nisam probavo spliner cell mozda probam duga su 2 mjesecaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ram memorija ti nije toliko bitna ako neces igrati na velkačkim rezolucijama, jesi li probao splinter cell neke starije?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- harebianconero
- Kontakt:
Opet sam počeo da igram FlatOut 2, jedna od najgotivnijih igri.
Jel neko od vas igrao onaj najnoviji Resident Evil: Operation Racoon City ?
MaxPayne 26 gb, šta je to toliko ?
Jel neko od vas igrao onaj najnoviji Resident Evil: Operation Racoon City ?
MaxPayne 26 gb, šta je to toliko ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tek sam sad vidio da si mi odgovorio na pitanje. Ma ne igram nešto puno, što ti kažeš, samo PES dolazi u obzir. Jedino to i GTA IV što cijenim, ostalo je sve nula. Hajde da vidimo kakav je taj Assasin Creed.xinxee je napisao/la:Assasin Creed Broterhood, Batman aRkham City, Max Payne 3 ,Diablo 3 , Total War...High je napisao/la:Gejmeri, je l' imate torrent kakve dobre igre, da ubijem ovu nervozu pred ispite ?Hvala
ali po meni,najvise zabave na kalsikere: CoD 2 , C.S 1.6 , Warcraft 3, Age of Empires 3, Need For Speed Underground 2, NFS Most Wanted,Gta Sa..itd...
brate sve zavisi od tebe..kakav si tip..ja vise volim FPS i open world igre..a cesto zaigram i neku sportsku
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad poigrao spec ops the line demo preko steama, bit ce nesto od ove igrice, dobra pravo
a jos ide ko po loju
Meni licno jako draga igrica je Hitman.
Hitman: Code name 47
Hitmna 2: Silent Assasin
Hitman 3: Contracts
Hitman 4: Blood Money
Hitman 5: Absolution (izlazi u novembru 2012)
Hitman: Code name 47
Hitmna 2: Silent Assasin
Hitman 3: Contracts
Hitman 4: Blood Money
Hitman 5: Absolution (izlazi u novembru 2012)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Moze l' mi neko naci ispravan link ove igre:
''Around the world in 80 days''
Ne link od onih puzzla nego ovako se zove igrica koja se bazira na prekucavi i rjesavanju misterija....
Moze naravno i torrent... Bio bi mu doista zahvalan....
''Around the world in 80 days''
Ne link od onih puzzla nego ovako se zove igrica koja se bazira na prekucavi i rjesavanju misterija....
Moze naravno i torrent... Bio bi mu doista zahvalan....
Jedna od najboljih igrica koje sam igrao je THE LEGEND OF ZELDA,naravno svi dijelovi,pa preporucujem.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovaj SC nikako imal sta drugo a da je brza akcija,mrzim ova suljanja
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Max Payne 3 odličan. Grafika odlična, priča zasad ekstra, samo što sam se dobro namučio dok sam ga instalirao, hebeni Rockstar 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Imali ik oodgovor kako da pokrenem, ovaj max payne 3 sve sam skinuo i patch install i update ali kad pokrenem Auto Update samo ocitav ito je to !!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jesam, najlakše je opisati kao interesantnu verziju GTA serijala.QUARESMA 18<<< je napisao/la: jel itko opazio igru Watch dogs?
[youtube][/youtube]
cant wait
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma jednostvno sam sve uradio sto se tice max payne 3 ...5 puta sam instalirao igru i radio sve kako treba i sa you tube-a i kako su rekli da uradim ali jednostavno kad pritisnem onaj offline mod nista se ne desava ..uzass
- harebianconero
- Kontakt:
Kada izlazi ova ? Po grafici mi se čini da je zahtjevnija od GTA IV, što znači ništa od igranja.QUARESMA 18<<< je napisao/la: jel itko opazio igru Watch dogs?
[youtube][/youtube]
cant wait
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Cospy89 je napisao/la:Ma jednostvno sam sve uradio sto se tice max payne 3 ...5 puta sam instalirao igru i radio sve kako treba i sa you tube-a i kako su rekli da uradim ali jednostavno kad pritisnem onaj offline mod nista se ne desava ..uzass
Jesi skinuo igru od Reloadeda? Ako jesi trebalo bi ti raditi prateći moje upute..
Real Madrid
Real Madrid
Mislim da vam ovaj program moze pomoci
http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U vezi čega?Elegant je napisao/la:Mislim da vam ovaj program moze pomocihttp://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
Real Madrid
Real Madrid
Ev ovako detaljo ....
skinuo sam Reloaded ,,, instalirao igru preko deomon-tool-a ,,, copirao profile u documents social club ,, instalirao ona tri patch,social club i onaj 3 ne znam tacno,,kopirao crack i kad krenem napokon sam nastelao da mi se pojavi offline mod i kad kliknem na offline mod nista se ne desava,,,naravno to sve sam uradio iskljucivsi internet i antivirus znacii ama bas svee ... al necee ni komp mi nije slab tak oda ne znam u kojem grmu lezi zec haha
skinuo sam Reloaded ,,, instalirao igru preko deomon-tool-a ,,, copirao profile u documents social club ,, instalirao ona tri patch,social club i onaj 3 ne znam tacno,,kopirao crack i kad krenem napokon sam nastelao da mi se pojavi offline mod i kad kliknem na offline mod nista se ne desava,,,naravno to sve sam uradio iskljucivsi internet i antivirus znacii ama bas svee ... al necee ni komp mi nije slab tak oda ne znam u kojem grmu lezi zec haha
da li postoji i jedan patch za top spin 2 ??
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], CHR, drzgemboadislic, eldo, J1897, Marsal, rio_Ferdy88, soxx, TefalTava, Venom, Zaboljesutra i 28 gostiju.