Dobro.solinas je napisao/la:O tim glupostima Koje valjas dalo bi se raspravljati.
Ali moracu poslusati druga zlaju,nemam ja zivce da se sa balavurdijom raspravljam.
A to sad mi nesto bolji jeli...nasa ljubav prema slobodi veca öd njihove prema mladost...tanak si.plitko razmisljas.i bas zbog takvih,jesmo gdje smo sad.
Molim momke iz kaknja da ignoriraju ovo.
Budite sigurni da vam dlaka sa glave nece faliti...
Sreca ovakvi su debela manjina.
FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost Kakanj
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ako iko valja gluposti onda si to ti, papak umisljeni.VolimTz je napisao/la:Ostavi se mene, valjaš gluposti iz dana u dan po ovom forumu, lože te veležovci ko budalu, primaš se na svaku. Sjedio sam sa tom istom RAjom koju spominješ, nijedna loša riječ, uostalom kao što sam sjedio sa Manijacima iz Živinica, Vakufa, Robovima, Delijama ... Pa pozdravljao se sa tim Manijacima preko "ograde" za vrijeme zadnjeg incidenta u Tuzli. Pa opet dobrodošao na pivu u njihovom gradu, i tako u krug.solinas je napisao/la:O tim glupostima Koje valjas dalo bi se raspravljati.
Ali moracu poslusati druga zlaju,nemam ja zivce da se sa balavurdijom raspravljam.
A to sad mi nesto bolji jeli...nasa ljubav prema slobodi veca öd njihove prema mladost...tanak si.plitko razmisljas.i bas zbog takvih,jesmo gdje smo sad.
Molim momke iz kaknja da ignoriraju ovo.
Budite sigurni da vam dlaka sa glave nece faliti...
Sreca ovakvi su debela manjina.
Klub ti vrijeđa selo kod Kaknja a ti dijeliš respekt. Kad ti isto to budu skandirali u Tuzli nagradi ih aplauzom. Prema tvom shvatanju svako selo može da piša po Tuzli.
Tuzla i Sarajevo su dva grada.Beduin je napisao/la: Druze, i mi smo gola kita u PL do ove sezone, navijaci periodicno dobri, a psovali smo redovno Zelju i Sarajevo iako smo samo mogli mastati da smo kao oni u mnogo cemu. I pusti sad pricu kako mi imamo historiju i iznad smo jednoe Mladosti. Mozda jesmo po mnogo cemu, ali se ide napred, klubovi dolaze i odlaze, jedni potonu a drugi postaju veliki.
Tako je i u leigama petice, kao i u svim drugim. Jedino mjerilo je teren, a mi sa ovakvom organizacijom i igrom kluba imamo prosjek ok manje od 2000 ljudi na stadionu i 100tinjak djecurlije u kopu. Dakle, bez omalovazavanja drugih, a gledajmo sebe i unapredjujmo igru i navijanje.
Ja sam uvijek bio za to boldovano naravno, ali vi na uvrede reagujete respektom. Kakva je to poruka ? Ili ignorišite ili opomenite ovdje barem, kad nećete na ulici. A siguran sam da su im ovom zapamtili momci koji su danas bili tamo.
Trebao si balavunderu biti na utakmici pa vidjeti da su uvrede bile obostrane, al ti si garant negdje s nekim sjedio. I ti bi da nekoga docekujes, i ti si nesta siguran.
Ne dipri mali.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Koga ti pravis ovde budalom i siris lazi????Nit smo vas spomenuli niti primjetili.FKMLADOSTDK je napisao/la:Dobro, OK, ali nije samo CL skandirala gluposti, još veće gluposti su skandirali fukare. Mi nikad nikom nismo skandirali "j.b.mo vam mater". Nema se tu sta pričati. Nadam se da će se u budućnosti i jedni i drugi okrenuti svom timu i navijanju bez uvreda. A što se utakmice tiče, nek se zahvale sudiji ako mu se već nisu zahvalili, i to ono pravo. Imaju oni ekipu pravo dobru, ali imamo i mi.ziher je napisao/la:Sto se tice skandiranja tu se slazemo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Možda sam imao kakvog posla kući medo. Ne sjedim ali blizu si, kažu momci da ste vrijeđali i Robiju, pa možda vas oni prvi poskidaju. Dočekao bi ja tebe lično medo, samo kad bi bio tu slijedeće polusezone. Čak šta više ne čude me, kad sam pogledao ovo sve mi je bilo jasno. Kakve face divljačke, igrom slučaja sam prošao kroz kantonalnu ligu uzduž i poprijeko, nagledao se ovih likova.FKMLADOSTDK je napisao/la:
Ako iko valja gluposti onda si to ti, papak umisljeni.
