Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
CheGuevara MOGAO BI MALO ČUČNUT-JESI CUO ZA TU RIJEČ
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
bas me zanima ovi svi sto bas onako seru po ciri, sta bi bilo da ih dovedes pred njega pa da onako popricaju 1 vs 1 

-
- Kontakt:
znas sta kralju-vidjeli bi da je to dusa od covjekadefender je napisao/la:bas me zanima ovi svi sto bas onako seru po ciri, sta bi bilo da ih dovedes pred njega pa da onako popricaju 1 vs 1
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja bi mu **** familiju i poslo gau 100 pm...eto sta bi mu reko...i jos bi mu reko da je doso da spasi onu djubrad iz saveza i da treba da ode da malo gleda po evropi i da on ne smije hadzibegicu reci da je drugoligaski trener kad je on (ciroguz) gori od njega...i reko bi mu da je kreten, budala i ne mogu sad da nabreajam vise...a ima Bogami toga dosta..defender je napisao/la:bas me zanima ovi svi sto bas onako seru po ciri, sta bi bilo da ih dovedes pred njega pa da onako popricaju 1 vs 1
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
pitao bih ga da li je mikado zaista cokolada svih cokolada, i kako da se oparim?defender je napisao/la:bas me zanima ovi svi sto bas onako seru po ciri, sta bi bilo da ih dovedes pred njega pa da onako popricaju 1 vs 1
za to je postao strucnjak

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ciro je bio i ostaje veliki trener jel nema tog trenera koji nema odlicnih i losih rezultata pa tako i nas izbornik.Pa recimo da jedan Sven Göran Eriksson je veliki trener ali mu ne ide pa opet ga niko ne pljuje u Svedskoj,pa jedan Del Bosqe osvojio sa realom i takvim igracinama spansko prvenstvo pa ga otjerali pa da ne nabrajam dalje.
Takodje jedan Blaz Sliskovic nas je doveo do odlucujuce utakmice sa Danskom ali nazalost nije uspio pa su ga isto experti sa razlicitih foruma proglasavali nesposobnim.Preporucujem svim koji stvarno misle da mogu da nesto naprave sa nasom repkom da prvo zavrse trenersku skolu pa se prijave na konkurs za selektora BIH.I na kraju mi je jasno zasto treneri poput Osima i Kodre ne zele da ih preko portala provlace kojekakvi sveznalci vec drze do sebe i vrlo su karakterne osobe.A Ciri Blazevicu porucujem da se ne obazire na kritike nego sto ono kazu nasi ljudi radi kako je naumio pa nek ispadne ako treba na kraju "sam pao sam se ubio".Puno srece protiv Belgije i ostalih protivnika u kvalifikacijama od mene.
Takodje jedan Blaz Sliskovic nas je doveo do odlucujuce utakmice sa Danskom ali nazalost nije uspio pa su ga isto experti sa razlicitih foruma proglasavali nesposobnim.Preporucujem svim koji stvarno misle da mogu da nesto naprave sa nasom repkom da prvo zavrse trenersku skolu pa se prijave na konkurs za selektora BIH.I na kraju mi je jasno zasto treneri poput Osima i Kodre ne zele da ih preko portala provlace kojekakvi sveznalci vec drze do sebe i vrlo su karakterne osobe.A Ciri Blazevicu porucujem da se ne obazire na kritike nego sto ono kazu nasi ljudi radi kako je naumio pa nek ispadne ako treba na kraju "sam pao sam se ubio".Puno srece protiv Belgije i ostalih protivnika u kvalifikacijama od mene.

