Olimpik Sarajevo

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 jul 2010, 14:35

Samo problem je sto je moja mama rodjena u kosevskoj bolnici i odrasla u Sarajevu :D

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 jul 2010, 16:13

Ili me oči dobro ne služe ili Olimpik nema grba na dresu... :shock: :o
1996

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 jul 2010, 17:46

Sutra se ocekuje dolazak Vasilica u redove Olimpika.Ocekivati je odlazak Jesea u inostranstvo.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 11 jul 2010, 18:59

herbion je napisao/la:Sutra se ocekuje dolazak Vasilica u redove Olimpika.Ocekivati je odlazak Jesea u inostranstvo.
fino..koji je to vasilic..i jel pod ugovorom jase..hocel bit kakve suske za njega :?
-PAJA Fan Club!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 jul 2010, 19:34

_Bad_boy je napisao/la:
herbion je napisao/la:Sutra se ocekuje dolazak Vasilica u redove Olimpika.Ocekivati je odlazak Jesea u inostranstvo.
fino..koji je to vasilic..i jel pod ugovorom jase..hocel bit kakve suske za njega :?
To je Velibor Vasilić, bivši igrač Zvijezde iz Gradačca, čak bio član repke i sakupio dva nastupa, ja mislim 30 godina ima.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 jul 2010, 16:04

mujoisuljo je napisao/la:
čamac je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala raja :D al ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar 8-)
Pitaru normalno je da ti ne kontaš ove stvari jer ti da si išta kontao i razmišljao ne bi pitar bio. Ovom gradu ne treba još jedan Torpedo. Počni sad za Olimpik navijat' jer to je logična evolucija vaših mozgova.
Ovo što Gracić radi nema veze sa razvojem sporta. Samo ga dvije stravi pokreću: lični interes i inat prema Torpedu. Pogotovo kako je dobrostojeći alkos došao u Torpedo za prvog čovjeka kluba, Gracić je pojačao safarije po Africi i J. Americi.
Naravno da smo mi Željovci protiv ovog sra.nja, pogotovo mi stariji. Znamo koliko je muke i bruke ovom gradu i njegovim pravim stanovnicima donio režimski Torpedo. Ovaj najnoviji Torpedo na čelu "sa pitarom u duši" nije doduše režimski, ali je zasnovan na parama i inatu. Nema tu nikave ideje, ljubavi, pokreta, privrženosti, vizije itd. jer te se stvari u jednom gradu kakav je Sarajevo dešavaju samo jednom. Bilo je to davne '21. Ne znam da li ću doživiti 100-godišnjicu ali znam sigurno da tada Olimoik neće niko spominjati osim kao još jedan loš primjer u nizu sličnih sra.anja.
Kao da je samo Željo bio prije onog rata u Sarajevu.Bilo je sigurno većih klubova tada koje je režim zabranio ako već vučeš za jezik, da ih sad ne nabrajamo.Ti misliš da samo tvoj Željo ima pravo da postoji, nigdje veze.A činjenica je da su za Želju većinom igrali i navijali više ljudi sa strane, i sad je tako.
selo Sarajevo je najvece selo na svijetu,i nazalost 95% navijaca ZELJE i sarajeva su seljaci.(uspaljena masa koja rusi stadione,tuce protivnicke golmane i da ne nabrajam)FUJ
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 13 jul 2010, 17:15

Kako sam nacuo izgleda da je na redu velika investicija Gracica i nekih stranih kompanija na izgradnji stadiona i omladinskog kampa.U klub je doslo i pismo namjere stranih partnera,detalje poznaje samo Gracic.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 13 jul 2010, 17:18

Prijatelju moram te razocarati, Velibor Vasilic je 02.jula potpisao ugovor za Svedskog prvoligasa Malmo FC, tako da od njegovog angazmana nece biti nista nazalost za vas, a nasrecu jer je Veca fenomenalan fudbaler i uspio je koliko toliko da unovci svoje znaje potpisom za Malmo.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 13 jul 2010, 17:23

Vjeruj da ga cekamo na autobuskoj stanici veceras. :D Potpisao nije za svede.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 jul 2010, 18:40

admir_ze1982 je napisao/la:
Prijatelju moram te razocarati, Velibor Vasilic je 02.jula potpisao ugovor za Svedskog prvoligasa Malmo FC, tako da od njegovog angazmana nece biti nista nazalost za vas, a nasrecu jer je Veca fenomenalan fudbaler i uspio je koliko toliko da unovci svoje znaje potpisom za Malmo.
Samo za tvoju informaciju Vasilic stize veceras a jeste bio u Malme ali se nije dogovorio oko uslova i eto njega u Olimpiku.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 jul 2010, 18:49

