Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la calcio » 10 feb 2012, 01:04

@za_raju, Lulic se iz svicarske lige probio dobrim partijama protiv Tottenhama i Zenita u EL, tako je dobio poziv u repku pa onda i transfer u Lazio. To je recept i za Ljevakovica i sve ostale. Nije reprezentacija tu da bi otkrivala igrace po nekim zabitima nego oni sami treba da se otkriju i skrenu paznju na sebe.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 01:06

calcio je napisao/la:@za_raju, Lulic se iz svicarske lige probio dobrim partijama protiv Tottenhama i Zenita u EL, tako je dobio poziv u repku pa onda i transfer u Lazio. To je recept i za Ljevakovica i sve ostale. Nije reprezentacija tu da bi otkrivala igrace po nekim zabitima nego oni sami treba da se otkriju i skrenu paznju na sebe.
Pa zar titula najboljeg u jednoj ligi tipa Ceske nije i najbolja preporuka?
Ili?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2012, 02:45

Tema je Lula,ali to je rajkan kao i obicno sve pretumbao,yeb'o Don Kihota.Sam protiv sviju :mrgreen:
Ponekad mi bude zao ovih igraca tipa Cocalica,Ljevakovica,Mahmutovica itd.
Ali kad neko navali da omalovazi selektora ili druge igrace da bi gurnuo te svoje pulene.Onda nista drugo nece biti nego sprdanje na racun momaka koji mozda nisu ni krivi ni duzni u tom sepetu.
Postoje ljudi koji se zovu skauti.sto znaci ako ih mi u repci nemamo dovoljne dobre,nemoguce da su drugi skauti Ray Charlsovi i da te nebrusene rubine,smaragde ne uoce.A ne da trapaju godinama u prosjecnom klubu,prosjecne lige.
Recimo Cocalic pa i Jahic su na svoj kvalitet otisli u bolje klubove.Jahic sada malo stagnira ali im repka nije pomogla da odu u sasvim normalne klubove.Jahic je nakon toga dobio poziv a i Cocalicu vec polako se vrti taj poziv nad glavom.
A isto tako repka ne mora biti oslonac da ce ovaj dobro proci.Evo Muslimovica ,momak je perfektno igrao u repci da bi na kraju ostao na goloj grani.Ili Grujic kojem se a nije moglo reci igrama u repci,nakon Kelna ode u pet pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 10 feb 2012, 13:53

fakat ste od ovog foruma napravili smetljiste. psovanje , vrijedjanje, provociranje........na kraju ce ostati trolovi da pumpaju broj postova.polako postaje index hr ,kvantitet naustrb kvaliteta , veselo bosnje ........
Sent from my Commodore 64

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2012, 00:58

nihco je napisao/la:fakat ste od ovog foruma napravili smetljiste. psovanje , vrijedjanje, provociranje........na kraju ce ostati trolovi da pumpaju broj postova.polako postaje index hr ,kvantitet naustrb kvaliteta , veselo bosnje ........
E jesi i našao temu na kojoj ćeš se izjadati. :twisted: :D

Lulića za predsjednika. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 11 feb 2012, 00:59

