Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E ovako, za mene bi ovo bio idealan scenarij do prvog kola, koje je, ako se ne varam 15.8.:
Da ode Degen
Da nas kupi Kinća Kenny, i da ne bude ko u South Parku u svakoj epizodi ( OmG, Kenny's dead)
Da dovedemo Ardu
Da dovedemo nekog Backupa za Torresa
I da vratimo dugove
Da ode Degen
Da nas kupi Kinća Kenny, i da ne bude ko u South Parku u svakoj epizodi ( OmG, Kenny's dead)
Da dovedemo Ardu
I da vratimo dugove
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma samo da nas hoce kupit,a ostalo ce doc stim,ima mnogo pojacanja koja mogu doc u obzir i koja bi bila korisna,al dok smo u ovakvom vlasnistuv nema nista od toga
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- King Kenny
- Kontakt:
Thunder93 je napisao/la:E ovako, za mene bi ovo bio idealan scenarij do prvog kola, koje je, ako se ne varam 15.8.:
Da ode Degen
Da dovedemo Ardu
I da vratimo dugove
-degen cini mi se vec dogovorio odlazakk
-kupice nas kinća,cini mi se da se on zacopo u liverpool
-too teskooo al vidjecemooo
-bice nesstoo e sad kakav pitanje je
-to ce se prvo uradit cim dobijemo nove vlasnike

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma imat cemo mi za par godina WC DM-a njegovo ime je Lucas Leiva xD, Mascerano nek ide, sto se mene tice ne treba nam DM imamo Lucasa i Aquilanija i samo ih mjenjat.. Aquilani u EPL Lucas u EL i tako... Dobro ce nam ovo doci grupna faza slabiji timovi, pruzit ce se mogucnost mladima da se dokazu i nece nam bit umorni igraci.. Gerrard Torres J.Cole Aquilani ove godine ubojita 4vorka imam neki osjecaj.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Ako ćemo tako, ne treba nama ni jedan igrač, samo eventualna zamjena za Mascherana. Zašto? Pa braćo mila imamo Pacheca, Ngoga, El Zhara... Treba malo i mladima pružiti šansu, Arsenal nam treba bit ekipa za primjer.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa-pa El Zhar.Carlo je napisao/la:Ako ćemo tako, ne treba nama ni jedan igrač, samo eventualna zamjena za Mascherana. Zašto? Pa braćo mila imamo Pacheca, Ngoga, El Zhara... Treba malo i mladima pružiti šansu, Arsenal nam treba bit ekipa za primjer.
Treba omladini pružati šansu, to se slažem. Malo koji tim ima omladinski pogon kao Arsenal, izgleda da se to kod nas mijenja jer je i Liverpool ozbiljno počeo sa dovođenjem 'mladih nada'
Eventualna zamjena za Mascha je bio Yaya Toure. Sada su to Lass, Cambiasso i Meireles. Po mom mišljenju ta tri igrača mogu parirati monsteru. S obzirom da će dio novca od prodaje Mascha otići za otplatu dugova ne preostaje nam ništa nego da dovedemo nekog igrača koji eventualno vrijedi od 10 do 15 miliona.
Mislim da ni od toga nema ništa i da će Lucas biti prvi izbor ako Mascherano ode.

ne znam ja sam malo skeptican po pitanju prodaje kluba... aktivira se ova tema s vremena na vrijeme ali nikad ne bude nista od toga... mozda bi bilo i previse dobro da se ovako veliki broj dobrih stvari desi za samo jedno ljeto
kinez je dao rok amerima da se odluce do kraja ovog mjeseca tako da mozda i ne bude vremena za neka velika pojacanja tako da o tome i ne treba previse sanjati bar ne ovo ljeto.
i da... ja vjerovatno nikad necu prezaliti dan kad mi odemo sa anfielda, znam ja da se to mora dogoditi da nam treba veci stadion i sve ali nekako od kad znam za fudbal liverpool,ynwa i anfield su mi u srcu.... a to nije kratak vremenski period.

