Pa sto nam nisi odma rekao da radis kao sekretarica u savezu jbm ga, sad je sve jasnije, izvini sto smo se prepirali...tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da je izigrao, jer se nije javljao na pozive. Nema nikakvog kontakta sa savezom mjesecima..pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
I ljudi najmanje pljuju Mirzu jer su neupućeni. Ne treba pljuvati, al mi smeta što ga neupućeni brane.
Normalno da ne bi igrao i da je zdrav. Povreda u ovom slucaju ne vazi jer da je zdrav opet ga ne bi bilo zbog njegovih "privatnih" razloga..
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
-
- Kontakt:
Ljudi , smarate više sa Nurkićem .
Tema je Reprezentacija BiH na EP 2015 ,a znamo da Nurkića na EP nema. Imate temu o Jusufu otvorenu,pa se tamo naprđujte o njemu.
Tema je Reprezentacija BiH na EP 2015 ,a znamo da Nurkića na EP nema. Imate temu o Jusufu otvorenu,pa se tamo naprđujte o njemu.
Izrael ubija Fince trenutno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam za psovke, ali sam si je kriv. Da je odradio nešto slično kao Mirza, sumnjam da bi mu baš ovoliko ljudi zamjerilo i psovalo (naravno da bi se opet našla dežurna grupa, ali to je oduvijek tako).pinoglavi je napisao/la:Tebi bi bilo svejedno da ti 80% drzave psuje i pljuje jer si imao operaciju i nisu u stanju da igraš? Uostalom posvadjan je sa savezom, ima karijeru u NBA, jedini razlog da igra jeste zbog nas svih, a kako ga fino častimo, mislim da nema više ni tog razloga.
Jedini razlog da igra jeste da brani čast svetog dresa i države za koju su mnogi živote dali.
Papanska logika: psuje mi Meho, e ko te yebe Meho, ja neću da igram za BiH pa se ti puši. Takvi nam i ne trebaju.
Meni lično ne smeta, ali je malo glupo što na ovoj temi više pišemo o trojci koja je otkazala, nego o momcima koji su se odmah odazvali.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Olimpique, glup je onaj ko stavlja Nurkica i Teletovica u istu recenicu.
Taj covjek ne moze da dokuci razliku u ljudskim kvalitetama te dvije osobe, a niti zna biti zahvalan Mirzi za 7-8 izvrsnih godina za reprezentaciju. Sa takvom osobom se ne treba niti raspravljati nego samo produziti..
Jel se mora reci 100 puta da Nurkic ne bi igrao i da je zdrav hahahahah..koliko puta treba ponoviti?
Taj covjek ne moze da dokuci razliku u ljudskim kvalitetama te dvije osobe, a niti zna biti zahvalan Mirzi za 7-8 izvrsnih godina za reprezentaciju. Sa takvom osobom se ne treba niti raspravljati nego samo produziti..
Jel se mora reci 100 puta da Nurkic ne bi igrao i da je zdrav hahahahah..koliko puta treba ponoviti?
Naravno da je izigrao, jer se nije javljao na pozive. Nema nikakvog kontakta sa savezom mjesecima..
Normalno da ne bi igrao i da je zdrav. Povreda u ovom slucaju ne vazi jer da je zdrav opet ga ne bi bilo zbog njegovih "privatnih" razloga..[/quote]
Pa sto nam nisi odma rekao da radis kao sekretarica u savezu jbm ga, sad je sve jasnije, izvini sto smo se prepirali...[/quote]
da radim buraz budi siguran da bi pljunuo Konakovica

Normalno da ne bi igrao i da je zdrav. Povreda u ovom slucaju ne vazi jer da je zdrav opet ga ne bi bilo zbog njegovih "privatnih" razloga..[/quote]
Pa sto nam nisi odma rekao da radis kao sekretarica u savezu jbm ga, sad je sve jasnije, izvini sto smo se prepirali...[/quote]

