Sta ti je zivot. Do jucer prodavao trecerazredne pelene i valjao drogu u svom klubu, a danas ide po Washingtonu i radi sa Uefom i Fifom...Maverick je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:42Nindza kad ode iz saveza bice najpovezaniji lik u internacionalnim (sportskim) krugovima. Ima da bude u svim Uefinim/Fifinim odborima i komisijama. Ceferin ce strahovat za svoju funkciju. A doso maltene iz kanalizacije. Koliko god placa onog svog Milica, treba mu i 13-tu platu isplatit i bonuse i 15% od sljedeceg transfera. Vrijedi svakog feninga.DamirT je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:28https://reprezentacijaba/499339-vico-ze ... om-dorucku
Ode Vicko da nam sredi plasman na SP![]()
Vico Zeljković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vico Zeljković
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Re: Vico Zeljković
Vico pristupio ozbiljno lobiranju da idemo na SPVico Zeljković, predsjednik Nogometnog saveza BiH, održao je sastanak u Banjoj Luci sa Paolom Zampollijem, specijalnim izaslanikom predsjednika SAD Donalda Trumpa za globalna partnerstva
- Razgovarali smo o ulozi sporta u jačanju međunarodne saradnje, povezivanju sporta, diplomatije i biznisa, te mogućnostima buduće saradnje kroz fudbalske i olimpijske projekte.
Poseban akcenat stavljen je na razvoj mladih sportista, unapređenje sportske infrastrukture i razmjenu iskustava sa američkim institucijama. rekao je Zeljković nakon sastanka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.