Ma Utah će biti treća na zapadu ako ne i druga,vrlo kvalitetna i dobra ekipa,hajde da vidimo sa ovom trojicom pa šta Bog da.....
Utahu će biti i b2b tekma sa nama
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Rick Carlisle says Maxi Kleber has been cleared from isolation and is doing individual workouts. Carlisle says Kleber definitely won't play Friday's second game at Utah, but "perhaps sometime soon after that. He's on a different clock because his (COVID) episode was longer."
I dalje vjerujem u PO, razlozi vjere u to drugi najteži raspored u ligi do sada i nekompletnost ekipe kroz ovaj period do sada, naravno uz neke promjene u rotaciji.
Paket je dobar, ali drugi timovi mogu ponuditi i vise. KP jeste premija, ali mora se povesti racuna o zdravlju i to ce WAS najvise i razmatrati. Eh, kada smo mi dovodili KP, bilo je takodjer ekipa koje su mogle ponuditi bolji paket, ali smo mi to uradili u tisini i bukvalno niko u ligi nije ni znao da je KP dostupan. Ako bi to uradili sa Bealom, vjerujem da bi nas WAS barem u mnogome uzeo u razmatranje.dirkules je napisao/la: ↑28 jan 2021, 08:31Gledajući ovu situaciju u WSH i Beala, pošto se proziva KP i djelimično opravdano (po meni), jedna veoma fer i uopšte maksimalna ponuda koju mi možemo dati za Beala, KP+Green+Brunson i od pickova imamo 1st roundera od '25. Ostao bi nam SC za ljeto, otprilike 34mil$, gdje bi mogli rješavati ostale stvari. Mana toga je što ne bi imali 1st roundera za tradeati u budućem jačanju ekipe putem tradea nekoliko sezona. I naravno da li bi WSH pristao, i dosta zavisi šta bi ostale ekipe ponudile. Mišljenja?
Imali smo mi jedan uspješan posao sa WSH (kada je došao Stevenson, Haywood i Butler za Howarda i Goodena). Sa njihove strane dobili bi dobrog materijala za rebuild, KP (25), Green (19), Brunson (24) bi bio legitiman starter plus 1st roundera. Nije to ni loš trade za njih, naravno od ostalih ekipa Pelicansi mogu poslati ponajbolju ponudu i njima bi legao kao kec na desetku.Napapijri je napisao/la: ↑28 jan 2021, 08:35Paket je dobar, ali drugi timovi mogu ponuditi i vise. KP jeste premija, ali mora se povesti racuna o zdravlju i to ce WAS najvise i razmatrati. Eh, kada smo mi dovodili KP, bilo je takodjer ekipa koje su mogle ponuditi bolji paket, ali smo mi to uradili u tisini i bukvalno niko u ligi nije ni znao da je KP dostupan. Ako bi to uradili sa Bealom, vjerujem da bi nas WAS barem u mnogome uzeo u razmatranje.dirkules je napisao/la: ↑28 jan 2021, 08:31Gledajući ovu situaciju u WSH i Beala, pošto se proziva KP i djelimično opravdano (po meni), jedna veoma fer i uopšte maksimalna ponuda koju mi možemo dati za Beala, KP+Green+Brunson i od pickova imamo 1st roundera od '25. Ostao bi nam SC za ljeto, otprilike 34mil$, gdje bi mogli rješavati ostale stvari. Mana toga je što ne bi imali 1st roundera za tradeati u budućem jačanju ekipe putem tradea nekoliko sezona. I naravno da li bi WSH pristao, i dosta zavisi šta bi ostale ekipe ponudile. Mišljenja?
Tezko, bice Play in Ne mogu uvezati 7 pobjeda...da se boljem nadati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.