NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2013, 17:03

ooooooopa trica iz Cazina ... hoce cirevi dusmanima proradit :D :D :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 30 mar 2013, 17:12

Čestitke momcima. Borba za vrh će biti pravo neizvjesna. Vitez je definitivno odustao a Sloboda, Radnički i mi se borimo do kraja. Dominacija TK-a :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 30 mar 2013, 17:32

Danas je vaš trener u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio da Bratstvo nema ambicije za Premijer ligu.

Bili ste bolja ekipa, tri komada možda govore da ste baš odigrali majstorski, ali u suštini se veći dio utakmice sveo na loše poteze i lošu igru obje ekipe.

Zabili ste jedan gol iz ofsajda zasigurno, onaj drugi... prvi također vrlo vjerovatan ofsajd kod prijema lopte asistenta. Međutim, sve je to nebitno, pošto Krajina nije uradila skoro ništa.

Najbolji igrači bez sumne su bili

Pantić - Nijedan igrač Krajine nije uspio proći pored njega
Mousa - Zabio golčinu, treći gol je njegovo djelo. Prodoran, brz, mučio odbranu, imao još dvije sjajne šanse, glavom je pogodio stativu sa metra (nije imao sreće)
Mujkić - Mozak bio doslovno, sve opasnosti su skoro išle preko njega, zabio je i gol...
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

TamoNeko
Kontakt:

Post Postao/la TamoNeko » 30 mar 2013, 18:27

RealMoudrid je napisao/la:Danas je vaš trener u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio da Bratstvo nema ambicije za Premijer ligu.
Pa to nikada nisu niti imali. Ta prica o premijer ligi je davno (prije dvije godine - jos kad su borili se za opstanak u ovoj ligi) smisljeni predizborni trik ponosnog vlasnika kluba kako bi sebi u pravo vrijeme osigurao dovoljan broj glasova kod navijaca kluba koji zdusno sanjaju o toj premijer ligi i zato ne treba odjednom da cudi ta toboze nezainteresovanost za premijer ligu.

Sve na vrijeme tempirano i nazalost dobro podvaljeno navijacima koji vjeruju da njihov klub moze igrati najvisi rang. Medjutim to ostaje samo dobro ispricana sarena laza i vic! Sto se uostalom i vidi iz prilozenog.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 mar 2013, 18:33

baltazar1 je napisao/la:Odbrana nam je opet na nivou u 3 utakmice primili samo jedan gol i to onaj od Slobode na Tušnju iz slobodnog udarca

nema Šuše ali se vratio Timkov, ako odbrana bude Efendić-Kadić-Pantić-Timkov, sumnjam da nam Krajina tako lahko može zabit gol

ja lično imam puno povjerenje u ekipu i vjerujem da neće izgubiti
Šuša, Kadić, Timkov, Pantić, Efendić - odbrana koje se ne bi postidjela niti jedna ekipa u PL

očekivana pobjeda za la-ga-ni-ni nastavak prvenstva

štetan što se ambicije kluba već nekoliko godina kroje u izbornim godinama - da je drugačije, mogli smo mi u PL ali eto
Undici stelle - ACM 1899

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 30 mar 2013, 19:40

Ma nema se šta prigovoriti ekipi Bratstva, momci su više željeli pobjedu u Cazinu bolje reći Krajina jadna nikad jadnija ,ja je nisam vidio ovakvu ni kad je bila u nižem rangu.Vjerujte mi Bratstvo bolje za 50% .Dobrar golman, odlična odbrana vezni red solidan ,napad danas ispametio odbranu.Suđenje katastrofa ,drugi gol čisti ofsajd a i treći postignut nakon dodjele auta za Bratstvo i to pred očima toga pomoćnog jednostavno čovjek pokloni aut gostu i iz tog prekida pade treći gol.Smatram da bi Bratstvo pobijedilo Krajinu i da nisu imali tog pomoćnog za saveznika jer rekao sam Krajina jadna i ovo im je po meni put u niži rang.Nema se šta tim igračima Krajine zamjeriti, toj djeci,ja već odavno tvrdim da su tu glavni krivci Irfo i Ibro oni su ti koji su doveli klub u ovo stanje u kojem je sad.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 30 mar 2013, 19:41