Trebao si balavunderu biti na utakmici pa vidjeti da su uvrede bile obostrane, al ti si garant negdje s nekim sjedio. I ti bi da nekoga docekujes, i ti si nesta siguran.
Ne dipri mali.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ja ne lažem, griješim kao i svi, ali nikad ne lažem niti imam potrebe za to, al u principu nije ni bitno. Utakmica je gotova i to je to. Vama sa srećom u borbi za vrh tabele.emirzlaTu je napisao/la:Koga ti pravis ovde budalom i siris lazi????Nit smo vas spomenuli niti primjetili.FKMLADOSTDK je napisao/la:Dobro, OK, ali nije samo CL skandirala gluposti, još veće gluposti su skandirali fukare. Mi nikad nikom nismo skandirali "j.b.mo vam mater". Nema se tu sta pričati. Nadam se da će se u budućnosti i jedni i drugi okrenuti svom timu i navijanju bez uvreda. A što se utakmice tiče, nek se zahvale sudiji ako mu se već nisu zahvalili, i to ono pravo. Imaju oni ekipu pravo dobru, ali imamo i mi.ziher je napisao/la:Sto se tice skandiranja tu se slazemo
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Mladost druze psovalo se kad je Husref dobio iskljucenje bas u tom trenutku i mislim da je to bilo upuceno sudijama. Takodje i vama sve najbolje, sretno u nastavku.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cestitam na nezasluzenom bodu
....salim se naravno....ok ste vi ekipa....ono,novajlija u ligi i drzite se zajedno i zbijeno...nema tu nekog strasnog kvaliteta al ce svima biti tesko protiv vas pogotovo na kamberu ili kuci kad budete igrali....to ste do sad i pokazali...korektno smo primljeni,karta 5 kerma a ne ko oni kupusarski pakasi sa cijenom od 10 mara...iskreno,niko od nas nije cuo to vase skandiranje Musemicu i to vrijedzanje Slobode jer smo bili na suprotnoj strani...MI JEDNOM RIJECJU NISMO SPOMENULI NI MLADOST NI NJIHOVE NAVIJACE....nit smo imali potrebe....psovali smo majku sudcu....ta vasa CL kolko sam mogao da skontam je sastavljena od ekipe koja se druzi i mimo tekmi....kako god,morate ba malo pripazit na ta skandiranja i vrijedzanja jer mislim da idete i na gostovanja a sto neko napisa malo ste jos zeleni sto se toga tice pa ce vam ovo danas skandiranje recimo neko od nasih uzet za zlo te vi sutra kad dodzete u tz da ne bude nekih ganja,skidanja i batina....po meni nepotrebnih al eto cisto da znate da ne bude sutra pa sta ono bi..napadose nas...pamte to neki,jbg....ja vam zelim opstanak i da zavrsite taj famozni stadion
..pozzz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Poslije današnjeg dana malo ću vas drugačije gledati kao klub, a Bogami kao i navijače.
Ne mogu da shvatim da je teško priznati da te neko nadigrao, rastavio na proste faktore u svim segmentima ove igre nego odma k'o curice "penal, penal, penal" poslije utakmice... Porucite tom Vašem Musiji i Rahimicu da se tako ne postaje profesionalac i sportski radnik, nego da jednostavno pruziš ruku čestitaš boljem itd. Obojica su po završetku utakmice kukali na taj "penal" za kojeg zapravo nije bilo elemenata da bi bio sviranja. Ko je gledao emisiju na bht-u sada, vidio je da je penal za Slobodu bio mnogo ocitiji nego onaj za koji ste vi kukali. Zapravo, utvrđeno je da je za Slobodu bio i jedini penal koji se mogao dosuditi dok onaj na Sisicu i nije bio baš toliko očit koliko se to odma pokušalo predstaviti u javnosti
. Niste me ničim oduševili a mnogo sam ocekivao od vas. Sretno!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Do današnje utakmice ste mi bili baš drag klub, najdraži iz donjeg dijela tabele i navijao sam da ostanete u ligi, od današnje utakmice se stvari mijenjaju, bezveze su vam skandiranja nicim izazvana fkt, drago mi je da naši nisu odgovorili. I Sloboda kad je imala slabiju ekipu od nekog drugog igrala je grublje, nema se tu sta reci, uostalom niste nesto pretjerano grubo igrali.