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Posvadjan je sa savezom i tu su krive obje strane. Harun sa mahalskim nacinom komuniciranja preko fb statusa u pola 3 naveče i Jusuf koji je nenajavljeno napustio one pripreme.tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da je izigrao, jer se nije javljao na pozive. Nema nikakvog kontakta sa savezom mjesecima..pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
I ljudi najmanje pljuju Mirzu jer su neupućeni. Ne treba pljuvati, al mi smeta što ga neupućeni brane.
Normalno da ne bi igrao i da je zdrav. Povreda u ovom slucaju ne vazi jer da je zdrav opet ga ne bi bilo zbog njegovih "privatnih" razloga..
Cijelu godinu se pricalo da ne igra za savez, čak je i Harun to izjavio, nego za sve nas koji ovo pratimo. I tako se prizivalo da se odazove pozivu bez obzira na svadju sa savezom. Pljuje ga se jer je posvadjan sa savezom?
Opet ponavljam, nema razlog da igra, osim za nas sve, a vecina piše grozne postove gdje god stigne. I da igra za sve te ljude sto mu porodicu spominju? Možda ako je budala. Sretno tebi Jusufe, predstavljas ti ovu drzavu i bez reprezentacije, puno više nego što svi ovi pljuvači i psovači zajedno.
Još jednom ko ne shvata JUSUF TRENUTNO NIJE SPOSOBAN DA IGRA, ČAK ĆE PROPUSTITI POČETAK NBA, MIRZA JE SPOSOBAN DA IGRA I TREBA IGRATI PRIPREMNE UTAKMICE SA KLUBOM.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa sto nam nisi odma rekao da radis kao sekretarica u savezu jbm ga, sad je sve jasnije, izvini sto smo se prepirali...[/quote]delinjo je napisao/la:Naravno da je izigrao, jer se nije javljao na pozive. Nema nikakvog kontakta sa savezom mjesecima..

Ne mislim na tebe nego na ovog tuzlaka, jer on zna da se Juka ne bi odazvao i da nije operisan, iako je x puta rekao kako ce igrati za repku i da ga jedino povreda moze sprijeciti u tome, ali...pusti sad to, sta je s onima sto kazu da cemo lako s Israelom...
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la:Izrael ubija Fince trenutno![]()
![]()
Jest nam luda grupa

Sad mi još više žao što juče poljake ne dobismo.
Ma večeras treba stisnut Francuze, u ovoj grupi je sve moguće. Jbg otišli su na EP da igraju , a ne da se unaprijed predaju.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nadam se da ste svjesni kakvu je operaciju Nurkić imao i kada je imao istu, te da je komotno mogao da se oporavi do sad i još prođe dio priprema. On nije tu zato što se nije htio odazvati!
a prije ce biti da nam je nekvalitetna grupa nego ludawhitesnake je napisao/la:delinjo je napisao/la:Izrael ubija Fince trenutno![]()
![]()
Jest nam luda grupa
Ma večeras treba stisnut Francuze, u ovoj grupi je sve moguće. Jbg otišli su na EP da igraju , a ne da se unaprijed predaju.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Necu se raspravljati sa ljudima koji cijene Jusufa vise od Mirze. Tu treba samo produziti jer ti ljudi ne znaju da cijene osnovne vrijednosti.pinoglavi je napisao/la: Posvadjan je sa savezom i tu su krive obje strane. Harun sa mahalskim nacinom komuniciranja preko fb statusa u pola 3 naveče i Jusuf koji je nenajavljeno napustio one pripreme.
Cijelu godinu se pricalo da ne igra za savez, čak je i Harun to izjavio, nego za sve nas koji ovo pratimo. I tako se prizivalo da se odazove pozivu bez obzira na svadju sa savezom. Pljuje ga se jer je posvadjan sa savezom?
Opet ponavljam, nema razlog da igra, osim za nas sve, a vecina piše grozne postove gdje god stigne. I da igra za sve te ljude sto mu porodicu spominju? Možda ako je budala. Sretno tebi Jusufe, predstavljas ti ovu drzavu i bez reprezentacije, puno više nego što svi ovi pljuvači i psovači zajedno.
Još jednom ko ne shvata JUSUF TRENUTNO NIJE SPOSOBAN DA IGRA, ČAK ĆE PROPUSTITI POČETAK NBA, MIRZA JE SPOSOBAN DA IGRA I TREBA IGRATI PRIPREMNE UTAKMICE SA KLUBOM.
Nurkic i manager su postigli ono sto su trazili, da naprave od sebe zrtvu i zlocesti savez. Vi ste nasjeli i svaka vam cast..
Harun ne dozvoljava da savez bude luda kuca, Harun je dao za BIH kosarku mnogo vise do Nurkica. Ustrojio je mlade selekcije i ostvario najveci uspjeh 4 godine nakon sto je uradio reforme sa U16. Meni dovoljno, pa vi vjerujte onom sto proturi Nurkicev manager..
Kad istina ispliva, nadam se da se neće odazvati pozivu, jer je onda sasvim normalan i zdrav čovjek. Predstavlja on našu domovinu i bez eurobasketadelinjo je napisao/la:istina ce kad tad isplivati pa ces vidjeti kakav je Jusuf covjek ,ali eto trebamo skloniti cijeli savez da don Jusuf igra,pa da je Bryant pa bi rekao al ovako ...pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?

