Baho me u jednom trenutku uvjerio da Grbavica izgleda poput Mestalle

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Baho me u jednom trenutku uvjerio da Grbavica izgleda poput Mestalle
Hoces da kazes da idemo na veliko takmicenje ako Bog da, kao i nakon tadasnje stativezizu1991 je napisao/la:Kako ova stativa podsjeća na onu u Atini prije 5 godina.
sjeverna irska jeste loša ekipa, posebno u sastavu od sinoćUnofficialpage je napisao/la:Dobro je bilo ono sinoć. Igrači trče, bore se, zna se ko šta treba da radi. Vidi se napredak. S. Irska nije uopšte loša ekipa, plus nama nikako ne odgovara. U novembru pozvati Hajrovića, još će se vratiti Seo i uzeti par ovih iz U21 i imat ćemo dobru ekipu.
Sarić me oduševio. Trči, baš ono što je potrebno, možda nije za prvih 11 ali definitvno igrač kojeg treba imati u ekipi.
irska je najmanje klasu ako ne i dvije iznad sjeverne irskeKaunas je napisao/la:
Kad smo od Irske u barazu ispali
Druze neoficijalni, kad covjek pomisli koliko su nas samo nasi igraci maltretirali godinama svojim nezalaganjem i netrcanjem a bili k'o neke klase. I pojavi se Elvis koji nije nikakva klasa i momak radi upravo ono sto svaki fudbaler mora raditi: frajer trci i bori se ... golemo, Bogami ...Unofficialpage je napisao/la:Dobro je bilo ono sinoć. Igrači trče, bore se, zna se ko šta treba da radi. Vidi se napredak. S. Irska nije uopšte loša ekipa, plus nama nikako ne odgovara. U novembru pozvati Hajrovića, još će se vratiti Seo i uzeti par ovih iz U21 i imat ćemo dobru ekipu.
Sarić me oduševio. Trči, baš ono što je potrebno, možda nije za prvih 11 ali definitvno igrač kojeg treba imati u ekipi.
A nekad smo znali biti i Brazil pa mlatili buraniju k'o s poslom ... ovo sto mi sad igramo nije samo ruzno vec i nista posebno ... ja u ovih 8 Robijevih tekmi nista nisam vidio da kazem wow, napredak je ocigledan ... sinoc da su Irci imali Bajica (ili Kodru) u sastavu izvukli bi minimalno nerjeseno ... sva sreca pa nisu ... nama nazalost vec sljedeceg mjeseca predstoji hladjenje kad nas Spanija otrese k'o slinu a Autrija nas pretekne u grupi ... sto bi kolege irski forumasi rekli: Bosnia is a poor international side with 2 world class players ...lumani je napisao/la:
Nismo Brasil da igramo lijepo i ispadamo mi smo Francuska igramo ruzno i pobjeđujemoBrokula je napisao/la:Što se provlači teza da su Irci promašili 3 100% šanse?????
Čulić se reg na forumDaVinci je napisao/la:A nekad smo znali biti i Brazil pa mlatili buraniju k'o s poslom ... ovo sto mi sad igramo nije samo ruzno vec i nista posebno ... ja u ovih 8 Robijevih tekmi nista nisam vidio da kazem wow, napredak je ocigledan ... sinoc da su Irci imali Bajica (ili Kodru) u sastavu izvukli bi minimalno nerjeseno ... sva sreca pa nisu ... nama nazalost vec sljedeceg mjeseca predstoji hladjenje kad nas Spanija otrese k'o slinu a Autrija nas pretekne u grupi ... sto bi kolege irski forumasi rekli: Bosnia is a poor international side with 2 world class players ...lumani je napisao/la:
Nismo Brasil da igramo lijepo i ispadamo mi smo Francuska igramo ruzno i pobjeđujemoBrokula je napisao/la:Što se provlači teza da su Irci promašili 3 100% šanse?????
u usta ti ga metnemOsim13 je napisao/la:
GOAT Batman
sta covjek izvali gorlumani je napisao/la:A koga smo mi to mlatili, nabroji molim te..
šta pogrešno ?Osim13 je napisao/la:
Pogrešno si shvatio.
2 komada, al u njihovu mrežu.Moggi je napisao/la:sta covjek izvali gorlumani je napisao/la:A koga smo mi to mlatili, nabroji molim te.., mi smo derali buraniju pa nas grcka i slovacka hladile, sad ekipe naseg ranga glat dobijamo a popusihn vam svima na forumu sto vas ima ako spanija nam uvali vise od 2 gola pa nismo hrvati da se sramotimo jbt
Ja poremećen a ti me napadaš hladno onako, nahinjaka vrijeđašTesto je napisao/la:šta pogrešno ?Osim13 je napisao/la:
Pogrešno si shvatio.
stare su mi fore , a ti si u trendu sav kad 20 puta ponavljas za viscu goat, ali nisi ti kriv, vjerovatno opsesivno kompulzivni poremecaj.
ali eto ja bar ne drzim mafijase i kriminalce na avataru za razliku od ovih modernih likova.
Osim navija za Liverpool, ne shvataj ga ozbiljno.Testo je napisao/la:šta pogrešno ?Osim13 je napisao/la:
Pogrešno si shvatio.
stare su mi fore , a ti si u trendu sav kad 20 puta ponavljas za viscu goat, ali nisi ti kriv, vjerovatno opsesivno kompulzivni poremecaj.
ali eto ja bar ne drzim mafijase i kriminalce na avataru za razliku od ovih modernih likova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.