NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pa zar mislis da je ovo pogresan potez. Zasto ni jedna firma ne vjeruje klubu. Zasto su se ogadili svima. Pa ovo je prvi korak, normalno da treba poceti sa necim. Pa zahvalnica, pa sutra ce biti nesto drugo. Vjerujem da Hasan moze stabilizovati klub kroz par godina. Emir ne moze. Emiru je to projekt za godinu dvije, i hajde cao. Prosli put mu klub vracao pare. Blokirao racune. Svadjao se navijacima. Kako da se njemu vjeruje? Da ide javno, da ide sve transparentno rekao bi moze. Ali opet ne mozes bit pametan vise.
-
- Kontakt:
emir varalica ni pod razno. Covjek koji je tuzio Jedinstvo i dobio preko 100 000 sta sad hoce smrad. Da opet pokrade. Samo Jedinstvo voli Sila nebeska!
Dobro, ovaj London ocigledno ima nesto protiv Hasana, on je njega za pocetak ovdje licno isprozivao i dao nam odmah do znanja sta misli o njemu. Nista protiv tebe brate al vec sam ti rekao da si ti sa ona 2 posta rekao svoje misljenje.
Tebi je cilj samo gledati jednu sezonu PL, a poslije se mozemo ugasiti izgleda. I naravno da su zahvalnice jako bitne, samo kenj.as na svaki njihov potez da se ne lazemo
Tebi je cilj samo gledati jednu sezonu PL, a poslije se mozemo ugasiti izgleda. I naravno da su zahvalnice jako bitne, samo kenj.as na svaki njihov potez da se ne lazemo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma izgleda je on onaj Said, a ima i lazni profil Alija suljic pa samo prozivaju Hasana. Treba staviti covjeka od koga ce imati koristi pa ce se odmah promijeniti komentariharden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 13:37Dobro, ovaj London ocigledno ima nesto protiv Hasana, on je njega za pocetak ovdje licno isprozivao i dao nam odmah do znanja sta misli o njemu. Nista protiv tebe brate al vec sam ti rekao da si ti sa ona 2 posta rekao svoje misljenje.
Tebi je cilj samo gledati jednu sezonu PL, a poslije se mozemo ugasiti izgleda. I naravno da su zahvalnice jako bitne, samo kenj.as na svaki njihov potez da se ne lazemo![]()
Ma nije, ni blizu. London nije glup covjeknebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:56Ma izgleda je on onaj Said, a ima i lazni profil Alija suljic pa samo prozivaju Hasana. Treba staviti covjeka od koga ce imati koristi pa ce se odmah promijeniti komentariharden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 13:37Dobro, ovaj London ocigledno ima nesto protiv Hasana, on je njega za pocetak ovdje licno isprozivao i dao nam odmah do znanja sta misli o njemu. Nista protiv tebe brate al vec sam ti rekao da si ti sa ona 2 posta rekao svoje misljenje.
Tebi je cilj samo gledati jednu sezonu PL, a poslije se mozemo ugasiti izgleda. I naravno da su zahvalnice jako bitne, samo kenj.as na svaki njihov potez da se ne lazemo![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAH al me nasmijanebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:56Ma izgleda je on onaj Said, a ima i lazni profil Alija suljic pa samo prozivaju Hasana. Treba staviti covjeka od koga ce imati koristi pa ce se odmah promijeniti komentariharden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 13:37Dobro, ovaj London ocigledno ima nesto protiv Hasana, on je njega za pocetak ovdje licno isprozivao i dao nam odmah do znanja sta misli o njemu. Nista protiv tebe brate al vec sam ti rekao da si ti sa ona 2 posta rekao svoje misljenje.

joj sta smo Saidu znali raditi na gostovanjima, ako na istog mislimo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Eto vidiš naš mentalitet,ako imas kontra misljenje odmah si 'Said' ili Bot!harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:02Ma nije, ni blizu. London nije glup covjeknebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:56Ma izgleda je on onaj Said, a ima i lazni profil Alija suljic pa samo prozivaju Hasana. Treba staviti covjeka od koga ce imati koristi pa ce se odmah promijeniti komentariharden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 13:37Dobro, ovaj London ocigledno ima nesto protiv Hasana, on je njega za pocetak ovdje licno isprozivao i dao nam odmah do znanja sta misli o njemu. Nista protiv tebe brate al vec sam ti rekao da si ti sa ona 2 posta rekao svoje misljenje.
![]()
Sva sreća ima jos normalnih ljudi u gradu da prepoznaju drugacije misljenje ali isti cilj.
Ja iskreno nemam nista protiv Hasana,samo tvrdim da on nije za ovu funkiciju.
