PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

narodniheroj
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la narodniheroj » 03 feb 2016, 22:48

Ako može neko od upučenijih da malo objasni kako to sad ide kod pitara.Jel sad njihovi operativci iz kluba obavještavaju amidzu oko detalja ponude i čekaju njegovu naredbu ili je nešta drugo u pitanju ?
Volio bih da se do Antalije izjasne, da znamo na čemu smo :kafa:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 feb 2016, 22:48

Oni su prevodioci

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 03 feb 2016, 22:50

Gator je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Ako može neko od upučenijih da malo objasni kako to sad ide kod pitara.Jel sad njihovi operativci iz kluba obavještavaju amidzu oko detalja ponude i čekaju njegovu naredbu ili je nešta drugo u pitanju ?
Oni su prevodioci
Pa zato i pitam, znam da se ovi ništa ne pitaju

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 22:52

narodniheroj je napisao/la:Ako može neko od upučenijih da malo objasni kako to sad ide kod pitara.Jel sad njihovi operativci iz kluba obavještavaju amidzu oko detalja ponude i čekaju njegovu naredbu ili je nešta drugo u pitanju ?
Dobili ste odgovor na sva vasa pitanja :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 22:54

Hoćete na tom nivou da razgovaramo, samo se evo izjasnite fino?

Hoćete li dobiti licencu za Europu to vas treba brinuti jer tužba ne odlaže izvršenje a imate potraživanja 2,2 miliona maraka koje ne mogu biti reprogramirane pa samim tim moraćete odmah to platiti, bolje vam je o tom da mislite.
Može se kontra udariti vazda u životu.

Ustvari šta mislite o tom ovako javno?

Sad opet ja lažem a sve pravne činjenice na mojoj strani.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 feb 2016, 00:53, ukupno mijenjano 5 puta.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 feb 2016, 22:54

Pa ne mogu oni to znati. Oni samo sjede pored i ponavljaju za kinezom

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:09

kanarinac je napisao/la:Sad sa posla kad ono seljo platio struju pa se napalio hoce najboljeg igraca na balkanu
Sad sam fakat ozbiljan, kakvu vodu ovima šalju?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 23:10

cicamaca cojo

Sta je ovo opet nam otvaraju oci, njiov fening ih stema u vugla a oni nam prosipaju I plasiraju tamo neke budalastine.
Vode ima ,licencu cemo dobiti ko I svake godine.
Duska popusti insajderu, smiri se sala je bila yebo vas Dulja , nama bi tek bila frka da pristanete na ponudu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 23:13

Pitam vas ozbiljno. Znam ja da ćete dobiti ilegalno ko i svake godine. A recimo Sloboda ne bi dobila da im je ko kod vas stanje.

Moramo sad malo o tom. Mislim red je. Šta sad to nije aktuelno. Poslali ponudu a zaboravili su da su dužni 4 miliona i više. Pa što ne vratite koji dinar tim parama. Jel to **** bez pokrića ili šta je?

Kad bolje razmislim ne da mi se. Da mi ovo uradimo ispali bi napaćeni i primitivni a kod vas euforija.

Eno pr vam po klixu počeo pisati kako Kinez odlučuje. Pa čekamo rasplet. I to kaže jest da ne vrijedi i da se bolje mogu preusmjeriti. Gdje živite vi ja se nekad zapitam fkt.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 23:14

Aferim upravi melje postigli su svoj danasnji cilj. Vec su ovce stavile njihove slike :rol: :rol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:16

Memara je napisao/la:Aferim upravi melje postigli su svoj danasnji cilj. Vec su ovce stavile njihove slike :rol: :rol:
Koliko imaš godina?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 23:16

jurisicduska je napisao/la:Hoćete na tom nivou da razgovaramo, samo se evo izjasnite fino?

Hoćete li dobiti licencu za Europu to vas treba brinuti jer tužba ne odlaže izvršenje a tuženi ste za 2,2 miliona maraka koje ne mogu biti reprogramirane pa samim tim moraćete odmah to platiti, bolje vam je o tom da mislite.