Jest muska igra, adrenalin, protivnicki tim, al nema potrebe da imate skandiranja kao da smo najveci rivali, ne morate biti seljaci koji ce svakoj ekipi koja dodje psovati i nabijati na ****. Nesto nisam cuo da ste zelju nabijali na ****?
Jos jednom, sto se tice igre korektno, penal vam se mogao suditi sto bi i prelomilo utakmicu, tako da ne znam sta fali tom kmečanju oko penala, i Murinjo kmeci na sudije
, s druge strane jednom je i vas igrac igrao rukom u 16, i bez obzira sto smo imali vise sansi naravno da vam je krivo sto niste uzeli sva 3 boda, ipak ste primili go u 90+.
To je moje misljenje, **** svako drugacije ima.
Pozdrav i sretno vam u borbi za opstanak, imate kvaliteta da ga izborite!
Jest muska igra, adrenalin, protivnicki tim, al nema potrebe da imate skandiranja kao da smo najveci rivali, ne morate biti seljaci koji ce svakoj ekipi koja dodje psovati i nabijati na ****. Nesto nisam cuo da ste zelju nabijali na ****?
Jos jednom, sto se tice igre korektno, penal vam se mogao suditi sto bi i prelomilo utakmicu, tako da ne znam sta fali tom kmečanju oko penala, i Murinjo kmeci na sudije
To je moje misljenje, **** svako drugacije ima.
Pozdrav i sretno vam u borbi za opstanak, imate kvaliteta da ga izborite!
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeste napali na ljude 
Kad Tuzlaci počnu o etici.
Još nedostaju borci za ljudska prava iz ZE.
Podrška za Mladost.
Podrška za Mladost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
kakanjac62
- Kontakt:
Možda sam imao kakvog posla kući medo. Ne sjedim ali blizu si, kažu momci da ste vrijeđali i Robiju, pa možda vas oni prvi poskidaju. Dočekao bi ja tebe lično medo, samo kad bi bio tu slijedeće polusezone. Čak šta više ne čude me, kad sam pogledao ovo sve mi je bilo jasno. Kakve face divljačke, igrom slučaja sam prošao kroz kantonalnu ligu uzduž i poprijeko, nagledao se ovih likova.
Malograđani, ako Bog da nakon ove sezone da se ne vratite više nikada.[/quote]
Ne razumijem ljudi su napravili stolice da se na njima sjedi a ne da se stoji .Na malo vecim stadionima u svijetu Te stvari bi se platile troduplo .Vidim par momaka nesto se busaju poslije dvije pive .Vi ste tu domacini I podrzavajte svoj klub I igrace Na ovom snimku vidim da pola raje I ne gleda utakmicu nego se koskaju medjusobno.Malo dostojanstva sloge I kontrolisane podrske ne bi bilo na odmet.Nije to nista strasno ali malo se organizujte I budite dostojanstveni.
Puno srece I zelim vam opstanak ali na zimskoj pauzi morace se malo vise poraditi na samopouzdanju igraca I motivacije sa jasnim ciljem da se utakmice kod kuce moraju pobjedjivati nema druge .
Ne razumijem ljudi su napravili stolice da se na njima sjedi a ne da se stoji .Na malo vecim stadionima u svijetu Te stvari bi se platile troduplo .Vidim par momaka nesto se busaju poslije dvije pive .Vi ste tu domacini I podrzavajte svoj klub I igrace Na ovom snimku vidim da pola raje I ne gleda utakmicu nego se koskaju medjusobno.Malo dostojanstva sloge I kontrolisane podrske ne bi bilo na odmet.Nije to nista strasno ali malo se organizujte I budite dostojanstveni.
Puno srece I zelim vam opstanak ali na zimskoj pauzi morace se malo vise poraditi na samopouzdanju igraca I motivacije sa jasnim ciljem da se utakmice kod kuce moraju pobjedjivati nema druge .