-
- Kontakt:
A daj razlog zasto on nije a Emir jeste? Nije meni problem kontra misljenje, ovo i jeste forum gdje svako govori svoje.
Druže ti mene pitas zasto Emir a ne Hasan ? Jesi realan ?nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:26A daj razlog zasto on nije a Emir jeste? Nije meni problem kontra misljenje, ovo i jeste forum gdje svako govori svoje.
Hasan ne moze naći firmu 7 dana da pokose teren,dan pred utakmicu upada SN i rijesava!
Emir je napravio para što Hasan i svi mi na ovom pf necemo nikad vidjeti!
Nogomet su pare!
Pa ti se samo na pare lozisLondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:54Druže ti mene pitas zasto Emir a ne Hasan ? Jesi realan ?nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:26A daj razlog zasto on nije a Emir jeste? Nije meni problem kontra misljenje, ovo i jeste forum gdje svako govori svoje.
Hasan ne moze naći firmu 7 dana da pokose teren,dan pred utakmicu upada SN i rijesava!
Nogomet su pare!

Ja nemam problem s tvojim misljenjem, al ti ocigledno imas nesto protiv Hasana jer si dosao i prozivku njega spustio na licni nivo komentarima o njegovom oblacenju a ne onom sto on radi u Jedinstvu. To je jasno ko dan.
Kako ti komentiras na Emirove blokade racuna, vracanje para sto je davao za kupovinu utakmica? Prozivanje SN neprijateljima kluba? Nemam problem sa drugacijim misljenjem, imam problem podrzavanjem navedenih radnji u nasem klubu.
I nogomet nisu SAMO pare, evo ti Mirvica i Sarajeva.
Ne želim se pozivati na Boga,ali on mi je svjedok da protiv Hasana nemam nista licno,ali opet ponavljam on nije za klub!harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:24Pa ti se samo na pare lozisLondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:54Druže ti mene pitas zasto Emir a ne Hasan ? Jesi realan ?nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:26A daj razlog zasto on nije a Emir jeste? Nije meni problem kontra misljenje, ovo i jeste forum gdje svako govori svoje.
Nogomet su pare!![]()
Ja nemam problem s tvojim misljenjem, al ti ocigledno imas nesto protiv Hasana jer si dosao i prozivku njega spustio na licni nivo komentarima o njegovom oblacenju a ne onom sto on radi u Jedinstvu. To je jasno ko dan.
Kako ti komentiras na Emirove blokade racuna, vracanje para sto je davao za kupovinu utakmica? Prozivanje SN neprijateljima kluba? Nemam problem sa drugacijim misljenjem, imam problem podrzavanjem navedenih radnji u nasem klubu.
I nogomet nisu SAMO pare, evo ti Mirvica i Sarajeva.
Pare su sve,ne znam kako ti placas racune jedes,skolas djecu bez para?
Shvatite vaša romantika nista dobro neće donjeti klubu..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Postoji li gdje livestream ipak su sazvali press
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Fikro boss live
-
- Kontakt:
Nema nista
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Jel to onaj što nije ni riječi napisao o golmanskom kampu našeg Gogija??
Ni rijeci o danasnjem kampu nogometne škole E3 ?
On bi u gradsko vijeće? On bi u upravni odbor Jedinstva ?
Baš ljepo na presu pored famozne mušeme stoju i Oaza voda pored domaće Lipe,to je taj upravni kadar koji od zime radi extra stvari i štampa zahvalnice!
Kako ne oštampa jednu za Velu da mu ovaj napravi baner umjesto ove mušeme.
Kako ne oštampa jednu za Velu da mu ovaj napravi baner umjesto ove mušeme.
.ebeni Igman Konjic potpiso ponovo Musemića ! A vi meni pricate o 5 godina stabilizacije kluba ! Otiću sa foruma majkemi
-
- Kontakt:
Ne se.ri, vidi budzet Igmana, mi smo udaljeni ne 5 nego 10 godina od toga. Nemamo takve sloge i zajednice ni na vidiku, to treba graditi.
Bolan kako ljudi ne shvataju da mi nismo za Premier lige, nismo mi jucer ispali i postali losi nego prije 10 i kusur godina.
Ne moze ovo 10 Emira, nemamo takve zajednice da se skupi privatnika pa zajedno jer svi gledaju svoj interes, prema tome ne treba sra.t i ubacivat nas gdje nam nije mjesto.Tako je FK Igman Konjic poslovao u plusu. Igman je u 2023. godini potrošio 2.332.026 KM, a ukupan višak prihoda nad rashodima iznosi 4.280 KM. Od pomenutih iznosa Igman je na plate igrača potrošio 1.793.633 KM.
Emir da je tolika manga ne bi tuzio klub i blokirao racun x puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.