Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Buddy
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Buddy » 12 sep 2010, 14:52

Kad pocinje ovaj sastanak ?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 sep 2010, 15:35

Buddy je napisao/la:Kad pocinje ovaj sastanak ?
Za pola sata (u 16:00).
Sad imaju malu tremu pred nastup...
100% sportski i krajnje opušten potpis

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 12 sep 2010, 15:41

Je**m Savezu sve.. ne samo FSRS-u (koji radi nevjerovatno glupe poteze) nego i svima iz FS FBiH jer su obicni klosari koji nemaju veze sa sportom (cast izuzetcima).. abd fifa ce suspendovati ovo smece sto imamo i formirati novi savez normalnih ljudi (a ne politicara) koji ce raditi u interesu Borca, Zelje, Sarajeva, Veleza, Sirokog i Zrinjskog

ne zelimo vise nacionaliste, hocemo sportske strucnjake!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 sep 2010, 15:47

mak_033 je napisao/la:abd fifa ce suspendovati ovo smece sto imamo i formirati novi savez normalnih ljudi (a ne politicara) koji ce raditi u interesu Borca, Zelje, Sarajeva, Veleza, Sirokog i Zrinjskog
Jel' to neka privatna liga?
100% sportski i krajnje opušten potpis

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 sep 2010, 16:08

RiNo je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:abd fifa ce suspendovati ovo smece sto imamo i formirati novi savez normalnih ljudi (a ne politicara) koji ce raditi u interesu Borca, Zelje, Sarajeva, Veleza, Sirokog i Zrinjskog
mislim da je momak htio navesti po bar 1 predstavnika iz svih tzv naroda.mada je za meneto sve jedan narod.al hebiga politika je takva.jedina greska mu je sto nije naglasio i ostalih klubova ili staviti tri tackice.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 12 sep 2010, 16:13

TMovac je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
mislim da je momak htio navesti po bar 1 predstavnika iz svih tzv naroda.mada je za meneto sve jedan narod.al hebiga politika je takva.jedina greska mu je sto nije naglasio i ostalih klubova ili staviti tri tackice.
htio sam reci da zelim savez koji ce se boriti za sve klubove (male i velike) premijer lige BiH bez obzira na nacionalnosti... treba nam liga u kojoj ce najbolji tim pobjedivati...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 sep 2010, 17:08

1921 je napisao/la:FS RS istupio iz FSBiH radi napada na Ceku. :P
hahha,pa ovo je jos jedna politicka odluka ,tata Dodik zna sta radi,nije on dzaba pohvalio prestavnije FSRS kada su odbili Statut! ma neka idu,svakako su divljaci koji sve cini kako bi zagorcali zivot bh fudbalu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 17:29

MA NEMA NIŠTA OD TOG VJERUJTE NISU ONI TOLIKI GLUPANI, KAD BUDU IMALI SAGLASNOST UEFE I FIFE ONDA. ALI ZNAŠ KAD ,KAD MENI NA NEKOJ STVARI NIKNE NOKAT A MOŽDA NI TAD .A KAD GOD ŽELE MOGU IGRATI SVOJU ĆOBANSKU LIGU PA UMJESTO U EURO KUPOVE, KUP RS-a.AKO MISLE DA ČE IGRATI U SRPSKOJ LIGI U SRBIJI ZAJEBALI SU SE JER SAGLASNOST MORA DATI UEFA ,FIFA ,FS SRBIJE I FS BIH A TAD ČEMO MI DA IM ZAGORČAMO ŽIVOT ZA SVE OVE OPSTRUKCIJE KOJE PRAVE. :lol: :P :) :D ;)
Sarajevo ljubavi moja!

