Razmisljanje ti je na nivou nase igre. Nikakvo.PitarBordo je napisao/la:Nigdje veze. Al' baš. Lupaš i to znaš i sam.TETRAPAK je napisao/la:Da se tako razmisljalo ne bi bilo ni Genka, ni Atromitosa ni masu dobrih utakmica koje smo igrali. Ostrakovic presmijesan, da je puzigaca na golu bio bar bi se u svom stilu teatralno bacio. Dzenan je jednostavno los trener. Dzaba titula, uzeli smo je zahvaljujuci Delacu, Benki i Stojcevu.PitarBordo je napisao/la:Ala serendate svi.
Igra se protiv ekipe Lecha, a ne Mladosti iz Velike Obarske.
Pred totalno drugim ambijentom.
Koji koorac ste razočarani kad znamo od početka da još nije vrijeme za nas u evropi? Daj malo je8em mu miša.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo u Kontru dva igraca trce i njihovih 5 , zalost. To mene je najvise izneviralo pricaju nije gotovo i izadju i hodaju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
+1000paulus je napisao/la:Kako je ovaj trener ocito lekciju Dzeni , fakat jest , i ne znam kako ne moze motivirat ih da trce makar 45 minuta. Po igri mi smo dosli ne dozivit katstrofu
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nipošto, treba da ostane čitavu sezonu po meni i da na kraju vidimo konačno na čemu smo sa njim!PitarBordo je napisao/la:A vidim iz rupa izlaze svi ovi koji nisu mogli Dženi ništa jer je uzeo titulu... Dobro neko reče, tjerat će njega puškama do oktobra.
Ja moram rec nesto mozda nece bit popularno , al Dzeno nema nikakav utjecaj na igrace, Barbaric kapa dole
ma dobro izgubiti OK..slobodnjak ..gol i to OK..ali brate ovoliki amaterizam od naših pa to niko nije očekivao.Nemojte molim vas skuplji,iskusniji,bla..bla..vjerujte ovim pristupom će iti problem i u našoj ligi..evo već 130 minuta ne iskreirati ni polušansu,pa nisu ovi Lechovi galactikosi...od Melunovića i njegove ekipe odavno nisam vidio nespremnije,neuigranije Sarajevo...i još samo Alispahić... kuknjava ..de ga izvedite molim vas,nije spreman i tačka
I ovaj sudija sere 20-4 u faulovima a 1-2 u zutim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Iskreno, neće dočekati septembar.BordoArmy88 je napisao/la:Nipošto, treba da ostane čitavu sezonu po meni i da na kraju vidimo konačno na čemu smo sa njim!PitarBordo je napisao/la:A vidim iz rupa izlaze svi ovi koji nisu mogli Dženi ništa jer je uzeo titulu... Dobro neko reče, tjerat će njega puškama do oktobra.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ja ne znam na kakav fazon nasi prevarise ovog Barbarica da dodje
Lik je jedan od najboljih poslijeratnih stopera koje smo imali.
Igra ko ****, dosli da ispadnu debili
Igra ko ****, dosli da ispadnu debili
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 22 jul 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!
- majestic24
- Kontakt:
Nema dobre kuce bez dobrih temelja. U ovom slucaju,dzaba pare i igraci ako nemate dobrog trenera
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne kontam šta kakite na Dženu, nije David Copperfield, pa nemamo sredinu koja može parirati ovoj ekipi Lecha. Šta vam je ba, sve stručnjaci u pm ! 
U novi boj ...
Ovako , sa ovom igrom necemo dominirat ligom , neki od nasih igraca su zvjezdice i ja nisam vidio neku ljubav prema dresu
Tanko! Alispahic jedva dise, eksplodirat ce on nadam se sto dalje od nas uskoro.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Osjećaj za repliku, elokvencija i sam tvoj način razgovora je smiješan brate moj. Ja priča o trenutnoj utakmici, ti o nekim drugim trenucima od prije, pa onda i malo trenera, pa malo Oštrakovića koji je primio gol koji, kao što neko reče Buffon iz 2005 ne bi skinuo. Tu počinje i završava moj razgovor s tobom. Uzdravlje!TETRAPAK je napisao/la:Razmisljanje ti je na nivou nase igre. Nikakvo.
OVO je odlična generalka pred početak sezone. Bit će to dobro!!!!
Samo Saraj'vo.
majestic24 je napisao/la:Nema dobre kuce bez dobrih temelja. U ovom slucaju,dzaba pare i igraci ako nemate dobrog trenera
Trener , golman i kapiten !! U ovom slucaju sve tri tacke svaka upitna. Da sam trener uzeo bi onu kapitensku na poluvremenu i dao je Barbaricu. Momak ima znanje srce i zelju i to jasno pokazuje !!! Kapa dole !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Igra iz 60-ih !!!
Ne ide ovo, Dulja jedini nesto pokusaje ali izgleda da je povrijedjen pa mu ne ide kako zna !!!
Ne ide ovo, Dulja jedini nesto pokusaje ali izgleda da je povrijedjen pa mu ne ide kako zna !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dzeno nas je izbacio sa njegovom taktikom. Sredina nam je postala od najboljeg segmenta nase ekipe, najgori dio. Nisam pametan. Ne napadamo nikako, sporo, tromo, ne zainteresovano, nemotivisano a to je Dzeno kriv. Na stranu sto su ljudi jaci od nas ali fa imas trenera lava koji ce znati napaliti igrace da znaju da igraju u Ligi Prvaka, sve bi drugacije bilo.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Sarkazam jarane sarkazamGracanicaAA je napisao/la:Kakvo izbijanje zalostan vidis da je bio izvan terena hahaha bozeeHoss je napisao/la:Izboi loptu jarane da se ukaze pomoc Duljihz033 je napisao/la:Pa bolan Oštraković nezna izbiti loptu ravno u teren !![]()
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.