HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Široki
gine u obrani aje navedi situaciju da je zavrijedio pohvali navedi ako je ista posebno napravio
ne kažem ja milekovic se turdi ali ja sam zapamtio ramljakovu blokadu a od milekovica se samo sjecam ono kad ga je car sutno na podu
ne kažem ja milekovic se turdi ali ja sam zapamtio ramljakovu blokadu a od milekovica se samo sjecam ono kad ga je car sutno na podu
ja se slažem sa brijegom, naletilić je jučer odigrao jednu od boljih utakmica u našem dresu, uopće nije bio loš, imao mislim koš ili dva ali zato jedno 5 ili 6 asistencija, i stipčević se nije razmahao kao što zna.....jbga ljudi, naša je realnost ta da miki maus ekipe kao npr.(bosna, borac, igokea itd.) možemo dobiti i osvojiti BiH prvenstvo ali kad dođe malo ozbiljnija ekipa tipa zadra, jedu nas...mislim da siriščeviću nije mjesto u našoj ekipi, pa taj "šuter" može samo pogoditi kad je + 20 za nas ili - 30 za protiv nas, čim je umalo usere se...grgat jako loš jučer, ne znam kako će se moći mjeriti sa nlb centrima...jučer je tome ružić pokazao da se grgata može itekako dobro zaustaviti, a hvala Bogu on je sam po sebi rupa u obrani, tako ako ga se u napadu zaustavi on ne vrijedi više ništa za ekipu(ne želim nikoga sada odmah izbacivati iz momčadi i pljuvati nakon prve utakmice, ali nekako gledajući jučerašnju tekmu, ne vidim da će njih dvojica moći ostvariti očekivanja koja se od njih očekuju).....najveće iznenađenje će bit mali ramljak, on bi mogao biti pojačnje već ove sezone(tiho se nadam da bi mogao biti kao šehović u bosni).....
ne kazem ja da Naletilić nije odigrao loše ali se ne slažem da je poslije Šime najbolji, poslije Šime najbolji je Puljko..Naletilić uvijek odigra dobru obranu..to je u svakom slučaju..nije dao ni jedan koš ali je imao 5 asistencija..ali hocu reci da i drugi igrači odigraju dobru obranu..****..para se nema..imamo sta imamo..ionako ce Naletilić biti tek treći play
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I kad pocnu pisai samo nas banuju, i treba da vas banuju kad ovako pisete, cuj miki maus ekipa, ja svasta se moze procitati ovdje. I jos kaze navijaci Bosne prvi pocinju da vrijedjaju.košarkaš je napisao/la:ja se slažem sa brijegom, naletilić je jučer odigrao jednu od boljih utakmica u našem dresu, uopće nije bio loš, imao mislim koš ili dva ali zato jedno 5 ili 6 asistencija, i stipčević se nije razmahao kao što zna.....jbga ljudi, naša je realnost ta da miki maus ekipe kao npr.(bosna, borac, igokea itd.) možemo dobiti i osvojiti BiH prvenstvo ali kad dođe malo ozbiljnija ekipa tipa zadra, jedu nas...mislim da siriščeviću nije mjesto u našoj ekipi, pa taj "šuter" može samo pogoditi kad je + 20 za nas ili - 30 za protiv nas, čim je umalo usere se...grgat jako loš jučer, ne znam kako će se moći mjeriti sa nlb centrima...jučer je tome ružić pokazao da se grgata može itekako dobro zaustaviti, a hvala Bogu on je sam po sebi rupa u obrani, tako ako ga se u napadu zaustavi on ne vrijedi više ništa za ekipu(ne želim nikoga sada odmah izbacivati iz momčadi i pljuvati nakon prve utakmice, ali nekako gledajući jučerašnju tekmu, ne vidim da će njih dvojica moći ostvariti očekivanja koja se od njih očekuju).....najveće iznenađenje će bit mali ramljak, on bi mogao biti pojačnje već ove sezone(tiho se nadam da bi mogao biti kao šehović u bosni).....
@The Game,
nema potrebe za uzbudjivanjem....ljudi svasta pisu...sto prije to shvatis bi ce ti lakse
..
nema potrebe za uzbudjivanjem....ljudi svasta pisu...sto prije to shvatis bi ce ti lakse

I feel devotion!!
- eric_cantona
- Kontakt:
koliko sam ja citao izjave, doci ce taj jos jedan play na probu, tako da ce to kompletirati ekipu za ove pripreme. kroz ostatak pripremnih utakmica ce se vidjeti koje pozicije skripe u ekipi (iako se to vidi vec sad, kritican je skok, kako u obrani tako i u napadu), pa ce se planski dovoditi pojacanja.
pripremne utakmice tesko mogu nesto puno reci o sezoni koja dolazi. nadam se da ce siriscevic sazrijeti uskoro i ne gubiti glavu kad je utakmica malo vaznija. puljko, spralja i mason su vec sad na solidnom nivou, a nadam se da grgat jos moze pruziti dosta i da ce i on biti vazna karika. na trici valjda ruzic ili siriscevic, i petorka ce, ako svi budu u formi, izgledati dobro. fali nam vec sad igrac kao sto je thomas bio, da dominira u skoku, al valjda ce se naci neko rjesenje. ako ne bude vecih promjena u drugim klubovima, vec sada smo jaci od 5-6 ekipa u nlb ligi. nadam se da mozemo i vise
pripremne utakmice tesko mogu nesto puno reci o sezoni koja dolazi. nadam se da ce siriscevic sazrijeti uskoro i ne gubiti glavu kad je utakmica malo vaznija. puljko, spralja i mason su vec sad na solidnom nivou, a nadam se da grgat jos moze pruziti dosta i da ce i on biti vazna karika. na trici valjda ruzic ili siriscevic, i petorka ce, ako svi budu u formi, izgledati dobro. fali nam vec sad igrac kao sto je thomas bio, da dominira u skoku, al valjda ce se naci neko rjesenje. ako ne bude vecih promjena u drugim klubovima, vec sada smo jaci od 5-6 ekipa u nlb ligi. nadam se da mozemo i vise
- florin cernat
- Kontakt:
ljudi moji nemoze on biti zamjenski play jednostavno ne moze... pa gledate li vi imalo kako on vodi napade, jebhes obranu pa i ja bi mogao nesto u obrani uzmes igraca i pratis ga i amen malo tamo-amo i dobar... sta je uradio u napadu
ne znam ne bih htio da ja ovdje jedini govorim ali pogledajte malo vremensko razdoblje koliko ga forsiraju i pogledajte malo sto je za to vrijeme uradio... trebaju nam min 2 igraca jedan igrac na poziciji 1-2 suter, i jedna cetvorka koja se moze prilagoditi povremeno na 3. to je moje misljenje... poozz

