Cestitke momcima na borbenosti i ostvarenom rezultatu. Zaista rezultat koji je vrijedan paznje.
Na kraju se ispostavilo dobrim to sto vecina "zvijezda" nije isla u Japan. Momci koji su dobili sansu iskoristili su je na najbolji moguci nacin. Krenut cu od kapitena Medunjanina koji je izgleda shvatio u cemu je njegov problem. Danas kada sam ga vidio kako sprinta nazad negdje oko 70. minute

pitao sam se je li to onaj igrac. Odlicno je vodio ekipu u ove dvije utakmice i pokazao da ima jos toga za pruziti ovoj reprezentaciji. Sehic i pored 3 primljena gola u Japanu, odradio dosta dobar posao. Bekic u koga su mnogi sumnjali danas takodjer jako dobar. Cocalic je danas prekucao, u momentima izgledao kao WC stoper. Sunjicse nije puno vidio, ali na kraju spasio cist gol. Susic malo skripi, ali mora se uzeti u obzir da mu je Hajrovic jako malo pomagao u defanzivi.
Vrancic nit smrdi nit mirise. Hodzic

pa ne vjerujem koliko je momak pretrcao, u buducnosti siguran u prvih 11 reprezentacije. Hajrovic me najvise razocarao. Da nije bio sebican onoliko mogli smo dobiti ovo i sa vise golova razlike. Duljevic takodjer jako dobar u ove dvije utakmice. Transfer recimo u Cvajtu bi bio pun pogodak za njega. Par kg dole i bit ce

Djuric prekucao turnir. U pravom sistemu moze biti itekako koristan napadac. U narednom periodu mora dobiti vise prostora za igru u znacajnim utakmicama i nadam se da ce mu ovi nastupi pomoci da napravi transfer u neki bolji klub.
Sa klupe Stevanovic pored asistencije odigrao jako dobro u defanzivi. Za ostale mi je drago sto su dobili priliku za igru.
I da se ne zaboravi, sve cestitke i Mesi za izbor igraca i takticke postavke. Kapa dole.