RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
pobjeda u inat zimskim nepogodama........ 
- diplomatija
- Kontakt:
vi samo kukate, a u antaliji an pripremama, prije nekoliko mjeseci u francuskoj, kako to, mislim da previse ignorisete i potcjenjujete ono sto se radi u velezu
Ta ce bola Antalija
Jbg, citaj izmedju redova, nije sve crno na bijelo
Jbg, citaj izmedju redova, nije sve crno na bijelo
Support Velez, It's logical! ★
Ima se može sediplomatija je napisao/la:vi samo kukate, a u antaliji an pripremama, prije nekoliko mjeseci u francuskoj, kako to, mislim da previse ignorisete i potcjenjujete ono sto se radi u velezu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Suti bolan, ako budes to govorio postaces i ti Ajanic ili Tanovic ili sta vec.diplomatija je napisao/la:vi samo kukate, a u antaliji an pripremama, prije nekoliko mjeseci u francuskoj, kako to, mislim da previse ignorisete i potcjenjujete ono sto se radi u velezu
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
boli me briga za upravu, nek se radi, pa dokle se stigne, htjeli priznati ili ne ovo je ipak neki pomak.........
- diplomatija
- Kontakt:
hah necu puno, ali cesto citam vasu temu i samo napadate, a igrate polufinale kupa, ne sjecam se kad je zadnji put velez tu bio, setate po evropi, bar po pripremama, gradite stadion, igraci se ne zale...MostaracVelezovac je napisao/la:Suti bolan, ako budes to govorio postaces i ti Ajanic ili Tanovic ili sta vec.diplomatija je napisao/la:vi samo kukate, a u antaliji an pripremama, prije nekoliko mjeseci u francuskoj, kako to, mislim da previse ignorisete i potcjenjujete ono sto se radi u velezu
Vidim Demića šeta se po Potocima danas, ima li ikakvih vjesti kako se proveo u Sparti ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
znaš kako je, raja traži rezultat, ne može ništa preko noći, upravu si, ali eto, šta se može, i sam znaš da se dugo čeka neki bljesak od VELEŽA.....diplomatija je napisao/la:hah necu puno, ali cesto citam vasu temu i samo napadate, a igrate polufinale kupa, ne sjecam se kad je zadnji put velez tu bio, setate po evropi, bar po pripremama, gradite stadion, igraci se ne zale...MostaracVelezovac je napisao/la:Suti bolan, ako budes to govorio postaces i ti Ajanic ili Tanovic ili sta vec.diplomatija je napisao/la:vi samo kukate, a u antaliji an pripremama, prije nekoliko mjeseci u francuskoj, kako to, mislim da previse ignorisete i potcjenjujete ono sto se radi u velezu
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Druze Diplomatija,
Ti si u pravu 1000% i to je ono glavno sto mi ide na zivce ovde. U nas nema realnog vec odavno - ili je sve 100% dobro ili je sve 100% lose - nema izmedju.
Ako Velez ne prodje u kupu - ovdje ces vidjeti 60% ljudi koji ce trazit da se uprava mijenja i da trener ide i da se sve razvali jer to tako treba.
Situacija je dodatno pogorsana time sto ovdje dolazi 4-5 ljudi koji imaju licne razmirice sa ljudima u Velezu, uglavnom Tanovicem, Ajanicem itd... i oni koriste ovaj forum da bi svoje privatne probleme razrjesavali s njima (znaci njih ne interesuje interes Veleza, nego njihov privatni interes - sto meni tlak digne na 200). A onda imas 4-5 ljudi koji su rod nekim od igraca pa se zalazu za svoj rod i pljuju na svakoga ko im smeta - od igraca koji igra na poziciji tog roda do trenera koji ne stavlja rod u igru dovoljno do uprave i svakog ostalog. Jhebi ga, i meni je Kajtaz rod, pa sta sad? Nemora znacit da ga moram hvalit ako covjek nije najbolji na toj poziciji.
Ali nemozes to objasnit nekima. Njima je bitno da su njihovi licni interesi podmireni - a s Velezom sta bude. Ja ne kazem da ne treba kritikovat i upravu i trenera kad ljudi zabrljaju - ali smijesno mi je citat postove koje nemaju nikakve veze sa pogresnim potezima (kojih uprava i trener rade pocesto) nego imaju veze upravo s tim licnim razmiricama.
I to je, ukratko, razlog zasto se ovdje pljuje na Velez i zasto je sve sivo. Ali haj sta udi, bice bolje ako Bog da nekad.