Izvještaj sa utakmice: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1277" onclick="window.open(this.href);return false;
Izjave trenera: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1283" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogalerija: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1286" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 30 mar 2013, 20:14

RealMoudrid je napisao/la:Izvještaj sa utakmice: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1277" onclick="window.open(this.href);return false;
Izjave trenera: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1283" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogalerija: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1286" onclick="window.open(this.href);return false;

Hoce li bit kakav video ?

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2013, 23:19

TamoNeko je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:Danas je vaš trener u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio da Bratstvo nema ambicije za Premijer ligu.
Pa to nikada nisu niti imali. Ta prica o premijer ligi je davno (prije dvije godine - jos kad su borili se za opstanak u ovoj ligi) smisljeni predizborni trik ponosnog vlasnika kluba kako bi sebi u pravo vrijeme osigurao dovoljan broj glasova kod navijaca kluba koji zdusno sanjaju o toj premijer ligi i zato ne treba odjednom da cudi ta toboze nezainteresovanost za premijer ligu.

Sve na vrijeme tempirano i nazalost dobro podvaljeno navijacima koji vjeruju da njihov klub moze igrati najvisi rang. Medjutim to ostaje samo dobro ispricana sarena laza i vic! Sto se uostalom i vidi iz prilozenog.
opet izgleda terapija ti kasni nisi se javljo do danas kad ti cir opet proradi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
heheeh ejs jest ti krivo samog sebe bi za paksu ujeo ... :mrgreen:
GAZI BRATSTVO u inat dusmanima :D :D :D
svaka cast prva federalna za Bratstvo odlicna nista vise ali nista
ni manje za ove dusebriznike Bratstva koji mogu lagano da ga ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 31 mar 2013, 01:09

ALBOX je napisao/la:
TamoNeko je napisao/la:

opet izgleda terapija ti kasni nisi se javljo do danas kad ti cir opet proradi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
heheeh ejs jest ti krivo samog sebe bi za paksu ujeo ... :mrgreen:
GAZI BRATSTVO u inat dusmanima :D :D :D
svaka cast prva federalna za Bratstvo odlicna nista vise ali nista
ni manje za ove dusebriznike Bratstva koji mogu lagano da ga ;)
ALBOX uz duzno postovanje, sve ovo sto je on naveo je istina. Daso je pred izbore obecavao kule i gradove, evo prodje 6 mjeseci od izbora, nista. Most u carsiji stoji gore, radnici rade samo na temperaturi kada je +25.
Obecao nam je PL, ali eto ispade da su igraci prevareni, obecane su im premije za svaku pobjedu. Samo mi reci gdje ima da zensko bude direktor stadiona... Moze u Gracanici sve uz pomoc Dase... :cry:
Pozdrav :)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 31 mar 2013, 09:07

Najgore je biti slijep kod zdravih očiju ili od šume ne viditi drvo. Ja pratim Bratstvo već 30 godina i osim ratne pauze mogu ponosno kazati da sam bio na 95 % domaćih tekmi i barem 30 % gostujućih. Sad da se nađe neko i kaže mi da ne volim Bratstvo, pa u najmanju ruku bi ga hrakno da ne kažem šta drugo. Ali ovo što se radi sa klubom je kriminal. Hajdi što je žensko direktor kluba i žene su ravnopravne, zar ne, nego ona je njegova ljubavnica i nema pojma o fudbalu. Trenera drži na klupi ucjenom radnog mjesta pa jadnik ni otkaz ne može dati. I kad je pokušo dati otkaz svi smo vidili kako je to završilo. Bilo koji drugi trener da dođe ne bi dopustio da mu Brko sjedi na klupi i diktira taktiku i izmjene. Zato i drži onog ćuku koji ga sluša. E plavobijeli, namjerno to kažem a ne plavožuti, jer je i to vještački stvoreno baš ko i što je stadion prekršten u Luke a nekad bio 7 April, šta ti uradiše. I pjesme se pjevale o stadionu 7 April dome moj, hajdi sad pjevajte Luke dome moj :lol: :lol: :lol: Ovo nema veze sa politikom niti opcijama zeleni ili crveni, zaboli me dlaka na lijevom jajetu ko je koja opcija, samo mi ne dirajte svetinju moje Bratstvo :twisted:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2013, 09:59

