Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da čujemo sad Osima i Musu 
Ipak nema brke.

Ipak nema brke.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 nov 2022, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Meni je Rabiot enigma, takva repka sa historijom najboljih veznih igrača ove igre, spala da im Rabiot bude organizatorbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:53Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- baboedindzeko09
- Kontakt:
a treba i defanzive malo ybg, bolji je u tom dijelu od Čamavinge svakako bar trenutnoemir18 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:06Meni je Rabiot enigma, takva repka sa historijom najboljih veznih igrača ove igre, spala da im Rabiot bude organizatorbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:53Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kimpembe je otpao sa SP zbog povrede, Varane vjerovatno nije dovoljno spreman. Zbog čega je Upa najlošiji ove polusezone? On i Konate su kao par bili i u u21 repki i u RB-u, Deschamps igra na kartu dužeg zajedničkog igranja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:53Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebeni Upamecano njemu počinje meč

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
To i ja mislim, 3 igrača Bayerna nazad iako mislim da je Teo mnogo korisniji od brata ali eto.dirkules je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:14Kimpembe je otpao sa SP zbog povrede, Varane vjerovatno nije dovoljno spreman. Zbog čega je Upa najlošiji ove polusezone? On i Konate su kao par bili i u u21 repki i u RB-u, Deschamps igra na kartu dužeg zajedničkog igranja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:53Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno
Čudan izbor Dechampa, imao je recimo Mala Gusta nadolazeću mladu zvijezdu na RB.
Faiti će Pogba koliko god je lud igrač bio im je najbolji organizator igre i mogao je jedini potezom riješit utakmicu.
Je.ba.lo majku kakve reakcije, ko da je stavio Sergeja Jakirovića na stopera, a ne standardnog igrača je.benog Bayerna.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Njima Upa problem, kao da će ih Brazil napasti a ne kenguri
Umjesto toga vezni red na čelu sa rabiotom, mrtvim žiruom naprijed, bezglavim dembeleom.....
Samo da AUSi dobro zatvore ono ždrijebe mpapea i eto patnje na pomolu

Umjesto toga vezni red na čelu sa rabiotom, mrtvim žiruom naprijed, bezglavim dembeleom.....
Samo da AUSi dobro zatvore ono ždrijebe mpapea i eto patnje na pomolu
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Gleda vjerovatno i to što zajedno imaju utakmica i utakmica u klubu. Mada i meni bi igrao Theo lijevog beka, ali bi stavio i Lucasa kao lijevog štopera jer je ljevak prirodno i bolje bi loptu kontrolisao iz zadnje linije. Desno naravno Pavard, tu je godinama u repki i djeluje mi više prirodno na desnom beku nego Kounde. Ali eto čovjek igra na karte koje imaju više iskustva igranja zajedno.emir18 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:18To i ja mislim, 3 igrača Bayerna nazad iako mislim da je Teo mnogo korisniji od brata ali eto.dirkules je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:14Kimpembe je otpao sa SP zbog povrede, Varane vjerovatno nije dovoljno spreman. Zbog čega je Upa najlošiji ove polusezone? On i Konate su kao par bili i u u21 repki i u RB-u, Deschamps igra na kartu dužeg zajedničkog igranja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:53Dechamps od štopera ima Salibu, Kimpembea, Varanea i on svu trojicu ostavi na klupu i starta Upamecana, vjerovatno najlošijeg em ove sezone em uopšteno
Čudan izbor Dechampa, imao je recimo Mala Gusta nadolazeću mladu zvijezdu na RB.
Faiti će Pogba koliko god je lud igrač bio im je najbolji organizator igre i mogao je jedini potezom riješit utakmicu.
Kakvo vrijeđanje momaka koji su prvaci svijeta 

- akisarajevo92
- Kontakt:
da su Pogba i Kante tu bili bi mi prvi favoriti a sa ovakvim veznim redom ako doguraju do 1/4 finala bice uspjeh
Don't believe the hype.
Giroud je dokazan u dresu repke, dao bitnih golova i golova. Logičan slijed startnog špica u nedostatku Benza. Dembele je opet povredom Nkunkua najbolji izbor na krilu, gledamo mi dovoljno Comana da kažemo da nije materijal ispred Dembelea ovog, zdravog, bez obzira koliko imao problema sa donošenjem odluka na terenu. 1 na 1 bolji od Comana i bolji igrač trenutno. Rabiot najtanji izbor partnera Tchouameniju, igrao bih sa Camavingom, zajedno su i u Realu.
Pa ovo SP ima najbolju pjesmu do sad.

Preofanzivan je Theo. Ali će biti top izbor s klupe kad se bude jurio rezultat.dirkules je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:22
Gleda vjerovatno i to što zajedno imaju utakmica i utakmica u klubu. Mada i meni bi igrao Theo lijevog beka, ali bi stavio i Lucasa kao lijevog štopera jer je ljevak prirodno i bolje bi loptu kontrolisao iz zadnje linije. Desno naravno Pavard, tu je godinama u repki i djeluje mi više prirodno na desnom beku nego Kounde. Ali eto čovjek igra na karte koje imaju više iskustva igranja zajedno.
Fali im dosta igrača, Kante najviše. Ali i ovakvi kakvi jesu mogu dosta. Ogroman broj kvalitetnih igrača, ali trener je taj koji koči pravu rapsodiju ove generacije .akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:27da su Pogba i Kante tu bili bi mi prvi favoriti a sa ovakvim veznim redom ako doguraju do 1/4 finala bice uspjeh
Uspjehom su donekle dostigli potvrdu, pobogu svjetski su prva i...Ali igrom nikoga ne oduševljavaju s obzirom na kapacitet
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- ElCartel11
- Kontakt:
Prije mi bilo glupo sto se igra u Kataru, a sad mi pravo drago zbog ove medijske zapadne propagande. Umjesto, da se bave fudbalom oni pisu o lgbt pravima i ne mogucnosti lokanja alkohola.
To su te euro vrijednosti
To su te euro vrijednosti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta bi sa Amarom? Fakat bezze program bez njega..
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa po meni treba im jedan takav jer je vezni red ofenzivno tanak, a desno Pavard je defanzivan isto, previše ziheraski je ovo jer moraju dobiti kengure.Finn je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:33Preofanzivan je Theo. Ali će biti top izbor s klupe kad se bude jurio rezultat.dirkules je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:22
Gleda vjerovatno i to što zajedno imaju utakmica i utakmica u klubu. Mada i meni bi igrao Theo lijevog beka, ali bi stavio i Lucasa kao lijevog štopera jer je ljevak prirodno i bolje bi loptu kontrolisao iz zadnje linije. Desno naravno Pavard, tu je godinama u repki i djeluje mi više prirodno na desnom beku nego Kounde. Ali eto čovjek igra na karte koje imaju više iskustva igranja zajedno.
Dok Lucas je navikao igrati štopera u Bayernu, sad kad se vratio nakon povrede igrao je lijevog beka povredom Daviesa. Nije to to bilo, ofanzivan dio je nedostajao, možda sam se navikao previše na Daviesa i njegove mogućnosti pa mi je to izgledalo tanko. Defanzivno će Lucas dati doprinos sigurno, tu je legit.Finn je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:33Preofanzivan je Theo. Ali će biti top izbor s klupe kad se bude jurio rezultat.dirkules je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.