kinez je dao rok amerima da se odluce do kraja ovog mjeseca tako da mozda i ne bude vremena za neka velika pojacanja tako da o tome i ne treba previse sanjati bar ne ovo ljeto.
i da... ja vjerovatno nikad necu prezaliti dan kad mi odemo sa anfielda, znam ja da se to mora dogoditi da nam treba veci stadion i sve ali nekako od kad znam za fudbal liverpool,ynwa i anfield su mi u srcu.... a to nije kratak vremenski period.
You are someone else I am still right here
Šta ti misliš da će Kinez doći i odmah vratiti preko 300 miliona funti duga ?Thunder93 je napisao/la:E ovako, za mene bi ovo bio idealan scenarij do prvog kola, koje je, ako se ne varam 15.8.:
Da ode Degen
Da dovedemo Ardu
I da vratimo dugove

Taj dug će se vraćati duži vremenski period.

FK Pjetlovi
Nisam u toku, gdje ide El Zhar?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa-pa El Zhar.Carlo je napisao/la:Ako ćemo tako, ne treba nama ni jedan igrač, samo eventualna zamjena za Mascherana. Zašto? Pa braćo mila imamo Pacheca, Ngoga, El Zhara... Treba malo i mladima pružiti šansu, Arsenal nam treba bit ekipa za primjer.
Treba omladini pružati šansu, to se slažem. Malo koji tim ima omladinski pogon kao Arsenal, izgleda da se to kod nas mijenja jer je i Liverpool ozbiljno počeo sa dovođenjem 'mladih nada'
Eventualna zamjena za Mascha je bio Yaya Toure. Sada su to Lass, Cambiasso i Meireles. Po mom mišljenju ta tri igrača mogu parirati monsteru. S obzirom da će dio novca od prodaje Mascha otići za otplatu dugova ne preostaje nam ništa nego da dovedemo nekog igrača koji eventualno vrijedi od 10 do 15 miliona.
Mislim da ni od toga nema ništa i da će Lucas biti prvi izbor ako Mascherano ode.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nabil El Zhar is preparing to quit Liverpool after four years on the periphery.
New manager Roy Hodgson has vowed to give players confined to the Anfield wilderness by Rafael Benitez a chance to impress but the Morrocco international is refusing to stay at the club despite penning a new deal last year to commit his future until 2013.
He said: "I want to leave Liverpool."

Zbog ovog više ne računam na njega. Navodno treba da se vrati nazad u St.Etiene
New manager Roy Hodgson has vowed to give players confined to the Anfield wilderness by Rafael Benitez a chance to impress but the Morrocco international is refusing to stay at the club despite penning a new deal last year to commit his future until 2013.

Hvala Bogu !OTNYS_YNWA je napisao/la:Nabil El Zhar is preparing to quit Liverpool after four years on the periphery.
Otkako je Roy došao svaki dan je sve bolji i bolji !

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Siću ćemo dobiti za njega tako da je svejedno ako i ostane, ne treba da se zamaramo El Zaharom kako ga Šuko naziva 

Ma nek ide ionako sada ne bi igrao nikako(a i prije je samo ponekad ulazio),dolaskom Colea i Jovanovića.OTNYS_YNWA je napisao/la:Siću ćemo dobiti za njega tako da je svejedno ako i ostane, ne treba da se zamaramo El Zaharom kako ga Šuko naziva
Nije on za Premiershipa.
FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Hahahaha cuj el zahar, kako su samo losi ovi nasi komentatori to je bruka jedna.OTNYS_YNWA je napisao/la:Siću ćemo dobiti za njega tako da je svejedno ako i ostane, ne treba da se zamaramo El Zaharom kako ga Šuko naziva
Danas nas je pogodila jedna uzasna vjest, fiorentina javila da nece poboljsavat uslove insuinog ugovora tako da on ostaje, ako celimo konkurasati za vrh ona sala od igraca treba da nas napusti..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
Da,ostaje Insua hmm prije sam ga smatrao velikim talentom ali ništa od toga kako stvari stoje sada.
Ja bih radije da smo prodali Insu,a kupili Figueroju ali šta je tu je.
Insua je katastrofalan u odbrani,a ni u napadu nije nešto.
Kako bi nam sada dobro došao jedan Riise.