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 sep 2010, 18:01

Ima li iko pojma sta se desava na tom sastanku?
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 12 sep 2010, 18:08

Eh kakav sastanak boze moj, kad nijedan od predsjednika NSBiH ne zna engleski. :mrgreen:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 sep 2010, 18:14

B0SANAC je napisao/la:Eh kakav sastanak boze moj, kad nijedan od predsjednika NSBiH ne zna engleski. :mrgreen:
Pa jbt gledao sam da imaju nasi ljudi u savezu rjesenje za to, placaju cini mi se po 250 000 KM godisnje za prevodioca. Ti si mislio da su oni nesposobni i glupi???
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2010, 18:23

emir987 je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Eh kakav sastanak boze moj, kad nijedan od predsjednika NSBiH ne zna engleski. :mrgreen:
Pa jbt gledao sam da imaju nasi ljudi u savezu rjesenje za to, placaju cini mi se po 250 000 KM godisnje za prevodioca. Ti si mislio da su oni nesposobni i glupi???
Sta 250 000 :shock: :lol:
Pa onda bi ti prevodioc dobio vise i od komplet selektora i jos plus sve premije za igrace.
Izgleda ,bogami da si ti to slabo gledao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 sep 2010, 18:27

harishp je napisao/la:
emir987 je napisao/la:
Sta 250 000 :shock: :lol:
Pa onda bi ti prevodioc dobio vise i od komplet selektora i jos plus sve premije za igrace.
Izgleda ,bogami da si ti to slabo gledao.
Ma ne da dobija prevodilac platu od 250 000, vec na prevodioce se potrosi toliko. Svaki put kad se ide na put mora se platiti smjestaj, karta i tako to, naravno sve klasa A, i jos uz to placu dati, i na kraju je realna cifra 200-250 hiljada.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 12 sep 2010, 18:55

Fudbalski savez RS-a donio je odluku da istupa iz Nogometnog saveza BiH. FS RS najavio je da će zbog napada na srpskog člana Predsjedništva N/FS BiH Bogdana Čeke istupiti iz zajedničke nogometne organizacije i danas o svemu obavijestiti FIFA-u UEFA-u. Sagovornik lista Press iz FS RS potvrdio je da je istupanje iz zajedničkog saveza gotova stvar i da je pitanje samo kako to tehnički provesti. Na sastanku sa predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem, koji će biti održan sutra u Atini, učestvovat će i predstavnici FS RS, delegcija NSBIH i Bogdan Čeko, prenosi BHT1.

Za ove gore,pojasnjenje;)
Ovo ne znaci SUSPENZIJU NS BiH vec mogucnost da se usvoji NOVI USTAV BiH bez pripadnika ovih sto im smeta svaki uspjeh BiH.Znaci,TREBALI ste i ranije vala da idete.Zavice Dodo vas u crno jako brzo..ali kad se "probudite"bojim se da ce biti kasno:)...Time gube samo timovi i navijaci iz MANJEG BH entiteta....
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2010, 19:00

edinko je napisao/la:Fudbalski savez RS-a donio je odluku da istupa iz Nogometnog saveza BiH. FS RS najavio je da će zbog napada na srpskog člana Predsjedništva N/FS BiH Bogdana Čeke istupiti iz zajedničke nogometne organizacije i danas o svemu obavijestiti FIFA-u UEFA-u. Sagovornik lista Press iz FS RS potvrdio je da je istupanje iz zajedničkog saveza gotova stvar i da je pitanje samo kako to tehnički provesti. Na sastanku sa predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem, koji će biti održan sutra u Atini, učestvovat će i predstavnici FS RS, delegcija NSBIH i Bogdan Čeko, prenosi BHT1.

Za ove gore,pojasnjenje;)
Ovo ne znaci SUSPENZIJU NS BiH vec mogucnost da se usvoji NOVI USTAV BiH bez pripadnika ovih sto im smeta svaki uspjeh BiH.Znaci,TREBALI ste i ranije vala da idete.Zavice Dodo vas u crno jako brzo..ali kad se "probudite"bojim se da ce biti kasno:)...Time gube samo timovi i navijaci iz MANJEG BH entiteta....
Ova vijest je laz. Ovo je sve press izmislio i jucer su ovo iz FSRS-a demantovali. Ne znam kako drzavna televizija moze sebi dopustit da objavljuje vijesti tako kasne, cak nakon sto je stigao demant iste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2010, 19:44

“Sastanak je bio konstruktivan. Otvoreno smo razgovarali o svim problemima. Predstavnici UEFA su saslušali sve informacije koje smo im prezentirali, dodatno smo ih informisali o specifičnosti naših problema. Iskazali su dodatnu dozu tolerancije. Dobili smo obećanje da će se pregovori nastaviti. Najvažnije je da se nije pričalo o bilo kakvoj suspenziji“, rekao je Baković

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 sep 2010, 20:15

Bolje je za sve da nas suspenduju..

