Zvezda je prošlu sezonu završila sa dve neisplaćene plate, Partizan sa šest, kakav crni štrajk?lumani je napisao/la:braoolyo je napisao/la:I Cveletu i Nikoliću isto tako fali odbrane i discipline? Pogotovo u odnosu na Juniora i Jao Mileta?
Ne lupaj.lumani je napisao/la:
Partizan ima dosta bolji tim,kod Zvezde igraci nisu platu primili kako treba..
Nije bio strajk prosle godineOk,ako nije lupetam.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
mislio sam da ce partizan biti slabiji ove sezone, ali nece bice sigurno kandidat za titulu i EL mjesto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pobjeda nad Himkijem
Dule nastavlja gdje je stao
Zaista Partizan ima super-talentovanu ekipu,možda i najtalentovaniju u zadnjih nekoliko sezona...A tek se trebaju uigrati, plus fale sjajni igrači,reprezentativci Lučić,Musli,Anđušić i Letonac,Bertrans...Strašan potencijal leži u ovim igračima..Zaista sam prijatno izenađen Gagićem i Vestermanom,oni su mi se najviše svidjeli,bar ovo što sam gledao.Kori Tomas itekako "zna" košarku i biće veliko pojačanje,kao i Gordon koji je malo lošije odigrao sa Rusima,ali je to nadomjestio agresivnom igrom u oba pravca...tu me malo podsjeća na Lorensa Robertsa
Imamo i jak stručni štab,sve ovo dosta obećava...Mogu da kažem da uprkos pojačanjima CZV i Radničkog,Partizan je favorit za titule i na Jadranu i u Srbiji,a sa obzirom na grupu u EL smatram da je TOP 16 faza realna.
Mens sana in corpore sano.
Bio sam na tekmi, bas sad dosao, solidna igra...ima dobrih igraca, veceras Gagic i Vesterman kidali pogotovo me Vesterman iznenadio igra odlicno i u napadu i odbrani pogotovo, bice strasan igrac...Tomas jos se nije uklopio vidi se da ne zna akcije jos uvijek ali imo par lijepih poteza...Gordon ce biti nesto kao Roberts i Gist...sve u svemu zadovoljan sam, mozda bi bilo dobro jos jednog dobrog centra ali i ovako solidna centarska linija
Izuzetno mi je drago sto je Partizan uzeo ovaj trofej jer znaci da su na pravom putu da se nastavi sa odlicnim igrama u evropi.Nisam gledao kosarkaski mec,gledao fudbal tako da ne znam sta se veceras desavalo,ali gledao sam sinoc Igokea-Khimki kada je Zlatan Presic kao sukomentator na RTRS-u rekao da je Kurtinaitis pred ove pripreme rekao da je ovo izuzetno vazan turnir za Khimki i da idu na osvajanje iako bez Shveda,Fridzona, Khvotsova,te sa Koponenom koga su bukvalno pokupili na aerodromu u Zagrebu kada su kretali na ovaj turnir.Ipak Khimki je izuzetno jak rival i pobeda je lepa,a narocito odlicne partije pojedinaca su ohrabrujuce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Svabe ce dogurati daleko ako se Dirk odluci vratiti. Ukoliko on ne bude tu, Svabe nece daleko. Sve sto sam ti napisao jesu cinjenice, pogledaj malo zadnje sezone. Ponavljam Kari je prije sve osvajao, ali danas to vise nije onaj Kari. Jednostavno nije.lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:@lumani, cisto da se zna da u Partizanu nema plate od marta mjeseca. Zadnjih godina Kari gdje god je radio samo je pravio neuspjehe. Zao mi je, ali je tako. Iz Dinama ga najurili, u Zvezdi u prvom navratu imao ekipu koja je bila blizu Partizanove, i tu ga dobili. Prosle godine covjek nista nije napravio. Ali bukvalno nista. Samo mi reci jedan dobar potez od prosle godine i ja cu reci ok. Nedovica je zaledio na klupi i momak je izgubio sve sto je imao. Covica i Popovica gurao stalno, Cvele se susio. Haj sve to na stranu, nemas napadacki potencijal, ali ni u odbrani nista nisu igrali. Tako da, Kariju svaka cast na svim bivsim uspjesima, ali Kari danas jednostavno nije vise covjek koji uzima titule.
ok..kako vi kazete..Kari nije sposoban,Kari hladi igrace bez razloga..Nemoj samo da se iznenadite,ako Svabe doguraju dalje nego Srbija,Bosna,Hrvatska.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
$ ' " % ' $ на " у ?. & ¥ " " $ - на " & ?,&,".... $ ово % $.
po onome od sinoc i ako nastavi u tom pravcu musli ce brzo biti gagicu back-upnerminh74 je napisao/la:pa upravo ovo ja tvrdimsasagmp je napisao/la:E ali ta tehnika ga svakako razlikuje od puke sirovine![]()
Bacanja 75% uspesnosti prosle sezone u ABA ligi.Pogodio 33 od ukupno 44.Po meni za centra odlican procenat.
Ne kazem da je odlican igrac,ali da je odlican potencijal(po meni veci od Muslija) svakako jeste.Ima predispozicije da postane odlican centar.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Musli ce sigurno biti back up,pretpostavljao sam to od samog pocetka zbog poznavanja Gagica i Muslija,znao sam otprilike da ce ovaj prvi da eksplodira i da je zahvalniji materijala za brzi napredak.
