ili ces kontati da si bolje izrazio,neko bi ti sa sirokim osmjehom i zlatnim zubom poklonio tih milion eura.Aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2013, 16:19

Sto bi mi bili krivi kada niko od njih ne poduzima nista po pitanju papira ?

Gdje je logika da nista ne rade po tom pitanju, a vamo im "puca" im srce za BiH ? Puca njima qurac jer niko od njih se nije izjasnio po pitanju igranja za reprezentaciju. To novinari napupavaju atmosferu, da ispadne da se oni lome da igraju za BiH a kao "neko" im brani, uskrcuje ih.

Sto se tice malog Alena, i njega je vise dosta. Sta kukate "gubimo ga, gubimo ga ..." kad ga nismo ni imali, sam je rekao da ce sacekati 18. god. pa ce se izjasniti. Ne razumijem sta treba da se radi, da neko ide pricati sa djecakom, sta da prica sa njime ? da mu nude nesto, sta ?

Do njega je sta mu dusa/srce zeli isto kao do Seferovica BiH ili Svica ... itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2013, 16:23

harishp je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Nekom je ocito djaba crtati, kada ne vide dalje od svog nosa.

Mozes li ti ostati bez milion eura koje nikad nisi ni imao,niti ces ih gotovo sigurno ni imati.
Ili ces kontati da si bolje izrazio,neko bi ti sa sirokim osmjehom i zlatnim zubom poklonio tih milion eura.Aha kako da ne.
A zato Hrvati kupe milion po milion, ne treba pametovati samo prepisati.
Sa logikom, nama ne treba milion eura neka ostane u Svici, nikad necemo ni dobiti ono sto nam inicijalno pripada.

Ili vucem milion za kapu, a on me ne pozna. :lol:

@elegant, kako je Bajano dobio drzavljanstvo, a ovi ne mogu, mislis da je sam iso predavo ili Zek Wright, Domercant iliti Terry bosanac?
Pusti se suplje, hrvati srede papire za 48 sati Rakiticu, a ovim nasim treba 48 dana.
Da nije Fejsa, danas bi Pjanketa gledali u drugom dresu jer je sam predo za papire i ceko mjesecima, cccc.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 feb 2013, 16:23

Za ovu trojicu, nijedan tako reci nije nas. Alenu je stari, stara nije, odrastao je u Zagrebu. Kolasinac, koliko se meni cini, Sandzak. Braca Hajrovic iz Makendonije, imaju tu neku rodbinu u BiH pa dodju u posjetu.
Svakako bi mi savez trebao da pokusa da ih dovede.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2013, 16:31

bhsport je napisao/la: @elegant, kako je Bajano dobio drzavljanstvo, a ovi ne mogu, mislis da je sam iso predavo ili Zek Wright, Domercant iliti Terry bosanac?
Pusti se suplje, hrvati srede papire za 48 sati Rakiticu, a ovim nasim treba 48 dana.
Da nije Fejsa, danas bi Pjanketa gledali u drugom dresu jer je sam predo za papire i ceko mjesecima, cccc.
Najmanji problem je sredit papire !

Mi govorimo o tome da ti igraci prvo moraju da izraze zelju da igraju, a naravno da imaju kvalitet jer nam samo najbolji trebaju. A kod nas je situacija da Seferovic "vaga", Alen "vaga", ... dok bi neki igrali "ali im mrsko to oko papira".

Prica se o nekim garancijama ? Da neko zeli zagarantovano mjestu u reprezentaciji, sad Pape treba da garantuje Hajrovicu igru a ovaj ce za uzvrat sredit papire.

Kad je reprezentacija u pitanju nema garancija, jer se domovina voli, igra se i bori srcem. Sto znaci da ako je potrebno sjedis na klupi jer je neko po misljenju selektora bolji od tebe. Pa kad ti kaze da ulazis, das sve od sebe.

