bhsport je napisao/la:
@elegant, kako je Bajano dobio drzavljanstvo, a ovi ne mogu, mislis da je sam iso predavo ili Zek Wright, Domercant iliti Terry bosanac?
Pusti se suplje, hrvati srede papire za 48 sati Rakiticu, a ovim nasim treba 48 dana.
Da nije Fejsa, danas bi Pjanketa gledali u drugom dresu jer je sam predo za papire i ceko mjesecima, cccc.
Najmanji problem je sredit papire !
Mi govorimo o tome da ti igraci prvo moraju da izraze zelju da igraju, a naravno da imaju kvalitet jer nam samo najbolji trebaju. A kod nas je situacija da Seferovic "vaga", Alen "vaga", ... dok bi neki igrali "ali im mrsko to oko papira".
Prica se o nekim garancijama ? Da neko zeli zagarantovano mjestu u reprezentaciji, sad Pape treba da garantuje Hajrovicu igru a ovaj ce za uzvrat sredit papire.
Kad je reprezentacija u pitanju nema garancija,
jer se domovina voli, igra se i bori srcem. Sto znaci da ako je potrebno sjedis na klupi jer je neko po misljenju selektora bolji od tebe. Pa kad ti kaze da ulazis, das sve od sebe.
A sad ako neko zeli da mu reprezentacija bude "marketing" sluzba, da bude tu samo da bi se dobro prodao ili imao neki interes te odmah treba otpisat.