Sve u redu suoer, sam polozaj na tablici mi daje suuuper zadovoljstvo
da se osjecam prezadovoljno ,odlicno,STABILNI PRVOLIGAS
to i jest ono sto treba Bratstvu po meni ima se tu jos svega reci ali .....
neka druga tema ,drugi forumi ,koliko se god neko trudio da mi radost zbog
jucerasnje pobjede umanji uzaludno to radi...samo znam da ima onih koji
potajno iscekuju kiks pa da likuju ali i to :D :D
za... Dasi ,cipiripiju i ostalim .... ove 2,3 godine uzivam na utakmicama
Bratstva(ne racunajuci ovu protiv Iskre iako je sam pogodak u 90.min. bio
predivan osjecaj) pa ko voli nek izvoli ko ne ....
Da malo ostavimo po strani politiku posvetimo se Bratstvu ,kartonima ,gostovanju u Banovicima
valjda je zato i napravljen ovaj forum ?????

Cestitke na pobjedi sada odmor pa lagana pripreema
za Banovice a i nase duznike Jedinstvo pred kraj mjeseca :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 mar 2013, 19:17

Steta sto nemamo ambicija za premijer lige , jer da imamo mogli bi lagano iskoristiti ove utakmice koje medusobno igraju Sloboda - Radnicki , Radnicki - Vitez , Vitez - Sloboda.... Ovo kolo smo slobodni , iz banovica cemo se vratiti makar s bodom ako ne i sa sva tri , i onda dvije vezane domace utakmice .... realno mozemo zavrsiti drugi ako vec nemamo ambicije za premijer ligu. ;)
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2013, 19:29

Čestitke komšijama na visokoj gostujućoj pobjedi. Ne sjećam se da je ijedna ekipa u ovoj sezoni upisala ovako visoku pobjedu na strani.

Iskreno, nakon prikazane igre protiv Iskre bio sam pomalo skeptičan jer mi se činilo da je forma igrača Bratstva u silaznoj putanji. Još kad se svemu doda i to da je Krajina odnijela bod iz Gračanice u jesenjem dijelu...nisam baš bio uvjeren u pozitivan rezultat.

Ali eto, lopta je okrugla i pobjeda ovim rezultatom sigurno nije slučajnost.

Čestitke još jednom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 31 mar 2013, 19:32

ALBOX je napisao/la:Sve u redu suoer, sam polozaj na tablici mi daje suuuper zadovoljstvo
Da malo ostavimo po strani politiku posvetimo se Bratstvu ,kartonima ,gostovanju u Banovicima

Svaka cast da ima neko normalan i neko ko voli bratstvo iskreno i bez dase i sa dasom,svaka cast ALBOX na postovima pa ja citam ljudi ne spominju ligu,takmicenje,kartonr,golove npr ovi sa foruma ljudi se uhvatili dase,izbora,direktorice ali tu je problem jer ovi sa foruma tzv bolesnici koji su zavidni na svaki pozitivan rezultat bratstva,bolesnici ako vam je daso i bratstvo problem ne dolazite na utakmice pustite nas koji smo zadovoljni sa ovim sto nam bratsvo priredi i prezadovoljni a vama nazalost ne valja niko jer ste vi jedni teski kompleksaši,pa vama da berlusconi dodje vama nece valjat,jer jedno je jasno svima da 90% posto ljudi samo ceka kiks bratstva da trljaju ruke i da samo i ssamo pricaju a ja volim bratsvo i sa dasom i bez dase jer to je moj klub gradski klub,zato ostavite dasu na miru i bratstvo na miru ja uzivam i jedva cekam utakmicu a vi ne dolazite odmorite malo i nacekat ce te se da dozivite da trljate ruke na kikseve bratstva :lol: :lol: CARSIJSKI ZAVIDNI BOLESNICI :lol: :lol: !!!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 mar 2013, 19:47

Zoom088 je napisao/la:Čestitke komšijama na visokoj gostujućoj pobjedi. Ne sjećam se da je ijedna ekipa u ovoj sezoni upisala ovako visoku pobjedu na strani.