Ustvari šta mislite o tom ovako javno?
Po kom osnovu? Duška, znaš li ti šta znači tužba a znaš li koliko traje jedan prosječan spor na sudu? Također pretpostavljam da znaš da samo izvršne presude mogu zaebati licencu. Ovaj pojam "tužba ne odlaže izvršenje" prvi put u životu čujem majke mi :)

Edit: bukvalno prevedeno to bi značilo da mi moramo platiti bez obzira na tužbu (pa što su nas onda tužili ako svakako moramo platiti) :mrgreen:

Nije mi jasno ono što pišeš maloprije, sve med i mlijeko a budžet probijen kako to?
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 03 feb 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 23:17

Doveli smo bruku igraca I tada smo bili duzni? Ne kontam lupas bilo sta samo da skrenes s glavne teme dana.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 23:20

Cekaj jesi to bogati stavio onog levata sto je prezentirao vas buduci stadion :rol: mislio sam da si pametniji :lol:
Divi ovaj napuseni stavio Siljka :rol:

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 03 feb 2016, 23:22

Samo neke replike za Dusku kao nazovimo objektivnog forumusa, il ti ga blijede kopije Hilme velicanstvenog.

Naveo si da malo koja ekipa moze priustit Benku, ok podrzavam, a koja ekipa to moze priustit Stevanovica. Koji naravno ima daleko bolji CV od ovog prvog.

I drugo, nasmijao si se nekom forumasu koji vjeruje da bi Duljevic mogao preci u Zelju, pa kako ti onda objasnjavas prelazak veceg i boljeg igraca u tadasnje vrijeme Pelaka u nase redove, koji usput nikada nije izjavio prije toga da bi volio igrati jednog dana za Zelju kao sto je Duljevic. Pa da ne idem sada na dobitnika nagrade Ismir Pintol koji bi takodjer tada presao u Zelju i tako dalje i tako dalje.

E moj Duska, nikad ne potcjenjuj moc najboljeg i najveceg kluba u drzavi, a to bi te trebala historija da uci, pocevsi od Joska Domorockog pa na dalje.

Budi mi pozdravljen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 feb 2016, 23:23

jurisicduska je napisao/la:Pitam vas ozbiljno. Znam ja da ćete dobiti ilegalno ko i svake godine. A recimo Sloboda ne bi dobila da im je ko kod vas stanje.

Moramo sad malo o tom. Mislim red je. Šta sad to nije aktuelno. Poslali ponudu a zaboravili su da su dužni 4 miliona i više. Pa što ne vratite koji dinar tim parama. Jel to **** bez pokrića ili šta je?

Kad bolje razmislim ne da mi se. Da mi ovo uradimo ispali bi napaćeni i primitivni a kod vas euforija.

Eno pr vam po klixu počeo pisati kako Kinez odlučuje. Pa čekamo rasplet. I to kaže jest da ne vrijedi i da se bolje mogu preusmjeriti. Gdje živite vi ja se nekad zapitam fkt.
Navikli smo da se preko nasih ledja peglaju i ravnaju. (Slucaj siroki)
Uredno dostavili dokumenta na sudu dokazali da je savez napravio krivicno djelo.
Za tu bruku niko nikada nije niti ce odgovarati.
I onda dodje Osim i kaze da ih to ne zanima.
Pa drzava digne kredit. Dodje nova vlada i sta kaze nas taj kredit ne zanima....samo U BiH.
Ali kurko vise.naplacujemo i naplatiti cemo sa kamatama.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 23:23

Tryg, sta je jaro? Duska ne valja kada tipka istinu? ;)

Tryg
Kontakt:

PL prepucavanja

Post Postao/la Tryg » 03 feb 2016, 23:25

Ne ulazim u raspravu sa osobama ciji postovi ne sadrzavaju vise od jedne recenice. U ovom slucaju dvije, sto je za tebe vrhunski domet.

Budi mi pozdravljen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u 03 feb 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 23:25

Ja bih samo da kažem da sam sinoć uletio oko ovih doba da pročitam šta se piše pa ostadoh do 3 ujutro, eh sad se neću zayebati.

Eto toliko od mene budite pozdravljeni :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:27

Prebacite takve rasprave na "Premijer liga BiH - općenito", molim lijepo.

@Memara
Zanimljivije mi je otvaranje-zatvaranje vrata, nego čitanje tvojih postova..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.