nihco je napisao/la:fakat ste od ovog foruma napravili smetljiste. psovanje , vrijedjanje, provociranje........na kraju ce ostati trolovi da pumpaju broj postova.polako postaje index hr ,kvantitet naustrb kvaliteta , veselo bosnje ........
Ovaj tvoj post mi lici na ono kad se lopov ukljuci u kolonu koja ga goni pa iz sveg grla zaurla: "Drzte lopova". Inace, mislim da nije nista strasno ako se malo skrene mada se ovaj put prilicno pretjeralo. Kako sam mozes zakljuciti glavni problem je sta antiPapetovci pokusavaju svaku temu pretvoriti u pljuvacinu po Safetu i ko fol ga ismijavati (da je Pajdo ovo, da je Pajdo ono).
Za Lulicu moram reci da je jedini fudbaler u zadnjih eto recimo 15 godina kojeg sam tako pogresno procjenio. Iako ga nikada nisam omalovazavao , kao sto rulja cini sa jednim sasvim solidnim (za nase prilike) Mravcem, nisam vjerova da ce od njega biti hljeba kada je pozvan prvi put. Ne bih sada kada nisam ni tada o tome kako mi je izgledao, ali u svakom slucaju da mi je neko rekao da ce zavrstii u Italijanskog ligi i tamo biti jedna od glavnih poluga tima koji se bori za vrh....ma iz prve bi ulozio i kucu i imanje. Svaka mu cast, covjek je masina, a ktome i zna...Neku su po njemu osuli drvlje i kamenje zbog crvenog kartona, a ja mislim da se duboko pretjeralo posebno Dzeko koji ga javno prozvao. Morala bi Edinu to biti pouka da se ne zalijece, posebno ne na momka koji mozda i vise od njega dao kroz kvalifikacije, sutio i igrao gdje ga 'bace" iako je bilo ocito da bi na drugim pozicijama pruzio vise. Crveni karton se svakome moze desiti, posebno u situaciji kad si toliko isfrustriran nemoci da se parira protivniku koji je, mora se priznati, bio ne bolji - nego visestruko puta bolji da je u pojedinim trenutcima utakmica licila na igru macke i misa. E onda taman kad se ponadas....kad si ti zasluzan sto se tvoj tim sasvim neocekivano priblizio mogucnosti da se ipak uspije (smo jedna gol)...e kad ti u toj situaciji ne svira cist faul pa ti se jos i ucini (kao sto se i meni u prvi mah ucinilo) da je Ronaldo bar 5-6 metara u offsajdu, yebiga popizdis da si od celika. Sve u svemu sa Lulicem smo dobili nesto sto nas i nije bas krasilo...brzinu na boku i trku u oba pravca. Zlata ce nam vrediti u sledecim kvalifikacijama.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2012, 13:01

Ako je istina ova ponuda od 15 miliona, na ljeto će sigurno onda otić negdje :)
🔵⚪

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 feb 2012, 15:23

Nek ostane gdje i jeste, tek je se etablirao u Laziu
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 feb 2012, 00:45

Izgleda da je povrijedjen :/

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2012, 18:15

Lulic nazalost na klupi protiv Atletica, izgleda se nije skrojz oporavio od povrede.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 feb 2012, 18:24

calcio je napisao/la:@za_raju, Lulic se iz svicarske lige probio dobrim partijama protiv Tottenhama i Zenita u EL, tako je dobio poziv u repku pa onda i transfer u Lazio. To je recept i za Ljevakovica i sve ostale. Nije reprezentacija tu da bi otkrivala igrace po nekim zabitima nego oni sami treba da se otkriju i skrenu paznju na sebe.
Da nije zaigro za reprezentaciju,nikad on ocima nebi vidio Lazia! Najveca reklama jednog fudbalera je reprezentacija,to bi trebao i lud da zna.Prodala ga utakmica protiv Rumunije,jer je na toj utakmici bio menadzer Lazia.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 feb 2012, 18:52

Goalgetter je napisao/la:Lulic nazalost na klupi protiv Atletica, izgleda se nije skrojz oporavio od povrede.
Nadati se da nije teza povreda i da ce vec iducu tekmu moci odigrati. A sto se klupe tice-nek odahne i on malo :D Vakat mu je bio :P Pa ne moze covjek svaku tekmu igrati :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 feb 2012, 18:53

Pa sta ce na klupi ako nije spreman ....Haman za neddaj Boze...Beze se nadao ovoj utakmici

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2012, 20:20

Od pocetka danas...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 feb 2012, 20:45

eO dobar link :mrgreen:

sop://broker.sopcast.com:3912/111686" onclick="window.open(this.href);return false;
#samoRudar #zauvijek

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 feb 2012, 21:34

Ovaj Lazio je grob od ekipe. Danas je Lulic u najbolju ruku prosjecan, a iskreno tesko bi bilo koji igrac mogao dobro odigrat u ovakvoj ekipi.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 feb 2012, 21:34

Lacio ko i Stuttgart :roll: Lulic nije los :]
#samoRudar #zauvijek

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 feb 2012, 21:37

pa zna li iko u ovom Laciju opucati a da lopta ne zavrsi na parkingu?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2012, 21:55

4...Bolje mu je da nije igrao veceras.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 feb 2012, 21:57

Cartman je napisao/la:4...Bolje mu je da nije igrao veceras.
5 :lol:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.