1.Susic nece morati dalje prezentirati svoje neznanje u trenerskom poslu
2.Srbi ce misliti da su na dobitku jer su srusili jos nesto sto ima veze sa BIH, Dodik ce trljati ruke kupeci jeftine nacio-poene.
3.Bosnjacima ce doci iz guzice u glavu, i napokon ce morati uraditi nesto da naprave radikalne promjene, makar i ove sto su ih oni sami birali preko jadnickih stranaka poput Dodikove, morali lincovati.
4.Premijer liga nece imati nikakve sponzore, tako da ce se i kriminalci koji se skupljaju oko nje izgubiti volju da peru pare preko nje.
5.FIfa ce dobiti tako sto ce pokazati po ko zna koji put da sa njom nema zaj.ebancije i na nasem primjeru ce pokazati svoju snagu.
6.Platini nece morati razmisljati o grupi u kojoj je Francuska.(mada smo mi najmanja prijetnja njima, oni ce se svakako prosetati grupom).
7.Odstranice FIFA problematicne Bosance i Hercegovce sa stadiona, koji popio 3 pive, pa im herc poraste, i hoce da se tuku, razbijaju, i td.
8.Ako cemo u detalje, dobice puno i Hrvatska liga, i njihovi klubovi, jer ce za jos manju sicu dobiti najbolje igrace iz nase lige.

Ima toga jos jako puno, ali je i ovo dovoljno, u svakom slucaju nadam se da ce se desiti suspenzija NSBiH, i to iskreno mislim.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 12 sep 2010, 22:24

"Također želim istači da na sastanku predstavnik iz RS Bogdan Čeko niti u jednom momentu nije rekao da će FSRS napustiti FSBiH", zaključio je Baković.

Ama izgleda RS-ovci(e) i njihova posla opet...evo sto lazu nas ostale ali sto lazu svoj narod i sami sebe ali VJEKOVIMA..Svasta..piskicu kakicu..sad idu sad ne idu...tresla se gora rodio se mis...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2010, 22:52

edinko je napisao/la:"Također želim istači da na sastanku predstavnik iz RS Bogdan Čeko niti u jednom momentu nije rekao da će FSRS napustiti FSBiH", zaključio je Baković.

Ama izgleda RS-ovci(e) i njihova posla opet...evo sto lazu nas ostale ali sto lazu svoj narod i sami sebe ali VJEKOVIMA..Svasta..piskicu kakicu..sad idu sad ne idu...tresla se gora rodio se mis...
Ma ne znam kako raja moze vjerovat listovima poput Pressa i Sana. Pa znate da lazu na sve strane, i opet sve vjerujete.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 sep 2010, 00:58

velez_mostar je napisao/la:Bolje je za sve da nas suspenduju..

1.Susic nece morati dalje prezentirati svoje neznanje u trenerskom poslu
2.Srbi ce misliti da su na dobitku jer su srusili jos nesto sto ima veze sa BIH, Dodik ce trljati ruke kupeci jeftine nacio-poene.
3.Bosnjacima ce doci iz guzice u glavu, i napokon ce morati uraditi nesto da naprave radikalne promjene, makar i ove sto su ih oni sami birali preko jadnickih stranaka poput Dodikove, morali lincovati.
4.Premijer liga nece imati nikakve sponzore, tako da ce se i kriminalci koji se skupljaju oko nje izgubiti volju da peru pare preko nje.
5.FIfa ce dobiti tako sto ce pokazati po ko zna koji put da sa njom nema zaj.ebancije i na nasem primjeru ce pokazati svoju snagu.
6.Platini nece morati razmisljati o grupi u kojoj je Francuska.(mada smo mi najmanja prijetnja njima, oni ce se svakako prosetati grupom).
7.Odstranice FIFA problematicne Bosance i Hercegovce sa stadiona, koji popio 3 pive, pa im herc poraste, i hoce da se tuku, razbijaju, i td.
8.Ako cemo u detalje, dobice puno i Hrvatska liga, i njihovi klubovi, jer ce za jos manju sicu dobiti najbolje igrace iz nase lige.

Ima toga jos jako puno, ali je i ovo dovoljno, u svakom slucaju nadam se da ce se desiti suspenzija NSBiH, i to iskreno mislim.
upravo tako ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.