Moderator/ica: GracanicaAA
Pa to nikada nisu niti imali. Ta prica o premijer ligi je davno (prije dvije godine - jos kad su borili se za opstanak u ovoj ligi) smisljeni predizborni trik ponosnog vlasnika kluba kako bi sebi u pravo vrijeme osigurao dovoljan broj glasova kod navijaca kluba koji zdusno sanjaju o toj premijer ligi i zato ne treba odjednom da cudi ta toboze nezainteresovanost za premijer ligu.RealMoudrid je napisao/la:Danas je vaš trener u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio da Bratstvo nema ambicije za Premijer ligu.
Šuša, Kadić, Timkov, Pantić, Efendić - odbrana koje se ne bi postidjela niti jedna ekipa u PLbaltazar1 je napisao/la:Odbrana nam je opet na nivou u 3 utakmice primili samo jedan gol i to onaj od Slobode na Tušnju iz slobodnog udarca
nema Šuše ali se vratio Timkov, ako odbrana bude Efendić-Kadić-Pantić-Timkov, sumnjam da nam Krajina tako lahko može zabit gol
ja lično imam puno povjerenje u ekipu i vjerujem da neće izgubiti
RealMoudrid je napisao/la:Izvještaj sa utakmice: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1277" onclick="window.open(this.href);return false;
Izjave trenera: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1283" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogalerija: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1286" onclick="window.open(this.href);return false;
opet izgleda terapija ti kasni nisi se javljo do danas kad ti cir opet proradiTamoNeko je napisao/la:Pa to nikada nisu niti imali. Ta prica o premijer ligi je davno (prije dvije godine - jos kad su borili se za opstanak u ovoj ligi) smisljeni predizborni trik ponosnog vlasnika kluba kako bi sebi u pravo vrijeme osigurao dovoljan broj glasova kod navijaca kluba koji zdusno sanjaju o toj premijer ligi i zato ne treba odjednom da cudi ta toboze nezainteresovanost za premijer ligu.RealMoudrid je napisao/la:Danas je vaš trener u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio da Bratstvo nema ambicije za Premijer ligu.
Sve na vrijeme tempirano i nazalost dobro podvaljeno navijacima koji vjeruju da njihov klub moze igrati najvisi rang. Medjutim to ostaje samo dobro ispricana sarena laza i vic! Sto se uostalom i vidi iz prilozenog.
ALBOX uz duzno postovanje, sve ovo sto je on naveo je istina. Daso je pred izbore obecavao kule i gradove, evo prodje 6 mjeseci od izbora, nista. Most u carsiji stoji gore, radnici rade samo na temperaturi kada je +25.ALBOX je napisao/la:opet izgleda terapija ti kasni nisi se javljo do danas kad ti cir opet proradiTamoNeko je napisao/la:
Pa to nikada nisu niti imali. Ta prica o premijer ligi je davno (prije dvije godine - jos kad su borili se za opstanak u ovoj ligi) smisljeni predizborni trik ponosnog vlasnika kluba kako bi sebi u pravo vrijeme osigurao dovoljan broj glasova kod navijaca kluba koji zdusno sanjaju o toj premijer ligi i zato ne treba odjednom da cudi ta toboze nezainteresovanost za premijer ligu.
Sve na vrijeme tempirano i nazalost dobro podvaljeno navijacima koji vjeruju da njihov klub moze igrati najvisi rang. Medjutim to ostaje samo dobro ispricana sarena laza i vic! Sto se uostalom i vidi iz prilozenog.![]()
![]()
![]()
heheeh ejs jest ti krivo samog sebe bi za paksu ujeo ...![]()
GAZI BRATSTVO u inat dusmanima![]()
![]()
![]()
svaka cast prva federalna za Bratstvo odlicna nista vise ali nista
ni manje za ove dusebriznike Bratstva koji mogu lagano da ga
Svaka cast da ima neko normalan i neko ko voli bratstvo iskreno i bez dase i sa dasom,svaka cast ALBOX na postovima pa ja citam ljudi ne spominju ligu,takmicenje,kartonr,golove npr ovi sa foruma ljudi se uhvatili dase,izbora,direktorice ali tu je problem jer ovi sa foruma tzv bolesnici koji su zavidni na svaki pozitivan rezultat bratstva,bolesnici ako vam je daso i bratstvo problem ne dolazite na utakmice pustite nas koji smo zadovoljni sa ovim sto nam bratsvo priredi i prezadovoljni a vama nazalost ne valja niko jer ste vi jedni teski kompleksaši,pa vama da berlusconi dodje vama nece valjat,jer jedno je jasno svima da 90% posto ljudi samo ceka kiks bratstva da trljaju ruke i da samo i ssamo pricaju a ja volim bratsvo i sa dasom i bez dase jer to je moj klub gradski klub,zato ostavite dasu na miru i bratstvo na miru ja uzivam i jedva cekam utakmicu a vi ne dolazite odmorite malo i nacekat ce te se da dozivite da trljate ruke na kikseve bratstvaALBOX je napisao/la:Sve u redu suoer, sam polozaj na tablici mi daje suuuper zadovoljstvo
da se osjecam prezadovoljno ,odlicno,STABILNI PRVOLIGAS
to i jest ono sto treba Bratstvu po meni ima se tu jos svega reci ali .....
