Senijad Ibričić

Saban
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Saban » 14 feb 2011, 00:04

nick je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Offside je napisao/la:Prva lopta je u Split stigla iz Praga, Hajduk je osnovan u Pragu. Valjda će nekome vijuge proraditi. Manje više sve rečeno, apsolutno je glupo nastavljat raspravu. U biti sve se to svodi na antagonizam prema Hrvatskoj, koliko god neki to pokušavali umotati u kvazipatriotsku priču o svetom BiH dresu. Da je ista ova situacija ali da je u pitanju neki drugi klub, niko se ne bi bunio.
Vala si sa ovim usro i sefa i stanicu...U biti velis, sve se svodi na antagonizam prema Hrvatskoj...onda mora da je za Begovica antagonizam prema Engleskoj...jos malo pa ces poceti pricu da si ugrozen. Mirzza je sve tacno rekao osim da Ibricic nije bio za prvih 11 kod Cire. On je i sada za prvih 11 po kvalitetu, medjutim nije velika steta niti da ne igra, o ovo sto je napravio mora na kozhi osjetiti...Kakav Hajduk, normalno da ga je prodala reprezentacija BiH, kao i Misimovica, Dzeku, Medunjanina...i mnoge druge.
ne znam po cemu je u prvih 11 po kvalitetu, ali sigurno nije ispred misimovica, pjanica, stilica. bar po dosadasnjoj karijeri. to sto je on bio nosioc igre u hajduku nije neko mjerilo...
Ma ne znam, ja sam ga nekako gotivio kao igraca, a kontam svi ovo problemi sa Misimovicem, pa onda i Pjanic zaista rijetko igra...Fali ce nam igrac tipa Misimovic, sa nekoliko lopti protiv Meksika je pokazao da velika steta sto je oko njega sve tako ispalo, mislim da nemamo tako lucidnog igraca u sredini...Bilo kako bilo, nek ide s'milim Bogom (Ibro), eno mu Splita, pa nek festa i dalje, dzubre pokvareno...sto reko Izet Fazlinovic.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 feb 2011, 00:16

meni je stilic nacinom igre puno blizi misimovicu nego ibricic, eh sad sto cemo vjerovatno najebat u ovim kvalifikacijama to je ukupno do tima ne do pojedinca, nemamo 5 igraca koji su standardni u svojim ekipama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mrtvi

Post Postao/la mrtvi » 14 feb 2011, 19:36

Ja da se pitam ja bi ovom plavusanu dao bosanski qrac,lijepo mu ide uz hajducko srce :mrgreen:
Vase je samo da umrete.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 15 feb 2011, 07:53

po jedini uslov pod kojim ibricica i begovica treba pustiti nazad je da u svlacionici se izvinu igracima i strucnom stabu za svoj kurvanjski odnos prema svetom dresu(ovim rijecima) a zatim da isto urade javno tj da se izvinu navijacima...ibru nikad nisam simpatisao ali ovim je definitivno pokazao da je bio i ostao seljak sa dna kace...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 feb 2011, 09:44

bosnas_ je napisao/la:Ibro je napravio veliko sranje i to stoji,ali to mu je prva velika greska u reprezentaciji i treba mu pruziti jos jednu sansu...ispao je papak i debil,ali bilo bi neposteno kad mu se ne bi pruzila jos jedna sansa,kao Begovicu koji je na kraju nije iskoristio.. na toj poziciji imamo Alispahica koji ce igrati od ljeta u Dinamu,momak je mladji od Ibre i puno obecava,mozda bi bolje njega bilo forsirati pa da preko Dinama ode u neku ligu petice,siguran sam da bi on to vise cjenio nego Ibro koji se prodao samo zahvaljujuci reprezentaciji,kojoj je kasnije okrenuo ledja,ali nadajmo se da toga nije bio svjestan....
Naravno da mu treba pruziti sansu ali sto rece kolege iznad, samo ako se javno svima izvine - od selektora, igraca do navijaca. Ispao je pravi papan. Uzdigao se, vjerovatno je poceo i zanositi kao dalmatinac, znate vec kako to ide :roll:

Sanel Jahovic je primjer kako se treba odnositi prema reprezentativnom dresu :!:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 24 feb 2011, 15:31

UPS je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ibro je napravio veliko sranje i to stoji,ali to mu je prva velika greska u reprezentaciji i treba mu pruziti jos jednu sansu...ispao je papak i debil,ali bilo bi neposteno kad mu se ne bi pruzila jos jedna sansa,kao Begovicu koji je na kraju nije iskoristio.. na toj poziciji imamo Alispahica koji ce igrati od ljeta u Dinamu,momak je mladji od Ibre i puno obecava,mozda bi bolje njega bilo forsirati pa da preko Dinama ode u neku ligu petice,siguran sam da bi on to vise cjenio nego Ibro koji se prodao samo zahvaljujuci reprezentaciji,kojoj je kasnije okrenuo ledja,ali nadajmo se da toga nije bio svjestan....
Naravno da mu treba pruziti sansu ali sto rece kolege iznad, samo ako se javno svima izvine - od selektora, igraca do navijaca. Ispao je pravi papan. Uzdigao se, vjerovatno je poceo i zanositi kao dalmatinac, znate vec kako to ide :roll:

Sanel Jahovic je primjer kako se treba odnositi prema reprezentativnom dresu :!:

Nije Jahovic nego Jahic
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 mar 2011, 11:15

Ibro dao 3 gola u prijateljskoj utakmici koju je Lokomotiv dobio 8 0 . Usput je upisao asistenciju :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2011, 11:15

Što se mene tiče može komotno krepati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Toljson
Kontakt:

Post Postao/la Toljson » 08 mar 2011, 21:51

evo i link sa te utakmice
[youtube][/youtube]

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 mar 2011, 22:41

Poigravao se sa igračima velikog (S)harish(a)p-a.
Podsjeti me na jedan malonogometni turnir u jednom selu u blizini Bihaća, na kojem je Ibričić nastupio prošle godine, a i slična okolina.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 mar 2011, 04:42

Ibricic je bez sumnje dobar igrac ali mislim da nece igrati. Bar ne prvu utakmicu. Srednji red se vec definisao a on je sansu da se nametne propustio i to bi bilo to. Neka ceka sledecu sansu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 mar 2011, 14:08

Toljson je napisao/la:evo i link sa te utakmice
[youtube][/youtube]
Majstorija do majstorije! I izgleda da nije ni igrao prvo poluvrijeme, koje je završilo samo 2:0 za Lokomotivu. Kod drugog gola sam sebi dade ekstra asistenciju. Totalno poigravanje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2011, 18:09

Evo Ibro debitira za Lokomotiv .. Ulazi u 78 min

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 12 mar 2011, 18:14

imal link za gledanje

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 mar 2011, 13:19

Ibricic na klupi Lokomotive.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 24 mar 2011, 13:47

Jedan od najdražih mi igrača u repki, žao mi je što ne igra u prvih XI... :cry:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 24 mar 2011, 16:01

Hajduk i Ibro se bas vole,evo sad i Lokomotiv uputio poziv Hajduku na turnir povodom proslave godisnjice kluba :)
RIP SALE VILENJAK

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 mar 2011, 00:27

""Iz Moskve je prvo trknuo do Sane, a onda došao u Sarajevo na pripreme reprezentacije. U Sanskom Mostu Ibričić hoće da izgradi moderni sportski centar:

- To bi bila okosnica cijelog projekta nogometne škole u Sanskom Mostu koju ću voditi kada prestanem igrati.

Vlastima sanskog Mosta najavio je da je spreman uložiti milion maraka u podizanje sportskog centra, a ovi su prihvatili njegovu ideju i kazali da se želja ovog reprezentativca uklapa u postojeće urbanističke planove. Centar bi inače bio podignut u centru grada na površini od 30 dunuma.""

brw care ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 26 mar 2011, 08:26

Svaka čast Ibri, respekt za to. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:32

Ibricic mora igrati u ovim utakmica 1 postavu.Treba na brz i prodoran igrac pas kakv je ovaj momak.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.