Mislim da je glupo pisati da niko nije priznao da ste bili bolji, cak su to priznali i trener i Musija ali Vama je zapalo za oko to trazenje penala. Moje misljenje je da je mogao i trebao svirati penal za nas, a poslije pregledanog izvjestaja, imao je elemenata da svira i za Vas. Ono obrazlozenje strucnog komentatora kako se ne moze ocjeniti intenzitet povlacenja je smijesno, ali eto doveli su covjeka i neka komentarise. Vi ste imali vise sansi i bili bolja ekipa na terenu i nama je dobar i ovaj bod, jer bolje je i nerijeseno odigrati nego izgubiti kuci. Ali da ostaje zal sto smo primili go u 92 min ostaje u to nema sumnje. Bilo je tesko igrati protiv Vas pogotovo kada se uzme u obzir forma u kojoj se trenutno nalazite. A ako cemo o kukanju i Vi ste odmah zakukali kako smo mi seljacka ekipa koja Vas je polomila, a u stvari vecinu startova Vasi manekeni su se valjali i jaukali i kako je neko vec napisao u dva navrata su ustali ko da nista nije bilo odmah nakon sto nasi izbacili loptu van igralista ili cak i prije nego bi lopta stigla do aut linije. HUsref ko Husref sere cijelu tekmu od samog pocetka i prigovara na svaku odluku sudije i mimo toga opet tvrdim da je on jedna velika snaga sadasnje Slobode.TzBulevar87 je napisao/la:Poslije današnjeg dana malo ću vas drugačije gledati kao klub, a Bogami kao i navijače.Ne mogu da shvatim da je teško priznati da te neko nadigrao, rastavio na proste faktore u svim segmentima ove igre nego odma k'o curice "penal, penal, penal" poslije utakmice... Porucite tom Vašem Musiji i Rahimicu da se tako ne postaje profesionalac i sportski radnik, nego da jednostavno pruziš ruku čestitaš boljem itd. Obojica su po završetku utakmice kukali na taj "penal" za kojeg zapravo nije bilo elemenata da bi bio sviranja. Ko je gledao emisiju na bht-u sada, vidio je da je penal za Slobodu bio mnogo ocitiji nego onaj za koji ste vi kukali. Zapravo, utvrđeno je da je za Slobodu bio i jedini penal koji se mogao dosuditi dok onaj na Sisicu i nije bio baš toliko očit koliko se to odma pokušalo predstaviti u javnosti
. Niste me ničim oduševili a mnogo sam ocekivao od vas. Sretno!
Sve u svemu Vama zelim puno uspjeha u nastavku i da se zadrzite sto je duze moguce u samo vrhu
Fukare su majku psovale sudiji, kad je isključio Husrefa, a nakon toga su skandirali Husrefu. CL niko nije ni spominjao, jer su bili neprimjetni i necujni cijelu utakmicu, a oni su jedva docekali da ih se "spomene", pa da ospu psovke po Slobodi i Fukarama. Očigledno je da su se momci malo uzdigli. Još vi niste nikakav faktor na navijačkoj sceni vrijedan pažnje drugih navijačkih skupina....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ja sam bio s CL i nije bilo 'organizovanog' psovanja slobode i tuzle. Malo se djeca ponesu pa to tako bude. Mi stariji smo pokusavali zaustaviti ali kasno jbg. Meni je zao sto je to tako bilo jer sam vidio da nas rana iz TZ simpatise, iskreno mi je to bas bez veze i fuj. Neko je rekao jednu dobru, mali smo klub i mala grupa, mora se pametnije raditi a ne kao jucer. Jbg, popiju djeca par piva pa misle da su nesto, ali nije to strasno, nije tribina ni pozoriste. A Husref je od samog pocetka psovao cetvrtom, linijskom, Kaljancu, stalno na liniji stoji, to nas je nerviralo i njemu jesmo psovali. A iskreno tako se to radi i to je urodilo i plodom, zna Husref da je ime i ima veze u savezu. Na poluvremenu je prijetio Kaljancu u tunelu, informacija od redara provjereno. Sto se ticd utakmice Sloboda je bila puno bolja, realno, bliza pobjedi i remi cak nije realan, to kazem kao navijac Mladosti. Ali, to sto je Sloboda fulala 5 zicera to je do njih. Na 1:0 ne sudi cist penal a da jeste 2:0 i kraj. Usro se kad je iskljucio Husrefa, ona poceo da kompemzira tamo ovamo i sjebo sve. Najgore sto sudija moze da uradi, a inace je Kaljanac jedan od boljih u BiH. Sve u svemu, Sloboda igra super, iznenadjen sam sta ste napravili za kratko vrijeme, sjetite se kako smo skupa bili u federalnoj nedavno. Cuvajte Azmira, napravit ce od vas evropsku Slobodu. I jos jednom, ne ljutite se na ono slo slo slobodo, djeca se dignu i mi smo im srali zbog toga. Pozdrav Tuzli i Fukarama.