- bistrikboy
- Kontakt:
neka sportsport.ba organizuje livestream chat,svako mora upisati pravo ime i onda bi mu rekao isto....defender je napisao/la:bas me zanima ovi svi sto bas onako seru po ciri, sta bi bilo da ih dovedes pred njega pa da onako popricaju 1 vs 1

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mene samo nesto interesuje o kakvim je parama ovdje rijec da Ciro dobija kao trener.Za neupucene 5000€ mjesecno je smjesna plata za trenera nacionalne vrste.Na stranu to sto Ciro zaradjuje reklamom na to ima pravo jer mu pise u ugovoru.Mene interesuje ko bi za te pare radio s ovakvim savezom, kojeg ja ni Srbiji nebi pozelio.Zatob de malo kritike ali argumentovano a ne bez veze neke pare spominjati.Za one koji ne(znaju)htio je angazovati Harisa Skoru kao skauta covjek dosao u Sarajevo i sta je bilo otisao zbog plate(koliko li je trebalo da dobije on?).Zato na ovom forumu nebi bilo lose ne pisati tek tako vec malo provjeriti o cemu se radi(imam osjecaj da je najvise BHfanatikosa koji lupaju na svom press-u a eto nisu nasli za shodno da demantuju ili da se izvinu malom Kosoricu sto ga poslase u PM za sve netacne vijesti vezane za njega su prenijeli).pozdrav
Jeli ti stvarno mislis da ciro radi samo za platu i ostalo sto se naveo!Ammim je napisao/la:Mene samo nesto interesuje o kakvim je parama ovdje rijec da Ciro dobija kao trener.Za neupucene 5000€ mjesecno je smjesna plata za trenera nacionalne vrste.Na stranu to sto Ciro zaradjuje reklamom na to ima pravo jer mu pise u ugovoru.Mene interesuje ko bi za te pare radio s ovakvim savezom, kojeg ja ni Srbiji nebi pozelio.Zatob de malo kritike ali argumentovano a ne bez veze neke pare spominjati.Za one koji ne(znaju)htio je angazovati Harisa Skoru kao skauta covjek dosao u Sarajevo i sta je bilo otisao zbog plate(koliko li je trebalo da dobije on?).Zato na ovom forumu nebi bilo lose ne pisati tek tako vec malo provjeriti o cemu se radi(imam osjecaj da je najvise BHfanatikosa koji lupaju na svom press-u a eto nisu nasli za shodno da demantuju ili da se izvinu malom Kosoricu sto ga poslase u PM za sve netacne vijesti vezane za njega su prenijeli).pozdrav
AMAR OSIM!!!
Ja bih licno pozelio Srbiji da imaju ovakav Savez. Mozda bi onda njihovi navijaci mogli da razumiju nasu situaciju prije nego sto provaljuju gluposti o nasoj reprezentaciji i o nasim igracima.Ammim je napisao/la:Mene samo nesto interesuje o kakvim je parama ovdje rijec da Ciro dobija kao trener.Za neupucene 5000€ mjesecno je smjesna plata za trenera nacionalne vrste.Na stranu to sto Ciro zaradjuje reklamom na to ima pravo jer mu pise u ugovoru.Mene interesuje ko bi za te pare radio s ovakvim savezom, kojeg ja ni Srbiji nebi pozelio.Zatob de malo kritike ali argumentovano a ne bez veze neke pare spominjati.Za one koji ne(znaju)htio je angazovati Harisa Skoru kao skauta covjek dosao u Sarajevo i sta je bilo otisao zbog plate(koliko li je trebalo da dobije on?).Zato na ovom forumu nebi bilo lose ne pisati tek tako vec malo provjeriti o cemu se radi(imam osjecaj da je najvise BHfanatikosa koji lupaju na svom press-u a eto nisu nasli za shodno da demantuju ili da se izvinu malom Kosoricu sto ga poslase u PM za sve netacne vijesti vezane za njega su prenijeli).pozdrav

Pa za koje milione on to radi ako znamo da jedan Hitzfeld dobija 3.5 miliona godisnje a kod nas kasa od saveza prazna ili ti mozda znas vise?De mi molim te objasni.Ja npr znam da je Ciro penzioner i da tu dobija ali o kojim ti jos parama?
Vidi brate,ja nisam od mahalskih i nebi da ih prosipam ovdje ali ciro je dobio sigurno dobru lovu od ovih iz saveza i sapsio je njhovo dupe to sam napisao hiljadu puta ovdje na ovom forumu neki stari clanovi to znaju a i ti mozes procitati moje misljenje od pocetka o njemu,da nebi neko rekao da pljujem po njemu nakon poraza...