BOSNIAN BEAST

Daleko da ga cijenim više od Mirze, Mirza mi je najdraži bh sportista, bio mi je bez mana do ovog EB. Ne zamjeram mu puno, nema veze, vratit će se naš Mirza još jači aBd.tuzlak1987 je napisao/la:
Necu se raspravljati sa ljudima koji cijene Jusufa vise od Mirze. Tu treba samo produziti jer ti ljudi ne znaju da cijene osnovne vrijednosti.
Nurkic i manager su postigli ono sto su trazili, da naprave od sebe zrtvu i zlocesti savez. Vi ste nasjeli i svaka vam cast..
Harun ne dozvoljava da savez bude luda kuca, Harun je dao za BIH kosarku mnogo vise do Nurkica. Ustrojio je mlade selekcije i ostvario najveci uspjeh 4 godine nakon sto je uradio reforme sa U16. Meni dovoljno, pa vi vjerujte onom sto proturi Nurkicev manager..
Harun jeste uradio mnogo više za bh košarku od Jusufa, izuzetno cijenim i poštujem njegov rad, al ako se svadja sa Jusufom u pola 3 naveče preko fb statusa, neću reći bravo Harune, samo tako treba, ti si uradio više od Jusufa. Svadje saveza i igrača su česta stvar u sportu,
I nisam nasjeo ja na njegovu priču i njegovog menadžera, kažem da su obje strane krive i da je Harun morao mnogo profesionalnije postupiti. On je ipak sekretar KSBiH, a Nurkić je još dijete.
Ovdje ne branim nikog, niti koga osudjujem, samo me nervira to što svi puše priče koje im mediji serviraju i konstatujem da smo glup narod.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 06 sep 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
moju drzavu u NBA samo Mirza predstavljapinoglavi je napisao/la:Kad istina ispliva, nadam se da se neće odazvati pozivu, jer je onda sasvim normalan i zdrav čovjek. Predstavlja on našu domovinu i bez eurobasketadelinjo je napisao/la:istina ce kad tad isplivati pa ces vidjeti kakav je Jusuf covjek ,ali eto trebamo skloniti cijeli savez da don Jusuf igra,pa da je Bryant pa bi rekao al ovako ...pinoglavi je napisao/la:@delinjo igranje Nurkica ne bi pokazalo šta možemo. Igranje sve trojice bi. Kako je to Jusuf izigrao savez? Ako neko ne može igrati zato jer se nije oporavio od operacije i NIJE U STANJU DA IGRA, taj je izigrao savez?
I ljudi najmanje pljuju Mirzu jer su neupućeni. Ne treba pljuvati, al mi smeta što ga neupućeni brane.![]()
BOSNIAN BEAST

