Hocemo onakav stadion i mi!!!!
Sabrina ne vracaj se bez stadiona

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisi ništa, obrisan je post gdje se vrijeđa uposlenik kluba.
Ne citat forum sutra brate. Ove seronje ce ti se samo posrat u cejf. A sutra ce u 21:40 svi hvalospjeve pisat.ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 01:03Kakva **** loša atmosfera, mene je ovako zadnji puta nabilo pred Borusiu... Izać na teren sutra i samljet ih do 30 minute !!!
Samo sam misljenja da su nasi trebali odigrat taj susret sa Olimpicom, da udju u takmičarsku formu, jer opet se imalo vremena za odmor i za relaksaciju ali eto ako smatraju da je ovako bolje neka bude tako....
OOOOOOO ŠTA SE DESILOOOO PA TEEE LUDOOO VOLIM SARAJVOOOOO
Ma brate postao imun na to više... Bio sam jedno par dana van stroja sa ekipom @alfred @skoro @thriler @beli pa nisam ni pisao ni čitao.FrancescoTotti je napisao/la: ↑19 avg 2020, 01:12Ne citat forum sutra brate. Ove seronje ce ti se samo posrat u cejf. A sutra ce u 21:40 svi hvalospjeve pisat.ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 01:03Kakva **** loša atmosfera, mene je ovako zadnji puta nabilo pred Borusiu... Izać na teren sutra i samljet ih do 30 minute !!!
Samo sam misljenja da su nasi trebali odigrat taj susret sa Olimpicom, da udju u takmičarsku formu, jer opet se imalo vremena za odmor i za relaksaciju ali eto ako smatraju da je ovako bolje neka bude tako....
OOOOOOO ŠTA SE DESILOOOO PA TEEE LUDOOO VOLIM SARAJVOOOOO
To se odnosi na drzavni koeficijent, ne na klupski.Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 01:39Čitam maloprije, Uefa je zbog toga sto se igra samo jedan meč u kvalifikacijama, odlučila da promjeni način bodovanja, pa sada umjesto 1 boda, za pobjedu se dobija 1,5 bod.To je vrlo značajno, titula u ovoj sezoni nam je veoma bitna.A ako sutra propustimo priliku, pitanje je kada cemo ponovo biti nositelji u prvom pretkolu.
To se odnosi na nacionalni koeficijent, ne na klupski. On će i dalje biti kao i do sada i zavisit će u kojoj fazi klub ispadne. Mi imamo zagarantovanih 1.5 bodova (2. pretkolo EL). Svaki naredni prolazak nam donosi po 0.5 bodova.Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 01:39Čitam maloprije, Uefa je zbog toga sto se igra samo jedan meč u kvalifikacijama, odlučila da promjeni način bodovanja, pa sada umjesto 1 boda, za pobjedu se dobija 1,5 bod.To je vrlo značajno, titula u ovoj sezoni nam je veoma bitna.A ako sutra propustimo priliku, pitanje je kada cemo ponovo biti nositelji u prvom pretkolu.
Ma ne dat Artemu i ovom Diallu da disu i nasi suuuajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 02:16Po ovom pregledu što se vidi... Brest nimalo naivna ekipa, samo mi nije jasno kako su oni tek deseti u Bjelorusiji.
Imaju jako jako brz protok lopte, poletna su ekipa, extra se ubacuju u prostor, sušta suprotnost od Batea. Nemojte da se zavaravate time da smo se mi nosili sa Bateom ravnopravno. Jesmo ali Bate od ovih ima totalno drugačiji stil igre, nazad čvrsto i disciplinovano a naprijed šta god se uradi.
Večeras su imali i svoju noć, koliko god su oni bili dobri Astana je bila lošija... Ova ekipa ako svake godine igra grupe Evrope, mi trebamo ligu prvaka onda igrati.
Ove greške odbrane u rangu Bratstva iz Gračanice. Štoperi imaju reflekse kao nas Hilmo Gutić birvaktile, ljudi im ulaze u kazneni kako hoće, preuzimanja nula bodova. Zadnji gol najbolje oslikava njihovu defanzivu večeras. Zadnji vezni im izadju visoko, ispadnu na centru pa stvara se višak. Golman taraba moze se reci da su dva gola njegova.
Sve u svemu, kaaraati nomade sutra pa ako Bog da u Bjelorusiju![]()
Deveti su jer imaju dvije utakmice zaostatka. Uz dvije pobjede bi bili četvrti a uz pobjedu i bod bi bili peti.ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 02:16Po ovom pregledu što se vidi... Brest nimalo naivna ekipa, samo mi nije jasno kako su oni tek deseti u Bjelorusiji.
Imaju jako jako brz protok lopte, poletna su ekipa, extra se ubacuju u prostor, sušta suprotnost od Batea. Nemojte da se zavaravate time da smo se mi nosili sa Bateom ravnopravno. Jesmo ali Bate od ovih ima totalno drugačiji stil igre, nazad čvrsto i disciplinovano a naprijed šta god se uradi.
Večeras su imali i svoju noć, koliko god su oni bili dobri Astana je bila lošija... Ova ekipa ako svake godine igra grupe Evrope, mi trebamo ligu prvaka onda igrati.
Ove greške odbrane u rangu Bratstva iz Gračanice. Štoperi imaju reflekse kao nas Hilmo Gutić birvaktile, ljudi im ulaze u kazneni kako hoće, preuzimanja nula bodova. Zadnji gol najbolje oslikava njihovu defanzivu večeras. Zadnji vezni im izadju visoko, ispadnu na centru pa stvara se višak. Golman taraba moze se reci da su dva gola njegova.
Sve u svemu, kaaraati nomade sutra pa ako Bog da u Bjelorusiju![]()
Takmičarska komisija mora potvrditi ako se dva kluba dogovore.
HvalaZundo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:57Prenosi FACEscudetto89 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:56Raja prenosi li sutra abd iko fks, ja negdje vidjoh da face tv prenosi ili je to laz?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], OzmoodPinglewood i 52 gosta.