Vidi ja uopste ne zelim njemu lose niti repki,dabogda se plasirali na prvenstvo ali koja budala je mogla u onakvom trenutku prihvatiti repku kada niko nije htio jer se kao nikada do tada vidjelo kakvi jadovi sjede u savezu....to je mogla samo budala za dobru lovu a ciro je skupa budala koja zna sa javnoscu i podijelio je tebe i mene i posvadjao tebe i mene i mi se sada svadjamo a njih uho zaboli za to i smiju se tamo negdje ispijajuci viski dok raja skuplja za dvoguzu i cuga po parkovima a stariji gledaju kako sastaviti kraj sa krajem....Vrati se malo unazad i vidi dali si ti bio protiv bilo koga ko dodje na mjesto selektora u trenutku kada se sve ono desavalo.....vjeruj brate da jesi...ali ciro je majstor manipulacije i dobro nas je rasturio!
Vidi ja uopste ne zelim njemu lose niti repki,dabogda se plasirali na prvenstvo ali koja budala je mogla u onakvom trenutku prihvatiti repku kada niko nije htio jer se kao nikada do tada vidjelo kakvi jadovi sjede u savezu....to je mogla samo budala za dobru lovu a ciro je skupa budala koja zna sa javnoscu i podijelio je tebe i mene i posvadjao tebe i mene i mi se sada svadjamo a njih uho zaboli za to i smiju se tamo negdje ispijajuci viski dok raja skuplja za dvoguzu i cuga po parkovima a stariji gledaju kako sastaviti kraj sa krajem....Vrati se malo unazad i vidi dali si ti bio protiv bilo koga ko dodje na mjesto selektora u trenutku kada se sve ono desavalo.....vjeruj brate da jesi...ali ciro je majstor manipulacije i dobro nas je rasturio!
AMAR OSIM!!!
Pa evo vraatimo se nazad ja Ciru nisam i necu kritikovati jer on je tu najmanje vazan.Rekao sam da je senilni starac i iza toga stojim ali isto tako kazem da bi malo ko mogao da radi na sta je Ciro pristao(sjeti se Kodre).Drugo Ciro je trener moje reprezentacije(to je jarane u paketu mislim repka+trener)pa ga zato postujem jer mozemo mi pricati sta hocemo male su pare za koje on radi.To da je on dobio neke pare nema sanse znas da para nema u savezu(popio Munib).Ako odes malo unazad vidjet ces da sam rekao da je Ciro tip covjeka koji se drzi one narodne "S gospodinom gospodski s Ciganom ciganski".I iza tiga stojim a sve ostalo ovde na forumu je nazalost rekla-kazala jer ako nesto iznosis u javnost(optuzbe za kradju i sl.)onda bi trebalo da imas dokaze eventualno za pred sud ako dodjes.Opet ponavljam da mi je vazna nasa repka a o Cirinim osobinama i ljudskim kvalitetima mozemo raspravljati mada oni nisu presudni za plasman nase repke.pozdrav
Ja sam kad je on došao radovao se, jer sam mislio da je ovima u savezu došao kraj, jer sam mislio da će Ćiri nekad pući film pa će im sve izpsovati, ali očigledno sam se prevario. Onih dana kad smo igrali tekmu protiv Slovenaca (pa mislim i prije) ja sam od tada bio protiv njega, jer sam saznao neke gluposti koje čak ni on nije demantovao... ali vi pojedinci i dalje vejrujte Velikom Ćiri. Haj vozdrica...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Neko vece je bilo isto ovako.Evo pitam na forumu ko bi mogao da vodi repku umjesto Cire ali s ovim savezom?Pobogu zar nikom nije jasno u cemu je problem.Hajmo reci da igraci vjeruju Ciri i ja mislim da je to jedini razlog da ih podrzimo.Kad oni to vise ne budu nece dolaziti na okupljanja i mi cemo tamo nekom petom ekipom nastaviti kvalifikacije(sjetite se Zenice i tekme bez gledalaca).Savez napolje ali kako i nebi bilo problema za nas.