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni baca na atletičara, nekog maratonca. Fulio je profesijureds je napisao/la:Ma nek ide ionako sada ne bi igrao nikako(a i prije je samo ponekad ulazio),dolaskom Colea i Jovanovića.OTNYS_YNWA je napisao/la:Siću ćemo dobiti za njega tako da je svejedno ako i ostane, ne treba da se zamaramo El Zaharom kako ga Šuko naziva
Nije on za Premiershipa.

[youtube][/youtube]

Ja mislim da nije zabio više od 5 golova za LFC. 
Fernando Torres potvrdio svoj ostanak u Liverpoolu
Utorak, 03.08.2010.
Napadač Liverpoola Fernando Torres konačno se oglasio i okončao špekulacije oko svoje budućnosti potvrdivši svoj ostanak u Liverpoolu, rekavši kako je već u najboljem klubu. Torres se jučer vratio na treninge Liverpoola, a dan kasnije je potvrdio svoj ostanak.
"Doista cijenim to što me je Roy došao posjetiti dok sam bio na odmoru. On mi je ispričao svoje planove za klub i rekao što želi od mene. Nadam se da će on biti pravi čovjek sa kojim će Liverpool ostvariti svoje ciljeve i doista se veselim radu sa njim. U ovom trenutku treniram samostalno, ali čim mognem počet ću trenirati sa suigračima i pod vodstvom novog menadžera. Ovo je najbolji klub u zemlji, tako da su ciljevi i želje uvijek visoki. Nadam se da ćemo i dalje zadržati našu razinu. U Liverpoolu je uvijek cilj borba za svaki trofej. Prošle sezone je bilo teško, ali sigurni smo da ćemo ove sezone napredovati. Doista sam sretan što sam ponovno ovdje i sretan sam što ću ostati sa svojim suigračima. Moja odanost klubu i navijačima je jednaka kao i prvog dana kad sam potpisao ugovor. Veselim se izazovima koji nas čekaju." rekao je Torres za službenu stranicu Liverpoola.
Liverpool sve bliže novom kineskom vlasniku
Utorak, 03.08.2010.
Engleski premierligaš Liverpool bi vrlo brzo, već u sljedećih nekoliko dana, mogao dobiti novog vlasnika, a radi se o kineskom bogatašu Kennyu Huangu, prvom čovjeku hongkonške investicijske kompanije QSL Sports.
"Posao mora biti gotov prije nego što završi prijelazni rok (31. kolovoza). Huang je dao konkretnu ponudu. Uprava kluba treba odobriti prodaju i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana." rekao je za BBC Sport izvor blizak potencijalnom kupcu.
Huangova ponuda predviđa isplatu duga prema Royal Bank of Scotland, te dovoljno novca menadžeru Royu Hodgsonu da složi konkurentnu momčad do kraja prijelaznog roka, kao i ispunjavanje planova o izgradnji novog stadiona.
Huang je navodno odbio mogućnost da 2008. godine kupi Liverpool jer je smatrao kako je procijenjena vrijednost od 650 milijuna funti tada bila previsoka, a vjeruje se kako je sada poslao ponudu vrijednu oko 350 milijuna funti (423 milijuna eura).
Trenutni vlasnici, Amerikanci Tom Hicks i George Gillett, su kupili klub u ožujku 2007. godine za 218,9 milijuna funti. Sljedeće godine su refinancirali klub sa kreditom od 350 milijuna funti iz dvije banke, ali to je dovelo klub u dugove od preko 100 milijuna funti.
Ukoliko Royal Bank of Scotland ne pristane da klub bude prodan Huangu, imat će opciju da u listopadu opozovu svoja sredstva, te je za Redse od ključne važnosti da što prije pronađu odgovarajućeg kupca i riješe pitanje prodaje kluba.
Huang je već razgovarao sa čelnim ljudima Liverpoola i iskazao svoju ozbiljnost oko kupovine, te se nada kako će njegova poruka doći i do zvijezda poput Fernanda Torresa, koji bi tako konačno odlučio ostati u klubu.