Iskreno, nakon prikazane igre protiv Iskre bio sam pomalo skeptičan jer mi se činilo da je forma igrača Bratstva u silaznoj putanji. Još kad se svemu doda i to da je Krajina odnijela bod iz Gračanice u jesenjem dijelu...nisam baš bio uvjeren u pozitivan rezultat.

Ali eto, lopta je okrugla i pobjeda ovim rezultatom sigurno nije slučajnost.

Čestitke još jednom.
Hvala komsija , i neka je sa srecom i vama i komsijama iz Tuzle kad vec mi nemamo te ambicije , neka ude neko sa naseg kantona a ne neki Vitez... ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 mar 2013, 19:50

nino hrastek je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Sve u redu suoer, sam polozaj na tablici mi daje suuuper zadovoljstvo

Svaka cast da ima neko normalan i neko ko voli bratstvo iskreno i bez dase i sa dasom,svaka cast ALBOX na postovima pa ja citam ljudi ne spominju ligu,takmicenje,kartonr,golove npr ovi sa foruma ljudi se uhvatili dase,izbora,direktorice ali tu je problem jer ovi sa foruma tzv bolesnici koji su zavidni na svaki pozitivan rezultat bratstva,bolesnici ako vam je daso i bratstvo problem ne dolazite na utakmice pustite nas koji smo zadovoljni sa ovim sto nam bratsvo priredi i prezadovoljni a vama nazalost ne valja niko jer ste vi jedni teski kompleksaši,pa vama da berlusconi dodje vama nece valjat,jer jedno je jasno svima da 90% posto ljudi samo ceka kiks bratstva da trljaju ruke i da samo i ssamo pricaju a ja volim bratsvo i sa dasom i bez dase jer to je moj klub gradski klub,zato ostavite dasu na miru i bratstvo na miru ja uzivam i jedva cekam utakmicu a vi ne dolazite odmorite malo i nacekat ce te se da dozivite da trljate ruke na kikseve bratstva :lol: :lol: CARSIJSKI ZAVIDNI BOLESNICI :lol: :lol: !!!
Ma ljudi skrecu s teme to je nenromalno ba a uostalom da mi je znat gdje su culi to za tu dasinu da je direktorica jer ja sam to ovdje procitao a na stadionu u gradu ma nigdje nisam cuo da se prica ili da se pricalo o tome. Momci su donijeli 3 boda sa veoma vruceg gostovanja iz Cazina, a mi umjesto da uzivamo trazimo dlaku u jajetu... A opet tu nesto smrdi jer kazu da nemaju ambicije za premijer lige a donesu 3 boda odakle se najmanje nadamo iz cazina koju smo fakticki poslali u nizu ligu ... a jos je ta ista krajina odnijela bod iz Gracanice ;) IMA TU NESTO! :mrgreen:

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 31 mar 2013, 21:44

Vidite ovakvi je potrebno vise na kantonu.Umjesto sto su ljubomorni na komsije trebaju medjusobno da se pomazu i postuju!

Vi najvise volite pobjedjivat ove sto su u krizi, prisjedate im na muku :D
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 apr 2013, 13:36

Ljudi stvarno ste skrenuli sa teme ! Za sve vas redom tema nije Daso , Politika , SDP , SDA , Dasina ku..a, il sta vec
nego BRATSTVO znaci utakmice Bratstva desavanja u klubu a ne te stvari o kojima vi pisete evo vec 5 dana.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 01 apr 2013, 15:28

slika
2012/2013

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.