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
potpis....samo na 1/2 dolazi igrac..florin cernat je napisao/la:ljudi moji nemoze on biti zamjenski play jednostavno ne moze... pa gledate li vi imalo kako on vodi napade, jebhes obranu pa i ja bi mogao nesto u obrani uzmes igraca i pratis ga i amen malo tamo-amo i dobar... sta je uradio u napadune znam ne bih htio da ja ovdje jedini govorim ali pogledajte malo vremensko razdoblje koliko ga forsiraju i pogledajte malo sto je za to vrijeme uradio... trebaju nam min 2 igraca jedan igrac na poziciji 1-2 suter, i jedna cetvorka koja se moze prilagoditi povremeno na 3. to je moje misljenje... poozz
-
- Kontakt:
a onaj bilan ?od njega se odustalo?
cak je i ovaj portal piso o njegovog dolasku
bili je spominjanja kao da je to skoro pa gotovo pa izgleda opet nista...valjda skontali pruziti sasu nasim igračima..iako smo ostali bez Bubala..brijeg široki je napisao/la:a onaj bilan ?od njega se odustalo?
Evo ga dečki iako opet ne mogu reći ime dogovoren je igrač na poziciji 1-2 i to sa solidnim pedigreom kao naznaka da je prvi strijelac jedne svjetske lige i to solidne . Sorry što nemogu više da kažem ali mogu barem ovoliko (zabija 20 pts po tekmi + 4 ass ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:Evo ga dečki iako opet ne mogu reći ime dogovoren je igrač na poziciji 1-2 i to sa solidnim pedigreom kao naznaka da je prvi strijelac jedne svjetske lige i to solidne . Sorry što nemogu više da kažem ali mogu barem ovoliko (zabija 20 pts po tekmi + 4 ass ).
To Bosna ce vam preoteti ili

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
i kad dolazi u nas i sta je amer ? ili?
target jasta nego preotet iako su u krizi velikoj opet smo mi na oprezu
target jasta nego preotet iako su u krizi velikoj opet smo mi na oprezu
- florin cernat
- Kontakt:
ajde kkširoki salji na privatnu nemoj nas zajebhavat ovdje nigdi ti veze

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
znači to je to:
PG Mason, Naletilić, Bilinovac
SG Puljko, Novi
SF Ramljak, Siriščević, Mileković
PF Špralja, Ružić
C Grgat, Planinić
da vam pošteno kažem nešto sam malo više očekivao, ali aj vidit ćemo šta se može, mislim da možemo do 10 mjesta, ali dalje ne
ma bitno je nama opet dovest 2 ekstra pojačanja pred ligu 8 i opet bosnu naguzit u finalu i svi sretni

PG Mason, Naletilić, Bilinovac
SG Puljko, Novi
SF Ramljak, Siriščević, Mileković
PF Špralja, Ružić
C Grgat, Planinić
da vam pošteno kažem nešto sam malo više očekivao, ali aj vidit ćemo šta se može, mislim da možemo do 10 mjesta, ali dalje ne

ma bitno je nama opet dovest 2 ekstra pojačanja pred ligu 8 i opet bosnu naguzit u finalu i svi sretni

-
- Kontakt:
daj reci ko je,nećemo mi utjecat na njegov dolazak,čudi me 20 p da će u nas doć jeli to ima 20 p u prosj ove god ili nekad prije
-
- Kontakt:
prika zaboravio si novaka
c grgat planinic novak
sve u svemu solidna ekipa
ama meni je srce na mistu kad znam da cemo bit bolji od bosne
c grgat planinic novak
sve u svemu solidna ekipa
ama meni je srce na mistu kad znam da cemo bit bolji od bosne
cudno mi siroki ja onako volim saznati sve nove info. i tako to pa mi cudno sto ne pisete , oki izvini nisam imao namjeru da provociram jedino ako to nije nista gotovo pa se nije smjelo reci pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
previse provokacija na ovo podforumu...mislim da bi moderatori trebali pocet kaznjavat.... 

I feel devotion!!
čitajući jutros sportske ili večernji(nemam pojma koje novine, zaboravio
) u širokom došao na probu Aaron Nixon, igrao u izraelskoj prvoj ligi, imao prosjek oko 19 koševa po tekmi i 4 ass(meni se čini)...ako zadovolji potpisuje!!
valjda ovaj
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=91091

valjda ovaj
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=91091