gavran je napisao/la: selo Sarajevo je najvece selo na svijetu,i nazalost 95% navijaca ZELJE i sarajeva su seljaci.(uspaljena masa koja rusi stadione,tuce protivnicke golmane i da ne nabrajam)FUJ
Pa gore je selo BL od Sarajeva.Doselilo se na hiljade ljudi iz Knina i sa Grmeca.Uselili se u kuce gradskih Bosnjaka BL.I sad ti huligani iz tih zabacenih mjesta pisu nacionalisticke transparente i vrijedjaju ljude drugih nacionalnosti,a takodje podrzavaju i ratne zlocine i sta onda reci SELJACI su to.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 jul 2010, 18:56

tema je FK Olimpik!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 14 jul 2010, 01:13

herbion je napisao/la:Kako sam nacuo izgleda da je na redu velika investicija Gracica i nekih stranih kompanija na izgradnji stadiona i omladinskog kampa.U klub je doslo i pismo namjere stranih partnera,detalje poznaje samo Gracic.
Hajd' nam barem nesto vise reci (necemo mi nikome :mrgreen: )
Jel' se radi o mogucoj investiciji u Otoku,ili..?

Kakva je ono prica o osnivanju navijaca,Arnela Odzakovic,predsjednica udruzenja navijaca :mrgreen: i jos dvije zamjenice (znaci cure isto) :mrgreen:

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 14 jul 2010, 09:02

Ne vjerujem da ce se investirati u Otoku,jer Damir Hadzic zeli **** Olimpik a dovesti Sarajevo u opstinu Novi Grad.
Zasto dame vole Vukove. :D :D :D

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 14 jul 2010, 10:17

slika

Pripremama se priključio i Velibor Vasilić, sinoć je stigao a već jutros odradjuje trening, nakon potpisa ugovora biće i intervju na http://www.****/cms/

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2010, 19:39

OLIMPIK !

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 17 jul 2010, 21:59

Dogovorena saradnja skole Bubamara u vlasnistvu Pasica sa Olimpikom.Pocinje ubrzana gradnja i priprema terena za trenige na Butmiru.Gradi se kamp i Olimpik prelazi sa treninzima na Butmir.Na raspolaganju su mu tri fudbalska terena,fitnes centar,restoran i dr.a u planu je do kraja godine da se svi igraci Olimpika smjeste u taj kamp.Ako jos Opština napravi stadion imacemo najbolje uslove u drzavi. :D

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 18 jul 2010, 15:18

herbion je napisao/la:Dogovorena saradnja skole Bubamara u vlasnistvu Pasica sa Olimpikom.Pocinje ubrzana gradnja i priprema terena za trenige na Butmiru.Gradi se kamp i Olimpik prelazi sa treninzima na Butmir.Na raspolaganju su mu tri fudbalska terena,fitnes centar,restoran i dr.a u planu je do kraja godine da se svi igraci Olimpika smjeste u taj kamp.Ako jos Opština napravi stadion imacemo najbolje uslove u drzavi. :D
Zna li se datum utakmice prvog kola i gdje ce se igrati ?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 18 jul 2010, 16:23

Znaci olimpik ima tendenciju selidbe u Butmir.
To je ono sto sam ja licno i jos neki na ovoj temi,spominjao kao dobro razmisljanje za buducnost Olimpika.

Jedini realan potencijal za Olimpik,kako za infrastrukturu tako i za navijacku bazu su ova gradska naselja koja su na nekoj periferiji grada.
Naselja kao sto su Ilidza,Butmir cijeli taj dio,su naselja u kojima ima jako puno pridoslog stanovnistva,stanovnistva kojeg nije previse,ne kazem da nije nikako,alio nije previse,vezano ono tradicionalno kao druga naselja grada Sarajeva za Sarajevo ili Zeljo. Butmir je fakticki tu sa Ilidzom,i tu bi se moglo raditi na organizaciji te navijacke baze i regrutaciji novih generacija navijaca.
Jos saradnja sa Pajom i bubamarom,koja ej usko vezana za milanski Inter,koji im je i obecao dodatno ulaganje u te kampove u Butmiru (mislim da je evc bilo nekih ulaganja u te terene),sve to daje dodatnu tezinu cijeloj prici,i nadam se da ce Gracic,a i uz pomoc Pasica sve to izgurati na veci nivo.

Za koju godinu mozda i novi stadio,ko zna.... :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 jul 2010, 16:48

herbion je napisao/la:Dogovorena saradnja skole Bubamara u vlasnistvu Pasica sa Olimpikom.Pocinje ubrzana gradnja i priprema terena za trenige na Butmiru.Gradi se kamp i Olimpik prelazi sa treninzima na Butmir.Na raspolaganju su mu tri fudbalska terena,fitnes centar,restoran i dr.a u planu je do kraja godine da se svi igraci Olimpika smjeste u taj kamp.Ako jos Opština napravi stadion imacemo najbolje uslove u drzavi. :D
Pasic je prvobitno kontaktiran od strane pitara, da naprave fuziju ali omladinski da on vodi bez uplitanja u rad i to im se nije svidjelo te je to propalo...
Obzirom da su se raspustili kadeti i juniori bubamare, bilo je pitanje dana kada ce se ugasiti bubamara...dobar potez gracicev...
"Pokorava" skole fubala gracic :D prvo novi grad, sada bubamara...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.