Musli je plus imao probleme sa ambrozijom i bio je na spisku reprezentacije(sad tek pocinje obrada drveta zvanog Musli
).Znaci sigurno Gagic prvi,Musli drugi centar mada to neka nikakve veze obojica ce imati minutazu od po 20min.
Neka oni samo slusaju trenera i neka treniraju maximalno posveceno i nece tu biti nikakve razlike.Meni se licno vise svidja Gagic zbog eksplozivnosti,ali siguran sam da ce i Musli da postane neprepoznatljiv.
Veliki potencijal na centarskoj liniji imamo,uopste ne brinem za Partizan narednih sezona,a ni za reprezentaciju sto se tice narednih par godina.Najveca ocekivanja imam od Milutinova kome za 2,3 godine predvidjam izlazak na draft i plasman medju prvih 10 pozicija ukoliko se bude pravilno razvijao.A ako je istina ono sto sam cuo,sledece sezone krademo jos jednog talenta
Musli je plus imao probleme sa ambrozijom i bio je na spisku reprezentacije(sad tek pocinje obrada drveta zvanog Musli
Neka oni samo slusaju trenera i neka treniraju maximalno posveceno i nece tu biti nikakve razlike.Meni se licno vise svidja Gagic zbog eksplozivnosti,ali siguran sam da ce i Musli da postane neprepoznatljiv.
Veliki potencijal na centarskoj liniji imamo,uopste ne brinem za Partizan narednih sezona,a ni za reprezentaciju sto se tice narednih par godina.Najveca ocekivanja imam od Milutinova kome za 2,3 godine predvidjam izlazak na draft i plasman medju prvih 10 pozicija ukoliko se bude pravilno razvijao.A ako je istina ono sto sam cuo,sledece sezone krademo jos jednog talenta
Od jednog kluba iz predgradja
Ali neka ostane na tome,da ne uznemiravamo narod
Ali neka ostane na tome,da ne uznemiravamo narod
Da nije mozda Aca ?
Po dosadasnjim potezima uprava Partizana njega cilja,ali to ce biti malo teze.
Presao vam je iz Zvezde u Partizan i mali Luka,presao vam i Acin burazer meni inace prevara od igraca,ali da bi doveli mladjeg mora se prvo brat dovesti.
A nama dosao onaj vas mali plej Nikola se zove cini mi se,dok smo vam pokupili i Simica ispred nosa koji je trebao doci kod vas.
Presao vam je iz Zvezde u Partizan i mali Luka,presao vam i Acin burazer meni inace prevara od igraca,ali da bi doveli mladjeg mora se prvo brat dovesti.
A nama dosao onaj vas mali plej Nikola se zove cini mi se,dok smo vam pokupili i Simica ispred nosa koji je trebao doci kod vas.
Nije Aca....Decko nosi ime jednog velikog Srpskog Cara 
Koji Nikola? Mislis na Radicevica? On je potpisao za Cajasol.Devil je napisao/la:Da nije mozda Aca ?![]()
![]()
Presao vam je iz Zvezde u Partizan i mali Luka,presao vam i Acin burazer meni inace prevara od igraca,ali da bi doveli mladjeg mora se prvo brat dovesti.![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Momak koji igra za U18 reprezentaciju ?sasagmp je napisao/la:Nije Aca....Decko nosi ime jednog velikog Srpskog Cara
To ce biti malo tesko izvodljivo,cini mi se da ce on za Radnicki ovu sezonu igrati da bi stekao iskustva malo.
@Neno,nije Radicevic Prvalj,Prvelj tako nesta se preziva,'94 godiste.
Ristić? Da, čuo sam i ja da je Grobar i da će hoće u Partizan kad napuni 18. Napraviće grešku jer priliku neće dobiti, pogotovo ako dođe i Šalić, ali njegova stvar.
Da igra za tu reprezentaciju.
Nema tu izvodljivo ili nije,znaju se propisi.A zna se i decakova zelja iliti navijacka opredeljenost
Nema tu izvodljivo ili nije,znaju se propisi.A zna se i decakova zelja iliti navijacka opredeljenost
zestoki grobarbraoolyo je napisao/la:Ristić? Da, čuo sam i ja da je Grobar i da će hoće u Partizan kad napuni 18. Napraviće grešku jer priliku neće dobiti, pogotovo ako dođe i Šalić, ali njegova stvar.
ali pitanje je da li ce se usreciti
Tako sam cuo i tako se prica(mislim na dolazak).
Videcemo na sta ce sve ispasti.Talentovan je i dosao bi kod Duleta,ali potrebno je mnogo toga da se poklopi da bi ispalo na najbolje.
Videcemo na sta ce sve ispasti.Talentovan je i dosao bi kod Duleta,ali potrebno je mnogo toga da se poklopi da bi ispalo na najbolje.
Poraz od Igoke-e u Visegradu 71-56
Najefikasniji Budala sa 14,Gagic sa 12,Gordon i Bogdan po 8,Tomas 6,Cakarevic 3,Cekovski i Milutinov po 2,Djekic 1.Miljenovic,Marinkovic i Besovic se nisu upisali u strelce.
Najefikasniji Budala sa 14,Gagic sa 12,Gordon i Bogdan po 8,Tomas 6,Cakarevic 3,Cekovski i Milutinov po 2,Djekic 1.Miljenovic,Marinkovic i Besovic se nisu upisali u strelce.