Fernando Torres potvrdio svoj ostanak u Liverpoolu
Utorak, 03.08.2010.
Napadač Liverpoola Fernando Torres konačno se oglasio i okončao špekulacije oko svoje budućnosti potvrdivši svoj ostanak u Liverpoolu, rekavši kako je već u najboljem klubu. Torres se jučer vratio na treninge Liverpoola, a dan kasnije je potvrdio svoj ostanak.
"Doista cijenim to što me je Roy došao posjetiti dok sam bio na odmoru. On mi je ispričao svoje planove za klub i rekao što želi od mene. Nadam se da će on biti pravi čovjek sa kojim će Liverpool ostvariti svoje ciljeve i doista se veselim radu sa njim. U ovom trenutku treniram samostalno, ali čim mognem počet ću trenirati sa suigračima i pod vodstvom novog menadžera. Ovo je najbolji klub u zemlji, tako da su ciljevi i želje uvijek visoki. Nadam se da ćemo i dalje zadržati našu razinu. U Liverpoolu je uvijek cilj borba za svaki trofej. Prošle sezone je bilo teško, ali sigurni smo da ćemo ove sezone napredovati. Doista sam sretan što sam ponovno ovdje i sretan sam što ću ostati sa svojim suigračima. Moja odanost klubu i navijačima je jednaka kao i prvog dana kad sam potpisao ugovor. Veselim se izazovima koji nas čekaju." rekao je Torres za službenu stranicu Liverpoola.

Liverpool sve bliže novom kineskom vlasniku
Utorak, 03.08.2010.
Engleski premierligaš Liverpool bi vrlo brzo, već u sljedećih nekoliko dana, mogao dobiti novog vlasnika, a radi se o kineskom bogatašu Kennyu Huangu, prvom čovjeku hongkonške investicijske kompanije QSL Sports.
"Posao mora biti gotov prije nego što završi prijelazni rok (31. kolovoza). Huang je dao konkretnu ponudu. Uprava kluba treba odobriti prodaju i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana." rekao je za BBC Sport izvor blizak potencijalnom kupcu.
Huangova ponuda predviđa isplatu duga prema Royal Bank of Scotland, te dovoljno novca menadžeru Royu Hodgsonu da složi konkurentnu momčad do kraja prijelaznog roka, kao i ispunjavanje planova o izgradnji novog stadiona.
Huang je navodno odbio mogućnost da 2008. godine kupi Liverpool jer je smatrao kako je procijenjena vrijednost od 650 milijuna funti tada bila previsoka, a vjeruje se kako je sada poslao ponudu vrijednu oko 350 milijuna funti (423 milijuna eura).
Trenutni vlasnici, Amerikanci Tom Hicks i George Gillett, su kupili klub u ožujku 2007. godine za 218,9 milijuna funti. Sljedeće godine su refinancirali klub sa kreditom od 350 milijuna funti iz dvije banke, ali to je dovelo klub u dugove od preko 100 milijuna funti.
Ukoliko Royal Bank of Scotland ne pristane da klub bude prodan Huangu, imat će opciju da u listopadu opozovu svoja sredstva, te je za Redse od ključne važnosti da što prije pronađu odgovarajućeg kupca i riješe pitanje prodaje kluba.
Huang je već razgovarao sa čelnim ljudima Liverpoola i iskazao svoju ozbiljnost oko kupovine, te se nada kako će njegova poruka doći i do zvijezda poput Fernanda Torresa, koji bi tako konačno odlučio ostati u klubu.
FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Cuj Flamini
Liverpool Plan Audacious Move for £12m French International: Hodgson Keen On AC Milan Man Flamini
http://www.caughtoffside.com/2010/08/03 ... n-flamini/

Liverpool Plan Audacious Move for £12m French International: Hodgson Keen On AC Milan Man Flamini
http://www.caughtoffside.com/2010/08/03 ... n-flamini/
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ahareds je napisao/la:Da,ostaje Insua hmm prije sam ga smatrao velikim talentom ali ništa od toga kako stvari stoje sada.

Šta će nam Flamini, daj dovedite neku poštenu igračinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.