Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
Možeš naravno , samo se dodatno naplaćuje . Koliko tačno zavisi od kompanije kod koje je karta kupljena .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Beduin
- Kontakt:
Jeftinije mu je doci u Tuzlu i upoznati Beduina, nego ici cak do Egipta.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
Pa svejedno je onda gdje ces otici ako vec biras dobar resort. Otici npr u Egipat a ne vidjeti Luxor, Gizu i piramide, krstariti Nilom, kupiti njihov poznati pamuk ili papirus, roniti u najljepsem moru na svijetu, plivati s delfinima ili safari pa upoznati Beduine je van svake pameti. Ne kontam onda poentu odlaska u tu zemlju.
Egipat navodim samo kao primjer neke zemlje, a gdje li ostalo. Ode lik u Tursku i zasteka se u resortu, nit vidi kulturu zemlje, zivot, nit ista.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba znati razliku izmedju odmora i putovanja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Shategabri
- Kontakt:
Gdje god idem na MORE, ne razgledam kulture zemlje niti me šta drugo zanima.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
Pa svejedno je onda gdje ces otici ako vec biras dobar resort. Otici npr u Egipat a ne vidjeti Luxor, Gizu i piramide, krstariti Nilom, kupiti njihov poznati pamuk ili papirus, roniti u najljepsem moru na svijetu, plivati s delfinima ili safari pa upoznati Beduine je van svake pameti. Ne kontam onda poentu odlaska u tu zemlju.
Egipat navodim samo kao primjer neke zemlje, a gdje li ostalo. Ode lik u Tursku i zasteka se u resortu, nit vidi kulturu zemlje, zivot, nit ista.![]()
I ne kupam se u bazenima, zato samo otišao na MORE.
Al ukinem odmah te ponude za bilo kakva putovanja tokom ljetovanja.
To treba ići u nekom drugom godišnjem dobu, recimo u proljeće ili jesen.
Jbt, da idem na +44 ne pada mi na pamet.
Lokalno zujanje je ok.
Naravno, nemamo svi istu viziju šta je to odmor i kako treba da izgleda.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto. 
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
Zato i rekoh, 100 ljudi 100 ćudi.
Pričam za podneblje u kojem se mi vrtimo.
Sad je po Turskoj, Egiptu i slično džehenem.
Eno u Tunisu neki hotel ne radi klimatizacija na +46.
To nije ni odmor ni ljetovanje, to je horor.
Šta misliš gdje se njima ide da šta obiđu?
Nek im ubace Island u aranžman.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Brate gdje ces ljeti u Egipat i Tunis.Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:35Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
![]()
Nek im ubace Island u aranžman.
Pa sad u Dubaiu nadjes "dzaba" nocenje upravo zato sto svi bjeze do oktobra, novembra.
Beduin je napisao/la: ↑27 jul 2023, 08:53Jeftinije mu je doci u Tuzlu i upoznati Beduina, nego ici cak do Egipta.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Shategabri
- Kontakt:
Pa u kontekstu ljetovanja jelnumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:37Brate gdje ces ljeti u Egipat i Tunis.Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:35Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
![]()
Nek im ubace Island u aranžman.![]()
Pa sad u Dubaiu nadjes "dzaba" nocenje upravo zato sto svi bjeze do oktobra, novembra.![]()
Mislim sad se raja slika da je tamo, Egipat, Tunis, Dubai, Antalija.
Ma vidi, ja više i Jadran volim u septembru, tako da...
Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Lik se do skora hvalio kako su smještaji u Dubaiju jeftini jer nije znao za sezone.
Sad daje savjete kad treba ići da se iskoristi džabni smještaj.
Za 20 dana postao ekspert.
Sad daje savjete kad treba ići da se iskoristi džabni smještaj.
Za 20 dana postao ekspert.
Isao bi on u decembru al mu ne daju tad godisnji u McD
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nemoj ga hvalit, uzdice se ne moze se snosit
naprijed rejal
Lijepo je sve al ne znam uživat 
Puno mi je 4h na plaži moram sebi vec nakon 2h tražit nešta da igram ili slično da zajebajem i mogo bi se okupat pa do sobe nakon sat
Puno mi je 4h na plaži moram sebi vec nakon 2h tražit nešta da igram ili slično da zajebajem i mogo bi se okupat pa do sobe nakon sat
Nemoj sebi pritisak da stavljaš u smislu "platio sam ovo X para i moram iskoristiti svaku sekundu".
Fazon je da se odmoriš od svakodnevnice, isprazniš glavu i napuniš baterije.
Ako to za tebe znači chill u sobi onda opušteno odmaraj tako.
Lazni mi jaje, al' ne kinder.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije mi vala ni uživanje ležati na plaži od 11 do 7. Osjećam se beskorisno. Možda bi bilo uživanje da idemo samo ja i žena i da nemamo obaveze oko djece.
Bio sam već na moru krajem juna, a praktikujemo i krajem augusta ići, prije škole, ali mi se ove godine ne ide.
Navukao sam se na Neretvu, svako drugi dan odem sa ženom i djecom od 2 do 6. Tamam mi mjera biti 4 sata na kupanju, čim krene sunce zalaziti za brdo iznad plaže, lagano idemo kući...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Raja, ima li neko da je putovao u Albaniju, zanima me vezano za internet, koju karticu kupiti i tako to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.