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Navijamo za Izrael? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la:a prije ce biti da nam je nekvalitetna grupa nego ludawhitesnake je napisao/la:delinjo je napisao/la:Izrael ubija Fince trenutno![]()
![]()
Jest nam luda grupa
Ma večeras treba stisnut Francuze, u ovoj grupi je sve moguće. Jbg otišli su na EP da igraju , a ne da se unaprijed predaju.![]()
Ako misiš da je nekvalitetna, onda to povlači i da su Francuzi nekvalitetni . Finci ih zamalo dobili sinoć, a evo Izrael vodi protiv Finske i to desetak razlike. HMMM
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nek predstavlja materu tako. Domovina se predstavlja reprezentacijom i uspjesima sa istom. Zaboli me neka stvar hoće li 943 šampionskih prstvenova osvojiti, ako ne igra za reperzentaciju i s njom ne osvaja. Isto k'o prežvakana priča sa Pjanićem. Materi zabijaj golčine sa Romom ako će se sa reprezentacijom šetkati.pinoglavi je napisao/la: Kad istina ispliva, nadam se da se neće odazvati pozivu, jer je onda sasvim normalan i zdrav čovjek. Predstavlja on našu domovinu i bez eurobasketa![]()
BOSNIAN BEAST
Pa koliko sam shvatio što mi.je rečeno kvalifikacije će igrati ako bude morao(jaka grupa) inače je plan da se usavrši i dođe na EP 2017JHam je napisao/la: Pa govori i on, i target i mnogi spominju njegovo igranje u sljedecim kvalifikacijama ako bude zdrav, ali odma ovi sa fudbalskog dijela foruma ulete sa kontrom kako im je nana od nurkicevog komsije rekla da on hoce da igra za hrvatsku...
A baš igrom koju bi mi trebali igrati izrael razbija Fince
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ti si ona sorta koju sam u prethodnim postovima spomenuo.PeppermintSA je napisao/la:Nek predstavlja materu tako. Domovina se predstavlja reprezentacijom i uspjesima sa istom. Zaboli me neka stvar hoće li 943 šampionskih prstvenova osvojiti, ako ne igra za reperzentaciju i s njom ne osvaja. Isto k'o prežvakana priča sa Pjanićem. Materi zabijaj golčine sa Romom ako će se sa reprezentacijom šetkati.pinoglavi je napisao/la: Kad istina ispliva, nadam se da se neće odazvati pozivu, jer je onda sasvim normalan i zdrav čovjek. Predstavlja on našu domovinu i bez eurobasketa![]()
BOSNIAN BEAST
Ahaaa, znaci Juka je sa 20 godina trebao igrati 5x na EB i 7-8 kvalifikacija da bi predstavljao BiH?PeppermintSA je napisao/la:Nek predstavlja materu tako. Domovina se predstavlja reprezentacijom i uspjesima sa istom. Zaboli me neka stvar hoće li 943 šampionskih prstvenova osvojiti, ako ne igra za reperzentaciju i s njom ne osvaja. Isto k'o prežvakana priča sa Pjanićem. Materi zabijaj golčine sa Romom ako će se sa reprezentacijom šetkati.pinoglavi je napisao/la: Kad istina ispliva, nadam se da se neće odazvati pozivu, jer je onda sasvim normalan i zdrav čovjek. Predstavlja on našu domovinu i bez eurobasketa![]()
BOSNIAN BEAST
@nerminh74 nemoj takoo, jel ti to rekla nana iz njegovog komsiluka? Ili si procitao u komentarima na fb? Ako je to u pitanju, tako moze, a ako je neko ko ima kakve direktne veze s njim ili savezom onda nista to, ne pika se...

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 06 sep 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.