A sad ako neko zeli da mu reprezentacija bude "marketing" sluzba, da bude tu samo da bi se dobro prodao ili imao neki interes te odmah treba otpisat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2013, 16:36

@elegant, ko je Misketu vadio papire?
Znas kako Hrvati rade, oces garanciju, OK dobit ces, odigras minut i nas si, nikad vise Svicarac.
To je poenta ba, nema posteno, varaj, kradi, otimaj kako rade i drugi. ;)

Mislis da im Hicfild garantuje, al u zutim limunovima. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2013, 16:44

bhsport je napisao/la:@elegant, ko je Misketu vadio papire?
Znas kako Hrvati rade, oces garanciju, OK dobit ces, odigras minut i nas si, nikad vise Svicarac.
To je poenta ba, nema posteno, varaj, kradi, otimaj kako rade i drugi. ;)

Mislis da im Hicfild garantuje, al u zutim limunovima. ;)
Hrvatska pa Hrvatska,Zvonko jesili to ti? :mrgreen:
To je stvar indetiteta i licnog poimanja.Koji itekako fali nasim ''polutanima''U Australiji ce tip kojem cukundjeda iz Labina,obiljeziti i kengure u blizini sa sahovnicom.Drugo ta repka je godinama na velikim prvenstvima a mi tek do dva zadnja skontali da i baraz ima.Zato nam i prelaze igraci samo ako su definitivno sutnuti iz te,ili ako im opcija uz fudbal sluzbeni posao u banci,posti ili ganjanje curlinga .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 02 feb 2013, 17:26

Niste jos shvatili da je Susic izgubljen slucaj oko kojeg ne vrijedi trositi rijeci . Proce i ova elementarna nepogoda,.
Sent from my Commodore 64

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 02 feb 2013, 17:30

MrShadow je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Mozemo mi naprdjivati koliko hocemo, Pape je svjestan da ne moze nesto uciniti preko reda. Prvo cisti papiri, pa onda mozemo razgovarati. Do tada, dobrodosli u krug reprezentativaca uz lijepo druzenje, a ostalo nije do njega.
Sasvim logicno je da ce Hitzfeld pozvao Seferovica, kao i ranije Hajrovica.
Hajrovic se lijepo odazvao, odigrao i to je to!
Koliko vidim na ovom spisku Hajrovica vise nema, a ako Seferovic pametan, skontace koliko je sati.
Ista prica je sa Kolasincem...nek pogleda sta se desilo sa Marinom i razmisli...al ocito svi misle da ce dotaknuti zvijezde i da se samo na njih ceka....
I jel treba jedan Seferovic da se zajebava oko papira, onaj kome Svicarska nudi sve na dlanu, tom isto Susic ne moze obecati mjesto u timu nego ga razvlaci po kojekakvim sjelima da se upoznaju. Jel problem da savez zaposli zensko za 800 Km mjesecno koje ce ljudima sredjivat papire ?

Ja nebi igrao za BiH da sma na mjestu bilo koga od ovih potencijalnih igraca. Muka mi je kad rodni list moram vaditi jer znam da moram uzeti cijeli dan sloodan i od 6 ujutro stojati u redu. Mogu misliti kakva je tek procedura za drzavljanstvo.

Mi trebamo te igrace ako hocemo rezultate, oni BiH ne trebaju, njima ce u svakom slucaju vise dati i Svicarska i Njemacka.

haj ti to parmaku objasni :D ma vise zaigrali ne zaigrali za nas mene lola ispizdi s ovim izjavama retardiranog molera.

da je senilni ciro imao filozofiju "stani u red na salteru" danas bi gledali begovica s javorovim listom na celu kako
se baca po montrealu.zaboravili ste izjave it's a big deal for them" i slicno.danas decko gine za boje bih.

ko prvi djevojci njemu djevojka.
Zadnja izmjena: arius, dana/u 02 feb 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 02 feb 2013, 17:33

Pape idiote......

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 02 feb 2013, 17:42

Otpada i Kvesic povreda dsnas na utakmici

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 17:43

tulln je napisao/la:Otpada i Kvesic povreda dsnas na utakmici
neka zove imenjaka papka iz penzije za lijevog beka
sve su pite pitice, samo burek pitac je

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 17:44

Jel to provjerena info za Kvesića ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 02 feb 2013, 17:49

Na stranici avaza pise povredio se protiv istree

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 02 feb 2013, 18:07

koliko nas je 16 :D da hoce i sunjic,svraka i avdijica otpast pa da se dobro izofiramo u dezeli ...a i vec smo

sreca mu je jedina sto se povedjuju ovi s klupe koje ni trebao zvati (osim mujdze) pa je prvih 11 i dalje odlicna ekipa
................begovic............
vranjes...spahic...zukanovic...lulic
.......zahirovic..medunjanin.....
stevanovic............pjanic......
............dzeko.....ibisevic....
jedini poluozbiljan na klupi je ibricic :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.