Ti si u pravu 1000% i to je ono glavno sto mi ide na zivce ovde. U nas nema realnog vec odavno - ili je sve 100% dobro ili je sve 100% lose - nema izmedju.
Ako Velez ne prodje u kupu - ovdje ces vidjeti 60% ljudi koji ce trazit da se uprava mijenja i da trener ide i da se sve razvali jer to tako treba.
Situacija je dodatno pogorsana time sto ovdje dolazi 4-5 ljudi koji imaju licne razmirice sa ljudima u Velezu, uglavnom Tanovicem, Ajanicem itd... i oni koriste ovaj forum da bi svoje privatne probleme razrjesavali s njima (znaci njih ne interesuje interes Veleza, nego njihov privatni interes - sto meni tlak digne na 200). A onda imas 4-5 ljudi koji su rod nekim od igraca pa se zalazu za svoj rod i pljuju na svakoga ko im smeta - od igraca koji igra na poziciji tog roda do trenera koji ne stavlja rod u igru dovoljno do uprave i svakog ostalog. Jhebi ga, i meni je Kajtaz rod, pa sta sad? Nemora znacit da ga moram hvalit ako covjek nije najbolji na toj poziciji.
Ali nemozes to objasnit nekima. Njima je bitno da su njihovi licni interesi podmireni - a s Velezom sta bude. Ja ne kazem da ne treba kritikovat i upravu i trenera kad ljudi zabrljaju - ali smijesno mi je citat postove koje nemaju nikakve veze sa pogresnim potezima (kojih uprava i trener rade pocesto) nego imaju veze upravo s tim licnim razmiricama.
I to je, ukratko, razlog zasto se ovdje pljuje na Velez i zasto je sve sivo. Ali haj sta udi, bice bolje ako Bog da nekad.
- diplomatija
- Kontakt:
ne znam, ali onaj ko zivi za klub, njemu je nebitno ko igra, ko je predsjednik, trener i tako to, njegovo je da dodje na tribinu gleda tekmu, plati kartu i navija po mogucnosti i naravno kritikuje ako ima osnova nekog, nije bitno jesi li prvi ili zadnji na tabeli, ja tako dozivljavam pravog navijaca i onog ko voli svoj klub, ja sam pisoa na vasoj temi jednom i pitao za secica, gdje je sta je i sta radi, napadose me, kaze to si ti secicu, sta je hoces da se vratis haha, malo mi smjesno bilo, kakvo nam je stanje u klubovima i u drzavi u velezu se odlicno radiMostaracVelezovac je napisao/la:Druze Diplomatija,
Za VELEZ se navija i kad bude u 5.ligi sjever , tih pametnjakovica ce biti uvijek , forumasi nedolaze na utakmice i pametuju nesto .. 
Svi su oni prolazni igraci , treneri , uprave , VELEZ OSTAJE !
Svi su oni prolazni igraci , treneri , uprave , VELEZ OSTAJE !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Stvari idu na bolje na vise frontova. Ne samo da Velez po drugi put u ovoj sezoni ima pripreme van Balkana i da igra sa stranim (i objektivno timovima iz jacih liga), nego se ide naprijed i po pitanju pomoci PRAVIH Rodjenih kojima sve sve ne svodi samo na kritiku i forum.
U SADu akcija Rodjenim za Rodjendan je vec sada skupila love kao za citavu Crvenu Noc - a Crvena Noc se jos nije ni dogodila... tek u Aprilu/Maju tamo.
U Evropi ista akcija je u toku i raja se toliko zainteresovala da vec sada traze vecu salu od one koja se uobicajeno koristila da bi primilu svu tu raju za Crvenu Noc - znaci mogao bi se i rekordni broj raje na Crvenoj Veceri pojavit - za Rodjenim za Rodjendan - to je odvojena Crvena Noc od one u Americi...
Ako nastavimo ovako i ako nastavimo raditi i podrzavati - Velez bi vec ove jeseni mogao dobiti novi autobus.

U SADu akcija Rodjenim za Rodjendan je vec sada skupila love kao za citavu Crvenu Noc - a Crvena Noc se jos nije ni dogodila... tek u Aprilu/Maju tamo.
U Evropi ista akcija je u toku i raja se toliko zainteresovala da vec sada traze vecu salu od one koja se uobicajeno koristila da bi primilu svu tu raju za Crvenu Noc - znaci mogao bi se i rekordni broj raje na Crvenoj Veceri pojavit - za Rodjenim za Rodjendan - to je odvojena Crvena Noc od one u Americi...