neka druga tema ,drugi forumi ,koliko se god neko trudio da mi radost zbog
jucerasnje pobjede umanji uzaludno to radi...samo znam da ima onih koji
potajno iscekuju kiks pa da likuju ali i to![]()
![]()
za... Dasi ,cipiripiju i ostalim .... ove 2,3 godine uzivam na utakmicama
Bratstva(ne racunajuci ovu protiv Iskre iako je sam pogodak u 90.min. bio
predivan osjecaj) pa ko voli nek izvoli ko ne ....
Da malo ostavimo po strani politiku posvetimo se Bratstvu ,kartonima ,gostovanju u Banovicima
valjda je zato i napravljen ovaj forum ?????
Cestitke na pobjedi sada odmor pa lagana pripreema
za Banovice a i nase duznike Jedinstvo pred kraj mjeseca
Hvala komsija , i neka je sa srecom i vama i komsijama iz Tuzle kad vec mi nemamo te ambicije , neka ude neko sa naseg kantona a ne neki Vitez...Zoom088 je napisao/la:Čestitke komšijama na visokoj gostujućoj pobjedi. Ne sjećam se da je ijedna ekipa u ovoj sezoni upisala ovako visoku pobjedu na strani.
Iskreno, nakon prikazane igre protiv Iskre bio sam pomalo skeptičan jer mi se činilo da je forma igrača Bratstva u silaznoj putanji. Još kad se svemu doda i to da je Krajina odnijela bod iz Gračanice u jesenjem dijelu...nisam baš bio uvjeren u pozitivan rezultat.
Ali eto, lopta je okrugla i pobjeda ovim rezultatom sigurno nije slučajnost.
Čestitke još jednom.
Ma ljudi skrecu s teme to je nenromalno ba a uostalom da mi je znat gdje su culi to za tu dasinu da je direktorica jer ja sam to ovdje procitao a na stadionu u gradu ma nigdje nisam cuo da se prica ili da se pricalo o tome. Momci su donijeli 3 boda sa veoma vruceg gostovanja iz Cazina, a mi umjesto da uzivamo trazimo dlaku u jajetu... A opet tu nesto smrdi jer kazu da nemaju ambicije za premijer lige a donesu 3 boda odakle se najmanje nadamo iz cazina koju smo fakticki poslali u nizu ligu ... a jos je ta ista krajina odnijela bod iz Gracanicenino hrastek je napisao/la:Svaka cast da ima neko normalan i neko ko voli bratstvo iskreno i bez dase i sa dasom,svaka cast ALBOX na postovima pa ja citam ljudi ne spominju ligu,takmicenje,kartonr,golove npr ovi sa foruma ljudi se uhvatili dase,izbora,direktorice ali tu je problem jer ovi sa foruma tzv bolesnici koji su zavidni na svaki pozitivan rezultat bratstva,bolesnici ako vam je daso i bratstvo problem ne dolazite na utakmice pustite nas koji smo zadovoljni sa ovim sto nam bratsvo priredi i prezadovoljni a vama nazalost ne valja niko jer ste vi jedni teski kompleksaši,pa vama da berlusconi dodje vama nece valjat,jer jedno je jasno svima da 90% posto ljudi samo ceka kiks bratstva da trljaju ruke i da samo i ssamo pricaju a ja volim bratsvo i sa dasom i bez dase jer to je moj klub gradski klub,zato ostavite dasu na miru i bratstvo na miru ja uzivam i jedva cekam utakmicu a vi ne dolazite odmorite malo i nacekat ce te se da dozivite da trljate ruke na kikseve bratstvaALBOX je napisao/la:Sve u redu suoer, sam polozaj na tablici mi daje suuuper zadovoljstvo
da se osjecam prezadovoljno ,odlicno,STABILNI PRVOLIGAS
to i jest ono sto treba Bratstvu po meni ima se tu jos svega reci ali .....
neka druga tema ,drugi forumi ,koliko se god neko trudio da mi radost zbog
jucerasnje pobjede umanji uzaludno to radi...samo znam da ima onih koji
potajno iscekuju kiks pa da likuju ali i to![]()
![]()
za... Dasi ,cipiripiju i ostalim .... ove 2,3 godine uzivam na utakmicama
Bratstva(ne racunajuci ovu protiv Iskre iako je sam pogodak u 90.min. bio
predivan osjecaj) pa ko voli nek izvoli ko ne ....
Da malo ostavimo po strani politiku posvetimo se Bratstvu ,kartonima ,gostovanju u Banovicima
valjda je zato i napravljen ovaj forum ?????
Cestitke na pobjedi sada odmor pa lagana pripreema
za Banovice a i nase duznike Jedinstvo pred kraj mjeseca![]()
CARSIJSKI ZAVIDNI BOLESNICI
![]()
!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.