Kad' sam čuo da su munib i ćiro zajedno (u ćirinom džipu) stigli u Rijeku "je.o" sam ćiri sve po redu , pa cijela nacija je protiv tog' ušljanovića i ćiro to dobro zna , ali se pravi naivan i brani ono **** , a nas sve redom "je.e" u zdrav mozak , ma nek' nas "je.be" kad smo naivni !!!
Ne moze je ni ciro voditi. kad sa petom ekipom budemo igrali tada ce ovi iz saveza sami otici, jer nece biti njegovog velicanstva $$$$. To ce se desiti kada niko ziv ne bude dolazio na utakmice, al je malovjerovatno da se to ikada desi. Zato se nadajte uspjehu, placajte karte, gledajte utakmice, a iljo, munib i ostali ce vam se grohotom smijati (tipa ono vidi budala nadaju se, a gledaj kako je nama samo lijepo).Ammim je napisao/la:Neko vece je bilo isto ovako.Evo pitam na forumu ko bi mogao da vodi repku umjesto Cire ali s ovim savezom?Pobogu zar nikom nije jasno u cemu je problem.Hajmo reci da igraci vjeruju Ciri i ja mislim da je to jedini razlog da ih podrzimo.Kad oni to vise ne budu nece dolaziti na okupljanja i mi cemo tamo nekom petom ekipom nastaviti kvalifikacije(sjetite se Zenice i tekme bez gledalaca).Savez napolje ali kako i nebi bilo problema za nas.
Ne kontam kako masa ljudi ne konta da 11 igraca na terenu+trener nisu dovoljno za neki ozbiljan uspjeh
nema potpisa
Pa jarane kad budemo igrali bez ovih najboljih ni ja necu tu reprezentaciju podrzavati a dok Zvjezdan,Zlatan i co igraju mislim da ih treba podrzati pa i 1% sanse iskoristiti za kvalifikacije.Opet mjesamo savez i igrace.A jel ti stvarno mislis da je savez ovisnik o tim parama od ulaznica?Pa to im je samo desert a glavno jelo je FIFA+UEFA.
kakva ba fifa+uefa?Ammim je napisao/la:Pa jarane kad budemo igrali bez ovih najboljih ni ja necu tu reprezentaciju podrzavati a dok Zvjezdan,Zlatan i co igraju mislim da ih treba podrzati pa i 1% sanse iskoristiti za kvalifikacije.Opet mjesamo savez i igrace.A jel ti stvarno mislis da je savez ovisnik o tim parama od ulaznica?Pa to im je samo desert a glavno jelo je FIFA+UEFA.
nema interesa za reprezentaciju, nema gledalaca, nema sponzora=nema love! Ovako cemo zrtvovat jedan ciklus, a mozemo puno toga dobit. 14 godina od rata a nash fudbal samo tone li tone i oept kazem vi se nadate nekom uspjehu. Ja ti kazem da nema ni 1% sanse za ikakav uspjeh, jer savezu nije u interesu da se igdje plasiramo (iljo svakako ide gledati hrv, ovaj srbin srbiju, a nashi se za koju milju maraka solidarishu sa njima i nishta zivo ne poduzimaju za prosperitet bh fudbala)
nema potpisa
Ti si u pravu kad kazes da trener i igraci nisu dovoljni.Hajde reci ko bi to nama mogao da bude skaut po Europi za platu od par hiljada.Ja sam ti bio naveo primjer Skore koji je pobjegao glavom bez obzira kad je cuo o koliko se para radi.Izvori finansiranja im je nazalost fifa i uefa.Gdje su pare koje savez dobija od njih?Zar si zaboravio silne planove za gradnju u Zenici npr.Ato imamo li sanse ili ne pricekaj malo pa cemo vidjeti za mjesec i po.Zato hajmo se bar malo umiriti ako vec ne podrzati IGRACE.Za kritiku uvjek ima vremena 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.