Addict je napisao/la:Ja sam bio s CL i nije bilo 'organizovanog' psovanja slobode i tuzle. Malo se djeca ponesu pa to tako bude. Mi stariji smo pokusavali zaustaviti ali kasno jbg. Meni je zao sto je to tako bilo jer sam vidio da nas rana iz TZ simpatise, iskreno mi je to bas bez veze i fuj. Neko je rekao jednu dobru, mali smo klub i mala grupa, mora se pametnije raditi a ne kao jucer. Jbg, popiju djeca par piva pa misle da su nesto, ali nije to strasno, nije tribina ni pozoriste. A Husref je od samog pocetka psovao cetvrtom, linijskom, Kaljancu, stalno na liniji stoji, to nas je nerviralo i njemu jesmo psovali. A iskreno tako se to radi i to je urodilo i plodom, zna Husref da je ime i ima veze u savezu. Na poluvremenu je prijetio Kaljancu u tunelu, informacija od redara provjereno. Sto se ticd utakmice Sloboda je bila puno bolja, realno, bliza pobjedi i remi cak nije realan, to kazem kao navijac Mladosti. Ali, to sto je Sloboda fulala 5 zicera to je do njih. Na 1:0 ne sudi cist penal a da jeste 2:0 i kraj. Usro se kad je iskljucio Husrefa, ona poceo da kompemzira tamo ovamo i sjebo sve. Najgore sto sudija moze da uradi, a inace je Kaljanac jedan od boljih u BiH. Sve u svemu, Sloboda igra super, iznenadjen sam sta ste napravili za kratko vrijeme, sjetite se kako smo skupa bili u federalnoj nedavno. Cuvajte Azmira, napravit ce od vas evropsku Slobodu. I jos jednom, ne ljutite se na ono slo slo slobodo, djeca se dignu i mi smo im srali zbog toga. Pozdrav Tuzli i Fukarama.
Druze sto se mene tice iskreno svi vi ako budete isli u Tuzlu dodjite da popijemo pivu da uzivamo da gledamo zajedno tekmu. Da mi je bilo krivo za to jeste, iskreno ljudi dosli gledati Slobodu pa i ja davno sam prestao biti u Fukarama, uzivati i neko onako da spominje. Da ne duzim idemo dalje , javi se u PP kada budete u Tuzli da idemo piti pivu i gledati tekmu zajedno. Nadam se da cete te debile nauciti pameti , jer to tako ne ide.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Ma nisu to losi momci, samo i kod nas ima nekih problema pa niko nije vodio navijanje. Kad se to desi onda radi ko sta hoce pa ispadne ovako. Bez potrebe stvarno, nismo psovali nikome i sad eto vama a niste nam nista skrivili. Kad se sve uzme Kaljanac nam izjebo zivce i nama i vama, sjeba utakmicu totalno. U principu na tribini je bilo 99% fer osim tog slo slo slobodo, a i nasi su culi neke psovke pa je tako krenulo. Evo vasi kazu da su psovali sudiji ne nasim, a i da jesu ja nisam za da se to tako razvija. Mi smo mala grupa, mali klub, nigdje veze da mi kod kucd psujemo ikome pa nas u goste ode 50 i sta onda? Nadam se da ce ovo ostati na ovome, da se druzimo i budemo normalni. Fukare su me stvarno pozitivno iznenadile, 90 minuta organizovano i jako navijanje. Nek se ne ljute Manijaci, znam da vi niste dobri jedni s drugim ali ono navijanje jucer i ono Manijaka prije 3 kola nebo i zemlja. Znam da i oni imaju nekih problema izmedju sebe, ne bi da sad otvaram tu polemiku, ali do sada najbolja grupa koja je gostovala Mladosti su Fukare. Ubjedljivo.TaRgEt_ je napisao/la:Addict je napisao/la:Ja sam bio s CL i nije bilo 'organizovanog' psovanja slobode i tuzle. Malo se djeca ponesu pa to tako bude. Mi stariji smo pokusavali zaustaviti ali kasno jbg. Meni je zao sto je to tako bilo jer sam vidio da nas rana iz TZ simpatise, iskreno mi je to bas bez veze i fuj. Neko je rekao jednu dobru, mali smo klub i mala grupa, mora se pametnije raditi a ne kao jucer. Jbg, popiju