FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja ozbiljno predlazem Nerko da bude umjesto Keme predsjednik skupstine. Predsjednika UO da nadje u varijanti sa Bingom i da se obavezno rekonstruise skupstina o cemu se prica vec dugo.
Moze npr UO voditi sportski radnik neki istaknuti ne mora uopste biti privrednik niti covjek iz politike. Predsjedbik UO treba da bude skoro pa profesionalac 12h dnevno. Da poznaje materiju i da mu je uz jaku skupstinu i jake ljude olaksan finansijski dio
Tako se Bingo nebi puno eksponirao a vodio bi glavnu rijec
Moze npr UO voditi sportski radnik neki istaknuti ne mora uopste biti privrednik niti covjek iz politike. Predsjedbik UO treba da bude skoro pa profesionalac 12h dnevno. Da poznaje materiju i da mu je uz jaku skupstinu i jake ljude olaksan finansijski dio
Tako se Bingo nebi puno eksponirao a vodio bi glavnu rijec
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Moze i Fucko, istaknuti sportski radnik je.....obavezno ukljuciti legende kluba u UO......oni su svakako na stadionu, mogu usput malo i u klubu raditi....za binga treba pitati Majku Sebiju prvo smije li....
Nisam mislio na kokosare sportske radnike,mislio sam na ozbiljni kalibar npr Nalic Zlatan Muhamed Konjic i slSkver je napisao/la:Moze i Fucko, istaknuti sportski radnik je.....obavezno ukljuciti legende kluba u UO......oni su svakako na stadionu, mogu usput malo i u klubu raditi....za binga treba pitati Majku Sebiju prvo smije li....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
E to vec moze, daje nadu za optimizam, jedan zivi u Svedskoj drugi u SA i nema tri razreda skole......budimo pozitivni.Hitman22 je napisao/la:Nisam mislio na kokosare sportske radnike,mislio sam na ozbiljni kalibar npr Nalic Zlatan Muhamed Konjic i slSkver je napisao/la:Moze i Fucko, istaknuti sportski radnik je.....obavezno ukljuciti legende kluba u UO......oni su svakako na stadionu, mogu usput malo i u klubu raditi....za binga treba pitati Majku Sebiju prvo smije li....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda je zatvoreni sistemBeduin je napisao/la:Bingo zna kako napraviti pare, sva njegova filozofija se vrti oko profita. Da je vidio pare u Slobodi, na bilo koji nacin da ih napravi on bi davno se prihvatio tog posla, dakle, ocito da i sam zna koliko krokodila se vrti oko ove male bare i kolilo jos ljudi bi morao dugorocno ispostovati i slusati njihove prijedloge, talove, zaduzenja i jos masu toga.
Sa druge strane, biznis je rasprostranio na cijelu drzavu, pa mozda nece da se "zamjeri" kupcima na bilo koji nacin, samo onako hipoteticki govorim.
Ja ga razumijem, iako mi je zao sto nemamo neke koristi od njega, a ovaj grad je zasluzio to, biznis je i pokrenuo odavdje. Ali eto daje ovog gradu na drugi nacin, BCC, ZOO vrt i drugo, kad nece kroz sport.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja se samo bojim da na kraju niko nece,pa da opet nekog pocetnika uguramo i dok se nauci mi LZO
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ako bude pameti vise nego novca, Sloboda bi trebala u LZP naredne sezone
samo nadogradit ovu ekipu, pustit Celu da dovede igrace...
samo nadogradit ovu ekipu, pustit Celu da dovede igrace...
kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
fukare
-
- Kontakt:
Al ozbiljno ne zakebajite nas vise s bingom ako nece uc kako treba.fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Lik ima lovu da ligu kupi komplet.
Nece ne mora.
nije cirkus ovo je ozbiljno al kod nas se zacas sve okrene i ja bi volio da on udje jer bi sigurno bili top ekipaSariel1987 je napisao/la:Al ozbiljno ne zakebajite nas vise s bingom ako nece uc kako treba.fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Nece ne mora.
fukare
Ja ipak mislim da ce Senco ostati, a za Bingo tesko je povjerovati. Do sada nije pokazivao zanimanje i emocije pa sto bi sada to radio odjednom osim ako nema neki obrat u scenariju. To kad bi bilo jace je od bilo cegaSariel1987 je napisao/la:Al ozbiljno ne zakebajite nas vise s bingom ako nece uc kako treba.fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Nece ne mora.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
sva sreća pa ne hodaš oko Allianz Arenefukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Senada to nit interesuje, nit će marku uložit dok me bude znao kome se i koliko duguje do feninga. A to niko nema pojma. Tako da...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Cuo sam samo da bi bingo trebo bit jedan od glavnih u uoSariel1987 je napisao/la:Al ozbiljno ne zakebajite nas vise s bingom ako nece uc kako treba.fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Nece ne mora.

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Pa sta ti mislis ali onako realno mi kazi, Senco Mujkanovic da bude predsjednik najmocnijem frajeru u BiH.MejdanTz je napisao/la:Cuo sam samo da bi bingo trebo bit jedan od glavnih u uoSariel1987 je napisao/la:Al ozbiljno ne zakebajite nas vise s bingom ako nece uc kako treba.fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Nece ne mora.
Jel to ostvarljivo?
Ja mislim da ce prije Titula na Tusanj nego se to moze desiti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sta sve ovdje moze covjek procitati

Gene Roddenberry nije imao ovakvu maštu.Skver je napisao/la:Sta sve ovdje moze covjek procitati![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
Pustite se Senada ba. Para na paru UŠ na FUKARU. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik
-
- Kontakt:
Mislim da ćemo sve pogodit sto pisemo 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.