Ako nastavimo ovako i ako nastavimo raditi i podrzavati - Velez bi vec ove jeseni mogao dobiti novi autobus.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Vise informacija o akciji "Rodjenim za Rodjendan" mozete naci na rodjeni . com forumu. A da bi se uclanili na Rodjeni forum morate biti ili vlasnik Clanske Kartice ili Donatorske Kartice FK Veleza. Clansku ili donatorsku mozete sredit preko Velezove zvanicne stranice za 4-5 minuta.
Naaaprijeedd naprijeedd Roodjeeeniii!!!!!
Naaaprijeedd naprijeedd Roodjeeeniii!!!!!
Konačno jedna lijepa vijest. Ovako inače što se tiče Mostara, nakon ovog belaja sa vremenom. 
Who dares, wins !
Na ovom linku sa web stranice FK Tom možete vidjeti golove. Izgledamo pravo moćno. 
http://fctomtomsk.ru/news/video-tom-nistru-tom-velezh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fctomtomsk.ru/news/video-tom-nistru-tom-velezh" onclick="window.open(this.href);return false;
Deru se neki usi. Svaka čast...
Samo nek neko još kaže da Varešanovoć nije dobar trener ..
Samo nek neko još kaže da Varešanovoć nije dobar trener ..
Potpis!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Vidi ovo - da ne idemo iz jedne krajnosti u drugu, Varesanovic se nije bas najbolje pokazao do sad.
Jest on dobar poznavalac ovog posla i dobro iskusan i kod nas i po svijetu. Isto tako dobro je da nije kokuz i nije tu da ukrade Velezu bilo sta jer on nema sta od Veleza ukrast. Covjek pun ko brod - sto znaci radi jer voli da radi, a ne sto mora.
Ali igra nam je bila katastrofa u prvih 10 kola dibidus - bez obzira na bodove i pobjede. Losi smo bili. Kozara nas je nadigrala ko Manchester United bola. Sad, s druge strane ja svatam da je Varesanovic uzeo ekipu kakvu je poslozio njegov prethnodik i da on tek sad bira igrace po prvi put. Ali mislim da se on pogubio ne skontavsi prave kvalitete Demica, Kazazica, Jazvina, Brkovica, pa i Zvonica. Ja svatam da je Demic lose odigro 2-3 uzastopne tekme na pocetku, ali stavit nakog igraca klupu 7-8 kola, ma nidje veze. Mada i ako je to bila greska, Demic se nije imo prava buniti ni zasta. Zato je sad u Rudaru, ili u Potocima, dje vec a nije u Antaliji. Ali opet, od trenera se treba ocekivat da prozrije talenat, a Velez ih ima.
Druga stvar sto zamjeram Varesanovicu je eksperimentacija u bitnim utakmicama. On rotira igrace na milion nacina - nebi se tu ni kompas snaso a ne igraci... Velezu treba stabilnost. Da svak zna svoj poso.... valjda ce i to doci na svoje sad kad mu bude druga polusezona.
Jest on dobar poznavalac ovog posla i dobro iskusan i kod nas i po svijetu. Isto tako dobro je da nije kokuz i nije tu da ukrade Velezu bilo sta jer on nema sta od Veleza ukrast. Covjek pun ko brod - sto znaci radi jer voli da radi, a ne sto mora.
Ali igra nam je bila katastrofa u prvih 10 kola dibidus - bez obzira na bodove i pobjede. Losi smo bili. Kozara nas je nadigrala ko Manchester United bola. Sad, s druge strane ja svatam da je Varesanovic uzeo ekipu kakvu je poslozio njegov prethnodik i da on tek sad bira igrace po prvi put. Ali mislim da se on pogubio ne skontavsi prave kvalitete Demica, Kazazica, Jazvina, Brkovica, pa i Zvonica. Ja svatam da je Demic lose odigro 2-3 uzastopne tekme na pocetku, ali stavit nakog igraca klupu 7-8 kola, ma nidje veze. Mada i ako je to bila greska, Demic se nije imo prava buniti ni zasta. Zato je sad u Rudaru, ili u Potocima, dje vec a nije u Antaliji. Ali opet, od trenera se treba ocekivat da prozrije talenat, a Velez ih ima.
Druga stvar sto zamjeram Varesanovicu je eksperimentacija u bitnim utakmicama. On rotira igrace na milion nacina - nebi se tu ni kompas snaso a ne igraci... Velezu treba stabilnost. Da svak zna svoj poso.... valjda ce i to doci na svoje sad kad mu bude druga polusezona.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
zna li iko ko je ovaj gabriel?
Evo jedna friska , nasi Rodjeni sutra u 5 igraju prijateljsku sa nekom rumunskom ekipom 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.