djeca par piva pa misle da su nesto, ali nije to strasno, nije tribina ni pozoriste. A Husref je od samog pocetka psovao cetvrtom, linijskom, Kaljancu, stalno na liniji stoji, to nas je nerviralo i njemu jesmo psovali. A iskreno tako se to radi i to je urodilo i plodom, zna Husref da je ime i ima veze u savezu. Na poluvremenu je prijetio Kaljancu u tunelu, informacija od redara provjereno. Sto se ticd utakmice Sloboda je bila puno bolja, realno, bliza pobjedi i remi cak nije realan, to kazem kao navijac Mladosti. Ali, to sto je Sloboda fulala 5 zicera to je do njih. Na 1:0 ne sudi cist penal a da jeste 2:0 i kraj. Usro se kad je iskljucio Husrefa, ona poceo da kompemzira tamo ovamo i sjebo sve. Najgore sto sudija moze da uradi, a inace je Kaljanac jedan od boljih u BiH. Sve u svemu, Sloboda igra super, iznenadjen sam sta ste napravili za kratko vrijeme, sjetite se kako smo skupa bili u federalnoj nedavno. Cuvajte Azmira, napravit ce od vas evropsku Slobodu. I jos jednom, ne ljutite se na ono slo slo slobodo, djeca se dignu i mi smo im srali zbog toga. Pozdrav Tuzli i Fukarama.
Druze sto se mene tice iskreno svi vi ako budete isli u Tuzlu dodjite da popijemo pivu da uzivamo da gledamo zajedno tekmu. Da mi je bilo krivo za to jeste, iskreno ljudi dosli gledati Slobodu pa i ja davno sam prestao biti u Fukarama, uzivati i neko onako da spominje. Da ne duzim idemo dalje , javi se u PP kada budete u Tuzli da idemo piti pivu i gledati tekmu zajedno. Nadam se da cete te debile nauciti pameti , jer to tako ne ide.
- TzBulevar87
- Kontakt:
@ziher druže, ja sam primijetio da se najviše pažnje posvetilo tom "penalu". Vidim i Aldin Sisic serunda po Fb nešto, a nije svjestan da se u jučerašnjoj utakmici Sloboda uopšte nije favorizirala, dapače...
I još bi samo da pozdravim forumasa koji je skoro pisao kako su Mladost i Sloboda u najmanju ruku iste kvalitete, mrsko mi sada listat da vidim koji je to kralj, al' mislim da je jučerašnjom utakmicom vidio snagu Slobode. Puno, puno pure vi još morate jesti da bi dosegnuli neki nivo, to mi najbolje znamo po sebi. Trenutno smo iznad vas 3 koplja, ali ne zato što je Mladost loša, već što smo mi baš kvalitetni. Iznad vas, a i mnogih ekipa ove lige. Iako vas manje simpatisem poslije jučerašnje utakmice želim vam svu sreću u nastavku!
I još bi samo da pozdravim forumasa koji je skoro pisao kako su Mladost i Sloboda u najmanju ruku iste kvalitete, mrsko mi sada listat da vidim koji je to kralj, al' mislim da je jučerašnjom utakmicom vidio snagu Slobode. Puno, puno pure vi još morate jesti da bi dosegnuli neki nivo, to mi najbolje znamo po sebi. Trenutno smo iznad vas 3 koplja, ali ne zato što je Mladost loša, već što smo mi baš kvalitetni. Iznad vas, a i mnogih ekipa ove lige. Iako vas manje simpatisem poslije jučerašnje utakmice želim vam svu sreću u nastavku!
075
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakav nivo ?? nema tu nekog nivoa , samo je Sloboda iskusnija i spremnija , ne vidim ja neka imena u slobodi koja odskace , prije 6 mjeseci siroki vas u pola tuzle raznese na proste faktore , pa govorili ste nivo ovo ono .. pa siroki pao nije mogao mladost pobijedit .. sve je do forme ... i nekog naleta igraca ... nema ovdje kvaliteta da sad neka ekipa odskace , cast zrinskom i sarajevu moze tu i siroki ostalo sve buranija ....
- TzBulevar87
- Kontakt:
Prije 6 mjeseci? Nema imena? Otkad ti pratiš Premier Ligu majstore?
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.